Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Takarken hissetmiyimde en korktuğum
Takilirken hissetmiyimde dogumda en korktuğum oydu cikarirken sorun olmaz:)

Ay yurt dışında cok kötü kesılmış meme ve karın germe şükür türk hekimlerine

Eklentiler

• 553195E5-9AB4-419B-9D45-6233355B592C-5058-00000B53453FF711.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 169
Tesekkurler aciklamaniz için karar versim cok şükür haftaya ameliyat günü almaya gidecegim insallah hersey istedigim istedigimiz gibi olur

Gün yaklaştıkca korku basıyo
Ben bu ameliyatı 2007 de oldum, inanın korkulacak bir durum yok. Ki doktorum ameliyatın rahat 3 saat sürecek dedi fakat 6 saat sürdü, ağrıların hiç bitmeyecek, dikiş yerlerinden iltihaplar akacak, ateşin düşmeyecek demişti. Benim sadece ateş sorunum olmuştu, bunun haricinde hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ameliyat sonrasında dikkat ederseniz, uyurken yastıkları yükseltirseniz, hiçbir sorun yaşamazsınız.
Geçmişler olsun şimdiden.

İzler ne durumda cok gecmiş kayboldular mı peki

İzler ne durumda cok gecmiş kayboldular mı peki
Sadece ortadaki dikişlerin düğüm yerleri belli, onun haricinde hiç iz kalmadı. Ameliyattan sonra bir jel vermişti doktorum, yara yerleri iyileşmeye başladığında bununla masaj yapacaksın demişti. Çok işe yaradı.

Çok önemli birşey var, ameliyattan sonra terlememeye dikkat etmeniz şart. Yaralarınızın çabuk iyileşmesi ve farklı bir sorunla karşılaşmamanız açısından.

Teşekkür ederim .jelin ne olduğunu hatırlıyo musun?terlememek için ortam ısısı dengeli olması gerekiyo galiba.birazda vucut yapısıyla alakalı.ne zaman duş alınacağıda önemli galiba

Teşekkür ederim .jelin ne olduğunu hatırlıyo musun?terlememek için ortam ısısı dengeli olması gerekiyo galiba.birazda vucut yapısıyla alakalı.ne zaman duş alınacağıda önemli galiba
Jelin ismini hatırlamıyorum, 11 sene oldu malum.
Evet, 1 hafta hastanede kalmıştım, eve döndüm sadece saçımı yıkatmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 2,5-3 hafta sonra banyoya izin vermişti doktorum, Yani dikişler alındıktan sonra.

Çok uzun bir süre. 2 3 hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…