- 9 Ocak 2018
- 294
- 84
- 28
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.681
Bu şekildr
Bu şekildr
Sende hipertrofik skar oluşmuş. Kötü yara iyileşmesi yani. Meme başların ve dikey çizgin ne durumda oraları da paylaşırmısın. Bu çok ekstra bir durum herkeste olmuyor bazı bünyeler yapıyor. Arkadaşlar korkmasın. Ama bu seninkiler geçmeyecek. Benimde meme başlarım böyle oldu ve altı ay bekleyip geçen salı aml oldum. Dikiş ipleri özel seçildi ben aldım bu sefer. O kabarık yerler çıkarıldı ve yeniden dikildi. Tekrar olmasın diye de bir madde enjekte edildi. Şu an hala minik bantlar var. Onlar düşünce ne durumda belli olacak. Dilerim tekrarlamaz. Velhasıl memnun değilsen daha fazla zaman kaybetme ve revizyon ol. Sorun etmiyorsan sen bilirsin tabi.Bu şekildr
Cesurvegüzel ameliyat izlerimde sonradan genişlememi oldu?yokda öncedende bölemiydi?meme ucundan aşağıya inen çizgide bu şekildemi sadece altlar mı böle?
Aynen. Aşırı ve sürekli iyileşmeye çalışıyormuş. Sonuç bu. Kiloya fln bağlı değil yani.Ben de aynısını merak ettim. Acaba ameliyattan sonra kilo alımı vs falan oldu da mı böyle oldu diye..
Ama üstteki arkadaş ta açıklamış.. Ben de duymuştum daha önce; kaba olarak açıklarsak sanırım deri iyileşemedim-kapanamadım sanıp sürekli dhüsre ekleyince kabarık, sürekli yeni ameliyat olmuşcasına oluyormuş. dediğin böyle birşey miMelekgursoy ? Yapı meselsi olsa gerek??
Bu şekildr
Geçmiş olsun inşallah sonuç istediğiniz gibi olurSonunda olduk ameliyat ımızı Ağrı sızım yok şimdılık dayanılmaz filan insan kendını bi acayıp kisedıyor küçük olunca
Sadece altta var oda ortadaki birleşim yerindeCesurvegüzel ameliyat izlerimde sonradan genişlememi oldu?yokda öncedende bölemiydi?meme ucundan aşağıya inen çizgide bu şekildemi sadece altlar mı böle?
1 yılı geçti aralık ayında olmuştumbir yılda buşekilde mi.oldu
Sonradan olmadı bu hep bu şekildeydi ize takmak değilde elime takılıyo, arada gözüme takılıyo n bilim iyileşmesini umut ediyorum sigara kullanmıyorum derim ince yağ ve deri çok alındı bnde tutmadıkça basmışlar iğneyi sankiCesurvegüzel ameliyat izlerimde sonradan genişlememi oldu?yokda öncedende bölemiydi?meme ucundan aşağıya inen çizgide bu şekildemi sadece altlar mı böle?
Bende bu ayın sonunda olucam ameliyat.dikiş ipini dr la konuşmadık sorsam mıkı bide silikon bandlar varmış duydunuz mu daha önce?Sende hipertrofik skar oluşmuş. Kötü yara iyileşmesi yani. Meme başların ve dikey çizgin ne durumda oraları da paylaşırmısın. Bu çok ekstra bir durum herkeste olmuyor bazı bünyeler yapıyor. Arkadaşlar korkmasın. Ama bu seninkiler geçmeyecek. Benimde meme başlarım böyle oldu ve altı ay bekleyip geçen salı aml oldum. Dikiş ipleri özel seçildi ben aldım bu sefer. O kabarık yerler çıkarıldı ve yeniden dikildi. Tekrar olmasın diye de bir madde enjekte edildi. Şu an hala minik bantlar var. Onlar düşünce ne durumda belli olacak. Dilerim tekrarlamaz. Velhasıl memnun değilsen daha fazla zaman kaybetme ve revizyon ol. Sorun etmiyorsan sen bilirsin tabi.
şSonradan olmadı bu hep bu şekildeydi ize takmak değilde elime takılıyo, arada gözüme takılıyo n bilim iyileşmesini umut ediyorum sigara kullanmıyorum derim ince yağ ve deri çok alındı bnde tutmadıkça basmışlar iğneyi sanki
Senden ses çıkmadı nasılsın?geçmiş olsun.Hu sonunda hastaneye yatış yaptım yarın ölenden sonra ameliyat cizim yapıldı heycan bastı ya
Özelde olacaksan zaten iyisi kullanılır diye düşünüyorum. Ben devlette olmuştum o yüzden bu sefer iyisinden aldık. Silikon bantları da duydum ama kullanmadım. Şayet daha önce herhangi bir izin bu şekilde kabararak iyileştiyse, tekrar olması çok mümkün.Bende bu ayın sonunda olucam ameliyat.dikiş ipini dr la konuşmadık sorsam mıkı bide silikon bandlar varmış duydunuz mu daha önce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?