- 8 Nisan 2017
- 57.300
- 307.744
- 698
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.921
Kilo boy nasıl ben şuan 80 kiloyum 1.55 boynormalınde meme ucunu daha yukarı yapacaktı doktor ben deiştırtım cok olmasın dedım salaklık bende sütiyenden cıkmasın dedım oda indırdı bıra aşarıya Bır tık daha küçükecektı yanı ama bana da hıc gıtmez bundan küçük omuz genış sırtım genış göbek te var daha Komık durur zaten şu an göbek cıktı pıyasaya hamıle gıbı duruyom erştecem inşalah onu da Spora başlayınca oda 3 ay sonra olacak
Aynen bende siz nasılsınız denk geldiniz valla Allah denk getirdi sizi bana ben Manisa'da yaşıyorum benimde yaşım genc 28 olacağım bu küçük yaşta 3 gebelik kilolar vücut yayıldı resmenVar bende de ama 3 5 catlak göuste göbeyı görme zaten faziya gibi param parca bende 25 kg aldım hamılelıkte sonra verdım gene aldım derken tamm oldum yaşım da genc ama hıc yaşıma benzemem yaşlı görunuyorum
65 kg yum 75 tim ameliyat oncesı ilk konuştugumda doktor göbeyı erıt gel dedı yanı zayıfla dedı öyle yapım dedı buyuk ihtımal size de der en vere bıldın kiloya in gel der yapaljm bn de 10 kg verdım dedım geldım yapalım gerısı gider dedım iyı sen bılırsın dedı göbek var daha dedı yok dikişlerı ceker dedı yok estetık durmaz dedı bilmem ne yapalım dedım ben kı adam dogru söylemış yanı göbek cıktı pıyasaya gören hamıle sanıyor :)) 156 bıy benum deKilo boy nasıl ben şuan 80 kiloyum 1.55 boy
Daha da zayiflayacagim daha sonrada karın germe istiyorum gobegimde sarktu
28 bendeAynen bende siz nasılsınız denk geldiniz valla Allah denk getirdi sizi bana ben Manisa'da yaşıyorum benimde yaşım genc 28 olacağım bu küçük yaşta 3 gebelik kilolar vücut yayıldı resmen
Beni şuan bile hamile sanıyorlar 1.5 sene sonra sünnet düğünü düşünüyorum. O zaman a ins kucultebilirim herşey nasıp65 kg yum 75 tim ameliyat oncesı ilk konuştugumda doktor göbeyı erıt gel dedı yanı zayıfla dedı öyle yapım dedı buyuk ihtımal size de der en vere bıldın kiloya in gel der yapaljm bn de 10 kg verdım dedım geldım yapalım gerısı gider dedım iyı sen bılırsın dedı göbek var daha dedı yok dikişlerı ceker dedı yok estetık durmaz dedı bilmem ne yapalım dedım ben kı adam dogru söylemış yanı göbek cıktı pıyasaya gören hamıle sanıyor :)) 156 bıy benum de
Hemde adasiz sanırım28 bendehazıranda oluyom
İnş Olursun CnmBeni şuan bile hamile sanıyorlar 1.5 sene sonra sünnet düğünü düşünüyorum. O zaman a ins kucultebilirim herşey nasıp
Haha demi tek fark 1 cıcukta kaldım benHemde adasiz sanırımbu kadar mı tesadüf olur
Keşke bı tane daha yapıp öyle kucultseydin benim göbek deliğime kadar catlamisti ikincide göbek deliğini biraz geçti yukarı doğru çatlakHaha demi tek fark 1 cıcukta kaldım ben
Evet öyle dediler koruycaz dedi doktor gökhan beyhanla konustugumda ama amelıyatı olmasanda emzireceğini ne biliyosın demişti haklıda. 90 d ölçüm 85 c istiyorum aslında ama cocuk sahıbı olmadıgım için tereddütteyimOna göre küçültür süt bezlerunı ona göre alıyor doktor koruyor tabı 100 50 süt azalır yanı doktora baglı genelde süt kanalatını koruyoruz derker
