Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Evet sertlik bende de var benimki de normal dedi. Ameliyat ödemine bir de regl ödemi eklendi bende sanırım bunun için daha fazla oldu ödem. Ben boyutunu çok beğendim ama bir an önce iyileşip alışverişe gitmek istiyorum:) ev içinde normal hayatıma dönüş yaptım, araba da kullandım ama hafif bir tedirginliğim var umarım onu da atarım zamanla :)

2 ay olcak 24 martta bende biraz küçükcekmi onu merak ediyorum küçülüyor dediler 6 aya bakalım inş
Bende gerginlikle biraz daha küçülür inşallah diye bekliyorum. Burdaki bütün yazışmaları gözden geçirdim sayılır ama ne kadar küçüleceğine dair bir fikir edinemedim Doktorum şişliklerin inecek göğüs uçların daha yukarı bakacak şeklini 6 ay sonra alacak dedi ama oda şu kadar cm küçülecek demedi sadece takılma ona şekli gayet güzel oldu dedi Elimde mezura hergün ölçer oldum manyak gibi Bugün bir cm daha küçük çıktı bakalım inşallah küçülür

Bende ölçeyim o zaman gerçi 2 ay geçti ama bi 6 ay sonra bakarım sizin ne kadar oldu

Bana doktorun asistanı medikale çık para vermene gerek yok balensiz dikişsiz al dedi bi yer önerdi orda nbb ninki isi onu aldım ayeıca ameliyat öncesi kaç takıyodunuz sonrasında kaç tsktınız yardımcı olursanız sevinirim

90b bile akşam dar geliyordu. Şimdi 80b bile biraz bol.

Yaklaşık 6-8 hafta medikal sütyen sonrasında sporcu sütyeni takabilirsin dedi bana da doktorum. Benim öncesi 105 d şimdi 85 c olmuş ama ödem sonrasında ne olur bilemiyorum bazen aynı kalırken bazen küçülme olabiliyormuş. Ama medikal sütyen güzel bir seçenek aslında çok da pahalı olmayanları var, netten biraz bakılırsa ölçüye göre. Bi arkadaşımız da decatlon’dan çok güzel önden fermuarlı sporcu sütyenleri almıştı çok memnundu :) ben de bir bakacağım bu hafta bilgi veririm inşallaj sizlere de

Sütyene çok takılı kalmayın bence okadar paraları boşuna harcamayın medikal ler çok pahalı herşey en fazla 2 ay için değmez bence doktorunuzun eli hafif olsunn yeter bence

Merhabalar Ankara tıp fakültesinde bildiğiniz iyi bir plastik cerrah varmı? İsim verebilirmisiniz. Ankara tıp a muayene oldum çağıracağız dediler 3 ay oldu ses yok... lütfen yardım edin....

Beden nasıl deişirn ben anlamuyorum cap deişir bildıgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…