- 15 Aralık 2017
- 164
- 65
- 18
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.481
kmek beyazı şekerı kes su iç zayıflarsın ben 10 kg verdım gün beklıyorum haftaya arar doktor ameliyat içinbende ayni durumdayım. Bir türlü kilo veremiyorum. Baharda ameliyat olmak istiyorum
merhaba , bende uzun zamandır ameliyatı düşünenlerdenim, görüşmelerim devam ediyor, Mustafa Keskin ile görüştüm fiyatı da gittiğim tüm doktorlardan uygundu, bi görüşün isterseniz, hastane muyene için 60 tl alıyordu...Selammm yakın zaman icinde bende bu ameliyatı düşünüyorum. Evet cogumuz gibi ameliyattanda acaip korkuyorum, iki oğlum var, ya bana bişe olursalarım var , estetik diye (hoş estetik değil benimkisi zaruretde ) bile bile lades olurum onlardan koparsam dürtüleri var,var da var .. genede bu kadar karamsar düşüncelerin arasında hakkatende konforlu yaşam icin bi niyet olması beynimi resmen kaotik duruma sürüklüyor. Hergün artık yaşadıgım kronik sırt boyun ağrıları, omuzda sütyen lastiği kesiklerinden ötürü asırı baskı, gündelik hayatı olumsuz etkileyişi, giyim kusam ayrı dertleri , insanların “aslında senin hiç fazla kilon yok ama ahh su gögüslerin büyük olmasa”ları, psikolojik takıntıları, vs vs gibi coook gercekçi sebepler o kötülerin üzerini ARTIK örtüyor. Yasım 30.
5-6 sene önceki halimle bile ne kadar fark yasıyorum, ki zaman bu konuda aleyhimize ne yazıkki, gün gelipte eksiden artıya geçme gibi bi sansımız yok, “malum yer cekimii !”o zamanlar icin sadece estetiği düşünürken simdi fizyolojimi düşünmek zorundayım, niyetine girdim, dr arastırıyorum herkes gibi, prof erdem tezer hakkknda bi fikri olan var mı ? Yada mustafa keskin , veya tayfun türkaslan ?? Umarım hepimiz Aklımızdaki ‘cizgi-kesik-yara izi-dikiş acılması-simetri-düzgün cup ölcüsü, vs vs vs ‘ ne varsa bizi gercekten rahatlatıp güven verecek dr larla karşılaşırız
Sizin tercihler arasında yok ama bende bu cumartesi Dr Ayşegül Sivri ye ameliyat olacağım.aktif bir instagram sayfası var inceleyebilirisiniz.fiyatıda gayet makul.umarım iyi olurSelammm yakın zaman icinde bende bu ameliyatı düşünüyorum. Evet cogumuz gibi ameliyattanda acaip korkuyorum, iki oğlum var, ya bana bişe olursalarım var , estetik diye (hoş estetik değil benimkisi zaruretde ) bile bile lades olurum onlardan koparsam dürtüleri var,var da var .. genede bu kadar karamsar düşüncelerin arasında hakkatende konforlu yaşam icin bi niyet olması beynimi resmen kaotik duruma sürüklüyor. Hergün artık yaşadıgım kronik sırt boyun ağrıları, omuzda sütyen lastiği kesiklerinden ötürü asırı baskı, gündelik hayatı olumsuz etkileyişi, giyim kusam ayrı dertleri , insanların “aslında senin hiç fazla kilon yok ama ahh su gögüslerin büyük olmasa”ları, psikolojik takıntıları, vs vs gibi coook gercekçi sebepler o kötülerin üzerini ARTIK örtüyor. Yasım 30.
