Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Spo
sporcu vea medikal süyiyen takmıyon mu o baya sıkıştırıyor agrıyı da afifketıyor

Kaburga dedi bir arkadaşım oldu o da başka bir doktora oldu o da öyle demiş kaburgaya diktim diye takıyorum sporcu sudyen aynen benim de öyle sanki morarmışlar goguslerimi iyileşmesi bayaa bir sürecek sanırım benim omuzlarım sürekli yukarda kaburgalarım ağrıyo indirince doktor normal diyo umarım ikinci ayda geçer normale dönebilirim

Tar

Tatlım kaburgaya dikilmesi kulağa tuhaf geliyor. Şimdi ben de şüphelendim benim de göğüs altında sertlik sürüyor 17. Gündeyim. Yarın arayıp soracağım. Kaburga üstündeki kasa dikmiş olabilir mi acaba? Ben de çabuk ayağa kalktım her işimi, ütü de dahil yaptım ama tam da süperim iyiyim diyemem. Ayaktayım, işimi yemeğimi yapıyorum ama dediğim gibi tam da iyileşme Yok. Biraz sabretmek lazım sanırım bir de herkesin bünyesi farklı. Yaş da etken oluyor iyileşmede. Umarım tez zamanda iyi oluruz.

İlk kez duyuyorum bence bi yanlış anlama var. Neresini kaburgaya dikecekki, iç organ değilki bunlar. Silikon protez fln mı koyuldu resim paylaşabilirmisin

Kızlar naber nasılsınız ben bugün iyi Değilim ya bir iğne gibi batmaları var akıllara zarar alttaki açıklıktan dolayı maSajıda durdurduk masajla biraz daha açılma oluyor
Çünkü bari masaj beni rahatlatıyordu oda yok şimdi bir an önce kaynasında başka birşey istemiyorum çok sıkıldım bu iştten valla anlıyacağınız bugün acayip rahatsızım tuhaf bir iğne gibi batışlar var özellikle sol göğsüm çok şiş Offf offf

Kaburga derken kaburga üzerindeki zara dikmiş ama iş felan yapamıyorum salı günü bende gidecem kontrole Dikişlerimin durumu iyi şükür protez felan yok ama benim iki göğüs çok asimetrikti arada bayaa bir fark vardı 6 saat sürmüş ameliyat eşitlemek için bayaa uğraştım dedi inşallah ilerde pişman olmam görünüş iyi bakınca iyi ki oldum diyorum ağrılarım olunca keşke olmasaydım diyorum umarım pişman olmam geçer bir an önce

Protez yokmu

Kızlar birde şunu sormak istiyorum çatlama oluşuyor nemlendirici bebe yağı Vazelin sürüyorum ama başlamış çatlamaya ne yapmam gerekiyor göğüs yaptırdık birde çatlak olursa ne anlamı kaldı bu işin yardımcı olun lütfen vücudum çatlamaya müsait doğumda karnım harita
Gibi oldu

Çatlamamı ilk defa duyuyorum neden çatlıyo üst taraflar mı?

Teşekkürler cevapladığınız için. Peki medikal sütyeni ameliyattan hemen sonra mı takmaya başlıyoruz. Bir de evde pansuman yapacak mıyız? Ne zamandan sonra ağır kaldırıp kolları rahat hareket ettirebiliriz?

Hemen dren cıkınca takılıyor sütiyen kolar 1 hafta sonra fazla uzanmamak kaydıyla hareket etırıyosun agır 2 3 kg kadar anca kaldırıyosun 3 ay sonra anca spor yapa bılıyosun ağır kaldıra bılıyosun tabi bunlar sizin vucudunuza bağlı 2 günde bir pansuman yaptım ben size doktor söyler tabi inş iyı olursunuz memnun kalırsınız

Kızlar hastaneye neler götürmüştünüz?
Önden düğmeli pijama, terlik, alt Çamaşır ve temiz havlu götürdüm. Çorap da koymuştum ama ameliyat öncesi varis çorabı giydiriyorlar gerek kalmadı. Ben 2 gün kaldım hastanede ve o çorabı hiç çıkarmadım sıcak tutuyordu :) bunun haricinde bir şeye ihtiyacın olacağını sanmıyorum. Şimdiden kolay gelsin ve geçmiş olsun :)

Variz corabı hariç aynı şeyler ve gömlek almıştım çıkış için

İzler nasıl oldu memnun musun

Evet gittiğinde mutlaka sor hatta sorularını bir kağıda yaz bazen unutuyor insan :) ne kadar sürer iyileşmesi bu önemli. Hemen kendini demoralize etme. Biraz sabır gerçekten ihtiyacım olan şey bu. İş güç yapmaya başlayınca unutuyor insan ama kendini çok dinlersen ağrı da sancı da artıyor. Emin’im doktorun bir bildiği vardır yoksa neden böyle bir şey yapsın ki :) pozitif düşün daha iyi olacak her şey. Evet kabul ediyorum Benim de bazı zamanlar keşke yapmasaydım dediğim anlar oluyor ama zoru bitti kolay kısmı iyileşmesini beklemek haydi biraz daha sabır ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…