Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ya

Umarım gelir ya ben duş bile alamadım daha korkudan 5 gün oldu kokuyorum resmen kolumu kaldıramıyorum zor bi surecmis gercekten

kolları kaldıramama hergeçen gün iyileşiyor göğsü astığı için iyi bir şey bende 6. gün falan yıkandım evhamdan çok sıcak yapmadan saçları yıkayıp son suyu değdirerek

kolları kaldıramama hergeçen gün iyileşiyor göğsü astığı için iyi bir şey bende 6. gün falan yıkandım evhamdan çok sıcak yapmadan saçları yıkayıp son suyu değdirerek
Hmm.Sizin bir buçuk ay olmuş ne durumdasınız ne kullanıyosunuz ilaç olarak ben yeni uye oldum buraya daha önce bi kaç kez denk gelmiştim fakat simdiye nasıp oldu. Bu süreçte aynı sıkıntıları yaşamış kisilerle konuşmak iyi geliyo sanırım araniza katılmak istedim

decubex diye bir krem kullanıyorum ayrıca kantaron yağı sürüyorum sorun yok gibi dikişlerim reaksiyon yapmasa dzha iyi olurdum sağ göğsümün izleri daha geç iyileşiyor

Bn ipler konusunu doktorla görüşmüştüm malzemeyi iyi kullanın bn karşılarım dedim, sorun uok herkes n kullanıyorsa onu kullanıcam özel de de aynı dedi.

Bu şekildr

Eklentiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…