- 15 Aralık 2017
- 164
- 65
- 18
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.701
çok geçmiş olsun darısı başımızaBuda benim deişim işte
İnş ıyı gecer sızındeçok geçmiş olsun darısı başımıza
Evt valahı teyze gıbı dolaşıyonuşum ya bi özgüven geldı inş isteyen herkez icın hayırlı olsun ve acısız oldun ve güzel sonuçlar oldun inşGeçmiş olsun. Hafifledin süper
Evt valahı teyze gıbı dolaşıyonuşum ya bi özgüven geldı inş isteyen herkez icın hayırlı olsun ve acısız olsun ve güzel sonuçlar olsun inş
Ameliyat öncesi ve sonrası cup ölçünüz nedir ? Kaç beden küçülebildi ?Buda benim deişim işte
95d iydı şimdı 85 b dır tam bılmıyorum ama okadar dırAmeliyat öncesi ve sonrası cup ölçünüz nedir ? Kaç beden küçülebildi ?
Tekrar geçmiş olsun biran önce keyfini sürün inşallah95d iydı şimdı 85 b dır tam bılmıyorum ama okadar dır
Çok geçmiş olsun.ben kırtulurum inş kosa zamanda.özeldemi oldunuz?Şükürler olsun iyım eve de geldım agrım drenlerın oldu yerler Ağrı sızı yapıyor ama cok dayanılmıyacak bi agrı degil ıyı kı oldum ve olmak isteyen herkeze tavsıye edıyorum bıraz acı olacak ama dayanırsınız kızlar bence korkmayın
Ben egitım ve araştırma hastanesınde oldum izmir tepecık te oldum doktordan memnun um yaniÇok geçmiş olsun.ben kırtulurum inş kosa zamanda.özeldemi oldunuz?
Dikişlerinizi gördünüz mü?üzerinde bant var mı?ne zaman duş yapabileceksiniz?Ben egitım ve araştırma hastanesınde oldum izmir tepecık te oldum doktordan memnun um yani
10 gun sonra duş ve silikon bant koymadı sadece gazlı bez ve bant var görfum dikişlerı ıyı görunuyor du 2 günde pansuman yaptırcan dedı 10 gun sonra kontrole gel dediDikişlerinizi gördünüz mü?üzerinde bant var mı?ne zaman duş yapabileceksiniz?
İstanbuldaD
siz hangi ilde siniz?
Memografi istediler mi sizden?ultrason mu?10 gun sonra duş ve silikon bant koymadı sadece gazlı bez ve bant var görfum dikişlerı ıyı görunuyor du 2 günde pansuman yaptırcan dedı 10 gun sonra kontrole gel dedi
Benden ultrason istedi sadece.Memografi istediler mi sizden?ultrason mu?
aklıma takıldıBenden ultrason istedi sadece.
Bir tanıdığım bu hafta 2500 e oldu. Ankara Yenimahalle'de.Devlet hastanelerine son zamanda gidip fiyat bilgisi alan var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?