Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben ocak sonuna doğru oldum ama asimetri falan yok gayet düzgün ve aynı boydalar ben özelde oldum altı dikiş üstü yapıştırma şu anda kabuklar düştü contratubex kreme başladım zaten bendeki izler sadece memelerin dış kısmında olan yerler hariç (oralar az daha belli ve benim için hiç önemli değil) ince kırmızı çizgiler halinde zaten onların da kırmızılığı zamanla geçecek ve izlerin rengi açılınca çok belli de olmayacak sarı yerine kırmızı kantaron yağı bul ize bire bir

MAŞALLAH sizede.kantronu alıcam bakalım saolun.

canım 80b sutyen taktım birine yapıştı diğeri boş olunca korkttum((.saolun

Dr unuz kimdi?

benim görüştüğüm dr da lollipop tercih etmiyorum büzüşük duruyor göğüs ama istersen yaparım deyince vazgeçtim bende
Ameliyatıma çok az kaldı ama hala şu izlerden korkuyorum t olucam bende ama çok iz kalırsa kötü olcak lolipopda büzüşme falan oluyomuş öfffff vaz geçicem nerdeyse

Ameliyatıma çok az kaldı ama hala şu izlerden korkuyorum t olucam bende ama çok iz kalırsa kötü olcak lolipopda büzüşme falan oluyomuş öfffff vaz geçicem nerdeyse

6 ayı geçen ameliyat yaptıran arkadaşlardan albümünü görmek için ricada bulun.

Ay ben cok panikledim yarın hastaneye yatıyorum salı ameliyat olucam küçültme heycandan ölücem galba inş iyı gecer

Ya kızlar bende meme kucultme ameliyatı oldum 5 gün önce şuan sol meme başımı dokundugumda hissetmiyorum sizce zamanla geri gelir mi bu his korkuyorum da açıkçası kötü bi karar mı verdim ameliyat olarak .

Ya kızlar bende meme kucultme ameliyatı oldum 5 gün önce şuan sol meme başımı dokundugumda hissetmiyorum sizce zamanla geri gelir mi bu his korkuyorum da açıkçası kötü bi karar mı verdim ameliyat olarak .
6 ayda anca hissiyat geri gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…