- 15 Aralık 2017
- 164
- 65
- 18
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.841
Güzel olmuş 2 ameliyat sonrası mu buMerhaba ilk operasyonumu 24 ocakta 2. Operasyonu mu da 13 martta oldum 2. Ameliyat ilkine gore daha agrılı geciyor ama eski hallerini gorunce acılarımı unutuyorum bu da ameliyat öncesi ve şuanki hali
Anladım ınsallah iyi gelir sarı kantaron diyenler de var . Benim şu kaşıntı geçsin de başka bişey istemiyorum buz falan da etki etmiyorKırmızı kantaronu ilk burdaki yazışmalarda dikiş izlerine iyi geliyor diye okumuştum daha sonra bir tanıdığımında ameliyat sonrası kullandığını ve memnun kaldığını öğrendim o yüzden bir deneyeceğim çünkü doğal birşey olduğu için herhangi bir zararı olmaz diye düşünüyorum. Doktorumun söylediği jeller scarex veya siliskar... İnternetten siliskar jel siparişi verdim elime geçince onuda kullanmaya başlayacagim canım...
Kaşıntıya bi çözüm bulabildin mi jurjumAzalarak devam edicek benim iki ay oluyor arada sancı keskin ağrı girip çıkıyor birde kaşıntı varki ölücem
Meme başı halka etrafındaki dikişin nasıl paylaşırmısın onuda3 ay 2 hafta. Kızarıklıklar devam
İz için sen hangi kremi kullanıyorsun?Kırmızı kantaron ne için canım ben sadece krem kullanıyorum iz için doktorum bunun dışında biseye gerek yok dedi
Kontractubex krem iz için bide bebantol body oda nemlendirme için sanırmİz için sen hangi kremi kullanıyorsun?
Bulamadım contractubex sürüyorum hücreler kaynadığı için kaşınıcak mecbur..Kaşıntıya bi çözüm bulabildin mi jurjum
Ben küçüleceğini sanmıyorum kilo vermedikten sonra. Iki ayda zaten ödemi de atmıştır büyük ölçüde bundan sonra en fazla diklik azalır göğüs normal şeklini almaya başlar.Bulamadım contractubex sürüyorum hücreler kaynadığı için kaşınıcak mecbur..
Arada kantaron yağı bende sürerim ya iki ay olucak göğüsler küçülüyor mu 6 aya onu çok merak ediyorum ben
Göğsün büyüklüğüne göre değişiyor sanırım. Benim 3.5 saat ameliyat, 1 saat de anesteziden ayılma sürdü. Ama minimum 3 saat demişti doktorum. İnşallah tez vakitte olur biter sonrası daha önemli iyileşme süreci yani. Şimdiden kolaylıklar diliyorum, pozitif düşünün her zaman İnanın çok işe yarıyor.Arkadaşlar ameliyat kaç saat sürüyo
Çok teşekkür ederim bende sonrasından korkuyorumGöğsün büyüklüğüne göre değişiyor sanırım. Benim 3.5 saat ameliyat, 1 saat de anesteziden ayılma sürdü. Ama minimum 3 saat demişti doktorum. İnşallah tez vakitte olur biter sonrası daha önemli iyileşme süreci yani. Şimdiden kolaylıklar diliyorum, pozitif düşünün her zaman İnanın çok işe yarıyor.
Hayır hayır korkmayın, elbette kolay değil ama ağrı kesiciler var. Biraz sabır, biraz zamana ihtiyaç var. Her gün önceki güne göre daha iyiye gidiyor. Ameliyat sonrası ağır kaldırmak, eğilmek, çekmek itmek yasak dedi doktorum bunlara çok dikkat edin ve İnanın hafiflemek çok gÜzel bir duygu. Omuzlarım hafifledi ama bu uzun be sabır gerektiren bir süreç hepimiz için :)Çok teşekkür ederim bende sonrasından korkuyorum
Potluklar düzelecektir. Minik bi açılma var sanırım . Oraya da antibiyotikli pomat önerecektir doktorun . GösterdinmiArkadaşlar beni izleyin yardımınıza ihtiyacım var
Evet batiodin verdi ama acayip şeyler oluyor birgün ağrı birgün geçiyor sanki oynuyorlar gibi valla psikoloji kalmadı bende 15 gün sonra iz için krem verecekmişPotluklar düzelecektir. Minik bi açılma var sanırım . Oraya da antibiyotikli pomat önerecektir doktorun . Gösterdinmi
İnşaallah herkesin bu süreci kolay geçsin biraz hafiflemek iyi gelirHayır hayır korkmayın, elbette kolay değil ama ağrı kesiciler var. Biraz sabır, biraz zamana ihtiyaç var. Her gün önceki güne göre daha iyiye gidiyor. Ameliyat sonrası ağır kaldırmak, eğilmek, çekmek itmek yasak dedi doktorum bunlara çok dikkat edin ve İnanın hafiflemek çok gÜzel bir duygu. Omuzlarım hafifledi ama bu uzun be sabır gerektiren bir süreç hepimiz için :)
Senin ne kadar oldu hepsi geçiyor zor bir dönem benim 2 ay oldu inan bunu yazarken elimde buz torbası göğüsleime koyuyorumAma bana yardım edecek kimse yokmu psikolojim alt üst oldu lütfen
Yaaa benimde 33 gün oldu sıkıldım bu işten çok pişmanım çok bizdemi sorun var doktorlardamı anlamadımSenin ne kadar oldu hepsi geçiyor zor bir dönem benim 2 ay oldu inan bunu yazarken elimde buz torbası göğüsleime koyuyorum
Benden sonra arkadaşım oldu onun baya küçğltme yapıldı 10 gün dikişkerden kan geldi yani herkesin türlü türlü problem... Bu arada buz baya iyi geldiYaaa benimde 33 gün oldu sıkıldım bu işten çok pişmanım çok bizdemi sorun var doktorlardamı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?