- 11 Ekim 2017
- 20
- 13
- 8
- 44
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.941
Merhabalar,
Kocaeli-İzmit'teki bulunan Konak Hastanesi'ndeki Abdullah beyi ben de duydum. Eğer maddi olarak karşılayabilecek durumda olsaydım ona gidecektim. İzmit'te ikamet ediyorum ve arkadaşımın komşusu 2017-Mayıs ayı gibi ameliyat olmuş ve epey memnundu. Ben mayıs ayında Seka Devlet Hastanesi Sedat Vatansever'e ameliyat olacağım nasipse. O da oldukça başarılı ve tecrübeli bir doktor. Tek sıkıntısı bekleme sğresi. Ben ağustos ayından beri gidiyorum ve anca mayısa gün verebildi. Devlet karşılıyor ancak 100-1500TL civarı özel ekipman, ip, korse vs için vereceğim bir para olacak.
Ben de yaşadıklarımı güncel olarak burada paylaşacağım inşallah.
Şimdiden geçmiş olsun. Umarım giderek daha da memnun kalırsınız.
Son olarak acaba muayene ücreti ve konsultasyon hakkında bilgi verebilir misiniz? ,(isterseniz özelden de olur)
Benım de koltuk altına kadar kesildi herkezde öyle olucak diye bişi yok kiloya ve meme dokusuna bağlı koltuk altından başkıyosa buyuk kesi oluyor başlamıyosa da küçük kesıyolar dekolte de bi sıkıntı olmuyor dikişler izler saklı yerde kalıyor Straplez de giyınse görunmezArkadaşlar benim merak ettiğim bir konuda izler.bunu yapturanlardan koltuk altına kadar iz olduğunu duydum bu kadar fazla mı.ayrıca dekolte giydiğinde izler görünüyor mu. askılı bluz straplez rahat kullanılabilinir mi. Burada bir arkadaş yabancı bir sitenin ismini yazmıştı .insanlar oldukları operasyonların fotoğraflarını koyuyorlar. Oradakiler çok güzel görünüyor. Şekil, iz itibariyle. Sizinkilerde öyle mi.sitenin adı realself. Oradakilerde koltuk altında iz yok. Ameliyat kesileri de cok küçük. Sizinkilerde öyle mi.son şey kantaron yğı iyi gelir izlere. Hatta yeni oluşmuş kırmızı çatlaklara çok iyi gelir yok eder. Tarafımdan denendi .
Memnun musunuz peki ve nekadar küçüldüBen ssk lı olduğum için , 52 yada 56 tl (tam hatırlayamadım şimdi) ödedim muayene parası. Hatta özel hastane ya benle uzun uzun ilgilenecek sandım 5 dakika da 2 dakka gördü ne zaman olmak istiyorsun ama anestezi görecek dedi.
Ben hastanede çalıştığım için tüm tahlillerimi yaptımıştım. Direk anestezi doktoruna gittim elimde tahlillerim var dedim. O da benden ekstra tahlil istemedi. Anesteziye para ödemedim yani
Geçmiş olsun :) aynı zamanlarda olmuşuz hemen hemen. Ödem bende de sürüyor. Göğüs altındaki dikişler sertlik yapıyor mu sizde de? Ben mi alışamadım bilemedim. Sanki balenli sütyen takıyormuş gibi bir his var. Bende mi böyle sadece? Ben de çok araştırdım gerçekten doktor ve hastane önemli benim şahsi fikrim.
Memnun musunuz peki ve nekadar küçüldü
Benim de 95 d di 90 b olmuş gecen gün ölçtüm inş cabuk düzelirsınız Ben kabukları nerdeyse doktüm artık ince bi pembe iz kaldı oda gider zamanla inş80 D cup tan / 80 B cup a düştüm.
Benim de 95 d di 90 b olmuş gecen gün ölçtüm
Dikişler cok iyı kapandı artık kabuklar da atı Memnunum ben dren takılmıştı 3 gün kaldı drenler Bende bıkmıştım ki benım cok sarkık ve şekıl bozuk tu baya takıp edın izterseniz foto var albumdd öncesı sonradı gibıben o kadar çok bıktım ki yıllardır sutyen izinden görüntüden . Açıkcası minicik istedim. Doktorum yine çok almamış. Şu haliyle bile memnunum. Siz memnun musunuz? Dikişler ne durumda dren taktı mı?
Masaj yapın bol bolGeçmiş olsun :) aynı zamanlarda olmuşuz hemen hemen. Ödem bende de sürüyor. Göğüs altındaki dikişler sertlik yapıyor mu sizde de? Ben mi alışamadım bilemedim. Sanki balenli sütyen takıyormuş gibi bir his var. Bende mi böyle sadece? Ben de çok araştırdım gerçekten doktor ve hastane önemli benim şahsi fikrim.
Geçmiş olsun... güzel iyileşme süreçleri :)Herkese merhaba bugün ameliyatın 3. Günündeyim sizlere söyleyeceğim tek şey bu hayatımda kendime yaptığım en büyük iyilik oldu tabiki birazcık acı sızı oluyo ama zorlanmadım çok şükür kişiye göre değişir diyolardı doğru gerçekten ben sıkıntı çekmedim tavsiye edermiyim evet kesinlikleeee
Geçmiş olsun cabuk ileşmeler :) partımıze hg bu arada gıtsın buyuk sarkık memcikler gelsın fıt ler hadı bakalım bi ileşek te güzel sütiyen alak
Kaburgaya nasıl dikiliyor anlamadımMerhaba keşke bende öyle olsam yarın 1 ay olacak benim kaburgalarım çok ağrıyo uzun süre ayakta duramıyorum kambur gibi duruyorum ilerde sarkmasın diye kaburgalara diktim dedi kaburgalara mı dikildi sizinki de görünüş iyi ama birde şu ağrılarım bir geçse hala sırt üstü yatıyorum offf iyileşmek istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?