Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Dr unuz kimdi ? İlerisi için not düşeyim bir yerlere:)

Çok sağolun :)

bugün günümü aldım Haydarpaşa Gata Hastanesi Mahmut Özgül Mart Ayının 2. Haftası olacağım çok sevimli bir doktor istediğin ölçüye getiririm dedi ücretsiz olma şansın da var ama çok sıra beklersin dedi o kadar sıra beklemek istemediğim için herşey dahil 2.500 Tl ye ameliyat olacağım heyecan bastı

Hayırlı olsun bende üçüncü hafta olcam

Dr unuz kimdi ? İlerisi için not düşeyim bir yerlere:)

Doc Dr Erdem Güven
Meme kucultme ve karin ile yan bolge yag aldirma isleminden toplamda 6bin gibi bisey almisti bende. 2013 yilinda oldum. Ama inanilmaz hafif bir eli var snrasinda asla sikintiniz olmuyor. O donem baska bir estetikciden 18bin gibi fiyat almistim. Erdem bey de 10bin gibi bisey soylemisti ama bi tanidik araciligindan dolayi cok yardimci oldu. Aldigini hakediyor ondan emin olabilirsinz. Aradan 5 yil gecti hala ayni evlendim kg aldim verdim bi defrmasyon olmadi.

İnternetten baktım dediğiniz gbi hep memnuniyet var

Bende sizin gbi karın yag aldırmada istiyorum olmuşken hepsi bir arada olsun diyorum

İnternetten baktım dediğiniz gbi hep memnuniyet var

Bende sizin gbi karın yag aldırmada istiyorum olmuşken hepsi bir arada olsun diyorum

Kim olursa olsun umarim istedigin sonuclari alirsin hakkinda hayirlisi olsun. Karar verdiginde bizimle paylas lutfen...

Merhaba canım devlette üctetsiz olmak için şartlar nedir? Benim göğüslerim ağır değil fakat sarkık yani sırt boyun ağrım yok çok şükür. Fakat baya sarkık. Bende küçültme ameliyatı istiyorum. Özelde rakkamlar baya yüksek. Devlette yaptırma şansım varmı diye düşünüyorum. Yani ücrersiz olması için kriterlere sahip değilsem ne kadar öderim diye düşünüyorum

şimdiden geçmiş olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz

doktorunuzu iyi seçin ,devlette yada özelde işinin uzmanı doktoru bulmak önemli olumlu düşününki olumlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…