Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhabalar bende haftaya ameliyat olacağım ve çok heyecanlıyım açıkcası korkuyorum da bu ameliyatı olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi

Ameliyat 6 saat sürdü ultrasonda görünmeyen kistler varmış onları temizlemiş.başta dikişlerim çok acıyordu bugün daha iyiyim.

doktorum decubex krem verdi kullanan varmı internette bilgi bulamadım sağ göğsüm dikişler baya sorun yarattı çok geç iyileşiyor dikiş üzerinde delikler ve akıntı yapan yerler var böyle bir durum yaşayan varmı

Kızlar merhaba meme küçültme ameliyatinda 3. Ayımı doldurdum bugun kontrolüm vardı benim lolipop kesi yapıldı ve malesef sol memede çukurluk sağ memede potluk var iki hafta sonra düzeltme operasyonu yapacak doktorum. Bunların dışında boyutu hala beni memnun etmiyo 85c cup sütyen kullanıyorum olmuşken biraz daha küçültelim dedim doktorum bu boyut iyi senin vücuduna göre normal diyo hiç gerek yokmuş bende ne yapayım bilemedim sizlere sormak istedim. Ayni problemi yaşayan ikinci bir operasyon olan varmı aranızda..

Geçmiş olsun.85C de hayli büyük değilmi?

Merhaba
ameliyat olmadan önce kaçtı sütyen bedeni ? Doktorun en ideal ölçüyü yapmıştır zaten. çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer :)

Merhaba
ameliyat olmadan önce kaçtı sütyen bedeni ? Doktorun en ideal ölçüyü yapmıştır zaten. çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer :)
Sagolun umarım dediğiniz gibi olur d cup kullaniyordum ikinci kez dikişleri açtırmayı göze alamıyorum doktora güvenip bu haliyle kabullenecegim artık :)

Sagolun umarım dediğiniz gibi olur d cup kullaniyordum ikinci kez dikişleri açtırmayı göze alamıyorum doktora güvenip bu haliyle kabullenecegim artık :)
Ameliyat öncesi d olduğu için c biraz büyük olmuş sanki 1 beden benim ameliyat öncesi e cup idi ameliyat olali 3 hafta oluyor normal sutyen hiç denemedim ama su anda gogus alti 80 gogus 95 cm ona gore cup heaaplayinca b cup oluyor daha sislikler de var ...

Herkese merhaba. Bende bu ameliyatı olmayı düşünüp doktor konusunda karar veremeyenlerdenim hatta kafayı sıyıracak hale geldim. Acıbadem Fulya hastanesi Çiğdem Ünal ve Fethi Orak ile görüştüm. Bu kişilere daha önce ameliyat olan yada bir fikri olan var mı acaba? İlkay Hüthüt ve Nazım Çerkeş de aklıma olan isimlerden ama küçültme konusunda çok fazla yorum bulamadım. Baya bi kafam karışık durumda yardımlarınızı bekliyorum.

merhabalar, son görüntü nasıl sizin , şeklinden memnun musunuz ?

Merhaba ne durumdasınız çok öerak ediyorum.umarım herşey yolundadır

Salı akşamı çıktım ameliyattan bugün cuma sabahı direnler çekti çıkış yaptım hastaneden.benim agrı eşigim düşük galiba hep agrı kesici istedim agrım vardı devamlı hala baskı var alt dikişlerde şişmesin diye sıkı sıkı bantlamış dr.başka bir sıkıntım yok.doktorumdan memnunum.şuan bana küçücük geliyor b ile c cup arası oldu dedi.

maşallah çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…