- 15 Aralık 2017
- 164
- 65
- 18
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.961
sporcu vea medikal süyiyen takmıyon mu o baya sıkıştırıyor agrıyı da afifketıyorMerhaba keşke bende öyle olsam yarın 1 ay olacak benim kaburgalarım çok ağrıyo uzun süre ayakta duramıyorum kambur gibi duruyorum ilerde sarkmasın diye kaburgalara diktim dedi kaburgalara mı dikildi sizinki de görünüş iyi ama birde şu ağrılarım bir geçse hala sırt üstü yatıyorum offf iyileşmek istiyorum artık
Kaburga dedi bir arkadaşım oldu o da başka bir doktora oldu o da öyle demiş kaburgaya diktim diye takıyorum sporcu sudyen aynen benim de öyle sanki morarmışlar goguslerimi iyileşmesi bayaa bir sürecek sanırım benim omuzlarım sürekli yukarda kaburgalarım ağrıyo indirince doktor normal diyo umarım ikinci ayda geçer normale dönebilirim
İlk kez duyuyorum bence bi yanlış anlama var. Neresini kaburgaya dikecekki, iç organ değilki bunlar. Silikon protez fln mı koyuldu resim paylaşabilirmisinKaburga dedi bir arkadaşım oldu o da başka bir doktora oldu o da öyle demiş kaburgaya diktim diye takıyorum sporcu sudyen aynen benim de öyle sanki morarmışlar goguslerimi iyileşmesi bayaa bir sürecek sanırım benim omuzlarım sürekli yukarda kaburgalarım ağrıyo indirince doktor normal diyo umarım ikinci ayda geçer normale dönebilirim
Protez yokmuKaburga derken kaburga üzerindeki zara dikmiş ama iş felan yapamıyorum salı günü bende gidecem kontrole Dikişlerimin durumu iyi şükür protez felan yok ama benim iki göğüs çok asimetrikti arada bayaa bir fark vardı 6 saat sürmüş ameliyat eşitlemek için bayaa uğraştım dedi inşallah ilerde pişman olmam görünüş iyi bakınca iyi ki oldum diyorum ağrılarım olunca keşke olmasaydım diyorum umarım pişman olmamgeçer bir an önce
Çatlamamı ilk defa duyuyorum neden çatlıyo üst taraflar mı?Kızlar birde şunu sormak istiyorum çatlama oluşuyor nemlendirici bebe yağı Vazelin sürüyorum ama başlamış çatlamaya ne yapmam gerekiyor göğüs yaptırdık birde çatlak olursa ne anlamı kaldı bu işin yardımcı olun lütfen vücudum çatlamaya müsait doğumda karnım harita
Gibi oldu
Teşekkürler cevapladığınız için. Peki medikal sütyeni ameliyattan hemen sonra mı takmaya başlıyoruz. Bir de evde pansuman yapacak mıyız? Ne zamandan sonra ağır kaldırıp kolları rahat hareket ettirebiliriz?Öncesi sigara içmemen gerek sonrasıda tabi genelde doktor söylemesi gerek sıze ne gerktıgını ameliyat sonra sı ağır kaldırmıyosun 2 3 ay medikal sütiyen yada sporcu sutiyeni devamlı takıyodun 7/24 Ağrı kişiye göre deişiyor kımılerı Ağrı var der bende olmadı tek drenler rasız etı onlarda 3 gün cıkınca sorun kalmadı Siz sorun cvp verırım
Evet deri gerginleştiği için oluyorÇatlamamı ilk defa duyuyorum neden çatlıyo üst taraflar mı?
Hemen dren cıkınca takılıyor sütiyen kolar 1 hafta sonra fazla uzanmamak kaydıyla hareket etırıyosun agır 2 3 kg kadar anca kaldırıyosun 3 ay sonra anca spor yapa bılıyosun ağır kaldıra bılıyosun tabi bunlar sizin vucudunuza bağlı 2 günde bir pansuman yaptım ben size doktor söyler tabi inş iyı olursunuz memnun kalırsınızTeşekkürler cevapladığınız için. Peki medikal sütyeni ameliyattan hemen sonra mı takmaya başlıyoruz. Bir de evde pansuman yapacak mıyız? Ne zamandan sonra ağır kaldırıp kolları rahat hareket ettirebiliriz?
