Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ben devlette oldum benimki büyüktü devlet karşıladı karşılamasa 1.500-2000 civarı demişlerdi, ben memnun kaldım tek bişey var sorun edenlere izler geçmedi hla böyle pörtlek pörtlek duruyor sanki acemi terzinin diktiği port kumaş gibi ama ebette doktorum acemi değildi gayet güzel şekilverdi hatta aynı doktordan burnumiçin de randevu aldım ama iz de iz diyecek olanlar için not eklemek istedim.

Be kadar süre oldu amlyt olalı ? Ameliyat sonrası agrı sancı dönemi nasıl atlattınız , uzun sürdü mü ?

Ağrı hiç olmadı ilk hafta sırt üstü yattım soğuk havada biraz sızı ouyor hala . Bnm 1.5 yıl olucak ilk zmn çok havada oluyor ama sonra yer çekimi ne yenik düşüp iniyor ve yerini buluyor bn hiç pişman olmadım gayet memnunum şeklinden izlerde olmasa harika olurduoama oda gülün diken kısmı

Silikonları çıkartmak istiyorum diye başlık atım lütfen okuyup beni bilgilendirecek şu doktora git yapar şu hastaneye git memun kalırsın diyecek kişilerden yardım bekliyorum..

Merhaba, gerçi çok zaman geçmiş,doktor araştırıyorum ve tunç beyi bayağıdır takip ediyorum. İnsagramda hiç foto paylaşmıyor. Sizin nasıl şimdi. Memnun musunuz?

Ameliyat olan arkadaşlar benim konuyada bir el atın bu meme küçültme toparlatma ameliyatını izmir de devlet hastaneleri yaparmı bana yurt dışında yaşıyorum.Bende Silikon var çıkartırıp toparlatmak istiyorum ..Meme küçültmeyle aynı katogori degilmi..Amaliyat olan arkadaşlar foto paylaşırsa sevinirim tabi bende paylaşırım seve seve

yine sarkacak mı yani
izler beyazladımı peki? benim 1 ay oldu şuan pembe ip gibi çizgi var kantaron yağı sürüyorum lakin sağ göğsüm 10 gün geriden geliyor altta büzük yer var o geçer mi

Canım ben bugün dokuz eylül üniversitesi araştırmaahastanedine musyene olmaya gittim. Göğüs küçültme ve karın germe yaptırcam. Anlıycan bu işlemleri yapıyorlar gitmende fayda var. Bir görün derim ben

Çok Tesekkür ederim cevap verdiğiniz için ben yurt dışındayım ben de yararlana biliyormuyum( bilmiyorum ) Devlet Hastanesinden..Interneten baktım estetikle ilgili bişey bulamadım..

Çok Tesekkür ederim cevap verdiğiniz için ben yurt dışındayım ben de yararlana biliyormuyum( bilmiyorum ) Devlet Hastanesinden..Interneten baktım estetikle ilgili bişey bulamadım..
Bilmiyorum canım istersen hastanenin plastik cerrahi bölümünü arayıp sor. Umarım yapıyorlardır. Türk vatandaşı olduğun sürece neden yapmasınlar diye düşünüyırum ama sen istersen bir arayıp sor

oraya mail atım artık geri dönmelerini bekliyorum inşallah güzel cevap daha doğrusi olumlu bir cevap gelir

yine sarkacak mı yani
izler beyazladımı peki? benim 1 ay oldu şuan pembe ip gibi çizgi var kantaron yağı sürüyorum lakin sağ göğsüm 10 gün geriden geliyor altta büzük yer var o geçer mi
büzüklük geçiyor , sarkma derken ilk zamanki gibi havada durmuyor ama tabiki eski şeklini dealmıyor sadece yerine oturuyor , izlere gelince yok benimkiler geçmedi 1 yıl oldu ayrıca etim inceymiş benim kalın dikmiş biraz hernekadar estetik dikiş olsa da pörtlek pörtlek duruyor .

biraz daha kçülüyormu peki yani bu yerine oturması ne kadar zamanda gözle farkedilir

Cesurvegüzel çok merak ettim 1 yıl uzun bir süre mümkünse dikiş izlerinin fotosunu paylaşırmısın?potluk derinin inceliğine mi bağlı?doktorun dikişiylede alakalı mı acaba?bende mart ayında olucam çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…