Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sporcu sütiyenlerı de bunları aldım 3 ay kulan dedi doktor bana hem de sonra da kulanılır yanı spor başlayınca yeşil olanı aldım fermuarlı ilk haftalar için daha ıyı bence gıymesi filan

Eklentiler

• IMG_2194.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 140
  • IMG_2196.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG_2197.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 115
Pansuman ı nasıl yapıyodunuz kızlar ilk doktorun yaptıgı gibi mi sarıyodunuz yoksa sadece kesık olan yerlere mi yapıyonuz

Pansuman ı nasıl yapıyodunuz kızlar ilk doktorun yaptıgı gibi mi sarıyodunuz yoksa sadece kesık olan yerlere mi yapıyonuz
Bana pansuman yapacaksın demedi. Bugün sargılarım açıldı ama alt taraflar duruyor. Direnlerim çıktı çok şükür rahatladım. Gerçekten 4 gündür beni çok bunalttı.ağrım sürüyor ama ağrı kesici ile durabiliyorum. Medikal sütyen takıldı çok konforlu bir sütyen olduğu söylenemez. İnşallah gün ve gün daha iyi olacak. Yarın banyo ve arnica krem sürmeye başlayacağım. Herkese güzel iyileşme süreçleri diliyorum.

Sevındım peki dikişlerı vr nasıl oldugunu gördünüz mü istedıgınız gıbı oldu mu
Ben bakmaktan çekindim. Dikişlerden dolayı ama sütyeni takınca o kadar küçük göründüler ki muhteşem bir duyguydu. Her iki göğsümden toplamda 2 kg meme dokusu alındı. Yıllarca nasıl taşıdığımı bilmiyorum. Hafiflemek çok güzel ama ameliyat öyle kolay değil. Siz nasılsınız sonuçlardan memnun musunuz? Nerede ameliyat oldunuz? Gün geçtikçe iyi olur inşallah bu ağrılar. Kendi yemeğimi yapabilecek düzeye gelmeyi istiyorum bir an önce.

Ben cok iyim memnunum sonuctan tabi daha şiş ler bıde yanlara dogru duruyolar şişlikten izlerı zaten cok ts takmıyorum aslında ama az da olsa ister istemez takılıyor bide insanın bi acayıbine gidıyor baktıkca küçücük kalmış eskı sütyeni bi koyayım defım usten kayboldu gitiler içinde bukadar küçücük olcagını deseler inanmazdım herhalde en son bu boyuta 12 13 yaşındayken diler :) izmir tepecik te oldum ben

Canım bende izmirdeyim. Dokuz eylülle gidip randevu aldım. Bana doktorunun adını vevne kadar ücret ödediğini söyleyebilir misin? Memnun musun sonuçtan?

Canım bende izmirdeyim. Dokuz eylülle gidip randevu aldım. Bana doktorunun adını vevne kadar ücret ödediğini söyleyebilir misin? Memnun musun sonuçtan?
Ben ücretsız oldum tepecekte tek plastık cerah var zaten memnunum yanı şimdılık bı sıkıntı yok

Araştırma hastaneleri normalde 2.000 2.500 arası alıyor üniversite hastanelerı daha fazla alıyodur ama ne kadar bilmıyorum sgk dan yararlanmak istıyorsan da ölculer filan uyuyor sa tamamen üctersız e bıraz kpşturmaca oluyor tabı bırazda gün bekledım 3 hafta kadar ama her yerde beklenıyor galba yögunluktan dolayı

Fotoğraf attıysan beni izleyebilirmisin. İzlerinin nasıl olduğunu merak ettim. Üniversite hastanesi 3500 e yapıyor. Benimde sarkıklığım fazla. Memede ağırlık çok yok ama b kap da değil. Bende b kap olsun istiyorum. Bir gidip görüşücem en kısa zamanda

İzlemeye başladım izler hala ayno duruyor 3 ay gecer herhalde solması ki daha fazla olur ama bu iz bence vücut an vücuta deişiuor sanırım ve derı yapısına baglı yaşa da

Sarkıklık toparlama mı ıstıyon sen yanı meme dıkleştırme herhalde

Nasil oldun cnm

Şükür daha iyiyim dün ilk banyomu yaptım çok korktum ama çok rahatladım. Hala bakamıyorum dikişlere ağrılarım azaldı ama göğüs altındaki bandajlar durduğu için gerilme yapıyor. Ağrı kesiciyi akşam ve sabah olmak üzere almaya devam ediyorum. Siz nasıl oldunuz? Gerçekten zor bir ameliyatmış ben bu kadarını beklemiyordum. Ama daha önce dediğim gibi kararı vermek çok önemli. Bir de yaşanan hafiflik paha biçilemez

2.operasyonum için bugun hastaneye yattım yarın sabah düzeltme ameliyatım olucak ilk ameliyata cok hevesle girmiştim ama şuan çok korkuyorum ya buyuk kısmı btti kucucuk bir işlem ama inanılmaz korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…