Sarı kantaron yağı duydum çatlaklara iyı gelıyomuş bide contraxtube de süre bilirsin oraya hem yara izine hem çatlaklara iyı gelır yaralarına intahabin ve kapanınca sür tabiEvet deri gerginleştiği için oluyor
Kızlar hastaneye neler götürmüştünüz?Sarı kantaron yağı duydum çatlaklara iyı gelıyomuş bide contraxtube de süre bilirsin oraya hem yara izine hem çatlaklara iyı gelır yaralarına intahabin ve kapanınca sür tabi
Önden düğmeli pijama, terlik, alt Çamaşır ve temiz havlu götürdüm. Çorap da koymuştum ama ameliyat öncesi varis çorabı giydiriyorlar gerek kalmadı. Ben 2 gün kaldım hastanede ve o çorabı hiç çıkarmadım sıcak tutuyordu :) bunun haricinde bir şeye ihtiyacın olacağını sanmıyorum. Şimdiden kolay gelsin ve geçmiş olsun :)Kızlar hastaneye neler götürmüştünüz?
Variz corabı hariç aynı şeyler ve gömlek almıştım çıkış içinÖnden düğmeli pijama, terlik, alt Çamaşır ve temiz havlu götürdüm. Çorap da koymuştum ama ameliyat öncesi varis çorabı giydiriyorlar gerek kalmadı. Ben 2 gün kaldım hastanede ve o çorabı hiç çıkarmadım sıcak tutuyordu :) bunun haricinde bir şeye ihtiyacın olacağını sanmıyorum. Şimdiden kolay gelsin ve geçmiş olsun :)
İzler nasıl oldu memnun musunÖnden düğmeli pijama, terlik, alt Çamaşır ve temiz havlu götürdüm. Çorap da koymuştum ama ameliyat öncesi varis çorabı giydiriyorlar gerek kalmadı. Ben 2 gün kaldım hastanede ve o çorabı hiç çıkarmadım sıcak tutuyordu :) bunun haricinde bir şeye ihtiyacın olacağını sanmıyorum. Şimdiden kolay gelsin ve geçmiş olsun :)
Kızlar v yaka tişört giyen de gördüm formda .kollar ne derece kaldırabiliyoruz?Variz corabı hariç aynı şeyler ve gömlek almıştım çıkış için
Evet gittiğinde mutlaka sor hatta sorularını bir kağıda yaz bazen unutuyor insan :) ne kadar sürer iyileşmesi bu önemli. Hemen kendini demoralize etme. Biraz sabır gerçekten ihtiyacım olan şey bu. İş güç yapmaya başlayınca unutuyor insan ama kendini çok dinlersen ağrı da sancı da artıyor. Emin’im doktorun bir bildiği vardır yoksa neden böyle bir şey yapsın ki :) pozitif düşün daha iyi olacak her şey. Evet kabul ediyorum Benim de bazı zamanlar keşke yapmasaydım dediğim anlar oluyor ama zoru bitti kolay kısmı iyileşmesini beklemek haydi biraz daha sabır ....Kaburga derken kaburga üzerindeki zara dikmiş ama iş felan yapamıyorum salı günü bende gidecem kontrole Dikişlerimin durumu iyi şükür protez felan yok ama benim iki göğüs çok asimetrikti arada bayaa bir fark vardı 6 saat sürmüş ameliyat eşitlemek için bayaa uğraştım dedi inşallah ilerde pişman olmam görünüş iyi bakınca iyi ki oldum diyorum ağrılarım olunca keşke olmasaydım diyorum umarım pişman olmamgeçer bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?