Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Selammm yakın zaman icinde bende bu ameliyatı düşünüyorum. Evet cogumuz gibi ameliyattanda acaip korkuyorum, iki oğlum var, ya bana bişe olursalarım var , estetik diye (hoş estetik değil benimkisi zaruretde ) bile bile lades olurum onlardan koparsam dürtüleri var,var da var .. genede bu kadar karamsar düşüncelerin arasında hakkatende konforlu yaşam icin bi niyet olması beynimi resmen kaotik duruma sürüklüyor. Hergün artık yaşadıgım kronik sırt boyun ağrıları, omuzda sütyen lastiği kesiklerinden ötürü asırı baskı, gündelik hayatı olumsuz etkileyişi, giyim kusam ayrı dertleri , insanların “aslında senin hiç fazla kilon yok ama ahh su gögüslerin büyük olmasa”ları, psikolojik takıntıları, vs vs gibi coook gercekçi sebepler o kötülerin üzerini ARTIK örtüyor. Yasım 30.
5-6 sene önceki halimle bile ne kadar fark yasıyorum, ki zaman bu konuda aleyhimize ne yazıkki, gün gelipte eksiden artıya geçme gibi bi sansımız yok, “malum yer cekimii !”o zamanlar icin sadece estetiği düşünürken simdi fizyolojimi düşünmek zorundayım, niyetine girdim, dr arastırıyorum herkes gibi, prof erdem tezer hakkknda bi fikri olan var mı ? Yada mustafa keskin , veya tayfun türkaslan ?? Umarım hepimiz Aklımızdaki ‘cizgi-kesik-yara izi-dikiş acılması-simetri-düzgün cup ölcüsü, vs vs vs ‘ ne varsa bizi gercekten rahatlatıp güven verecek dr larla karşılaşırız

merhaba , bende uzun zamandır ameliyatı düşünenlerdenim, görüşmelerim devam ediyor, Mustafa Keskin ile görüştüm fiyatı da gittiğim tüm doktorlardan uygundu, bi görüşün isterseniz, hastane muyene için 60 tl alıyordu...

Sizin tercihler arasında yok ama bende bu cumartesi Dr Ayşegül Sivri ye ameliyat olacağım.aktif bir instagram sayfası var inceleyebilirisiniz.fiyatıda gayet makul.umarım iyi olur

Sizin tercihler arasında yok ama bende bu cumartesi Dr Ayşegül Sivri ye ameliyat olacağım.aktif bir instagram sayfası var inceleyebilirisiniz.fiyatıda gayet makul.umarım iyi olur

Aysegül hnm ı inceledim gögüste memnun olanda var olmayanlarda , tabiki bir doktoru herkes meyh edemezde gene de olumsuz düşünceleri görünce hemen bir U dönüşü oluyor insanda.. o acıdan düşünmüyorum birde tercihim prof olması acıkcası

valla bu iş biraz doktora güven ve kurduğunuz iletişimle alakalı sanırım açıkçası benim öyle oluyor, herkes aldığı elektriğe göre karar veriyor sanırım, ben de 2 profa gittim ama tercih etmedim... inşallah herkes en iyi seçimi yapar , hepimize bol şans...şunu da söylemeden geçemem fikir alışverişi de önemli ben hep burdan aldığım isimler ile görüştüm...

Çok uzun zaman dr araştırdım.prof larlada götüştüğüm oldu ama benim için en önemlisi yaptığı meme ameliyatı sayısı ve verdikleri güven.prof lar biraz havalı ve farklı bir modda oluyorlar iletişim kurmak isteğinizi anlatıp kabul ettirmek çabası beni yormuştu.bem en iyisini bilirim diyorlar çünkü her dr için olumlu olumsuz yorum bulunmakta ben bana en çok güven veren ve anlayan doktoru seçtim en azında içim rahat size kolay gelsin zor bir süreç

Aysegul hanim cok iyi bir hekimdir.herzaman her soruya temkinle cevaplar bilgilendirir cok pozitifdir ve titizdir.bir akrabam meme kucultmede memnun kaldi.sonrasinda takibi cok iyiydi,alakadar,arkds gibi,alcakgonulludur.bi gorusun derim ben.sevgiler

İnşallah herşey yolhnda geçer , senden Aysegül hanım icinde tecrübelerini duymayı bekliyorum

Yorum için teşekkürler
çok açıklayıcı olmuş

siz devlet hastanesinde mi ameliyat oldunuz yoksa özelde mi

merhaba ben dün İstanbulda Devlet hastanesine gittim ilk kez bir Dr. a gittim memelerim çok büyük vücudum ince bu bana hep ağır sıkıntılar yaşattı artık geçte olsa zamanı geldi ikizlerim 10 yaşındalar kendime bakayım istedim bıktım bu yükü taşımaktan ama çok üzüldüm dr. belki gerçeği söyledi ama ben umutsuzluğa kapıldım hiç tecrübem yok çevremdede ola yok , dr. bana memeler büyük olduğu için çıkarılan ucun yukarıya alındığında hissiz olacağını sözyledi bunu anlayabildim ama bu uçlar yerinde tutmayıp düşmede görülebiliyor dedi çok endişelendim Devlet hastanesindemi teknoloji iyi değil anlayamadım yoksa meme ucu dikişli olmuyormu herkesmi yapıştırma yapıyor '' onlar yapıştırma yapıyormuş '' bilgisi olan varmu bu uun tutup tutmaması konusunda , sevgiler herkese.

O doktor kendine güvensizliğin acısını sizden çıkarmış.. işine gelmemiş ameliyatı yapmak.. Ben de eylül ayından beri devlet hastanesindeki bir doktora gidiyorum. Aşırı yoğun bir doktor olduğu için mayısa verebildi ameliyat tarihini. Öyle bir ihtimal yok diyemem tabi ki. Her ameliyatta risk vardır. Tıpkı bir apandist ya da bademcik ameliyatı gibi. Enfeksiyon, nekroz, hematom, hissizlik vs vs.. bunlar ameliyat riskleri. Sonuç olarak ta izli bir ameliyat. İz kalmayacak diye bir şey yok.. Ama bu ihtimaller var diye "böyle olur" denmesi aşırı saçma. Doktorların tüm bunları söyleme sebebi olabiliteler yaşandığında hastanın "siz bana bunlardan bahsetmediniz" diyememesi..

Lütfen korkmayın ve işinin ehli, kendini bilen birine gidiniz.. Hiç olmazsa muayene ve fikir alma amaçlı muayene ücretleri uygun olan özel hastanelerin doktorlarına gidebilirsiniz.. Korkularınızı yenersiniz hiç olmazsa..

Şehrinizi bilmiyorum ama İstanbul dışı şehirlerde çok uyguna amelliyat olanlar da var. (Misal İzmit'te Özel Konak Hastanesi'nde Abdullah Yıldırım'ı övdüler. Ve geçen sene nisan ayında 4.000-5.000 aralığındaymış fiyatı..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…