- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.421
Evet karın germe zor diolar.her ameliyatın riski vardır ama meme estetigi çok zorlayıcı bir ameliyat değil. Ben ameliyathaneyi gormedim bile odada yaptilar narkozuDaha önce karin germe oldum ..fakat şimdi narkoZdan korkuyorum daha doğrusu hani o ameliyata götürüyorlar ya sedyeye yatirip5iste sırf o anı gormemek için olamiyorum..riskli bir ameliyatmj meme diklestirme sence. Mesela karin germe bence en zor estetik ameliyati
Aaa ciddimisin ...nasil odada yaptilar ..ben yarın doktora bunu söyleyeceğim aksamdan yatis yapıp sabaha odada narkoz isteyecegimEvet karın germe zor diolar.her ameliyatın riski vardır ama meme estetigi çok zorlayıcı bir ameliyat değil. Ben ameliyathaneyi gormedim bile odada yaptilar narkozu
Narkozdan da korkmadım sigara içtiğim halde çıkınca da rahattım. Protez de var bende ilk uyandığında üzerinde bir baskı oluyor o zor geldi ama sadece kucultme veya sadece diklestirme çok çok daha kolay bence. Çünkü protez kas altına koyuldugu için o baskı ondan kaynaklıEvet karın germe zor diolar.her ameliyatın riski vardır ama meme estetigi çok zorlayıcı bir ameliyat değil. Ben ameliyathaneyi gormedim bile odada yaptilar narkozu
Evet hatta odada yapılması çok rahatlatti çünkü ameliyathaneyi o an hiç görmek istemedim.nasıl ameliyathaneye gittiğimi bile hatirlamiyorumAaa ciddimisin ...nasil odada yaptilar ..ben yarın doktora bunu söyleyeceğim aksamdan yatis yapıp sabaha odada narkoz isteyecegim
Kas altına protez de istiyorum meme lerim büyük tu zayiflayinca küçüldü ama en küçük cc den protez koyduracagim.Narkozdan da korkmadım sigara içtiğim halde çıkınca da rahattım. Protez de var bende ilk uyandığında üzerinde bir baskı oluyor o zor geldi ama sadece kucultme veya sadece diklestirme çok çok daha kolay bence. Çünkü protez kas altına koyuldugu için o baskı ondan kaynaklı
Kas altı memenin avantajı nedirEvet hatta odada yapılması çok rahatlatti çünkü ameliyathaneyi o an hiç görmek istemedim.nasıl ameliyathaneye gittiğimi bile hatirlamiyorum
Bende küçük istedim hatta hiç istemedim ama biri kucuk kaldı emzirmwden sonra eşitliği saglayamam dedi 200cc taktirdim. Ben minyonum .çık büyük istemedim.ama iyiki koydurmus u dr çok küçülür dedi haklıymış zaten vucuduma göre büyüklüğü iyiydi. Bende dr uma bıraktım. Protez konusunu kesinlikle dr una bırakmalısın. Çok büyük istemediğini belirtmen yeter onlar daha iyi biliyorKas altına protez de istiyorum meme lerim büyük tu zayiflayinca küçüldü ama en küçük cc den protez koyduracagim.
Doğal durması.Kas altı memenin avantajı nedir
Ya ben 2 yıldır istiyorum bu ameliyati yüzüm çökmüş 48 kiloyum memeler sönmüş ..sadece kafama iz takılıyor ...coo kötü duruyormu ...Bende küçük istedim hatta hiç istemedim ama biri kucuk kaldı emzirmwden sonra eşitliği saglayamam dedi 200cc taktirdim. Ben minyonum .çık büyük istemedim.ama iyiki koydurmus u dr çok küçülür dedi haklıymış zaten vucuduma göre büyüklüğü iyiydi. Bende dr uma bıraktım. Protez konusunu kesinlikle dr una bırakmalısın. Çok büyük istemediğini belirtmen yeter onlar daha iyi biliyor
Canım önceleri bende ize çok takmıştım ameliyat olmadan önce. Ben ters t yaptırdığım halde meme ucu ve dikey çizgi hiç rahatsız edici değil sadece altta kalan kisim yanı sudyen telinin geldiği kısım daha belirgin o da beni hiç rahatsız etmedi şu an zaten çok yeni zamanla oda azalacak. Şekil daha tam oturmadı şekil otursun izi hiiicc takılacak bir tarafı yok şu bildiğin bıyık aldığımız ip kalınlığında diğer yerler meme başı ve onu takip eden alt kesiYa ben 2 yıldır istiyorum bu ameliyati yüzüm çökmüş 48 kiloyum memeler sönmüş ..sadece kafama iz takılıyor ...coo kötü duruyormu ...
