- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #27.981
Ben de iz Yok denecek gibi :)) gerçekten normal meme çevresi gibi duruyor. Koltuk altına kadar değilmiş dikişlerim buna da seviniyorum ama Benin göğüs altındaki dikişlerim sertlik yapıyor ama geçecek inşallah umutla bekliyorum. Kabuklarım da hemen hemen bitti sayılır. Kaşınma var. Göğüste çok şükür ağrı sızı çekme batma Yok. Her şey normal sertlik dışındaİzler nasıl oldu memnun musun
Varis çorabını hastaneden verdiler ben almadım. Önden düğmeli üst giysi olması daha iyi bence değiştirmek istendiğinde kolaylık oluyor. Kollarımı çok rahat kullandım ben öyle ciddi bi bunalma yaşamadım hareket konusunda. Ama dikkat edilmeli çok yukarı uzanmak yasak :)Kızlar v yaka tişört giyen de gördüm formda .kollar ne derece kaldırabiliyoruz?
Bol su iç ödem iniyor benım de kabuklar 2 yerde kaldı sadece Ağrı yok denilecek kadar az izler de gidiyor dikiş te bır kaç yerde böyle cıkıntılı düşmesini beklıyorum elıme takılıyor arada inş cabuk düzelirsinBen de iz Yok denecek gibi :)) gerçekten normal meme çevresi gibi duruyor. Koltuk altına kadar değilmiş dikişlerim buna da seviniyorum ama Benin göğüs altındaki dikişlerim sertlik yapıyor ama geçecek inşallah umutla bekliyorum. Kabuklarım da hemen hemen bitti sayılır. Kaşınma var. Göğüste çok şükür ağrı sızı çekme batma Yok. Her şey normal sertlik dışındadua et o da geçsin artık .... sen nasılsın ???
Bence dügmeli daha iyı en azından ilk 3 5 gün hareketlerını kısıtlamak sonra eler hareket etiriyosun böyle pekk sorun kısıylama yok yanı ama ani ve cok yukarı uZanmak yasak zaten doktor en iyı sını bilir her doktor farklı anladım kadarıyla banyo kımılerı 4 gün yaptı ben 10 günden sonra su deydırtım ancaKızlar v yaka tişört giyen de gördüm formda .kollar ne derece kaldırabiliyoruz?
Ben daha yeni bakabiliyorum daha hiç dokunamadım. Su içmekten ve ananas yemekten bir hal oldum ödem insin diye :) ne ödemmiş arkadaş inmiyor. Sanırım biraz tezcanlılık yapıyorum umarım öyledir ve geçiyordur hepsi :) çok sevindim senin adına sütyen alışverişini ben de iple çekiyorum. Bugün decatlona baktım sporcu sütyenine ama istediğim gibisini bulamadım. Bir süre daha medikal sütyenle idare edeyim sonra istediğimi alırım diyorum inşallah :)Bol su iç ödem iniyor benım de kabuklar 2 yerde kaldı sadece Ağrı yok denilecek kadar az izler de gidiyor dikiş te bır kaç yerde böyle cıkıntılı düşmesini beklıyorum elıme takılıyor arada inş cabuk düzelirsin
:) bende şu an tam nete çamaşı bakıyodum 2 ay gecsın de cici giyınsem iple cekıyorum o günlerı benim ödem indi yumaşadı mömcuklerBen daha yeni bakabiliyorum daha hiç dokunamadım. Su içmekten ve ananas yemekten bir hal oldum ödem insin diye :) ne ödemmiş arkadaş inmiyor. Sanırım biraz tezcanlılık yapıyorum umarım öyledir ve geçiyordur hepsi :) çok sevindim senin adına sütyen alışverişini ben de iple çekiyorum. Bugün decatlona baktım sporcu sütyenine ama istediğim gibisini bulamadım. Bir süre daha medikal sütyenle idare edeyim sonra istediğimi alırım diyorum inşallah :)
Önden düğmeli olsun kollar kalkmiyo boşuna kendini zorlama kolay olur ayrıca pijamanin kolları rahat olsun ben saten gecelik aldım o da tam üzerime göre güzel dursun die :) serum takıyorlar ya yukarı çekmesi zor oldu ona da dikkat et :) insan yaşadıkça anlıyormuş şimdiden geçmiş olsunKızlar hastaneye neler götürmüştünüz?
