- 19 Kasım 2017
- 50
- 17
- 3
- 38
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.661
Canım ya bu pek normal değil gibi yani benim çizgilerim kalemle çizilmiş gibi ince çizgiler 1 ay yeni bitti bence de ya kendi doktoruna git ekşi başına ya da başka bir Dr a gidip sor bakalım3 ay bitti bu yara normal mi
3 ay bitti bu yara normal mi[/QUOTE
3.ay icin normal degil bence canım doktora göstermende fayda var.
Umarım gelir ya ben duş bile alamadım daha korkudan 5 gün oldu kokuyorum resmen kolumu kaldıramıyorum zor bi surecmis gercektenbendede sağ göğüste his yok birbuçuk ay oldu gelcek diyorlar inşallajçh ama soğuğu hissediyorum mesela
Ya
Umarım gelir ya ben duş bile alamadım daha korkudan 5 gün oldu kokuyorum resmen kolumu kaldıramıyorum zor bi surecmis gercekten
Hmm.Sizin bir buçuk ay olmuş ne durumdasınız ne kullanıyosunuz ilaç olarak ben yeni uye oldum buraya daha önce bi kaç kez denk gelmiştim fakat simdiye nasıp oldu. Bu süreçte aynı sıkıntıları yaşamış kisilerle konuşmak iyi geliyo sanırım araniza katılmak istedimkolları kaldıramama hergeçen gün iyileşiyor göğsü astığı için iyi bir şey bende 6. gün falan yıkandım evhamdan çok sıcak yapmadan saçları yıkayıp son suyu değdirerek
Çok net değil. İki çizgi mi var meme altında anlamadımki3 ay bitti bu yara normal mi
Çok net değil. İki çizgi mi var meme altında anlamadımki
Hmm.Sizin bir buçuk ay olmuş ne durumdasınız ne kullanıyosunuz ilaç olarak ben yeni uye oldum buraya daha önce bi kaç kez denk gelmiştim fakat simdiye nasıp oldu. Bu süreçte aynı sıkıntıları yaşamış kisilerle konuşmak iyi geliyo sanırım araniza katılmak istedim
Hu sonunda hastaneye yatış yaptım yarın ölenden sonra ameliyat cizim yapıldı heycan bastı ya
Benimde 3 ay bıtıyor 4.cü aya gırıyorum .Bendede hıs yawas yawas gelıyorbendede sağ göğüste his yok birbuçuk ay oldu gelcek diyorlar inşallajçh ama soğuğu hissediyorum mesela
Duş alın duş ıyılesmeyı hızlandırıyor bırılerınin yardımını alın ama.Ya
Umarım gelir ya ben duş bile alamadım daha korkudan 5 gün oldu kokuyorum resmen kolumu kaldıramıyorum zor bi surecmis gercekten
Benimde 3 ay bıtıyor 4.cü aya gırıyorum .Bendede hıs yawas yawas gelıyor
cesurveguzel bu arada ben de mayıs ayında olacağım ameliyat devlette, doktorum bana dedi ki "yaşın genç, madem bu kadar bekledin devletin karşıladıklarının haricinde bir ip kullanacağım sana o ipler çok kalın oluyor iz vs çok kalıyor. bir de özel korse alacağım sana. o yüzden ekstra 1.000-1.500tl arası masrafın olacak" demek ki doğru demiş adam.
belki de izlerinin bu kadar kalmasının sebebi devletin karşıladığı ipler, bir de etinin inceliği eklenince kaldı öyle..
Evet 1 sene epey uzun bir süre ama benim sezaryen izim 2 senelik hala belli. Böyle soluk, morumsu pembe gibi.. Kimisinde ince çizgi gibi kalıyor.. Ama ne olursa olsun 3-4 seneden sonra tamamen ten rengine gelir diyorlar.. Belki daha uzun sürecek renginin düzelmesi.. öyle düşün.. =)
Evet şişlik iniyor bnmki 8.ay da fln normal bir şekil aldıbiraz daha kçülüyormu peki yani bu yerine oturması ne kadar zamanda gözle farkedilir
Bu şekildrCesurvegüzel çok merak ettim 1 yıl uzun bir süre mümkünse dikiş izlerinin fotosunu paylaşırmısın?potluk derinin inceliğine mi bağlı?doktorun dikişiylede alakalı mı acaba?bende mart ayında olucam çok korkuyorum
Kaç ayda bu hali aldı acabaBu şekildr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?