Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Teşekkür ederim inşallah :) benim daha çok yeni 9 gün oldu ama günden güne daha iyi hissediyor insan. İzler gerçekten zamanla azalıyor mu? Bunu duyduğuma çok sevindim. Ben zaten hep sırt üstü yatarım onun için çok bi zorluk yaşamadım bu konuda.ağır kaldırmıyorum doktorum bu çok önemli dedi. :))

Sargilar ilk acildiginda aglamistim sanki bez parcasi gibi kesik dikiş izi cok korktum ama suan hic bir iz yokk tam 2 sene gecti beyaz tenliyim bide ondan sanirim disardak bakilsa farkedilmez izler oyle soylim icin rahat olsun ki izler olsa bili o kocaman memelerden kurtulma hissi izlerden daha önemli bence hic takma kafana birsey 15 güne toparlarsin 3 4 ay sonrada kucuk memelerinin tadini cikaricaksin

Geçmiş olsun resim paylaştınız mı görebilir miyim

çok teşekkür ederim bu güzel moral yazısı için. Buradaki hanımların yazdıkları sayesinde karar verdim bu ameliyata. Gerçekten çok moral oluyor. Ben de beyaz tenliyim umarım benim de öyle olur :) doğru söylüyorsunuz hafiflemek çok güzel bir duygu. Ameliyat düşünen herkese kolaylıklar diliyorum.

Merhaba canım bende gün aldım ameliyat için üniversite hastanesinde yaptırcam. Beni de izlemeye alırmısın sonucunu merak ettim. Birde devlette çalıştığı halde özelde yaptırdıysan doktorda ücret talep etmiştir. Neden bu şekilde ameliyat olmayı tercih ettin. Ne kadar ödedin canım

Canım teşekkür ederim beni izlemeye aldığın için. Yalnız senin foton yok galiba yada ben göremedim. Oh kurtulmuşsun. Benim göğüslerim c kap. Öyle çok ağır değil. Hiç sırt, boyun ağrım olmadı. Fakat boyuma kiloma göre hep bir tık büyüktü. Arka arkaya hamilelikler vevemzirme süreçleri sonucu baya bir sarktı ve eskisine göre daha büyüdü. Yinede sağlık sıkıntısına neden olcak bir büyüklükte değil. Küçültme ve dikleştirme olcak. Artık hayırlısı...

Herkese merhabalr trabzondan katıldım aranıza burda okuduklarımdan sonra kesin karar versin tarihimi aldım 3gafta önce ...perşembe günü nasipse olucam ameliyatımı heyecan korku karışık bende hayırlısı tabiki...ameliyat sonrası korkutuyo beni bakalım sonuçları paylaşırız inşaallah

H
ad hayırlısı cnm inş ıyı sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…