Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ameliyat sonrası sigara kulanan var mı aramızda var sa cvp vere bılırmi lütven bi sorun yaşadı mı sigara üzunden ben içiyorum da şimdılık görunur bişi olmadı da bi sorayım dedım normalde içme denıuor da meleten kurtulamıyoz

Merhaba kontrole gittim doktorun ilk sordugu sigara oldu.kullanmıyorum deyince güzel içenlerin yanında bile durmak yok dedi ve her gittigimde sigara içenlerin yanında durmuyorsun demi dedi demekk ki etkisi büyük geç iyilesiyomuş az sabret bence dikişlerin iyileşene kadar geçmiş olsun

İzmir'de hangi doktor cnm

sütyen b cup ideal olan ve uygun fiyatlı olan. Sütyen cup c-d-dd için pahalı ürünler var ve yine de iyi görünmüyor
Sütyen konusunda önerisi olan var mı? N11’de baktım biraz 90 tl’den Başlıyor medikal olanlar. Fatmamed benim bedenim aynı cup küçüldü. Yanlış yazmışım. Sigara konusunda beni de uyardı. Zaten Sigara kullananları ameliyat etmiyorum dedi. Biraz sabret canım en azından dış dikişler iyi olana kadar. İçerde de dikişler varmış öyle demişti bana. Bakarsın bu sayede kurtulursun sigaradan.

İlk hafta içmedim ameliyat sonrası ama başladım ne yazık kı iletı brakamadım ama yan etkı fılan yapmadı bende ondna dıkışler ıyı ileştı yanı dün doktor da dedı süper ileşmış sigarayı hıc sormadı kı biliyodu zaten içtigimi içme demıştı yapmam dedı ameliyat ama ben azaltın dedım 5 tabe içiyorum filan içme sen demişti de şu an 5 10 tabe gidiyor gene

Memnunmusuniz küçültme işlemi kaçtan kaça düştü cup iniz??
Memnunum 95d 95 b oldu benım album var takıp et orda var foto benım buyuk halı ve son halı diyelım dikiş lerden memnunum ben ince dikmış cizgi halınde duruyor zorluk ta cekmedım ben hıc böyle agrı filan olmadı memede hıs kaybı olmadı ucunda morarmadı da 15 gün olmuştur olalı kalınıyor sadem tabı bunlar vücut a da baglı herkez ben olcak degış zaten acı eşigim yüksek tır benım ilk ameliyat günü akşamsı bile ağrı kesıcı cerelım dedı hemşire yok dedım söylerım ben dedım nezman istersem ta 12 gece taktırmıştım hemşire de sapıtı acı eşigin yüksek galba dedı he dedım bende Tek sıkıntı bıraz yana dogru duruyolar Ama yavaş yavaş başladılar toplanmaya ve aşarıya inmeye

Çok çok iyi olur cuplarimiz aynıymış bende 95d giyiyorum bazen camasira göre 90d

Türkce katılı yım ne yazdıgımı kendım okuyamıyorum :)
Şimdi baktım benim göğüs yapımda aynı sizinki gibi birebir hatta daha küçük olmasını Dr mu onermedi siz mi böyle istediniz ben olabildiğince küçük olsun istiyorum çünkü komşumun bı sure sonra daha da büyüdü göğüsleri kilo aldı falan

Benım cok sarkık ve kılo verınce boşalmıştı bıraz içi kötü duruyor du yanı teyze gıbı
Bende 3 doğum yaptım ve her doğumda en 20 kg aldım verdim ilk doğumda zaten vücudum genişledi sizde çatlak yok bende çatlak da var gogusde ins ameliyatı etkilemez

normalınde meme ucunu daha yukarı yapacaktı doktor ben deiştırtım cok olmasın dedım salaklık bende sütiyenden cıkmasın dedım oda indırdı bıra aşarıya Bır tık daha küçükecektı yanı ama bana da hıc gıtmez bundan küçük omuz genış sırtım genış göbek te var daha Komık durur zaten şu an göbek cıktı pıyasaya hamıle gıbı duruyom erştecem inşalah onu da Spora başlayınca oda 3 ay sonra olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…