- 19 Mart 2018
- 1.000
- 1.848
- 133
- 36
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.861
Buzu hiç sorma zaten şuan bende aldım bayağı iyi geliyor ama nezaman dinecek bu sıkıntı anlamadım hergün değişik oluyor birgün acı birgün şişlik birgün lıkırtı birgün kaşıntı valla kafayı yiycem benim küçültme dikleştirme kas altı 250 cc mentor artı meme ucu küçültme seninki Nasıl valla pişmanım o denliBenden sonra arkadaşım oldu onun baya küçğltme yapıldı 10 gün dikişkerden kan geldi yani herkesin türlü türlü problem... Bu arada buz baya iyi geldi
Liva geçmiş olsun.nerde ysptırdınız dr nuz kim?benimde çok az kaldı korkuttun vallaaBuzu hiç sorma zaten şuan bende aldım bayağı iyi geliyor ama nezaman dinecek bu sıkıntı anlamadım hergün değişik oluyor birgün acı birgün şişlik birgün lıkırtı birgün kaşıntı valla kafayı yiycem benim küçültme dikleştirme kas altı 250 cc mentor artı meme ucu küçültme seninki Nasıl valla pişmanım o denli
Yöntem lolipop galiba?Liva geçmiş olsun.nerde ysptırdınız dr nuz kim?benimde çok az kaldı korkuttun vallaa
Özelden cevap vereyim sizeLiva geçmiş olsun.nerde ysptırdınız dr nuz kim?benimde çok az kaldı korkuttun vallaa
Evet lolipop iziYöntem lolipop galiba?
Buzu hiç sorma zaten şuan bende aldım bayağı iyi geliyor ama nezaman dinecek bu sıkıntı anlamadım hergün değişik oluyor birgün acı birgün şişlik birgün lıkırtı birgün kaşıntı valla kafayı yiycem benim küçültme dikleştirme kas altı 250 cc mentor artı meme ucu küçültme seninki Nasıl valla pişmanım o denli
Herkesin aynı değil sanırım ama keşke başından herşeyi söyleseler valla 33 gündür neler çekiyorum bir ben birde Allah bilir bana 3 gün sonra toparlarsın dedi en son gittiğimde dikişlerime baktı tenezzül edip ilacımı bile asistanına yazdırdı valla bir kendime geleyim onu bu ilgisizliğinden dolayı pişman edicem herşeyi para zannediyorlar insan kesiyorsun kardeşim biraz psikolojik destek ver Allah korusun bir sorun bile olsa asla arkasında durmaz benimki o denli soğuk yaklaşıyor zaten anlıyorumKendi göğsüm toparlandı astık dedi dr küçültme de olmuş emin değilim ona bakıcam demişti sadece yağ dokusunh almış galşba ayruca ucuda küçültüldü
Merhaba sporcu sütyeni almamı istedi doktorum ancak sporcu sütyenleri hep polyester acaba bu pamuk alınması gerekmiyormu sanki polyester enfeksiyon yapar yada sargımı oluyor hepte koruyor ameliyat olucam ama daha sütyeni anlamadım pentide var spor malzemeleri satan yerlerdede ancak medical olnalar hem pamık hemde daha pahalı siz ne yaptınız fikri olan varsa rica etsem yazabilirmiGöğsün büyüklüğüne göre değişiyor sanırım. Benim 3.5 saat ameliyat, 1 saat de anesteziden ayılma sürdü. Ama minimum 3 saat demişti doktorum. İnşallah tez vakitte olur biter sonrası daha önemli iyileşme süreci yani. Şimdiden kolaylıklar diliyorum, pozitif düşünün her zaman İnanın çok işe yarıyor.
Birsey sormak istiyorun size ben 24 martta 2 ay olucak ameliyat olalı bir göğsümde iz.çok az belli diğer göğsüm dikiş daha kırmızı ve sert kısım var oda düzelicek mi ayrıca göğüslerim ilk gün ki boyutu nda daha küçülüyormu bunu çok merak ediyorum benim dikleştirme oldu ve bir beden küçültükdü
Benim mi medikal sütyendi. İlk muayenede doktorum kendisi verdi ölçüsüne uygun olarak. 3-4 hafta kullan sonra balenli olmamak kaydıyla istediğin sütyeni kullanabilirsin dedi. Gerçekten iyileşme sürecinde başka bir şey kullanamam çünkü önden açılıyor bu sütyenler. Kollarımı yeterince özgür kullanamıyorum sonuçta. Benimkinin markasına bakayımm yazarım size. Dikişlere krem sürdükten sonra sargı bezi koyuyorum ben sütyen ile temas etmiyor.Merhaba sporcu sütyeni almamı istedi doktorum ancak sporcu sütyenleri hep polyester acaba bu pamuk alınması gerekmiyormu sanki polyester enfeksiyon yapar yada sargımı oluyor hepte koruyor ameliyat olucam ama daha sütyeni anlamadım pentide var spor malzemeleri satan yerlerdede ancak medical olnalar hem pamık hemde daha pahalı siz ne yaptınız fikri olan varsa rica etsem yazabilirmi
Medikal almalısın. Benimki voe markaydı.Merhaba sporcu sütyeni almamı istedi doktorum ancak sporcu sütyenleri hep polyester acaba bu pamuk alınması gerekmiyormu sanki polyester enfeksiyon yapar yada sargımı oluyor hepte koruyor ameliyat olucam ama daha sütyeni anlamadım pentide var spor malzemeleri satan yerlerdede ancak medical olnalar hem pamık hemde daha pahalı siz ne yaptınız fikri olan varsa rica etsem yazabilirmi
Buzdan hiç bahsetmedi doktorum. Benim de göğüs altı dikişlerim çok gerginlik hissi veriyor bu normal mi? Doktora göre normal ödem inince düzelecek? Bu ödem ne kadar sürer yahu???Benden sonra arkadaşım oldu onun baya küçğltme yapıldı 10 gün dikişkerden kan geldi yani herkesin türlü türlü problem... Bu arada buz baya iyi geldi
Cevabınızı bekliyor olucam teşekkürederimBenim mi medikal sütyendi. İlk muayenede doktorum kendisi verdi ölçüsüne uygun olarak. 3-4 hafta kullan sonra balenli olmamak kaydıyla istediğin sütyeni kullanabilirsin dedi. Gerçekten iyileşme sürecinde başka bir şey kullanamam çünkü önden açılıyor bu sütyenler. Kollarımı yeterince özgür kullanamıyorum sonuçta. Benimkinin markasına bakayımm yazarım size. Dikişlere krem sürdükten sonra sargı bezi koyuyorum ben sütyen ile temas etmiyor.
Teşekkürler3 tada 6 ay sonra göğüs yumusaklasiyor ve biraz küçülüyor kırmızılılarda geçiyor benim 7 8 ay sonra hersey normale döndü çok geçmiş olsun
Akıntı değilde silikonları şuan vıcık vıcık serin hissediyorum bu normalmi acaba bildiğin soğuk hissediyorum silikonlarıDoktora göster akıntıyı büyük ihtimal kızarıklık yok yüzeysel enfeksiyondur. İzlerin güzel kaynamış SÜPER.
Buzdan hiç bahsetmedi doktorum. Benim de göğüs altı dikişlerim çok gerginlik hissi veriyor bu normal mi? Doktora göre normal ödem inince düzelecek? Bu ödem ne kadar sürer yahu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?