- 21 Nisan 2012
- 7.730
- 8.224
- 398
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.541
Ben 24 ocakta ameliyat oldum ameliyat öncesi hep forumda oncesi sonrası resimleri aramıştım fikir sahibi olabilmek için ameliyat olalı çok olmadı ama ameliyat olmak isteyenlere fikir vermesi için resimlerimi yüklüyorum. Benim lolipop yöntemi ile oldu ameliyatım , ameliyattan iki ay sonra bi operasyon daha geçireceğim meme altında büzüşük dikişlerim var orası düzeltilecek doktorum ameliyata girerken iki yöntemden de bahsetti lolipopu onerdigini ve ameliyattan 2 ay snra kucuk bi operasyon gecirmem gerektigini söyledi bende lolipop yöntemini tercih ettim. Ameliyat öncesi 85 E cup kullanıyordum henuz yeni sütyen almadım sporcu sütyeni kullanıyorum ama 85 b ye düştü sanırım
Eki Görüntüle 2112356 Eki Görüntüle 2112355 Eki Görüntüle 2112358 Eki Görüntüle 2112354
Merhaba devlet hastanesinde bu ameliyatı yaptırmak için şartlar nedir?Benım ğöğuslerım aynı ameliat dız halınde kı gıbı bırden fotodakı ben mıyım dıye şaşırdım inş benım de senın gıbı güzel olacak hala olamadım ameliatı doktor aramasımı beklıyorum ben sarkıklık yada mezuralan ölcunu cok merak etım benım 29.5 ölcudu 30 da diyerı ve devlete yaptırıcam ben
Merhaba Üniversite hastanesinde ameliyatınızı olmuşsunuz şartları nedir?Ben üniv hastanesinde oldum saglık raporu cıkartıldı 1350 tl de ücret ödedim , ben pazartesi dr cıktım carsamba ameliyat oldum cok ani oldu benim ameliyat sürecim, inş en kısa zamanda ameliyat olursunuz
Çok çok geçmiş olsun,Herkese merhaba çok şükür cumartesi günü Dr Ayşegül hn ameliyatımı yaptı.ameliyata hazırlık ve sonrası dr umun rahat ve sevecen haliyle herşey yolunda gitti.ters t şeklinde kesi yapıldı.80 E olan ölçüm 80 C oldu.zaten ameliyat önceside bu ölçüyü belirlemiştk.herhangibir mağazada bu beden sütyenlere bakmamı söylemişti bende bakıp onay verdim.çok ideal bir ölçü.ameliyatyaklaşık 2 saat sürdü.sonra kendi gelmem felan o kadar kötü değildi.bugün 2. Gün bomba gibi şişler ama güzel görünüyorlar ağrı olayıda ilaçla başedilebilir düzeyde
Çok teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun,
85 sırt ölçünüz hrf kısmı göğüs büyüklüğü.A en küçük meslaşu b cup c cup e cup nedir ben anlayamıyorum göğüs bedeni önemli değilmi benimm 85 mesela
Hadi bakalım zor kosmınınatlatmıssın anlaşılan sana en kısa zamanda toparlanma diliyorum. Bugün de aysegül hnm paylaşım yapmıs 2,5 kg aldık hastamızdan diye, senden kaç kilo doku alındı ? İnşallah bandajlar acıldıgında hiç bir problemin olmazHerkese merhaba çok şükür cumartesi günü Dr Ayşegül hn ameliyatımı yaptı.ameliyata hazırlık ve sonrası dr umun rahat ve sevecen haliyle herşey yolunda gitti.ters t şeklinde kesi yapıldı.80 E olan ölçüm 80 C oldu.zaten ameliyat önceside bu ölçüyü belirlemiştk.herhangibir mağazada bu beden sütyenlere bakmamı söylemişti bende bakıp onay verdim.çok ideal bir ölçü.ameliyatyaklaşık 2 saat sürdü.sonra kendi gelmem felan o kadar kötü değildi.bugün 2. Gün bomba gibi şişler ama güzel görünüyorlar ağrı olayıda ilaçla başedilebilir düzeyde
Yaa ben onu sormayı unuttum ama alınan dokular hastanede gördüm en az 1.5 kg vardır.cok teşekkür ederim aynen zor kısmı geçtiHadi bakalım zor kosmınınatlatmıssın anlaşılan sana en kısa zamanda toparlanma diliyorum. Bugün de aysegül hnm paylaşım yapmıs 2,5 kg aldık hastamızdan diye, senden kaç kilo doku alındı ? İnşallah bandajlar acıldıgında hiç bir problemin olmaz
Yani şart 30 cm olması ve buyuk olması fazla kılolu olmamak köptucuk kemıgınden meme ucunu ölce bılırsın mezurayla bide omuzlarında cökükluk var sa göz önunde bulunduruluyor 3 cerah ta raporu onaylarsa ücretsız oluyosunMerhaba devlet hastanesinde bu ameliyatı yaptırmak için şartlar nedir?
Merhaba canim ben 2013 yilinda incirli ethica da ameliyat oldum o zaman bekardim ve benimle birlikte 4 arkadasim daha farkli dr larda ameliyat olmustu. Bi tanesi evliydi ameliyattan 2 yil sonra bebek sahibi oldu ve emzirdi. Ama ameliyat snrasi sikinti yasamayan tek kisi bendim hepsi neredeyse 3 hafta yatti ve kollarini rahat kullanamadilar. Ben ameliyattan 2 gun sonra ank da bi partiye katilmistim sansima cok iyi bi dr a cok uygun fiyata oldum. Ameliyat sonrasi yasiyacagin hazzi tahmin bile edemezsin ben hic gomlek giyemiyordum dugmeler kasiliyo ya da kapanmiyodu ancak simdi istedigim herseyi rahatlikla ve guzel gorunerek giyebiliyorm. Bnm gogus halkasindan asagi dogru l seklinde oldu ameliyatim. Suan hic iz bile yok demek dogru olabilir.ustelik ameliyat snrasi hic bir kremde kullanmadim.evlendigimde esim estetik oldugunu anlamadi bile dusun ben soyledim. Dr acisindan cok sansliydim. Ustelik ben ayni anda gobek yagimida aldirmistim buna ragmen herhangi bi zorluk yasamadim sadece 1 ay gobek bolgem ve genitalim mordu sonrasinda duzeldi.MERHaba bende göğüs küçültme ameliyatı olacagım henüz bekarım ileride emzirme de sorun olur mu diye korkuyorum, süt bezlerine dokunmıycak doktor ama ben tereddütlüyüm sırt bel ağrılarından kıyafet sorunundan bıktım. birde avrupa yakasında bildiğiniz iyi bir doktor var mı ?
Yani şart 30 cm olması ve buyuk olması fazla kılolu olmamak köptucuk kemıgınden meme ucunu ölce bılırsın mezurayla bide omuzlarında cökükluk var sa göz önunde bulunduruluyor 3 cerah ta raporu onaylarsa ücretsız oluyosun
Peki devlette olmak mı daha iyi özelde mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?