- 15 Aralık 2017
- 164
- 65
- 18
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.721
Benden ikısını de istemedı sadece akciyer filmi kan testıMemografi istediler mi sizden?ultrason mu?
Bu fiyat evt devlet hastanesındeBir tanıdığım bu hafta 2500 e oldu. Ankara Yenimahalle'de.
Gecmiş olsun sonuctan memnun musunuz ve dikişler nasıl acabaMerhaba hanımlar. Ben de 7 martta ameliyat oldum. Sorusu olanlar için deneyimlerimi paylaşabilirim. Bence en önemlisi kararı vermek gerisi kendiliğinden geliyor. İlk Önerim küçük bebeği olanların biraz beklemesi çünkü kolay bir ameliyat değil. Ben iki kez normal Doğum yaptım o sancı ve acıyı çok iyi biliyorum ağrı eşiğim yüksektir buna rağmen ilk 3 gün çok zor geçti. Bu yola girecek herkesin Allah yardımcısı olsun şimdiden... sevgiler
merhaba, hastaneden bugün çıktım. İlk iki gün ağrı çok oluyor. Ben de buradaki yazıları çok takip ettim ama her insanın ağrı durumu farklı oluyor. Dikişlerime yarın bakılacak, direnlerim çıkacak. Pansuman ve sporcu sütyeni işlemleri yarın ameliyat olmak isteyenlere şimdiden kolaylıklar diliyorum. Ben hala inanamıyorum buna karar verip uyguladığıma. Ama sonuç tartışılmaz çok güzelGecmiş olsun sonuctan memnun musunuz ve dikişler nasıl acaba
Hadi hayırlısı bende inanamıyorum kendime çok güzel görünüyor en azından acı cekmeye deyer benım bi tek koltuk altım cok acıyor drenler ordaydı benım orda ki yagları da almış doktor sağ olsun kst kat furuypr du şimdı duz ön tarafta Ağrı yok diyecek kadar az varmerhaba, hastaneden bugün çıktım. İlk iki gün ağrı çok oluyor. Ben de buradaki yazıları çok takip ettim ama her insanın ağrı durumu farklı oluyor. Dikişlerime yarın bakılacak, direnlerim çıkacak. Pansuman ve sporcu sütyeni işlemleri yarın ameliyat olmak isteyenlere şimdiden kolaylıklar diliyorum. Ben hala inanamıyorum buna karar verip uyguladığıma. Ama sonuç tartışılmaz çok güzel
Drenler çıktı mı ?fatmaamed kendini nasol hissediyosun? Dikişler ne zaman alıncak?Hım inş hepimiz düzelirız bir an önce ve olmak isteyenler de olur inş
Dren daha dün coktu diliş te alınmayan dikiş var bendeDrenler çıktı mı ?fatmaamed kendini nasol hissediyosun? Dikişler ne zaman alıncak?
Cok geçmiş olsun inşallah daha iyi olursun resimleri görünce bi korktum ama gerçekten küçülmüş.. Peki sporcu sütyeni senmi aldın yoksa hastaneye ödediğin paraya dahilmi bide dikişleri doktormu öyle istedi alınmayan dikiş olarak bende talep edebilrmiyim acabaKendımı ıyı hısediyorum pansumanımı da yaptım
Alınmayan dikiş oluyo hepsı normal de sporcu sütiyeni de kendım aldım tşk ederım yok ya cok korkunc degil aslında incecık bı cizgiler varCok geçmiş olsun inşallah daha iyi olursun resimleri görünce bi korktum ama gerçekten küçülmüş.. Peki sporcu sütyeni senmi aldın yoksa hastaneye ödediğin paraya dahilmi bide dikişleri doktormu öyle istedi alınmayan dikiş olarak bende talep edebilrmiyim acaba
Tşk herkezın gönlunce olsun inşBen çok beğendim çok geçmiş olsun. Şimdiki hali böyleyse ödemleri indikçe daha da güzelleşecekler. Güle güle kullan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?