5-6 sene önceki halimle bile ne kadar fark yasıyorum, ki zaman bu konuda aleyhimize ne yazıkki, gün gelipte eksiden artıya geçme gibi bi sansımız yok, “malum yer cekimii !”o zamanlar icin sadece estetiği düşünürken simdi fizyolojimi düşünmek zorundayım, niyetine girdim, dr arastırıyorum herkes gibi, prof erdem tezer hakkknda bi fikri olan var mı ? Yada mustafa keskin , veya tayfun türkaslan ?? Umarım hepimiz Aklımızdaki ‘cizgi-kesik-yara izi-dikiş acılması-simetri-düzgün cup ölcüsü, vs vs vs ‘ ne varsa bizi gercekten rahatlatıp güven verecek dr larla karşılaşırız
Sizin tercihler arasında yok ama bende bu cumartesi Dr Ayşegül Sivri ye ameliyat olacağım.aktif bir instagram sayfası var inceleyebilirisiniz.fiyatıda gayet makul.umarım iyi olur
valla bu iş biraz doktora güven ve kurduğunuz iletişimle alakalı sanırım açıkçası benim öyle oluyor, herkes aldığı elektriğe göre karar veriyor sanırım, ben de 2 profa gittim ama tercih etmedim... inşallah herkes en iyi seçimi yapar , hepimize bol şans...şunu da söylemeden geçemem fikir alışverişi de önemli ben hep burdan aldığım isimler ile görüştüm...Aysegül hnm ı inceledim gögüste memnun olanda var olmayanlarda , tabiki bir doktoru herkes meyh edemezde gene de olumsuz düşünceleri görünce hemen bir U dönüşü oluyor insanda.. o acıdan düşünmüyorum birde tercihim prof olması acıkcası
Çok uzun zaman dr araştırdım.prof larlada götüştüğüm oldu ama benim için en önemlisi yaptığı meme ameliyatı sayısı ve verdikleri güven.prof lar biraz havalı ve farklı bir modda oluyorlar iletişim kurmak isteğinizi anlatıp kabul ettirmek çabası beni yormuştu.bem en iyisini bilirim diyorlar çünkü her dr için olumlu olumsuz yorum bulunmakta ben bana en çok güven veren ve anlayan doktoru seçtim en azında içim rahat size kolay gelsin zor bir süreçAysegül hnm ı inceledim gögüste memnun olanda var olmayanlarda , tabiki bir doktoru herkes meyh edemezde gene de olumsuz düşünceleri görünce hemen bir U dönüşü oluyor insanda.. o acıdan düşünmüyorum birde tercihim prof olması acıkcası
valla bu iş biraz doktora güven ve kurduğunuz iletişimle alakalı sanırım açıkçası benim öyle oluyor, herkes aldığı elektriğe göre karar veriyor sanırım, ben de 2 profa gittim ama tercih etmedim... inşallah herkes en iyi seçimi yapar , hepimize bol şans...şunu da söylemeden geçemem fikir alışverişi de önemli ben hep burdan aldığım isimler
Kesinlikle
inşallah çok güzel geçecek ameliyatınız şimdiden geçmiş olsun...ameliyat sonrası dönüşünüzü bekliyorum...Merhabalar.13 şubat salı saat 13 de ameliyat olacağım.Bakalım nasıl olacak meraktayım.korku olur sanıyordum ama şuan yok .
Şimdiden çok geçmiş olsun umarım çok iyi geçer sonuçlarıda memnun eder siziMerhabalar.13 şubat salı saat 13 de ameliyat olacağım.Bakalım nasıl olacak meraktayım.korku olur sanıyordum ama şuan yok .
Aysegül hnm ı inceledim gögüste memnun olanda var olmayanlarda , tabiki bir doktoru herkes meyh edemezde gene de olumsuz düşünceleri görünce hemen bir U dönüşü oluyor insanda.. o acıdan düşünmüyorum birde tercihim prof olması acıkcası
Hangi dr dan ramdevu almıstın ameliyat icin ??Merhabalar.13 şubat salı saat 13 de ameliyat olacağım.Bakalım nasıl olacak meraktayım.korku olur sanıyordum ama şuan yok .
