Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sanırım ultrason ve memografi ilerıkı yaş ta olanlardan istıyo 30 dan sonra gLba bilmiyorum ıstemedı hıc yada ayledr meme kanseri olan varsa rısk taşırsan ister bilmıyorun hıc her yer farklı sanırım

Merhaba hanımlar. Ben de 7 martta ameliyat oldum. Sorusu olanlar için deneyimlerimi paylaşabilirim. Bence en önemlisi kararı vermek gerisi kendiliğinden geliyor. İlk Önerim küçük bebeği olanların biraz beklemesi çünkü kolay bir ameliyat değil. Ben iki kez normal Doğum yaptım o sancı ve acıyı çok iyi biliyorum ağrı eşiğim yüksektir buna rağmen ilk 3 gün çok zor geçti. Bu yola girecek herkesin Allah yardımcısı olsun şimdiden... sevgiler

Gecmiş olsun sonuctan memnun musunuz ve dikişler nasıl acaba

Gecmiş olsun sonuctan memnun musunuz ve dikişler nasıl acaba
merhaba, hastaneden bugün çıktım. İlk iki gün ağrı çok oluyor. Ben de buradaki yazıları çok takip ettim ama her insanın ağrı durumu farklı oluyor. Dikişlerime yarın bakılacak, direnlerim çıkacak. Pansuman ve sporcu sütyeni işlemleri yarın ameliyat olmak isteyenlere şimdiden kolaylıklar diliyorum. Ben hala inanamıyorum buna karar verip uyguladığıma. Ama sonuç tartışılmaz çok güzel

Hadi hayırlısı bende inanamıyorum kendime çok güzel görünüyor en azından acı cekmeye deyer benım bi tek koltuk altım cok acıyor drenler ordaydı benım orda ki yagları da almış doktor sağ olsun kst kat furuypr du şimdı duz ön tarafta Ağrı yok diyecek kadar az var

Natkozdan cıkınca baya bi titredım üşüdüm bide dren takmışlar ciş için orda baya bi komedi oldum kadına bagdım benım altım niye yok diye bide kalkmaya uraşıyodum 3 kişi tutu benım kalkma diye bi taraftan titriyorum bi taraftan da benım altım miye yok diye fırca basıyorum ama cok güldüm sonra aklıma geldıkce halen gülüyorum sonra rtuyı kaldırdım baktım meme lerd küçülmuş mu diye aaaa baya küçülmüş bunlar dedım milete gülüyor bana orda maceram oyı gectı ya valla

Ameliyat olanlara çok geçmiş olsun.. sargılarınız açıldıktan sonraki halleri de yine yüzünüz görünmeden paylaşırmısınız. Simetri ve dikiş durumlarını da merak ediyoruz..

benzer bir şeyi ben de yaşadım. Bunlar alt tarafla niye uğraşıyor, memelerim küçülecekti demişim. Hiç üşüme olmadı ama hafif hafif mide bulantısı ve baş dönmesi çok oldu. Hayırlı iyileşmeler olsun hepimize

benzer bir şeyi ben de yaşadım. Bunlar alt tarafla niye uğraşıyor, memelerim küçülecekti demişim. Hiç üşüme olmadı ama hafif hafif mide bulantısı ve baş dönmesi çok oldu. Hayırlı iyileşmeler olsun hepimize

Kendımı ıyı hısediyorum pansumanımı da yaptım

Eklentiler

• IMG_2218.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 364
  • IMG_2219.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 353
Kendımı ıyı hısediyorum pansumanımı da yaptım
Cok geçmiş olsun inşallah daha iyi olursun resimleri görünce bi korktum ama gerçekten küçülmüş.. Peki sporcu sütyeni senmi aldın yoksa hastaneye ödediğin paraya dahilmi bide dikişleri doktormu öyle istedi alınmayan dikiş olarak bende talep edebilrmiyim acaba

Alınmayan dikiş oluyo hepsı normal de sporcu sütiyeni de kendım aldım tşk ederım yok ya cok korkunc degil aslında incecık bı cizgiler var

Ben çok beğendim çok geçmiş olsun. Şimdiki hali böyleyse ödemleri indikçe daha da güzelleşecekler. Güle güle kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…