Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Anladım ınsallah iyi gelir sarı kantaron diyenler de var . Benim şu kaşıntı geçsin de başka bişey istemiyorum buz falan da etki etmiyor

Kaşıntıya bi çözüm bulabildin mi jurjum
Bulamadım contractubex sürüyorum hücreler kaynadığı için kaşınıcak mecbur..
Arada kantaron yağı bende sürerim ya iki ay olucak göğüsler küçülüyor mu 6 aya onu çok merak ediyorum ben

Bulamadım contractubex sürüyorum hücreler kaynadığı için kaşınıcak mecbur..
Arada kantaron yağı bende sürerim ya iki ay olucak göğüsler küçülüyor mu 6 aya onu çok merak ediyorum ben
Ben küçüleceğini sanmıyorum kilo vermedikten sonra. Iki ayda zaten ödemi de atmıştır büyük ölçüde bundan sonra en fazla diklik azalır göğüs normal şeklini almaya başlar.

Arkadaşlar ameliyat kaç saat sürüyo
Göğsün büyüklüğüne göre değişiyor sanırım. Benim 3.5 saat ameliyat, 1 saat de anesteziden ayılma sürdü. Ama minimum 3 saat demişti doktorum. İnşallah tez vakitte olur biter sonrası daha önemli iyileşme süreci yani. Şimdiden kolaylıklar diliyorum, pozitif düşünün her zaman İnanın çok işe yarıyor.

Çok teşekkür ederim bende sonrasından korkuyorum

Çok teşekkür ederim bende sonrasından korkuyorum
Hayır hayır korkmayın, elbette kolay değil ama ağrı kesiciler var. Biraz sabır, biraz zamana ihtiyaç var. Her gün önceki güne göre daha iyiye gidiyor. Ameliyat sonrası ağır kaldırmak, eğilmek, çekmek itmek yasak dedi doktorum bunlara çok dikkat edin ve İnanın hafiflemek çok gÜzel bir duygu. Omuzlarım hafifledi ama bu uzun be sabır gerektiren bir süreç hepimiz için :)

Potluklar düzelecektir. Minik bi açılma var sanırım . Oraya da antibiyotikli pomat önerecektir doktorun . Gösterdinmi
Evet batiodin verdi ama acayip şeyler oluyor birgün ağrı birgün geçiyor sanki oynuyorlar gibi valla psikoloji kalmadı bende 15 gün sonra iz için krem verecekmiş

İnşaallah herkesin bu süreci kolay geçsin biraz hafiflemek iyi gelir

Senin ne kadar oldu hepsi geçiyor zor bir dönem benim 2 ay oldu inan bunu yazarken elimde buz torbası göğüsleime koyuyorum
Yaaa benimde 33 gün oldu sıkıldım bu işten çok pişmanım çok bizdemi sorun var doktorlardamı anlamadım

Yaaa benimde 33 gün oldu sıkıldım bu işten çok pişmanım çok bizdemi sorun var doktorlardamı anlamadım
Benden sonra arkadaşım oldu onun baya küçğltme yapıldı 10 gün dikişkerden kan geldi yani herkesin türlü türlü problem... Bu arada buz baya iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…