- 8 Nisan 2008
- 1.118
- 416
- 648
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.581
Merhaba, gerçi çok zaman geçmiş,doktor araştırıyorum ve tunç beyi bayağıdır takip ediyorum. İnsagramda hiç foto paylaşmıyor. Sizin nasıl şimdi. Memnun musunuz?Doktoru tanımadıgım için 2 yeri riske atmak istemedim. Doktorum Tunç Tiryaki. Ameliyat başarılı geçti ama ilk 1 hafta zorluydu . Morluklar, dik yürüyeme gibi sorunlarım oldu ama evin içinde gezinip ihtiyaçlarımı karşılayabildim. 9. gün işe başladım. Şu an iyiyim ama yorulunca ödem oluyor. İzlere gelince daha önceden 2 tane sezeryan olduğum için süreçleri biliyordum ama karın germenin izi daha uzun, su an cizgi hala koyu. 1 . ayın sonunda silikon krem kullanmaya başladım. Daha iyi ama tamamen geçmedi. Henüz. Böyle bir izin geçmesi 1-2 sene arasında değişiyor ama ben maalesef sigara da içiyorum. Sonuç olarak çektiğim sıkıntılara değdi. Göğüs ameliyatını Temmuz gibi yaptırabilirim. Ercan Beyle görüşmek istiyorum ama acaba Cumartesi günleri hastahane de bakıyo mu acaba? Bir de ben Avrupa yakasında yaşıyorum. Geliş - gidişler zor olurmu diye merak ediyorum. Ameliyattan sonra kaç günde bir kontrol yapılıyor ve hemen araba kullanabiliyormusun . Hatırladığım kadarı ile 2 hafta bir ara vermek lazım.
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Gerçekten paylaşımlar çok işe yarıyo.
yine sarkacak mı yaniAğrı hiç olmadı ilk hafta sırt üstü yattım soğuk havada biraz sızı ouyor hala . Bnm 1.5 yıl olucak ilk zmn çok havada oluyor ama sonra yer çekimi ne yenik düşüp iniyor ve yerini buluyor bn hiç pişman olmadım gayet memnunum şeklinden izlerde olmasa harika olurduoama oda gülün diken kısmı
Canım ben bugün dokuz eylül üniversitesi araştırmaahastanedine musyene olmaya gittim. Göğüs küçültme ve karın germe yaptırcam. Anlıycan bu işlemleri yapıyorlar gitmende fayda var. Bir görün derim benAmeliyat olan arkadaşlar benim konuyada bir el atın bu meme küçültme toparlatma ameliyatını izmir de devlet hastaneleri yaparmı bana yurt dışında yaşıyorum.Bende Silikon var çıkartırıp toparlatmak istiyorum ..Meme küçültmeyle aynı katogori degilmi..Amaliyat olan arkadaşlar foto paylaşırsa sevinirim tabi bende paylaşırım seve seve
Çok Tesekkür ederim cevap verdiğiniz için ben yurt dışındayım ben de yararlana biliyormuyum( bilmiyorum ) Devlet Hastanesinden..Interneten baktım estetikle ilgili bişey bulamadım..Canım ben bugün dokuz eylül üniversitesi araştırmaahastanedine musyene olmaya gittim. Göğüs küçültme ve karın germe yaptırcam. Anlıycan bu işlemleri yapıyorlar gitmende fayda var. Bir görün derim ben
Az önce mail atım cevap gelmesini bekliycem
Bilmiyorum canım istersen hastanenin plastik cerrahi bölümünü arayıp sor. Umarım yapıyorlardır. Türk vatandaşı olduğun sürece neden yapmasınlar diye düşünüyırum ama sen istersen bir arayıp sorÇok Tesekkür ederim cevap verdiğiniz için ben yurt dışındayım ben de yararlana biliyormuyum( bilmiyorum ) Devlet Hastanesinden..Interneten baktım estetikle ilgili bişey bulamadım..
Bilmiyorum canım istersen hastanenin plastik cerrahi bölümünü arayıp sor. Umarım yapıyorlardır. Türk vatandaşı olduğun sürece neden yapmasınlar diye düşünüyırum ama sen istersen bir arayıp sor
oraya mail atım artık geri dönmelerini bekliyorum inşallah güzel cevap daha doğrusi olumlu bir cevap gelirBilmiyorum canım istersen hastanenin plastik cerrahi bölümünü arayıp sor. Umarım yapıyorlardır. Türk vatandaşı olduğun sürece neden yapmasınlar diye düşünüyırum ama sen istersen bir arayıp sor
büzüklük geçiyor , sarkma derken ilk zamanki gibi havada durmuyor ama tabiki eski şeklini dealmıyor sadece yerine oturuyor , izlere gelince yok benimkiler geçmedi 1 yıl oldu ayrıca etim inceymiş benim kalın dikmiş biraz hernekadar estetik dikiş olsa da pörtlek pörtlek duruyor .yine sarkacak mı yani
izler beyazladımı peki? benim 1 ay oldu şuan pembe ip gibi çizgi var kantaron yağı sürüyorum lakin sağ göğsüm 10 gün geriden geliyor altta büzük yer var o geçer mi
büzüklük geçiyor , sarkma derken ilk zamanki gibi havada durmuyor ama tabiki eski şeklini dealmıyor sadece yerine oturuyor , izlere gelince yok benimkiler geçmedi 1 yıl oldu ayrıca etim inceymiş benim kalın dikmiş biraz hernekadar estetik dikiş olsa da pörtlek pörtlek duruyor .
büzüklük geçiyor , sarkma derken ilk zamanki gibi havada durmuyor ama tabiki eski şeklini dealmıyor sadece yerine oturuyor , izlere gelince yok benimkiler geçmedi 1 yıl oldu ayrıca etim inceymiş benim kalın dikmiş biraz hernekadar estetik dikiş olsa da pörtlek pörtlek duruyor .
13eylülde olcam. 3 ay daha emzirmeyi düşünüyorum. 3 ay da göğsün eski formunu yakalaması için beklemem gerekiyordu. Emzirmeseydim bile en erken temmuza gün verecekti.(cingirak) sizin ameliyat tarihiniz belirlendi mi
Allah nasip ederse ne zaman yani hangi tarihlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?