Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Tekrardan geçmiş olsunnn. İnşallah tez zamanda toparlanırsın. Tabiki herkesin acıya dayanıklılıgı farklı ama en nihayetinde gecici bir dönem. İnşallah bizlerde o dönemi hayırlısıyla atlatırız, ameliyatın kaç saat sürdü ve ameliyat öncesi bedenin kaçtı ? Simdi b veya c cupa düştü demişsin.. bu arada benim ufak oglum 22 aylık acaba ameliyattan sonra onu bile değil kaldırmak altını acarken bile tekme atar mı diye acaip korkuyorum

Ben 24 ocakta ameliyat oldum ameliyat öncesi hep forumda oncesi sonrası resimleri aramıştım fikir sahibi olabilmek için ameliyat olalı çok olmadı ama ameliyat olmak isteyenlere fikir vermesi için resimlerimi yüklüyorum. Benim lolipop yöntemi ile oldu ameliyatım , ameliyattan iki ay sonra bi operasyon daha geçireceğim meme altında büzüşük dikişlerim var orası düzeltilecek doktorum ameliyata girerken iki yöntemden de bahsetti lolipopu onerdigini ve ameliyattan 2 ay snra kucuk bi operasyon gecirmem gerektigini söyledi bende lolipop yöntemini tercih ettim. Ameliyat öncesi 85 E cup kullanıyordum henuz yeni sütyen almadım sporcu sütyeni kullanıyorum ama 85 b ye düştü sanırım

resimleri böyle alenen koyabilmeniz beni şaşırttı aynı gün ameliyat olmuşuz ama o büzüşük dikişler daha belli olmazki benim de vardı biraz ama azalıyor

Ben resimlerimi koymakta bi sakınca görmüyorum amacım bu ameliyatı yaptıracaklara fikir verebilmek

anladım peki dikişler çok mu çok kötü yani keşke onuda görebilseydim rica etsem yakından çekip özelden atarmısınız benimde yamukluk var kantaron yağı sürüyorum

Benım ğöğuslerım aynı ameliat dız halınde kı gıbı bırden fotodakı ben mıyım dıye şaşırdım inş benım de senın gıbı güzel olacak hala olamadım ameliatı doktor aramasımı beklıyorum ben sarkıklık yada mezuralan ölcunu cok merak etım benım 29.5 ölcudu 30 da diyerı ve devlete yaptırıcam ben

Ben üniv hastanesinde oldum saglık raporu cıkartıldı 1350 tl de ücret ödedim , ben pazartesi dr cıktım carsamba ameliyat oldum cok ani oldu benim ameliyat sürecim, inş en kısa zamanda ameliyat olursunuz

Ben üniv hastanesinde oldum saglık raporu cıkartıldı 1350 tl de ücret ödedim , ben pazartesi dr cıktım carsamba ameliyat oldum cok ani oldu benim ameliyat sürecim, inş en kısa zamanda ameliyat olursunuz

Resim paylaştığınız için kendi adıma teşekkür ederim.Çünkü merak ediyordum gerçekten :) dikişler çok kötü görünmüyor ve gerçekten güzel olmuş :)) ben bi tek şey merak ediyorum hissizlik varmı şuan ?? bende ameliyat olucam ama hissizlik olayından korkuyorum açıkçası

hangi üniversitede oldunuz acaba ? doktor kimdi ?

Hissizlik yok ağrım sızımda yok tek sorun gögüs altındaki büzüşük dikiş inş oda 2. Operasyonda geçicek Balıkesir Üniv. Doç. Dr ayşe özlem gündeşlioğlu

Öncelikle geçmiş olsun cok, tez zamanda toparlanırsın inşş, hangi hastanede yaptırdın ?? Yeni olmasına ragmen baya iyi duruyor acıkcası, bunladar hızlı toparlanma olacagını sanmıyordum ben

Birde iki ameliyata girmek gözünüzü korkutmadı mı ? O büzüşüklük zamanla geçmiyen birseymi ? Lolipop denilen kesik hem gögüs ucunun üstü ve yanlara dogru yapılan kesikmiyi tam olarak ??

Tşk ederım inşalah bu hafta arar doktor da kurtulurum bende fazlalıklardan yok sa heycandan gidicem beklemek zor gelıyor ya

Birde iki ameliyata girmek gözünüzü korkutmadı mı ? O büzüşüklük zamanla geçmiyen birseymi ? Lolipop denilen kesik hem gögüs ucunun üstü ve yanlara dogru yapılan kesikmiyi tam olarak ??
lolipop tekniği buymuş :)

Lolipop tekniği ile alfa meme olarak adlandırılan ideal meme şeklini vermek mümkündür. Tekniğin en önemli özelliği az iz ve iyi projeksiyondur. Bu işlemde bütün şekillendirme ve kaldırma işlemleri deri zarfı altında yapılır. Geriye kalan izlerden birincisi doğal olarak var olan kahverengi - beyaz hattın içinde kalırken, ikincisi lollipop şekerin çubuğu olarak aşağıdaki kıvrıma kadar uzanır. Atılan dikişlerin alınmasına gerek olmaz ( ALINTI )

Hissizlik yok ağrım sızımda yok tek sorun gögüs altındaki büzüşük dikiş inş oda 2. Operasyonda geçicek Balıkesir Üniv. Doç. Dr ayşe özlem gündeşlioğlu

Teşekkür ederim tekrar geçmiş olsun umarım en kısa zamanda herşey istediğiniz gibi olur :))

Lolipop gogus ucu ve yukardan asagı inen dikiş o buzusukluk zamanla geçicekmiş ama gene de kucuk bi işlem gerekebilirmiş bi de benim sol gogsumun altında hematom oluştu ameliyattan sonra 2. Gun alttaki dikişler acılıp hematom temizlendi tekrar dikildi aslında 2. Operasyon fikri ürkütücü ama t şeklinde kesi olsaydı koltuk altına kadar kesik izi olacagını soyledi bende daha az iz olucak diye bu yontemi kabul ettim iyimi ettm bilmiyorum ama gorucez

Teşekkür ederim 6 gün oldu çok daha iyiyim.4 yaşında kş oğlumu hazırladım bana yaklaşırken dikkat ediyor ama ben yinede bana yaklaşırken kendimi koruyorum.sizde öyle yaparsınız ama kaldırmak yok tabi.Aslında kollarımı rahat kullanabiliyorum ama zorlamamak için pek iş yapmıyorum bakanım da var
6 saat sürmüş ultrasonda görünmeyen kistler çıkmış onları temizlemiş.
E cup kullanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…