Merhaba varis çorabımı o neden kullanılıyor bana alın demedi doktorum.Variz corabı hariç aynı şeyler ve gömlek almıştım çıkış için
Bana da almamı söylemediler. Ameliyat öncesinde hastaneden verdiler. Ameliyatta giyilmesi gerekiyormuş Allah korusun pıhtı vs gibi durumlar için. Tedbiren Giydiriyorlarmış öyle söylediler bize....Merhaba varis çorabımı o neden kullanılıyor bana alın demedi doktorum.
Bazi doktorlar kulaniyor kendilerı vermiş rose ye bende kulanmadım cnmMerhaba varis çorabımı o neden kullanılıyor bana alın demedi doktorum.
Teşekkürederim nekadarda bilmiyoruz sondayıda burdan okumustum artık olunca öğrenicemBana da almamı söylemediler. Ameliyat öncesinde hastaneden verdiler. Ameliyatta giyilmesi gerekiyormuş Allah korusun pıhtı vs gibi durumlar için. Tedbiren Giydiriyorlarmış öyle söylediler bize....
Sondamı? Sondadami takılıyo ameliyat olanlar en ince ayrintisina kadar yazsa ne iyi olur ameliyatya basimiza beler gelecek bilelimTeşekkürederim nekadarda bilmiyoruz sondayıda burdan okumustum artık olunca öğrenicem
Evet sondada takılıyo çünkü kalkamiyosunuz iyi ki takmışlar dedim ben hastaneden çıkarken çıkarıyorlar drenler oluyo bende üçüncü gun çıkardı drenleri ama ikiside çıkarırken hissetmiyosun ben korkmuştum ama kolay oluyomuş.Sondamı? Sondadami takılıyo ameliyat olanlar en ince ayrintisina kadar yazsa ne iyi olur ameliyatya basimiza beler gelecek bilelim)
Sonda dren takılıyor tabi yıne doktora baglı ameliyat haneye girmeden tüm metal küpe yüzlük ne varsa cikartılıyor sonra ameliyat önlügünü giyiyorsun ve ameliyat a gidiyosun Sonra işte işlem beliSondamı? Sondadami takılıyo ameliyat olanlar en ince ayrintisina kadar yazsa ne iyi olur ameliyatya basimiza beler gelecek bilelim)
Ben uyanmaya başladığımda sondayı çıkarıyorlardı. Bir uğraş vardı yani :) bir iki gün sondanın acısını da çekmedim değil. Direnlerim 4.gün çıktı öyle çok sıkıntı olmadı bana alışmıştım kendilerine ama çıkınca da rahatladım. Ameliyatım 3.5 saat sürmüş 1 saat de ayıılma sürüyor. Gerçekten kararı vermek en önemlisi. Ameliyata sadece hasta önlüğü ve bone ile gittim döndüğümde yine aynıydım :))Sondamı? Sondadami takılıyo ameliyat olanlar en ince ayrintisina kadar yazsa ne iyi olur ameliyatya basimiza beler gelecek bilelim)
İyileşen bi daha girmiyo forma galiba.beni bir stres almaya başladı.uykum kaçtıEski ameliyat olan arkadaşlar da kayboldu ne durumda lar ne oldu hiç kimse kalmadı
ayılma 1 saat mi sürüyomuşİyileşen bi daha girmiyo forma galiba.beni bir stres almaya başladı.uykum kaçtı
siz ne zaman olacaksınız ?Sondamı? Sondadami takılıyo ameliyat olanlar en ince ayrintisina kadar yazsa ne iyi olur ameliyatya basimiza beler gelecek bilelim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?