- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.781
merhaba henuz sargılı gormedim bana dr t yaparsa eski gogsumun koltuk altına kadar kesileceğini söylemişti koltuk altma kadar degil suan ama baya kesik gibi hatta ilk ameliyattan daha cok acıyo
Nasıl oldunuz??Ben cok iyim memnunum sonuctan tabi daha şiş ler bıde yanlara dogru duruyolar şişlikten izlerı zaten cok ts takmıyorum aslında ama az da olsa ister istemez takılıyor bide insanın bi acayıbine gidıyor baktıkca küçücük kalmış eskı sütyeni bi koyayım defım usten kayboldu gitiler içinde bukadar küçücük olcagını deseler inanmazdım herhalde en son bu boyuta 12 13 yaşındayken diler :) izmir tepecik te oldum ben
Ben cok ıyım ya kendımi hiç ameliyat olmuş gibi hisetmiyorum ağrı sızı yokNasıl oldunuz??
Kaç gün oldu ameliyatınıza? Ne güzel kurtuldun darısı bize inş.Ben cok ıyım ya kendımi hiç ameliyat olmuş gibi hisetmiyorum ağrı sızı yok
İnşallah hep böyle devam eder...Ben cok ıyım ya kendımi hiç ameliyat olmuş gibi hisetmiyorum ağrı sızı yok
9 gün oldu İnş sizdr gecerKaç gün oldu ameliyatınıza? Ne güzel kurtuldun darısı bize inş.
İnş sız nasıl oldunuzİnşallah hep böyle devam eder...
Ben izmirde devlete oldum cnm ilerili sayfalarda fotoraf paylaşmıştım
Harika :) çok sevindim. Benim bugün göğüs altı sargılarım çıkacak inşallah daha iyi hissedeceğim.Ben cok ıyım ya kendımi hiç ameliyat olmuş gibi hisetmiyorum ağrı sızı yok
Aynen ben de hep okuyordum ve ameliyat olduğuma hala inanamıyorum. Çok geçmiş olsun hızlı iyileşme süreçleri inşallah :)Hep bu yorumlari okurdum acaba bende yazicakmiyimm derdim ama basardimm ameliyatimi yaotirdim iykide yaptirmisim keske 18 yasima bastigim gün yaptirsaymisim cok memnunum hic korkulcak birsey yok uyuyup uyaniyosun bitmis bile ve özgüvennnn tavannn 3 kilo aldilar gögsumden devlet hastanesi doktoru anlaşmali özelde yaptirdim ve bir komsumda gidip yaptirdi benim dktoruma umurim bu rahatligi isteyen herkez yaşar
Harika :) çok sevindim. Benim bugün göğüs altı sargılarım çıkacak inşallah daha iyi hissedeceğim.
beni izle cnm sanırım öyle görunur fotoMerhaba Fatmaamed , bulamadim sizin yazinizi, yardimci olurmusunuz , hangi sayfada, bende aristirma icerisindeyim, tecrubelerinize ihtiyacim var, tesekkurler simdiden
2778beni izle cnm sanırım öyle görunur foto
Benim morluk önleyici kremim vardı arnica” ismi. Bugün de antibiyotikli kreme başlayacaksın dedi doktorum. Onu da 1 hafta kullan dedi. Sonrasında sa siliskar isimli iz azaltıcı kreme geçeceğim 1 ay kullanılacak. Henüz kabuklanma olmadı CNm ben de. Sizin iz için kullanacağınız kremin adı nedir??Kızlar kabuklar kac gün sonra soyuluyor acaba bide şu iz kremını kacıncı gün sürmeye başladınız
Aynen ben de hep okuyordum ve ameliyat olduğuma hala inanamıyorum. Çok geçmiş olsun hızlı iyileşme süreçleri inşallah :)
Henüz olmadım bekliyorum daha..beni izle diyorsunuz o ne oluyor..fotoları görmek için galiba nasıl yapıca acabaİnş sız nasıl oldunuz
Fito krem verdı bana bide contraxtube var bende onları kulanıcamBenim morluk önleyici kremim vardı arnica” ismi. Bugün de antibiyotikli kreme başlayacaksın dedi doktorum. Onu da 1 hafta kullan dedi. Sonrasında sa siliskar isimli iz azaltıcı kreme geçeceğim 1 ay kullanılacak. Henüz kabuklanma olmadı CNm ben de. Sizin iz için kullanacağınız kremin adı nedir??
Profılıme bas orda cıkıyor izle özel mesaj filan fistık ordan izle ye başHenüz olmadım bekliyorum daha..beni izle diyorsunuz o ne oluyor..fotoları görmek için galiba nasıl yapıca acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?