- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.501
O doktor kendine güvensizliğin acısını sizden çıkarmış.. işine gelmemiş ameliyatı yapmak.. Ben de eylül ayından beri devlet hastanesindeki bir doktora gidiyorum. Aşırı yoğun bir doktor olduğu için mayısa verebildi ameliyat tarihini. Öyle bir ihtimal yok diyemem tabi ki. Her ameliyatta risk vardır. Tıpkı bir apandist ya da bademcik ameliyatı gibi. Enfeksiyon, nekroz, hematom, hissizlik vs vs.. bunlar ameliyat riskleri. Sonuç olarak ta izli bir ameliyat. İz kalmayacak diye bir şey yok.. Ama bu ihtimaller var diye "böyle olur" denmesi aşırı saçma. Doktorların tüm bunları söyleme sebebi olabiliteler yaşandığında hastanın "siz bana bunlardan bahsetmediniz" diyememesi..
Lütfen korkmayın ve işinin ehli, kendini bilen birine gidiniz.. Hiç olmazsa muayene ve fikir alma amaçlı muayene ücretleri uygun olan özel hastanelerin doktorlarına gidebilirsiniz.. Korkularınızı yenersiniz hiç olmazsa..
Şehrinizi bilmiyorum ama İstanbul dışı şehirlerde çok uyguna amelliyat olanlar da var. (Misal İzmit'te Özel Konak Hastanesi'nde Abdullah Yıldırım'ı övdüler. Ve geçen sene nisan ayında 4.000-5.000 aralığındaymış fiyatı..)
merhaba nasılsınız ? durumunuz nedir ?Merhabalar.13 şubat salı saat 13 de ameliyat olacağım.Bakalım nasıl olacak meraktayım.korku olur sanıyordum ama şuan yok .
merhaba geçmiş olsun memnunmusunuz bende bir görüşme yapmak istiyorum Fatih beyle ama kararsızımNe kadar oldu aml olalı.. şeklinden ve iyileşme sürecinden memnunmusun dikiş izlerin ne durumda
Bursa şevket yılmaz has. Vedat menderesHangi dr dan ramdevu almıstın ameliyat icin ??
Geçmiş olsun.85C de hayli büyük değilmi?Kızlar merhaba meme küçültme ameliyatinda 3. Ayımı doldurdum bugun kontrolüm vardı benim lolipop kesi yapıldı ve malesef sol memede çukurluk sağ memede potluk var iki hafta sonra düzeltme operasyonu yapacak doktorum. Bunların dışında boyutu hala beni memnun etmiyo 85c cup sütyen kullanıyorum olmuşken biraz daha küçültelim dedim doktorum bu boyut iyi senin vücuduna göre normal diyo hiç gerek yokmuş bende ne yapayım bilemedim sizlere sormak istedim. Ayni problemi yaşayan ikinci bir operasyon olan varmı aranızda..
Merhaba ne durumdasınız çok öerak ediyorum.umarım herşey yolundadırMerhabalar.13 şubat salı saat 13 de ameliyat olacağım.Bakalım nasıl olacak meraktayım.korku olur sanıyordum ama şuan yok .
Teşekkür ederim bana da büyük geliyo ama doktoruma göre normal ideal boyutuGeçmiş olsun.85C de hayli büyük değilmi?
Kızlar merhaba meme küçültme ameliyatinda 3. Ayımı doldurdum bugun kontrolüm vardı benim lolipop kesi yapıldı ve malesef sol memede çukurluk sağ memede potluk var iki hafta sonra düzeltme operasyonu yapacak doktorum. Bunların dışında boyutu hala beni memnun etmiyo 85c cup sütyen kullanıyorum olmuşken biraz daha küçültelim dedim doktorum bu boyut iyi senin vücuduna göre normal diyo hiç gerek yokmuş bende ne yapayım bilemedim sizlere sormak istedim. Ayni problemi yaşayan ikinci bir operasyon olan varmı aranızda..
Sagolun umarım dediğiniz gibi olur d cup kullaniyordum ikinci kez dikişleri açtırmayı göze alamıyorum doktora güvenip bu haliyle kabullenecegim artık :)Merhaba
ameliyat olmadan önce kaçtı sütyen bedeni ? Doktorun en ideal ölçüyü yapmıştır zaten. çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer :)
Ameliyat öncesi d olduğu için c biraz büyük olmuş sanki 1 beden benim ameliyat öncesi e cup idi ameliyat olali 3 hafta oluyor normal sutyen hiç denemedim ama su anda gogus alti 80 gogus 95 cm ona gore cup heaaplayinca b cup oluyor daha sislikler de var ...Sagolun umarım dediğiniz gibi olur d cup kullaniyordum ikinci kez dikişleri açtırmayı göze alamıyorum doktora güvenip bu haliyle kabullenecegim artık :)
merhabalar, son görüntü nasıl sizin , şeklinden memnun musunuz ?Ameliyat öncesi d olduğu için c biraz büyük olmuş sanki 1 beden benim ameliyat öncesi e cup idi ameliyat olali 3 hafta oluyor normal sutyen hiç denemedim ama su anda gogus alti 80 gogus 95 cm ona gore cup heaaplayinca b cup oluyor daha sislikler de var ...
Merhaba ne durumdasınız çok öerak ediyorum.umarım herşey yolundadır
maşallah çok geçmiş olsunSalı akşamı çıktım ameliyattan bugün cuma sabahı direnler çekti çıkış yaptım hastaneden.benim agrı eşigim düşük galiba hep agrı kesici istedim agrım vardı devamlı hala baskı var alt dikişlerde şişmesin diye sıkı sıkı bantlamış dr.başka bir sıkıntım yok.doktorumdan memnunum.şuan bana küçücük geliyor b ile c cup arası oldu dedi.
Yani Benim goguslerim şu anda silikonlu gibi baya dimdik ve yusyuvarlak şu an için memnunum kabuklarım düşmeye başladı bakalım potluk vs. Var mımerhabalar, son görüntü nasıl sizin , şeklinden memnun musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?