Ne güzel anlatmışsın.teşekkürşer benim gibi endişelerle dolu birine iyi geldi.son 1 hafta yaklaştıkça korkularım artıyor.ama daha çok ameliyat olma ile ilgili korkularım var umarım sorunsuz geçerde bende sizler gibi mutlu mutlu tevrübelerimi paylaşırım
merhaba
uzun zamandır düşündüğüm bu ameliyat için en sonunda karar verdim ve oldum iyi ki de yaptırmışım keşke daha önce olsaymışım, yıllarca ağır bir yükü taşıyarak boşuna sırt ağrısı duruş bozukluğu yaşamışım bu tür sorunları olan genç hanımlara erkenden yaptırmalarını tavsiye ederim
buradan okuduğum yorumlar ve tavsiyeler o kadar işime yaradı ki Allah hepinizden razı olsun
ameliyat olmak isteyen arkadaşlara öncelikle ameliyatın kendiniz için yaptırdığınıza inanın bu beden sizin başkalarının dediklerine olumsuz konuşan insanları dinlemeyin
ameliyat öncesi kendinize olan inancınız ve vereceğiniz moral her şeyin çok iyi gitmesini sağlıyor
ameliyat öncesi doktorunuzla sağlayacağınız görüşme ve ona olan güveniniz bu kararın verilme anı
sonra ön muayene ne kadar küçültme istediğiniz ve doktorunuzun size önereceği beden de karar verilmesi unutmayın bedeniniz size özel yaratılmış kimsenin yapısı birbirine benzemez
ameliyat öncesi meme filmi ve bazı tahliller isteniyor
sağlık anlamında sıkıntı yoksa ameliyat gününe karar veriyorsunuz
hastaneye önden açık bir gecelik götürmelisiniz kontrol muayenesi ve tuvalete gitme açısından eğilip doğrulmada kolaylık sağlıyor direnleri taşımak daha kolay
ameliyat öncesi tabiki heyecan ve endişe taşıdım ama doktorum çok tatlı ve insanı rahatlatan konuşması ile o endişede kalmıyor
ameliyatı olup odaya çıkıyorsunuz bir süre sonra kendinize geldiğinizde her şey bitti mi sorusuna aldığınız cevapla kuş gibi hafifliyorsunuz
hastanede bir gece kalmak gerekiyor yanınızda size yardımcı olacak yakınınızın olması çok iyi olur ama olmasa da hemşireler çok yardımcı oluyorlar
eve geçtiğiniz dönemde 1 hafta istirahat etmek sizi rahatlatır ama çok yoğun bir işte çalışmıyorsanız 3.günde işbaşı yapabilirsiniz
ilk ay çok fazla uzanma gerilme hareketleri yapmaktan sakınmak lazım
sonraki aylarda dikiş yerlerinin kaynaması için gereken süreçte doktorunuzun verdiği kremleri düzenli kullanmalısınız
izler için silikon bantlar çok işe yarıyor
zamanla daha da iyiye gidiyor
yaptırmayı düşünen arkadaşlara şimdiden bol şanslar diiyorum
İnşallah .çok teşekkür ederim.her anını paylaşıcam emin olabilirsinİnşallah herşey yolhnda geçer , senden Aysegül hanım icinde tecrübelerini duymayı bekliyorum
merhaba ben dün İstanbulda Devlet hastanesine gittim ilk kez bir Dr. a gittim memelerim çok büyük vücudum ince bu bana hep ağır sıkıntılar yaşattı artık geçte olsa zamanı geldi ikizlerim 10 yaşındalar kendime bakayım istedim bıktım bu yükü taşımaktan ama çok üzüldüm dr. belki gerçeği söyledi ama ben umutsuzluğa kapıldım hiç tecrübem yok çevremdede ola yok , dr. bana memeler büyük olduğu için çıkarılan ucun yukarıya alındığında hissiz olacağını sözyledi bunu anlayabildim ama bu uçlar yerinde tutmayıp düşmede görülebiliyor dedi çok endişelendim Devlet hastanesindemi teknoloji iyi değil anlayamadım yoksa meme ucu dikişli olmuyormu herkesmi yapıştırma yapıyor '' onlar yapıştırma yapıyormuş '' bilgisi olan varmu bu uun tutup tutmaması konusunda , sevgiler herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?