Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

2.operasyonum için bugun hastaneye yattım yarın sabah düzeltme ameliyatım olucak ilk ameliyata cok hevesle girmiştim ama şuan çok korkuyorum ya buyuk kısmı btti kucucuk bir işlem ama inanılmaz korkuyorum
Hadi hayırlısı cnm korkma zoru gecöiş sin inş istedıgın gıbi düzelir

2.operasyonum için bugun hastaneye yattım yarın sabah düzeltme ameliyatım olucak ilk ameliyata cok hevesle girmiştim ama şuan çok korkuyorum ya buyuk kısmı btti kucucuk bir işlem ama inanılmaz korkuyorum
Şükür iyim bende ben hala banyo yapamadım gercı bir tek göğüs lerımı yikayamadım sanırım su gecırmeyen bant olmadı ıcın yıkanamasın dedı doktor bılmıyorum ben kendımı nerdeyse hıc ameliyat olmamışım gıbı hisrdiyorum Ağrı yok tek rahasızlıhım sırt üstü yatmak ve ani hareket yamamak

Büyük kısmı geçti nasıl olsa.inş istediğin gibi sonuçlanır.genel anestezi mi alıcaksın?neden akşamdan yatırıyo ki dr un?

Büyük kısmı geçti nasıl olsa.inş istediğin gibi sonuçlanır.genel anestezi mi alıcaksın?neden akşamdan yatırıyo ki dr un?
Evet genel anestezi alıcam sabah erken alıcakmış ilk hasta benmişim ilçe de oturuyorum ulaşım zor olur erkeden diye gece den yatışım yapıldı

Özelden fotoğraf ameliyat olan lar ata bilir mi acaba ilk ameliyat ve sonra ki haletıni cok merak edıyorum da bu nekadar iner bide hiç benim gibi yana dogtu şiş olan var mı diye

Ben izmirde devlete oldum cnm ilerili sayfalarda fotoraf paylaşmıştım

Bende merak ediyorum bunu çünkü kısmet olursa benimde 5 Nisanda Namık Kemal üniversite hastanesinde olucak ..fikri olan belki belirtir ..

yanlıs alıntı yapmısım :))

merhabalar
bende tekırdagda yasıyorum
amelıyatınız guzel gecer ınsallah
doktorunuz kım
hastaneye nekadar odeyeceksınız
ılk kontrolden ne kadar sonra gun verdıler
ben özel hastanemı namık kemal arasında kaldım
bide hastanede kac gun kalıcagınızı soyledıler

M
Merhaba 1400 dedi doktorumuz Özgür agdogan 19 marta gidicem ameliyat nisan 5 de zannedersem 2. 5 ayı buluyor beklemem başka hiçbirşey hakkında bilgim yok bakalım ozaman öğrenicem nekadar kalıcam ne yapıcam sizce hastahane nasıl peki benim hiç bilgim yok..

estetık cerrahı bölumunu bılmıyorum ama namık kemal unıversıtesınde ürolojı servısınde 2 aydan fazla kaldık halada 15 gunde bır gıdıyoruz hastane ve calısanlar cok ıyıydı hastane ve konforu ozel hastaneyı aratmaz hemsırelerde cok ıyıydı .
ama doktorunuz ve amelıyat hünerleri hakkında bır bılgım yok umarım hersey dört dörtluk gecer
ben cerkezköy ırmet hastanesıne kontrole gıttım 6000 tl fıyat verdıler benım tekırdaga gıdıslerım kontrollerımle bu paraya yaklasırım onemlı olan doktorunu bulmak sızı takıp edıcem haberlerınızı beklıcem

Özelden fotoğraf ameliyat olan lar ata bilir mi acaba ilk ameliyat ve sonra ki haletıni cok merak edıyorum da bu nekadar iner bide hiç benim gibi yana dogtu şiş olan var mı diye
Benim yanlarda şişlik yoktu üst kısmı cok gergin ve şişti füze gibi duruyolardı sonra yavas yavas indi şişlik ama boyutu cok degismedi , meme dokusunun koltuk altına kadar devam ettigini söylemişlerdi koltuk altı ve yan kısımlar liposuction yapıldı

2. operasyonu ne için olduğunuzu daha ayrıntılı yazar mısınız? Acaba lolipop kesi (sadece meme ucu çevresi ve aşağıya inen çizgi) olduğunuzdan potluk mu oldu? yoksa hematom, enfeksiyon, asimetri vs gibi birşey mi var? Bu 2.ameliyat daha küçülmesini sağlayacak mı?

Çok çok geçmiş olsun.

Benim de 8 Mayısta ameliyatım kısmetse. Devlet hastanesinde olacağım ve gittiğim doktor hastanedeki tek plastik cerrah ve çok iyi bir doktor olduğu için aşırı yoğun. Ocak ayında gittim hazirana gün veriyordu 1 gün önce mayıstaki hastası iptal olunca aldı beni mayısa.

Lolipop sonrası altta potluk oldu ve sol gogsumde hematom oluşmuştu hematom boşaltılmıştı ama ordaki şişlik inmedi potlukları duzeltmek için oldum , kuculme konusunda bi bilgim yok ama sargılı haliyle daha kucuk gorunuyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…