- 21 Nisan 2012
- 7.730
- 8.224
- 398
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.561
Merhaba canim ben 2013 yilinda incirli ethica da ameliyat oldum o zaman bekardim ve benimle birlikte 4 arkadasim daha farkli dr larda ameliyat olmustu. Bi tanesi evliydi ameliyattan 2 yil sonra bebek sahibi oldu ve emzirdi. Ama ameliyat snrasi sikinti yasamayan tek kisi bendim hepsi neredeyse 3 hafta yatti ve kollarini rahat kullanamadilar. Ben ameliyattan 2 gun sonra ank da bi partiye katilmistim sansima cok iyi bi dr a cok uygun fiyata oldum. Ameliyat sonrasi yasiyacagin hazzi tahmin bile edemezsin ben hic gomlek giyemiyordum dugmeler kasiliyo ya da kapanmiyodu ancak simdi istedigim herseyi rahatlikla ve guzel gorunerek giyebiliyorm. Bnm gogus halkasindan asagi dogru l seklinde oldu ameliyatim. Suan hic iz bile yok demek dogru olabilir.ustelik ameliyat snrasi hic bir kremde kullanmadim.evlendigimde esim estetik oldugunu anlamadi bile dusun ben soyledim. Dr acisindan cok sansliydim. Ustelik ben ayni anda gobek yagimida aldirmistim buna ragmen herhangi bi zorluk yasamadim sadece 1 ay gobek bolgem ve genitalim mordu sonrasinda duzeldi.
Merhaba canim ben 2013 yilinda incirli ethica da ameliyat oldum o zaman bekardim ve benimle birlikte 4 arkadasim daha farkli dr larda ameliyat olmustu. Bi tanesi evliydi ameliyattan 2 yil sonra bebek sahibi oldu ve emzirdi. Ama ameliyat snrasi sikinti yasamayan tek kisi bendim hepsi neredeyse 3 hafta yatti ve kollarini rahat kullanamadilar. Ben ameliyattan 2 gun sonra ank da bi partiye katilmistim sansima cok iyi bi dr a cok uygun fiyata oldum. Ameliyat sonrasi yasiyacagin hazzi tahmin bile edemezsin ben hic gomlek giyemiyordum dugmeler kasiliyo ya da kapanmiyodu ancak simdi istedigim herseyi rahatlikla ve guzel gorunerek giyebiliyorm. Bnm gogus halkasindan asagi dogru l seklinde oldu ameliyatim. Suan hic iz bile yok demek dogru olabilir.ustelik ameliyat snrasi hic bir kremde kullanmadim.evlendigimde esim estetik oldugunu anlamadi bile dusun ben soyledim. Dr acisindan cok sansliydim. Ustelik ben ayni anda gobek yagimida aldirmistim buna ragmen herhangi bi zorluk yasamadim sadece 1 ay gobek bolgem ve genitalim mordu sonrasinda duzeldi.
Hayırlı olsun bende üçüncü hafta olcambugün günümü aldım Haydarpaşa Gata Hastanesi Mahmut Özgül Mart Ayının 2. Haftası olacağım çok sevimli bir doktor istediğin ölçüye getiririm dedi ücretsiz olma şansın da var ama çok sıra beklersin dedi o kadar sıra beklemek istemediğim için herşey dahil 2.500 Tl ye ameliyat olacağım heyecan bastı
Dr unuz kimdi ? İlerisi için not düşeyim bir yerlere:)
Madi dıruma bağlı kı özelerde de bır sürü şikayet duyuyorum ben devlete olucam özelde koşturmaca yok devlete bıraz koşturuyon bir hafta dır habire gitım hastaneyePeki devlette olmak mı daha iyi özelde mi ?
Doc Dr Erdem Güven
Meme kucultme ve karin ile yan bolge yag aldirma isleminden toplamda 6bin gibi bisey almisti bende. 2013 yilinda oldum. Ama inanilmaz hafif bir eli var snrasinda asla sikintiniz olmuyor. O donem baska bir estetikciden 18bin gibi fiyat almistim. Erdem bey de 10bin gibi bisey soylemisti ama bi tanidik araciligindan dolayi cok yardimci oldu. Aldigini hakediyor ondan emin olabilirsinz. Aradan 5 yil gecti hala ayni evlendim kg aldim verdim bi defrmasyon olmadi.
İnternetten baktım dediğiniz gbi hep memnuniyet var
Bende sizin gbi karın yag aldırmada istiyorum olmuşken hepsi bir arada olsun diyorum
Merhaba canım devlette üctetsiz olmak için şartlar nedir? Benim göğüslerim ağır değil fakat sarkık yani sırt boyun ağrım yok çok şükür. Fakat baya sarkık. Bende küçültme ameliyatı istiyorum. Özelde rakkamlar baya yüksek. Devlette yaptırma şansım varmı diye düşünüyorum. Yani ücrersiz olması için kriterlere sahip değilsem ne kadar öderim diye düşünüyorumbugün günümü aldım Haydarpaşa Gata Hastanesi Mahmut Özgül Mart Ayının 2. Haftası olacağım çok sevimli bir doktor istediğin ölçüye getiririm dedi ücretsiz olma şansın da var ama çok sıra beklersin dedi o kadar sıra beklemek istemediğim için herşey dahil 2.500 Tl ye ameliyat olacağım heyecan bastı
Devlette mi oldunuzAmelıyat hakkında soruları olan arkadaslar msj atabılır
şimdiden geçmiş olsun güzel haberlerinizi bekliyoruzNe güzel anlatmışsın.teşekkürşer benim gibi endişelerle dolu birine iyi geldi.son 1 hafta yaklaştıkça korkularım artıyor.ama daha çok ameliyat olma ile ilgili korkularım var umarım sorunsuz geçerde bende sizler gibi mutlu mutlu tevrübelerimi paylaşırım
Yorum için teşekkürler
çok açıklayıcı olmuş
siz devlet hastanesinde mi ameliyat oldunuz yoksa özelde mi[/QUOTE
devlete gittim ama orada ki doktor işlemler çok uzun sürer olup olmayacağınız için rapor çıkmasına garanti veremem deyince özele gittim beden benim ve taşıyamadığımı düşündüğüm bir konuda rapor çıkacak diye beklemek bu durumdaki insan için yıpratıcı bir süreç
emin olun çocuklar hasta olduğunuzu söylediğinizde çok daha dikkat ediyorlarBende küçültmek istiyorum yıllardır ama ameliyat sonrası süreç beni korkutuyor
2 küçük çocukla zor olur sanırım
merhaba ben dün İstanbulda Devlet hastanesine gittim ilk kez bir Dr. a gittim memelerim çok büyük vücudum ince bu bana hep ağır sıkıntılar yaşattı artık geçte olsa zamanı geldi ikizlerim 10 yaşındalar kendime bakayım istedim bıktım bu yükü taşımaktan ama çok üzüldüm dr. belki gerçeği söyledi ama ben umutsuzluğa kapıldım hiç tecrübem yok çevremdede ola yok , dr. bana memeler büyük olduğu için çıkarılan ucun yukarıya alındığında hissiz olacağını sözyledi bunu anlayabildim ama bu uçlar yerinde tutmayıp düşmede görülebiliyor dedi çok endişelendim Devlet hastanesindemi teknoloji iyi değil anlayamadım yoksa meme ucu dikişli olmuyormu herkesmi yapıştırma yapıyor '' onlar yapıştırma yapıyormuş '' bilgisi olan varmu bu uun tutup tutmaması konusunda , sevgiler herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?