- 19 Kasım 2017
- 50
- 17
- 3
- 38
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.641
Ben ocak sonuna doğru oldum ama asimetri falan yok gayet düzgün ve aynı boydalar ben özelde oldum altı dikiş üstü yapıştırma şu anda kabuklar düştü contratubex kreme başladım zaten bendeki izler sadece memelerin dış kısmında olan yerler hariç (oralar az daha belli ve benim için hiç önemli değil) ince kırmızı çizgiler halinde zaten onların da kırmızılığı zamanla geçecek ve izlerin rengi açılınca çok belli de olmayacak sarı yerine kırmızı kantaron yağı bul ize bire birasistan yaptı.evet doktor söyledi iz kalacağını .lazerle izleri hafifleten var mı ?ocak ayında ameliyat olan arkadaşlar ortada görünmüyor .tek asimetri bende mi var(.Saf sarı kantronu nereden buluruz ki ((ben aralık ayında oldum ((
Ben ocak sonuna doğru oldum ama asimetri falan yok gayet düzgün ve aynı boydalar ben özelde oldum altı dikiş üstü yapıştırma şu anda kabuklar düştü contratubex kreme başladım zaten bendeki izler sadece memelerin dış kısmında olan yerler hariç (oralar az daha belli ve benim için hiç önemli değil) ince kırmızı çizgiler halinde zaten onların da kırmızılığı zamanla geçecek ve izlerin rengi açılınca çok belli de olmayacak sarı yerine kırmızı kantaron yağı bul ize bire bir
75 / 80 dediğiniz şey aslında vücudunuzdaki üst bedeniniz yani göğüs kafesinizi çevreleyen kısımdır. B dediğiniz meme ölçüsüdür. Bir meme 75B diğeri 80B derseniz. Meme ölçüleriniz aynı vücudunuz asimetrik demiş olursunuz..
tam meme altından göğüs kafes ölçünüzü alın. bir de tam meme ucu üzerinden tüm çevreyi ölçün. Aradaki fark 7cmden küçükse meme ölçünüz A, 7-13cm arası B, 14-19cm C, 20-26cm D, 27-31cm E, 32-35cm F, 36-40cm G beden meme demektir.
Memeler arası asimetri varsa. Şöyle ölçebilirsiniz. Bir kişinin yardımıyla; Sırtınızda tam omurganızdan (iki kürek arası, meme ucuna denk gelecek yeri ayarlayın düz olsun) tuttuğunuz mezurayı iki memenizin ortasındaki göğüs kafesin ölçün. Yani bir dairenin yarı çapını aldığınızı düşünün. Sol taraf için ayrı, sağ taraf için ayrı yapın. Böylelikle belki size aynada fazla gözüken farkı mezura ölçümünde daha iyi anlarsınız..
(Bua arada herşeyin tam oturması için 6 ay geçmesi gerekir diyorlar ama kişiden kişiye değiştiği için bir şey söylemek zor tabi..
Çok geçmiş olsun. Umarım istediğiniz görüntüye kavuşursunuz..
siz hangi ilde siniz?benim görüştüğüm dr da lollipop tercih etmiyorum büzüşük duruyor göğüs ama istersen yaparım deyince vazgeçtim bende
Dr unuz kimdi?Ben ocak sonuna doğru oldum ama asimetri falan yok gayet düzgün ve aynı boydalar ben özelde oldum altı dikiş üstü yapıştırma şu anda kabuklar düştü contratubex kreme başladım zaten bendeki izler sadece memelerin dış kısmında olan yerler hariç (oralar az daha belli ve benim için hiç önemli değil) ince kırmızı çizgiler halinde zaten onların da kırmızılığı zamanla geçecek ve izlerin rengi açılınca çok belli de olmayacak sarı yerine kırmızı kantaron yağı bul ize bire bir
Ameliyatıma çok az kaldı ama hala şu izlerden korkuyorum t olucam bende ama çok iz kalırsa kötü olcak lolipopda büzüşme falan oluyomuş öfffff vaz geçicem nerdeysebenim görüştüğüm dr da lollipop tercih etmiyorum büzüşük duruyor göğüs ama istersen yaparım deyince vazgeçtim bende
Ameliyatıma çok az kaldı ama hala şu izlerden korkuyorum t olucam bende ama çok iz kalırsa kötü olcak lolipopda büzüşme falan oluyomuş öfffff vaz geçicem ner
6 ay geçen ameliyatların albümlerine bak kuzum.
Ameliyatıma çok az kaldı ama hala şu izlerden korkuyorum t olucam bende ama çok iz kalırsa kötü olcak lolipopda büzüşme falan oluyomuş öfffff vaz geçicem nerdeyse
Burdaki arkadaşlarda haklı olarak tedirhin oluyolar erkek mi acaba diye.ameliyat olanların çoğu paylaşmıyo bu yüzden.6 ayı geçen ameliyat yaptıran arkadaşlardan albümünü görmek için ricada bulun.
Dr b ile c arası oldu dedi .henüz şekil olarak oturmadıgı için sütyen denemedim.az biraz ödemde var ağırlık orta kısımda inmesini bekliyorum.şimdi kaç oldular?
Izmirde Prof. Dr. Cüneyt ÖzekDr unuz kimdi?
Siz hangi ilde olcaksınoz?dr unuz kim?Ay ben cok panikledim yarın hastaneye yatıyorum salı ameliyat olucam küçültme heycandan ölücem galba inş iyı gecer
Gayem hiç normal gibi değil.başka bir dr a git istersen3 ay bitti bu yara normal mi
İzmir devlet olcamSiz hangi ilde olcaksınoz?dr unuz kim?
6 ayda anca hissiyat geri gelıyorYa kızlar bende meme kucultme ameliyatı oldum 5 gün önce şuan sol meme başımı dokundugumda hissetmiyorum sizce zamanla geri gelir mi bu his korkuyorum da açıkçası kötü bi karar mı verdim ameliyat olarak .
3 ay bitti bu yara normal mi
6 ayda anca hissiyat geri gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?