- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.441
Çok iyiymiş tam istediğim ölçü. Ağrısız sızısız atlatırsın inşallahGayet iyiyim ara sıra hafif sızlamalar oluyor o da normal sanırım benim 80 e idi ölçüm şimdi 80b yani normal sutyen takmıyorum tabi ama ölçü alıp hesapladım ona göre 80b
Ben karın germe olmustum 6 ay hamama filan gitmedim.kesinlijke zararljMerhaba arkadaşlar, Bir buçuk ay önce gögüs küçültme ameliyatı oldum. Şuan itibariyle herhangi bir sıkıntım yok ve dikişlerde gayet iyi durumda. Önümüzdeki hafta Termal tatile gideceğim. Sıcak termak suyunun bir zararı olur mu acaba. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim. İyi günler hepinize.
Meme ucundan kestilermi ordaki iz nasilMerhaba arkadaşlar, Bir buçuk ay önce gögüs küçültme ameliyatı oldum. Şuan itibariyle herhangi bir sıkıntım yok ve dikişlerde gayet iyi durumda. Önümüzdeki hafta Termal tatile gideceğim. Sıcak termak suyunun bir zararı olur mu acaba. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim. İyi günler hepinize.
nasıl bir asimetrik durum varMeme ucu halkasını küçülttü doktor. İzler yavaş yavaş kapanıyor. Ancak iki ucu simetrik olmadı.
Biri diğerinden daha büyük ve mem uçları tam ortada değil dışa doğru bakıyor. Doktora sorduğumda gögüs tam olarak iyileştiğinde meme uçları düzelecek dedi. büyük küçük olması uçtaki kasların kasılı olduğundan kaynaklanıyormuş doktorun dediğine göre. doktorun dedikleri çok tatmin etmedi beni ancak iyleştikten sonra bakacaz nasıl olduğuna.
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah memmem kalırsın. Cüneyt beye gidenlerin çoğu memnun. Ağrısız sızısız atlatıyorlar. İnşallah seninde iyi haberlerini alırız. Merak ettim ne kadara anlaştınız ve cap olarak ne kadar küçülteceğini söyledi
Alttaki iz nasıl. Çok belirginmi benim vücut yapım kötü iz simsiyah kaliyorMeme ucu halkasını küçülttü doktor. İzler yavaş yavaş kapanıyor. Ancak iki ucu simetrik olmadı.
Çok heyecanlıyım benim göğüslerim sarkmisilk ameliyata göre baya silikleşti, doktorun önerdiği iki krem var onları da kullanınca ten rengine gelmeye başladı ama halen kırmızılık var.
Aynen oyleydi ama artık karatımı verdim 17 şubatda kısmetse ameliyat olacağım.Dr Ayşegül Sivri ye karar verdim.hayırlısı artıkmerhabalar, sizde benim gibi doktor bulamayanlardansınız anladığım kadarıyla, ben de bir türlü karar veremiyorum hangi doktorlar ile görüştünüz acaba ? görüşlerinizi öğrenmek isterim... teşekkürler
Darisi başına büyük ihtimalle aynı zaman ameliyat olacağızAynen oyleydi ama artık karatımı verdim 17 şubatda kısmetse ameliyat olacağım.Dr Ayşegül Sivri ye karar verdim.hayırlısı artık
Ben kendisini çokAynen oyleydi ama artık karatımı verdim 17 şubatda kısmetse ameliyat olacağım.Dr Ayşegül Sivri ye karar verdim.hayırlısı artık
İstanbuldamısın?Darisi başına büyük ihtimalle aynı zaman ameliyat olacağız
hayırlısı olsun inşallah...Aynen oyleydi ama artık karatımı verdim 17 şubatda kısmetse ameliyat olacağım.Dr Ayşegül Sivri ye karar verdim.hayırlısı artık
Ben çok memnun kaldım sen de kalırsın inşallah benim 80 e idi şimdi 80 bCup olarak bir ölçü sormadım. Sadece yapabileceğinizin en küçüğünü istiyorum dedim. Biz 9000 e anlaştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?