- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.001
Takarken hissetmiyimde en korktuğumEvet sondada takılıyo çünkü kalkamiyosunuz iyi ki takmışlar dedim ben hastaneden çıkarken çıkarıyorlar drenler oluyo bende üçüncü gun çıkardı drenleri ama ikiside çıkarırken hissetmiyosun ben korkmuştum ama kolay oluyomuş.
Takilirken hissetmiyimde dogumda en korktuğum oydu cikarirken sorun olmaz:)Evet sondada takılıyo çünkü kalkamiyosunuz iyi ki takmışlar dedim ben hastaneden çıkarken çıkarıyorlar drenler oluyo bende üçüncü gun çıkardı drenleri ama ikiside çıkarırken hissetmiyosun ben korkmuştum ama kolay oluyomuş.
Haftaya ameliyat günü almaya gidecem adanada tugay sekucogluna olacam buyuk ihtimalle siz oldunuzmusiz ne zaman olacaksınız ?
Teşekkürler ne güzel yazmissinizSonda dren takılıyor tabi yıne doktora baglı ameliyat haneye girmeden tüm metal küpe yüzlük ne varsa cikartılıyor sonra ameliyat önlügünü giyiyorsun ve ameliyat a gidiyosun Sonra işte işlem beli
Tesekkurler aciklamaniz için karar versim cok şükür haftaya ameliyat günü almaya gidecegim insallah hersey istedigim istedigimiz gibi olurBen uyanmaya başladığımda sondayı çıkarıyorlardı. Bir uğraş vardı yani :) bir iki gün sondanın acısını da çekmedim değil. Direnlerim 4.gün çıktı öyle çok sıkıntı olmadı bana alışmıştım kendilerine ama çıkınca da rahatladım. Ameliyatım 3.5 saat sürmüş 1 saat de ayıılma sürüyor. Gerçekten kararı vermek en önemlisi. Ameliyata sadece hasta önlüğü ve bone ile gittim döndüğümde yine aynıydım :))
Hayır dır niye stres yapıyonİyileşen bi daha girmiyo forma galiba.beni bir stres almaya başladı.uykum kaçtı
Ameliyat olucamda o yüzdenHayır dır niye stres yapıyon
Gün yaklaştıkca korku basıyoAmeliyat olucamda o yüzden
Önden düğmeli kısa kollu pijamalar, iç çamaşırları, sporcu sütyeni, terlik, havlu, tarak, diş fırçası ve macunu.Kızlar hastaneye neler götürmüştünüz?
He bende de olmuştu da hastaneye varasıya kadar sonra gectı Allah yardımcın olsun inş iyı gecer mutlaka yaz buraya haberını beklerımGün yaklaştıkca korku basıyo
İnş güzel bir şekilde geçer ve yazarım burayadaHe bende de olmuştu da hastaneye varasıya kadar sonra gectı Allah yardımcın olsun inş iyı gecer mutlaka yaz buraya haberını beklerım
Ben bu ameliyatı 2007 de oldum, inanın korkulacak bir durum yok. Ki doktorum ameliyatın rahat 3 saat sürecek dedi fakat 6 saat sürdü, ağrıların hiç bitmeyecek, dikiş yerlerinden iltihaplar akacak, ateşin düşmeyecek demişti. Benim sadece ateş sorunum olmuştu, bunun haricinde hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ameliyat sonrasında dikkat ederseniz, uyurken yastıkları yükseltirseniz, hiçbir sorun yaşamazsınız.Gün yaklaştıkca korku basıyo
Tarak cok önemli ben almamış tım kantinde tarak aradıkÖnden düğmeli kısa kollu pijamalar, iç çamaşırları, sporcu sütyeni, terlik, havlu, tarak, diş fırçası ve macunu.
İzler ne durumda cok gecmiş kayboldular mı pekiBen bu ameliyatı 2007 de oldum, inanın korkulacak bir durum yok. Ki doktorum ameliyatın rahat 3 saat sürecek dedi fakat 6 saat sürdü, ağrıların hiç bitmeyecek, dikiş yerlerinden iltihaplar akacak, ateşin düşmeyecek demişti. Benim sadece ateş sorunum olmuştu, bunun haricinde hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ameliyat sonrasında dikkat ederseniz, uyurken yastıkları yükseltirseniz, hiçbir sorun yaşamazsınız.
Geçmişler olsun şimdiden.
Sadece ortadaki dikişlerin düğüm yerleri belli, onun haricinde hiç iz kalmadı. Ameliyattan sonra bir jel vermişti doktorum, yara yerleri iyileşmeye başladığında bununla masaj yapacaksın demişti. Çok işe yaradı.İzler ne durumda cok gecmiş kayboldular mı peki
Teşekkür ederim .jelin ne olduğunu hatırlıyo musun?terlememek için ortam ısısı dengeli olması gerekiyo galiba.birazda vucut yapısıyla alakalı.ne zaman duş alınacağıda önemli galibaSadece ortadaki dikişlerin düğüm yerleri belli, onun haricinde hiç iz kalmadı. Ameliyattan sonra bir jel vermişti doktorum, yara yerleri iyileşmeye başladığında bununla masaj yapacaksın demişti. Çok işe yaradı.
Çok önemli birşey var, ameliyattan sonra terlememeye dikkat etmeniz şart. Yaralarınızın çabuk iyileşmesi ve farklı bir sorunla karşılaşmamanız açısından.
Jelin ismini hatırlamıyorum, 11 sene oldu malum.Teşekkür ederim .jelin ne olduğunu hatırlıyo musun?terlememek için ortam ısısı dengeli olması gerekiyo galiba.birazda vucut yapısıyla alakalı.ne zaman duş alınacağıda önemli galiba
Çok uzun bir süre. 2 3 hafta.Jelin ismini hatırlamıyorum, 11 sene oldu malum.
Evet, 1 hafta hastanede kalmıştım, eve döndüm sadece saçımı yıkatmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 2,5-3 hafta sonra banyoya izin vermişti doktorum, Yani dikişler alındıktan sonra.
Öyle ama mecbur katlanmıştım.Çok uzun bir süre. 2 3 hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?