Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

benim görüştüğüm dr da lollipop tercih etmiyorum büzüşük duruyor göğüs ama istersen yaparım deyince vazgeçtim bende
canım bir koltuk altından diğer koltuk altıma kadar geleceğini hesap etmemiştim ayrıntılı konuşmak gerekiyor ben üşendim sonuç içine sinmiyor

şimdi kaç oldular?

Aynı şeyi bende hissettim

Karın germe ameliyatın hakkında bilgi verirmisin nasıl sonuç ve süreç

izler konusunda bilgi edindim çatlaklardada kulunılıyor bu işlem kendi ten renginde renkle izler dövme yönetemiyle kapana bilir.istersen araştır

küçültme oldum ama sol daha büyük duruyor birde 3 ay bitiyor izler geçmedi((.sağım 75b solum dolu 80b((

75 / 80 dediğiniz şey aslında vücudunuzdaki üst bedeniniz yani göğüs kafesinizi çevreleyen kısımdır. B dediğiniz meme ölçüsüdür. Bir meme 75B diğeri 80B derseniz. Meme ölçüleriniz aynı vücudunuz asimetrik demiş olursunuz..

tam meme altından göğüs kafes ölçünüzü alın. bir de tam meme ucu üzerinden tüm çevreyi ölçün. Aradaki fark 7cmden küçükse meme ölçünüz A, 7-13cm arası B, 14-19cm C, 20-26cm D, 27-31cm E, 32-35cm F, 36-40cm G beden meme demektir.

Memeler arası asimetri varsa. Şöyle ölçebilirsiniz. Bir kişinin yardımıyla; Sırtınızda tam omurganızdan (iki kürek arası, meme ucuna denk gelecek yeri ayarlayın düz olsun) tuttuğunuz mezurayı iki memenizin ortasındaki göğüs kafesin ölçün. Yani bir dairenin yarı çapını aldığınızı düşünün. Sol taraf için ayrı, sağ taraf için ayrı yapın. Böylelikle belki size aynada fazla gözüken farkı mezura ölçümünde daha iyi anlarsınız..

(Bua arada herşeyin tam oturması için 6 ay geçmesi gerekir diyorlar ama kişiden kişiye değiştiği için bir şey söylemek zor tabi..

Çok geçmiş olsun. Umarım istediğiniz görüntüye kavuşursunuz..

benim 1 ay 10 gün oldu ikisi eşit ve yuvarlak görünüyor bakınca sağ göğsüm 10 gün geriden iyileşiyor sol göğsüm gayet iyi izler yer yer kabuk olsada pembe çizgi lakin geç iyileşen göğüste his yok bu canımı sıkıyor gelirmi geri ayrıca göğüslerim daha küçülürmü 6aya kadar

gratisten de sarı kantaron yağı aldım köyden de getirttim o kırmızı renk nedense :)) ikisinide sürüyorum doktorun verdiği kremide gece yatmadan önce

Canım ben ocak ayında ameliyat oldum ama asimetri yok gayet düzgün ve bendéki izler koltuk altına doğru olan iz hariç (orası biraz belli) sadece çizgi şeklinde şu anda contratubex e başladım izi
gratisten de sarı kantaron yağı aldım köyden de getirttim o kırmızı renk nedense :)) ikisinide sürüyorum doktorun verdiği kremide gece yatmadan önce
Köyden getirdiğin kırmızı kantorondur canım o zaman

Canım benim de durum aynı 1 ay 10 gün oldu ameliyat olalı hissizlik sağ memede bende de var m3me ucunda 1 ay kontrolünde dr a sordum o zamanla düzelir merak etme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…