- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.461
oh maşallah ne güzelBen çok memnun kaldım sen de kalırsın inşallah benim 80 e idi şimdi 80 b
Canım valla henüz konforlu değiliz batmalar felan bide dikisimin az biyeri iltahap olmuş yatın tekrar gidicem.yani sislikler daha da indi yavaş yavaş şekil almaya başladı ama hiç ameliyat olmamış gibi değilim yani:))hala kısıtlı hareketler biraz iş yapsam hemen rahatsız ediuor
Sen nasilsinCanım valla henüz konforlu değiliz batmalar felan bide dikisimin az biyeri iltahap olmuş yatın tekrar gidicem.yani sislikler daha da indi yavaş yavaş şekil almaya başladı ama hiç ameliyat olmamış gibi değilim yani:))hala kısıtlı hareketler biraz iş yapsam hemen rahatsız ediuor
Sen hala karar asamasindasin sanirimoh maşallah ne güzel
evet doktor bakıyorum halenSen hala karar asamasindasin sanirim
Hangi doktorlarla görüşüyorsun?evet doktor bakıyorum halen
Canım sevindim iyi olmana benim de göğsümde ufak bir akinti oldu.yarın dr a gideceğim umarım enfeksiyon değildir dua edin. Dediğin gibi kolay değil sorunsuz olsun sonuç güzel olsun zaten katlaniyosun17.gundeyim kızlar çok şükür. Sezeryan kadar zor değil ama bence çokta kolay bir ameliyat değil. Dikiş çok fazla.süreç uzun.ama 2 beden inceldim. Sonuç harika.cekoo rumo sizler Nasılsıniz
bende ayni durumdayım. Bir türlü kilo veremiyorum. Baharda ameliyat olmak istiyorumOfff ben halen kilo vermekle uraşıyorum ya göbek te bi gitse de bende küçültme ameliyatı olsam da bitse
valla 4 doktorla görüştüm karar veremiyorum...Hangi doktorlarla görüşüyorsun?
ne güzel bir yazı geçmiş olsun nerede oldunuz ameliyatınızı acaba ? doktorunuzu ve fiyatı neydi öğrenebilir miyim teşekkürlermerhaba
uzun zamandır düşündüğüm bu ameliyat için en sonunda karar verdim ve oldum iyi ki de yaptırmışım keşke daha önce olsaymışım, yıllarca ağır bir yükü taşıyarak boşuna sırt ağrısı duruş bozukluğu yaşamışım bu tür sorunları olan genç hanımlara erkenden yaptırmalarını tavsiye ederim
buradan okuduğum yorumlar ve tavsiyeler o kadar işime yaradı ki Allah hepinizden razı olsun
ameliyat olmak isteyen arkadaşlara öncelikle ameliyatın kendiniz için yaptırdığınıza inanın bu beden sizin başkalarının dediklerine olumsuz konuşan insanları dinlemeyin
ameliyat öncesi kendinize olan inancınız ve vereceğiniz moral her şeyin çok iyi gitmesini sağlıyor
ameliyat öncesi doktorunuzla sağlayacağınız görüşme ve ona olan güveniniz bu kararın verilme anı
sonra ön muayene ne kadar küçültme istediğiniz ve doktorunuzun size önereceği beden de karar verilmesi unutmayın bedeniniz size özel yaratılmış kimsenin yapısı birbirine benzemez
ameliyat öncesi meme filmi ve bazı tahliller isteniyor
sağlık anlamında sıkıntı yoksa ameliyat gününe karar veriyorsunuz
hastaneye önden açık bir gecelik götürmelisiniz kontrol muayenesi ve tuvalete gitme açısından eğilip doğrulmada kolaylık sağlıyor direnleri taşımak daha kolay
ameliyat öncesi tabiki heyecan ve endişe taşıdım ama doktorum çok tatlı ve insanı rahatlatan konuşması ile o endişede kalmıyor
ameliyatı olup odaya çıkıyorsunuz bir süre sonra kendinize geldiğinizde her şey bitti mi sorusuna aldığınız cevapla kuş gibi hafifliyorsunuz
hastanede bir gece kalmak gerekiyor yanınızda size yardımcı olacak yakınınızın olması çok iyi olur ama olmasa da hemşireler çok yardımcı oluyorlar
eve geçtiğiniz dönemde 1 hafta istirahat etmek sizi rahatlatır ama çok yoğun bir işte çalışmıyorsanız 3.günde işbaşı yapabilirsiniz
