Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben ssk lı olduğum için , 52 yada 56 tl (tam hatırlayamadım şimdi) ödedim muayene parası. Hatta özel hastane ya benle uzun uzun ilgilenecek sandım 5 dakika da 2 dakka gördü ne zaman olmak istiyorsun ama anestezi görecek dedi.
Ben hastanede çalıştığım için tüm tahlillerimi yaptımıştım. Direk anestezi doktoruna gittim elimde tahlillerim var dedim. O da benden ekstra tahlil istemedi. Anesteziye para ödemedim yani

Benım de koltuk altına kadar kesildi herkezde öyle olucak diye bişi yok kiloya ve meme dokusuna bağlı koltuk altından başkıyosa buyuk kesi oluyor başlamıyosa da küçük kesıyolar dekolte de bi sıkıntı olmuyor dikişler izler saklı yerde kalıyor Straplez de giyınse görunmez

Memnun musunuz peki ve nekadar küçüldü

Hayır bende sıkıntı yok sadece meme hala acıyor. Uçları cok hassas. Ödem inmedi

Dikişler cok iyı kapandı artık kabuklar da atı Memnunum ben dren takılmıştı 3 gün kaldı drenler Bende bıkmıştım ki benım cok sarkık ve şekıl bozuk tu baya takıp edın izterseniz foto var albumdd öncesı sonradı gibı

Şu an tek pişmanlıgım neden bukadar bekledım önceden neden olmadığım bunca sene kendime eziyet ediyormuşum valla

Masaj yapın bol bol

Merhaba sürekli takip ediyorum bu konuyu bende karar verdim artik gelecek hafta ameliyat gunu almaya gideceğim.aranizda Adanada Tugay seküçoğluna ameliyat olan yada bilgisi olan varmı ilk görüşmemiz cok olumlu gecti kendi adıma pozitif elektirik aldım doktor beyden umarim dogru karar vermişimdir.ameliyat olanlara geçmiş olsun darısı bizlere

Merhaba arkadaşlar. Bende küçültme yaptıracağım yıllardır çekiyorum. 50 kiloda 95 takıyordum. Sırf eşitlensin diye kilo aldım psikolojim bozuldu 30 kg aldım 1 yılda. Ben 2 hafta Kayseri de fakültede yaptıracağım. İrfan Özyazgan Beye olacağım diye gittim fakat ona olursam 2800 tl ödrmem gerektiğini söylediler. Normalde ücretsizmiş. Şu an hangi doktor yapacak onu da bilmiyorum. Karambole ameliyat olacağım resmen ama başka çarem yok. Formu çoğunlukla okumaya çalıştım fakat hep alakasız şeyler denk geldi. Lütfen olanlar yardımcı olabilir mi? Ameliyat öncesi ve sonrası nelere dikkat etmeliyim?

Öncesi sigara içmemen gerek sonrasıda tabi genelde doktor söylemesi gerek sıze ne gerktıgını ameliyat sonra sı ağır kaldırmıyosun 2 3 ay medikal sütiyen yada sporcu sutiyeni devamlı takıyodun 7/24 Ağrı kişiye göre deişiyor kımılerı Ağrı var der bende olmadı tek drenler rasız etı onlarda 3 gün cıkınca sorun kalmadı Siz sorun cvp verırım

Herkese merhaba bugün ameliyatın 3. Günündeyim sizlere söyleyeceğim tek şey bu hayatımda kendime yaptığım en büyük iyilik oldu tabiki birazcık acı sızı oluyo ama zorlanmadım çok şükür kişiye göre değişir diyolardı doğru gerçekten ben sıkıntı çekmedim tavsiye edermiyim evet kesinlikleeee

Geçmiş olsun... güzel iyileşme süreçleri :)

Merhaba keşke bende öyle olsam yarın 1 ay olacak benim kaburgalarım çok ağrıyo uzun süre ayakta duramıyorum kambur gibi duruyorum ilerde sarkmasın diye kaburgalara diktim dedi kaburgalara mı dikildi sizinki de görünüş iyi ama birde şu ağrılarım bir geçse hala sırt üstü yatıyorum offf iyileşmek istiyorum artık

Kaburgaya nasıl dikiliyor anlamadım benim de göğüs altı dikişlerim hala ağrı yapıyor. Ben de sırt üstü yatıyorum ama zorluk olmuyor benim için. Doktorunuz ne diyor. Ne kadar sürede iyileşirmiş keşke sorsaydınız. Kaburgayı da ilk kez duydum gerçekten....

Kasa dıkmiştır kaburgaya sanmam ilk duyuyorum bende sırt üstü yatıyorum ağrım yok he biyere vurmuş morarmış gibi cok az bi acı var sadece herkeze iyi ileşmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…