Ben mesela 1 hafta emzire bildım kesıldı korkudan sizin kararınız tabi ama dogum ve emzirmeden sonra yaptırsanız bence daha iyı ben tek cocugum var ve 2 nciyı daha düşünmuyorum baya bi düşünmuyorum acıkcası ondan yaptırdım Doktor kendısı bile dedı deformasyon olur dedı ve 2 nciye ameliyat olursan daha sıkıntılı olur dedı yanı bebek düşünuyorsan yap enzirne bitsın öyle yapalım demıştı karar sızın tabı zor büyuk olunca ağrılık kıyafet sütiyen derken ama sonucta bi kere yaptır tam yaptır benım düşüncenEvet öyle dediler koruycaz dedi doktor gökhan beyhanla konustugumda ama amelıyatı olmasanda emzireceğini ne biliyosın demişti haklıda. 90 d ölçüm 85 c istiyorum aslında ama cocuk sahıbı olmadıgım için tereddütteyim
Teşekkür ederimBen mesela 1 hafta emzire bildım kesıldı korkudan sizin kararınız tabi ama dogum ve emzirmeden sonra yaptırsanız bence daha iyı ben tek cocugum var ve 2 nciyı daha düşünmuyorum baya bi düşünmuyorum acıkcası ondan yaptırdım Doktor kendısı bile dedı deformasyon olur dedı ve 2 nciye ameliyat olursan daha sıkıntılı olur dedı yanı bebek düşünuyorsan yap enzirne bitsın öyle yapalım demıştı karar sızın tabı zor büyuk olunca ağrılık kıyafet sütiyen derken ama sonucta bi kere yaptır tam yaptır benım düşüncen
Kızlar ameliyatı 29 haziranda oldum bahsettiğim gibi göğüslerim d-e arasıydı ve doktorum bana yağ dokusu olmadığını meme dokusu olduğunu söyledi.ben zaten mustafa beyin ismini burada daha önce ameliyat olmuş arkadaşlardan duydum ve gittim. Bana çok güven verdi hemen karar verdim. Gercekten çok iyi bir doktor göğüslerimi o bedenden a ya düşürdü. Şekli de harika oldu. Ameliyat olmayı düşünüyorsanız ve istanbuldaysanız mutlaka görüşün kendisiyle. Ameliyat olalı bugün 9 gün oldu yapmadığım iş kalnadı. Koşuyolu medipol hastanesi prof dok mustafa keskin doktorumun adı
Geçmiş olsun :) aynı zamanlarda olmuşuz hemen hemen. Ödem bende de sürüyor. Göğüs altındaki dikişler sertlik yapıyor mu sizde de? Ben mi alışamadım bilemedim. Sanki balenli sütyen takıyormuş gibi bir his var. Bende mi böyle sadece? Ben de çok araştırdım gerçekten doktor ve hastane önemli benim şahsi fikrim.Tarih : 23 MART 2018
Konu :Meme Küçültme ve Dikleştirme Ameliyatı yaptırmış kişi
Yer:İstanbul
Merhaba herkese ,
Bu ameliyatı olmadan önce bu klübü takip etmeye başlamış ve insanların tecrübelerini okuyarak ameliyata karar vermemde etkili olmuştur. Bu klüp soru işaretlerime olsa yardımcı olduğu için bende tecrübelerimi yazmak istedim.Umarım bende sizlere biraz olsun yardımcı olurum.
İstanbulda bu işi yapan çok kişi var kim ne kadar başarılı hala bilmiyorum. Bildiğim tek sey istanbulda 8000-15000 arası bu işlem yapılıyor. Devlet hastaneleri de 2500-3500 arası yapıyor.
Ama cidden takıntı ettiğiniz memenizi düzeltmek için bıçak altına yatıyorsanız doktorunuzu iyi seçmeniz lazım.
Ama ekonomik koşullar çerçevesinde bütçenize uyan doktoru bulmak istanbulda cidden zor.
Bende sizin gibi belki 1 yıldan fazla, iyi bir doktor ve iyi bir fiyat nerede bu işlemi yaptırabilirim diye çok araştırdım.
Nihayet buldum ve yaptırdım. Ben hastanede çalışıyorum ona rağmen hangi doktor iyidir bulamadım uzun süre düşünün.