ilk ay çok fazla uzanma gerilme hareketleri yapmaktan sakınmak lazım
sonraki aylarda dikiş yerlerinin kaynaması için gereken süreçte doktorunuzun verdiği kremleri düzenli kullanmalısınız
izler için silikon bantlar çok işe yarıyor
zamanla daha da iyiye gidiyor
yaptırmayı düşünen arkadaşlara şimdiden bol şanslar diiyorum
Bu nasıl birşeydir büyük olanlar küçültmek benim gibi küçük olanlar da büyütmek istiyor yok mu hiç ortası
ortası var onlar da yer çekimine maruz kalıyor illaki herkes memelerden muzdarip
ne güzel bir yazı geçmiş olsun nerede oldunuz ameliyatınızı acaba ? doktorunuzu ve fiyatı neydi öğrenebilir miyim teşekkürler
Ne güzel anlatmışsın.teşekkürşer benim gibi endişelerle dolu birine iyi geldi.son 1 hafta yaklaştıkça korkularım artıyor.ama daha çok ameliyat olma ile ilgili korkularım var umarım sorunsuz geçerde bende sizler gibi mutlu mutlu tevrübelerimi paylaşırımmerhaba
uzun zamandır düşündüğüm bu ameliyat için en sonunda karar verdim ve oldum iyi ki de yaptırmışım keşke daha önce olsaymışım, yıllarca ağır bir yükü taşıyarak boşuna sırt ağrısı duruş bozukluğu yaşamışım bu tür sorunları olan genç hanımlara erkenden yaptırmalarını tavsiye ederim
buradan okuduğum yorumlar ve tavsiyeler o kadar işime yaradı ki Allah hepinizden razı olsun
ameliyat olmak isteyen arkadaşlara öncelikle ameliyatın kendiniz için yaptırdığınıza inanın bu beden sizin başkalarının dediklerine olumsuz konuşan insanları dinlemeyin
ameliyat öncesi kendinize olan inancınız ve vereceğiniz moral her şeyin çok iyi gitmesini sağlıyor
ameliyat öncesi doktorunuzla sağlayacağınız görüşme ve ona olan güveniniz bu kararın verilme anı
sonra ön muayene ne kadar küçültme istediğiniz ve doktorunuzun size önereceği beden de karar verilmesi unutmayın bedeniniz size özel yaratılmış kimsenin yapısı birbirine benzemez
ameliyat öncesi meme filmi ve bazı tahliller isteniyor
sağlık anlamında sıkıntı yoksa ameliyat gününe karar veriyorsunuz
hastaneye önden açık bir gecelik götürmelisiniz kontrol muayenesi ve tuvalete gitme açısından eğilip doğrulmada kolaylık sağlıyor direnleri taşımak daha kolay
ameliyat öncesi tabiki heyecan ve endişe taşıdım ama doktorum çok tatlı ve insanı rahatlatan konuşması ile o endişede kalmıyor
ameliyatı olup odaya çıkıyorsunuz bir süre sonra kendinize geldiğinizde her şey bitti mi sorusuna aldığınız cevapla kuş gibi hafifliyorsunuz
hastanede bir gece kalmak gerekiyor yanınızda size yardımcı olacak yakınınızın olması çok iyi olur ama olmasa da hemşireler çok yardımcı oluyorlar
eve geçtiğiniz dönemde 1 hafta istirahat etmek sizi rahatlatır ama çok yoğun bir işte çalışmıyorsanız 3.günde işbaşı yapabilirsiniz
ilk ay çok fazla uzanma gerilme hareketleri yapmaktan sakınmak lazım
sonraki aylarda dikiş yerlerinin kaynaması için gereken süreçte doktorunuzun verdiği kremleri düzenli kullanmalısınız
izler için silikon bantlar çok işe yarıyor
zamanla daha da iyiye gidiyor
yaptırmayı düşünen arkadaşlara şimdiden bol şanslar diiyorum
hadi hayırlısı inşallah, valla ben daha gün almadım ama sanki ertesi gün ameliyat olacakmışım gibi bende endişeleniyorum...Ne güzel anlatmışsın.teşekkürşer benim gibi endişelerle dolu birine iyi geldi.son 1 hafta yaklaştıkça korkularım artıyor.ama daha çok ameliyat olma ile ilgili korkularım var umarım sorunsuz geçerde bende sizler gibi mutlu mutlu tevrübelerimi paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?