Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sende hipertrofik skar oluşmuş. Kötü yara iyileşmesi yani. Meme başların ve dikey çizgin ne durumda oraları da paylaşırmısın. Bu çok ekstra bir durum herkeste olmuyor bazı bünyeler yapıyor. Arkadaşlar korkmasın. Ama bu seninkiler geçmeyecek. Benimde meme başlarım böyle oldu ve altı ay bekleyip geçen salı aml oldum. Dikiş ipleri özel seçildi ben aldım bu sefer. O kabarık yerler çıkarıldı ve yeniden dikildi. Tekrar olmasın diye de bir madde enjekte edildi. Şu an hala minik bantlar var. Onlar düşünce ne durumda belli olacak. Dilerim tekrarlamaz. Velhasıl memnun değilsen daha fazla zaman kaybetme ve revizyon ol. Sorun etmiyorsan sen bilirsin tabi.

Cesurvegüzel ameliyat izlerimde sonradan genişlememi oldu?yokda öncedende bölemiydi?meme ucundan aşağıya inen çizgide bu şekildemi sadece altlar mı böle?

Ben de aynısını merak ettim. Acaba ameliyattan sonra kilo alımı vs falan oldu da mı böyle oldu diye..

Ama üstteki arkadaş ta açıklamış.. Ben de duymuştum daha önce; kaba olarak açıklarsak sanırım deri iyileşemedim-kapanamadım sanıp sürekli dhüsre ekleyince kabarık, sürekli yeni ameliyat olmuşcasına oluyormuş. dediğin böyle birşey mi Melekgursoy ? Yapı meselsi olsa gerek??

Aynen. Aşırı ve sürekli iyileşmeye çalışıyormuş. Sonuç bu. Kiloya fln bağlı değil yani.

Sonunda olduk ameliyat ımızı Ağrı sızım yok şimdılık dayanılmaz filan insan kendını bi acayıp kisedıyor küçük olunca

Cesurvegüzel ameliyat izlerimde sonradan genişlememi oldu?yokda öncedende bölemiydi?meme ucundan aşağıya inen çizgide bu şekildemi sadece altlar mı böle?
Sonradan olmadı bu hep bu şekildeydi ize takmak değilde elime takılıyo, arada gözüme takılıyo n bilim iyileşmesini umut ediyorum sigara kullanmıyorum derim ince yağ ve deri çok alındı bnde tutmadıkça basmışlar iğneyi sanki

Bende bu ayın sonunda olucam ameliyat.dikiş ipini dr la konuşmadık sorsam mıkı bide silikon bandlar varmış duydunuz mu daha önce?

İnş düzelir zor kısmı atlatmışsınız
ş

Öncelikle geçmiş olsun.. Bende nisanın 5 gibi olucam bir problem olmazsa ancak kilonuz varmıydı gittiğim 2 doktor problem etti ancak son gittiğim doktor kilo ile alakalı olmadıgını beni cok zorladıgını anladı ancak kafam karıstı hepsi devlet doktoru tabi hangisi dogrucu bilemedim ayrıca baya korkuyorum ne olacak diye iyi akşamlar

Bende bu ayın sonunda olucam ameliyat.dikiş ipini dr la konuşmadık sorsam mıkı bide silikon bandlar varmış duydunuz mu daha önce?
Özelde olacaksan zaten iyisi kullanılır diye düşünüyorum. Ben devlette olmuştum o yüzden bu sefer iyisinden aldık. Silikon bantları da duydum ama kullanmadım. Şayet daha önce herhangi bir izin bu şekilde kabararak iyileştiyse, tekrar olması çok mümkün.

Devlet hastanelerine son zamanda gidip fiyat bilgisi alan var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…