Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben karın germe olmustum 6 ay hamama filan gitmedim.kesinlijke zararlj

M
Meme ucundan kestilermi ordaki iz nasil

Benim en çok kafama takılan meme ucundaki iz. ..yani kahverengi oldugu icin bence pek belli olmaz ..orasi daha mantıklı ...

Biri diğerinden daha büyük ve mem uçları tam ortada değil dışa doğru bakıyor. Doktora sorduğumda gögüs tam olarak iyileştiğinde meme uçları düzelecek dedi. büyük küçük olması uçtaki kasların kasılı olduğundan kaynaklanıyormuş doktorun dediğine göre. doktorun dedikleri çok tatmin etmedi beni ancak iyleştikten sonra bakacaz nasıl olduğuna.

bende asimetri yok lakin birinde his kaybı var ama doktorların ortak görüşü zaman içinde düzeleceği sanırım

Cup olarak bir ölçü sormadım. Sadece yapabileceğinizin en küçüğünü istiyorum dedim. Biz 9000 e anlaştık

ilk ameliyata göre baya silikleşti, doktorun önerdiği iki krem var onları da kullanınca ten rengine gelmeye başladı ama halen kırmızılık var.

Aynen oyleydi ama artık karatımı verdim 17 şubatda kısmetse ameliyat olacağım.Dr Ayşegül Sivri ye karar verdim.hayırlısı artık

merhaba, ben gögüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum, 75 kiloyum ama benim göğüslerim 18 19 yaşından sonra birdenbire büyüdü daha önce de büyüktü ama bu kadar değildi, şimdi 85 e kullanıyorum. Acaba kilodan mı kaynaklanıyor bu durum çünkü 42 bedenim, eğer 38 falan olursam eski haline döner mi? Düzenli spor yapıyorum ve yediklerime de çok değilse bile dikkat etmeye çalışıyorum. Aranızda başına böyle bir şey gelmiş olan var mı? Martta burun ameliyatı olacam kısmetse, ondan sonra da göğüs için para biriktirmek istiyorum ama göğüsten nedense çok korkuyorum, hissizlik yapar ya da şekli bozulur diye.

Ameliyat olanlara bir sorum olacak. Ne kadar zaman sonra ağır kaldırabildiniz? Ağırdan kastım 15 kg civarı çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…