Bir arkadaşımın arkadaşı yaptırmış ve çok memnun kalmış yine aynı doktora medikalci bir bayan olmuş sadece bu iki bilgi ile doktorla görüşmeğe gittim. Sadece 10 dakika hızlıca konuştu ve benim isteğim üzerine benim istediğim günde (4 gün sonra ameliyat oldum)
Hastane: Özel Aile Konak Hastanesi
Doktor: Abdullah YILDIRIM
Ücret :6000
Dren : Takılmadı ( Genellikle takmıyormuş)
Dikişler: Alınmıyor. ( Çünkü kendinden eriyen ip kullanıyor sanırım)
Pansuman : Yapmıyor. Gerek yok diyor
Hastane : Temiz / personel güler yüzlü
Doktor meme ameliyatını o kadar çok yapıyor ki hem kendine güveni tam hemde hiç hastaya ihtiyacı yok. Ben burda yanlış anlaşılmasın onun reklamını yapmak için değil, benim gibi ekonomisi düşük olan arkadaşlara yardımcı olmak adına yazıyorum . 13 gün oldu ameliyat olalı. Silikon yok. Meme küçüldü ve Dikleşti. Henüz ödemler inmedi. 3-4 Hafta içinde normale dönüyor dedi. Şuan ki hali bile gayet iyi. Eskiyi düşününce . Biraz faydam olduysa ne mutlu bana.
Tarih : 23 MART 2018
Konu :Meme Küçültme ve Dikleştirme Ameliyatı yaptırmış kişi
Yer:İstanbul
Merhaba herkese ,
Bu ameliyatı olmadan önce bu klübü takip etmeye başlamış ve insanların tecrübelerini okuyarak ameliyata karar vermemde etkili olmuştur. Bu klüp soru işaretlerime olsa yardımcı olduğu için bende tecrübelerimi yazmak istedim.Umarım bende sizlere biraz olsun yardımcı olurum.
İstanbulda bu işi yapan çok kişi var kim ne kadar başarılı hala bilmiyorum. Bildiğim tek sey istanbulda 8000-15000 arası bu işlem yapılıyor. Devlet hastaneleri de 2500-3500 arası yapıyor.
Ama cidden takıntı ettiğiniz memenizi düzeltmek için bıçak altına yatıyorsanız doktorunuzu iyi seçmeniz lazım.
Ama ekonomik koşullar çerçevesinde bütçenize uyan doktoru bulmak istanbulda cidden zor.
Bende sizin gibi belki 1 yıldan fazla, iyi bir doktor ve iyi bir fiyat nerede bu işlemi yaptırabilirim diye çok araştırdım.
Nihayet buldum ve yaptırdım. Ben hastanede çalışıyorum ona rağmen hangi doktor iyidir bulamadım uzun süre düşünün.
Bir arkadaşımın arkadaşı yaptırmış ve çok memnun kalmış yine aynı doktora medikalci bir bayan olmuş sadece bu iki bilgi ile doktorla görüşmeğe gittim. Sadece 10 dakika hızlıca konuştu ve benim isteğim üzerine benim istediğim günde (4 gün sonra ameliyat oldum)
Hastane: Özel Aile Konak Hastanesi
Doktor: Abdullah YILDIRIM
Ücret :6000
Dren : Takılmadı ( Genellikle takmıyormuş)
Dikişler: Alınmıyor. ( Çünkü kendinden eriyen ip kullanıyor sanırım)
Pansuman : Yapmıyor. Gerek yok diyor
Hastane : Temiz / personel güler yüzlü
Doktor meme ameliyatını o kadar çok yapıyor ki hem kendine güveni tam hemde hiç hastaya ihtiyacı yok. Ben burda yanlış anlaşılmasın onun reklamını yapmak için değil, benim gibi ekonomisi düşük olan arkadaşlara yardımcı olmak adına yazıyorum . 13 gün oldu ameliyat olalı. Silikon yok. Meme küçüldü ve Dikleşti. Henüz ödemler inmedi. 3-4 Hafta içinde normale dönüyor dedi. Şuan ki hali bile gayet iyi. Eskiyi düşününce . Biraz faydam olduysa ne mutlu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?