Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kimileri 4 gün yıkanıyor binim doktor 10 gün sonra dedı Peki sarkma veya büyüme oldu mu bu yılar içinde
Sarkma ve büyüme kilo alıp verme ile alakalı yaşanır gibime geliyor, ben bu sorunu da yaşamadım. Tek yaşadığım sorun, sütyen takınca rahatsız oluyorum, boğuluyormuşum gibi hissediyorum. Artık boğazlı şeyleri kullanamıyorum, sıkıyormuş hissiyatı oluyor. Sürekli sporcu sütyeni kullanır oldum 11 senedir.

Ok tşk

Çok ilginç dikiş yerleriniz mi hissediyosunuz

Önce sağlık için ama Giyemediğimiz renkli minik sütyenler için oluyoz bu ameliyatı
Benim sorunum çok farklıydı, omuz çöküntüleri, kamburluğa gitmek dışında. Kılcal damarlarımın altında iltihaplar oluşmuştu, sürekli akıyordu. Meme uçlarımı kaybetmeye kadar gitmişti, ki şükür kurtuldu. Tam 3780 gr ölü doku alınmıştı, asla unutmuyorum diğer hocalar off diyordu her odaya girip dosyamı okumalarında. Bu sorunlar sebebiyle acil ameliyat olmuştum, memelerimi kaybedebilirdim.

Ben de hayal kuruyorum cici giyecem diye Bakalım ama en önemlisi dık duruyorum valla 28 yaşında kambur olacam sandım ya senelerdır daşıyomuşum bu arşıkları bide kilo alma musayıtlıgım var inş sarkmaz büyümez kg tutmaya çalışacam napım

Geçmiş olsun allah korumuş

Bende 25 yaşında idim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…