Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

İnşallah iyi olursunuz...

Az kalmış sizede herşey güzel olur inş.

Merhaba bende göğüs küçültme ameliyatı oldum.yarin 3 hafta bitecek benim ağrılarım geçmedi hergün bir yerim ağrıyo birgün koltuk altim ağrıyo birgün kaburgalarım ağrıyo birgün göğüslerimin içi ağrıyo normal hayata dönemedim okuyorum 3.gün ağrılarım bitti yazan var.benim gibi olan var mı

Ezel07 merhaba, benimde ameliyat olalı bugün 23.cü günüm ve benimde hala hergün bir yerim ya agriyor ya kasınıyor yada ateş gibi yanıyor. Doktorum 3 kere gördü herşeyimin normal seyrinde gittiğini söyledi ama burada hemen iyileşenleri okudukça biraz moralim bozuluyor doğrusu göğüslerim hala şiş ve taş gibi sert ve tam ölçüsünü bile birtürlü anlayamadım henüz

Ben de bu ameliyatın burada okuduklarıma baktığımda çok basit olduğunu düşünmüştüm ama gerçekler öyle değilmiş. Günlerdir ben de toparlanmaya çalışıyorum. 11. Gündeyim çok şükür her gün önceki güne göre daha iyi ama öyle hemen ayağa kalkıp iş güç yapılacak bir operasyon değilmiş bunu anladım. Belki yaş ve göğüs büyüklüğü gibi faktörler etkili oluyordur iyileşme sürecinde ama yine de zor bir süreç. Ağrı kesiciyi bugün Bıraktım. Göğüs altı dikişlerim çok fazla gerginlik hissi veriyor sanki bir tel varmış gibi. Sırt üstü yatmaya devam ediyorum. Üçüncü günde yan yatış filan nasıl mümkün oluyor anlayamıyorum. Bu süreçte en önemlisi galiba sabretmek ve iyileşmeyi beklemek.

Birsey sormak istiyorun size ben 24 martta 2 ay olucak ameliyat olalı bir göğsümde iz.çok az belli diğer göğsüm dikiş daha kırmızı ve sert kısım var oda düzelicek mi ayrıca göğüslerim ilk gün ki boyutu nda daha küçülüyormu bunu çok merak ediyorum benim dikleştirme oldu ve bir beden küçültükdü

Azalarak devam edicek benim iki ay oluyor arada sancı keskin ağrı girip çıkıyor birde kaşıntı varki ölücem

Merhaba ilk operasyonumu 24 ocakta 2. Operasyonu mu da 13 martta oldum 2. Ameliyat ilkine gore daha agrılı geciyor ama eski hallerini gorunce acılarımı unutuyorum bu da ameliyat öncesi ve şuanki hali
2. Dahamı ağrılıydı çok ilginç peki ne kadar sürdü ameliyat ?

Ya kızlar benim üç hafta oldu ameliyat olalı fakat iki gündür acayip şekilde kaşıniyo var mı böyle bi durumla karşılaşan ne yaptınız bunalttı bu kaşıntı beni

Hepinize gecmis olsun. acil sifalar versin Rabbim. Sizlere sorum olucakti.Aranizda hem gogus kucultme diklestirme, hemde protez koyulaniniz varmi acaba? Bilginize ihtiyacim olucak Simdiden tesekkur ediyorum. Hosca ve mutlu kalin .Sevgiler.

Benzer durumdayız.çok pozitif yorumlar ameliyatı hafife almamı sağladı öyleki 4 gün hastanede kalıcam sıkılırım diye kitap götürdüm. Oysaki gözümü açamadım ilk 2 gün.evet herkesin ağrı eşigi, operasyon süresi , yapılan müdahale farklı .sanırım bunlar etken kimisi 2.gün agrı kesiciyi bırakıyor kimi 1 haftada işe dönüyor.10 gün yüzdüm diyen de var.yani korkulacak bir durum yok ama kolayda değil. Ne yaşarsan yaşa unutuyorsun iyiki oldum diyorsun.

Ya kızlar benim üç hafta oldu ameliyat olalı fakat iki gündür acayip şekilde kaşıniyo var mı böyle bi durumla karşılaşan ne yaptınız bunalttı bu kaşıntı beni

Benimde aynı şekilde ameliyat olalı 3 hafta oldu ve çok kaşınıyor özellikle iki göğüs arası. Ben hafif hafif soğuk kompres yapıyorum kaşınan yere bir süre birazda olsa rahatlatıyor. Bu haftada kırmızı kantaron yağı alıp kullanıcam

Kırmızı kantaron ne için canım ben sadece krem kullanıyorum iz için doktorum bunun dışında biseye gerek yok dedi

Hepinize gecmis olsun. acil sifalar versin Rabbim. Sizlere sorum olucakti.Aranizda hem gogus kucultme diklestirme, hemde protez koyulaniniz varmi acaba? Bilginize ihtiyacim olucak Simdiden tesekkur ediyorum. Hosca ve mutlu kalin .Sevgiler.
Göğüs küçültme ve dikleştirme yaptım ben ama protez konulmadı protez küçültme yapılan ameliyatlarda kullanılmıyor sanırım çünkü ben doktoruma sorduğumda neden protez kullanayım ki elimde yeterli malzeme varken demişti:)

Kırmızı kantaron ne için canım ben sadece krem kullanıyorum iz için doktorum bunun dışında biseye gerek yok dedi

Kırmızı kantaronu ilk burdaki yazışmalarda dikiş izlerine iyi geliyor diye okumuştum daha sonra bir tanıdığımında ameliyat sonrası kullandığını ve memnun kaldığını öğrendim o yüzden bir deneyeceğim çünkü doğal birşey olduğu için herhangi bir zararı olmaz diye düşünüyorum. Doktorumun söylediği jeller scarex veya siliskar... İnternetten siliskar jel siparişi verdim elime geçince onuda kullanmaya başlayacagim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…