Ya ameliyatta ölmekten korkuyorum küçük kızım var ama sonra diyorum ki onu 3 sene emzirdim fedakarlık yaptım bu.ameliyati hakettim diyorum .cunku memem sarkmasın diye emzirmeyen cokCanım önceleri bende ize çok takmıştım ameliyat olmadan önce. Ben ters t yaptırdığım halde meme ucu ve dikey çizgi hiç rahatsız edici değil sadece altta kalan kisim yanı sudyen telinin geldiği kısım daha belirgin o da beni hiç rahatsız etmedi şu an zaten çok yeni zamanla oda azalacak. Şekil daha tam oturmadı şekil otursun izi hiiicc takılacak bir tarafı yok şu bildiğin bıyık aldığımız ip kalınlığında diğer yerler meme başı ve onu takip eden alt kesi
Allah korusun. Öyle düşünme pozitif düşün öyle olsun.artık narkoz eskisi gibi değil onu da geliştirdiler canım araştır internettenYa ameliyatta ölmekten korkuyorum küçük kızım var ama sonra diyorum ki onu 3 sene emzirdim fedakarlık yaptım bu.ameliyati hakettim diyorum .cunku memem sarkmasın diye emzirmeyen cok
Canım ben on tane doktor gezdim zayifim yüzüm gözüm düZgün diye ne gerek var ameliyat olma deyip yolladilar ..memeler sarkmış bacak gevşemiş. Sadece yüz güzelliği ile olmuyor ..yaslandikca dahada sarkacak ameliyatta zor olur ozaman. Peki vajina dudaklarina yağ dolgusu filan yaptirdinmiAllah korusun. Öyle düşünme pozitif düşün öyle olsun.artık narkoz eskisi gibi değil onu da geliştirdiler canım araştır internetten
Ben doktoruma güvendim yapılması gereken herşeyi o yaptı zaten.hatta yağ doğuşunu hiç konusmamistik.o gerek görüp yapmisCanım ben on tane doktor gezdim zayifim yüzüm gözüm düZgün diye ne gerek var ameliyat olma deyip yolladilar ..memeler sarkmış bacak gevşemiş. Sadece yüz güzelliği ile olmuyor ..yaslandikca dahada sarkacak ameliyatta zor olur ozaman. Peki vajina dudaklarina yağ dolgusu filan yaptirdinmi
merhabalar, sizde benim gibi doktor bulamayanlardansınız anladığım kadarıyla, ben de bir türlü karar veremiyorum hangi doktorlar ile görüştünüz acaba ? görüşlerinizi öğrenmek isterim... teşekkürlerEvet aynen.çok araştırdıkça kafa karışıyor.biraz güven verenini bulunca yaptırmak lazım.gerisi şansa kalmış☺ bende kararımı verdim gibi hadi hayırlısı
ya çok teşekkür ederim ..bende meme diklestirme bacak germe yüze yağ enjeksiyonu yaptiracagim ..o sırada vajina daraltmada isteyeceğim.. 31 yaşındayım ve hayatim boyunca hiç orgazm olamadim...orgazma faydasi olurmu....
Bence bunu doktorunuza sormanız daha sağlıklı olur , çünkü gerçekten ciddi bir soru.Merhaba arkadaşlar, Bir buçuk ay önce gögüs küçültme ameliyatı oldum. Şuan itibariyle herhangi bir sıkıntım yok ve dikişlerde gayet iyi durumda. Önümüzdeki hafta Termal tatile gideceğim. Sıcak termak suyunun bir zararı olur mu acaba. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim. İyi günler hepinize.
Merhaba Şişli Etfalde memnun kaldınızmı çok kararsızım meme küçültme yaptırmak istiyorum , geçmiş olsun , sevgilerBenim ameliyatımı fatih ırmak ve zeliha gül yaptı. Zeliha hn artık orda değil. Ama fatih bey hala orda çlşyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?