- 15 Aralık 2017
- 164
- 65
- 18
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.801
Teşekkür ederim inşallah :) benim daha çok yeni 9 gün oldu ama günden güne daha iyi hissediyor insan. İzler gerçekten zamanla azalıyor mu? Bunu duyduğuma çok sevindim. Ben zaten hep sırt üstü yatarım onun için çok bi zorluk yaşamadım bu konuda.ağır kaldırmıyorum doktorum bu çok önemli dedi. :))15 gün icinde gecti benim tabi 1 hafta dikkat ettim tek sorunum yüz üstü yatarimyatamamistim 15 gün sonra yatmaya başladim ve krem hic birsey kullanmafim 2 sene oldu olalali izlerde vok belli olmuyoo cok gecmis olsun insaalah sorunsuz bir sürec olur senin icin
beni izle cnm sanırım öyle görunur foto
Teşekkür ederim inşallah :) benim daha çok yeni 9 gün oldu ama günden güne daha iyi hissediyor insan. İzler gerçekten zamanla azalıyor mu? Bunu duyduğuma çok sevindim. Ben zaten hep sırt üstü yatarım onun için çok bi zorluk yaşamadım bu konuda.ağır kaldırmıyorum doktorum bu çok önemli dedi. :))
Teşekkür ederim inşallah :) benim daha çok yeni 9 gün oldu ama günden güne daha iyi hissediyor insan. İzler gerçekten zamanla azalıyor mu? Bunu duyduğuma çok sevindim. Ben zaten hep sırt üstü yatarım onun için çok bi zorluk yaşamadım bu konuda.ağır kaldırmıyorum doktorum bu çok önemli dedi. :))
Geçmiş olsun resim paylaştınız mı görebilir miyimTeşekkür ederim inşallah :) benim daha çok yeni 9 gün oldu ama günden güne daha iyi hissediyor insan. İzler gerçekten zamanla azalıyor mu? Bunu duyduğuma çok sevindim. Ben zaten hep sırt üstü yatarım onun için çok bi zorluk yaşamadım bu konuda.ağır kaldırmıyorum doktorum bu çok önemli dedi. :))
çok teşekkür ederim bu güzel moral yazısı için. Buradaki hanımların yazdıkları sayesinde karar verdim bu ameliyata. Gerçekten çok moral oluyor. Ben de beyaz tenliyim umarım benim de öyle olur :) doğru söylüyorsunuz hafiflemek çok güzel bir duygu. Ameliyat düşünen herkese kolaylıklar diliyorum.Sargilar ilk acildiginda aglamistim sanki bez parcasi gibi kesik dikiş izi cok korktum ama suan hic bir iz yokk tam 2 sene gecti beyaz tenliyim bide ondan sanirim disardak bakilsa farkedilmez izler oyle soylim icin rahat olsun ki izler olsa bili o kocaman memelerden kurtulma hissi izlerden daha önemli bence hic takma kafana birsey 15 güne toparlarsin 3 4 ay sonrada kucuk memelerinin tadini cikaricaksin
Ben henüz bakmaya cesaret edemiyorumGeçmiş olsun resim paylaştınız mı görebilir miyim
CNm, benim de “T” yöntemi ile oldu. Sanırım benim de kedilerim bu şekilde. Göğüs altı kesilerde sargılarım var ama kaşınmaya başladılar :))Yavaş yavaş düzeliyor
Evt benım de kaşınıyor ö z özelden mesaj atmıştım sonradan gördum burda yazıCNm, benim de “T” yöntemi ile oldu. Sanırım benim de kedilerim bu şekilde. Göğüs altı kesilerde sargılarım var ama kaşınmaya başladılar :))
Merhaba canım bende gün aldım ameliyat için üniversite hastanesinde yaptırcam. Beni de izlemeye alırmısın sonucunu merak ettim. Birde devlette çalıştığı halde özelde yaptırdıysan doktorda ücret talep etmiştir. Neden bu şekilde ameliyat olmayı tercih ettin. Ne kadar ödedin canımHep bu yorumlari okurdum acaba bende yazicakmiyimm derdim ama basardimm ameliyatimi yaotirdim iykide yaptirmisim keske 18 yasima bastigim gün yaptirsaymisim cok memnunum hic korkulcak birsey yok uyuyup uyaniyosun bitmis bile ve özgüvennnn tavannn 3 kilo aldilar gögsumden devlet hastanesi doktoru anlaşmali özelde yaptirdim ve bir komsumda gidip yaptirdi benim dktoruma umurim bu rahatligi isteyen herkez yaşar
Merhaba canım bende gün aldım ameliyat için üniversite hastanesinde yaptırcam. Beni de izlemeye alırmısın sonucunu merak ettim. Birde devlette çalıştığı halde özelde yaptırdıysan doktorda ücret talep etmiştir. Neden bu şekilde ameliyat olmayı tercih ettin. Ne kadar ödedin
karar vermisken vazgecmim diye doktorla anlaştim ve 1 hafta icinde 4 bintl ucrette özelde yaptirdim ilk üniversite hastanesine gittim ama korktugum icin yaptiramadim 1 sene gecti bu yuzden keşke korkmasaydim param cebimde kalirdi insaalah istedigin gibi olur hersey ama korkulcak hic birsey yok hic düsünme benim sirt omuz agrilarim coz fazlaydi 3 kilo alindi ve sirtimdan büyük bir yük kalkti doktorum ameliyattan sonra beni görmiceksin bile dedi ve dedigi gibi 1 kere gittim ve 2 sene oldu yanina bile gitmedim bu rahatsizligi ceken bilir ve sonucu cok guzel senin icinde hersey cok güzel olur insaalah
Göğüs altındaki gerginlik ne zaman hafifliyor kızlar?? Dikiş ve ödem nedeniyle normal olduğunu söyledi doktorum ama ne kadar çabuk geçerse o kadar iyi3 ay 2 hafta. Kızarıklıklar devam
ad hayırlısı cnm inş ıyı sonuç alırsınHerkese merhabalr trabzondan katıldım aranıza burda okuduklarımdan sonra kesin karar versin tarihimi aldım 3gafta önce ...perşembe günü nasipse olucam ameliyatımı heyecan korku karışık bende hayırlısı tabiki...ameliyat sonrası korkutuyo beni bakalım sonuçları paylaşırız inşaallah
H
ad hayırlısı cnm inş ıyı sonuç alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?