Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba henuz sargılı gormedim bana dr t yaparsa eski gogsumun koltuk altına kadar kesileceğini söylemişti koltuk altma kadar degil suan ama baya kesik gibi hatta ilk ameliyattan daha cok acıyo

Geçmiş olsun canım. İstediğin gibi olmuştur acında çabuk geçer rahatlarsın

Nasıl oldunuz??

Merhaba kızlar ara ara gelip yoklayıp çıkıyorum uzun zamandır bakmamıştım bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama yıllardır çocuk emzirme hamilelik derken kaldı üç çocuğum var doktor belirsizliği de var kafamda.
Olan arkadaşlar geçmiş olsun

Ben izmirde devlete oldum cnm ilerili sayfalarda fotoraf paylaşmıştım

Merhaba Fatmaamed , bulamadim sizin yazinizi, yardimci olurmusunuz , hangi sayfada, bende aristirma icerisindeyim, tecrubelerinize ihtiyacim var, tesekkurler simdiden

Hep bu yorumlari okurdum acaba bende yazicakmiyimm derdim ama basardimm ameliyatimi yaotirdim iykide yaptirmisim keske 18 yasima bastigim gün yaptirsaymisim cok memnunum hic korkulcak birsey yok uyuyup uyaniyosun bitmis bile ve özgüvennnn tavannn 3 kilo aldilar gögsumden devlet hastanesi doktoru anlaşmali özelde yaptirdim ve bir komsumda gidip yaptirdi benim dktoruma umurim bu rahatligi isteyen herkez yaşar

Aynen ben de hep okuyordum ve ameliyat olduğuma hala inanamıyorum. Çok geçmiş olsun hızlı iyileşme süreçleri inşallah :)

Harika :) çok sevindim. Benim bugün göğüs altı sargılarım çıkacak inşallah daha iyi hissedeceğim.
Merhaba Fatmaamed , bulamadim sizin yazinizi, yardimci olurmusunuz , hangi sayfada, bende aristirma icerisindeyim, tecrubelerinize ihtiyacim var, tesekkurler simdiden
beni izle cnm sanırım öyle görunur foto

Kızlar kabuklar kac gün sonra soyuluyor acaba bide şu iz kremını kacıncı gün sürmeye başladınız

Kızlar kabuklar kac gün sonra soyuluyor acaba bide şu iz kremını kacıncı gün sürmeye başladınız
Benim morluk önleyici kremim vardı arnica” ismi. Bugün de antibiyotikli kreme başlayacaksın dedi doktorum. Onu da 1 hafta kullan dedi. Sonrasında sa siliskar isimli iz azaltıcı kreme geçeceğim 1 ay kullanılacak. Henüz kabuklanma olmadı CNm ben de. Sizin iz için kullanacağınız kremin adı nedir??

Aynen ben de hep okuyordum ve ameliyat olduğuma hala inanamıyorum. Çok geçmiş olsun hızlı iyileşme süreçleri inşallah :)

15 gün icinde gecti benim tabi 1 hafta dikkat ettim tek sorunum yüz üstü yatarimyatamamistim 15 gün sonra yatmaya başladim ve krem hic birsey kullanmafim 2 sene oldu olalali izlerde vok belli olmuyoo cok gecmis olsun insaalah sorunsuz bir sürec olur senin icin

Fito krem verdı bana bide contraxtube var bende onları kulanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…