- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.021
Özelde mi oldunuz?Öyle ama mecbur katlanmıştım.
Şimdi nasıldır bir fikrim yok, yeni ameliyat olan arkadaşlarımız yorumda bulunurlar sanırım.
Kimileri 4 gün yıkanıyor binim doktor 10 gün sonra dedı Peki sarkma veya büyüme oldu mu bu yılar içindeÖyle ama mecbur katlanmıştım.
Şimdi nasıldır bir fikrim yok, yeni ameliyat olan arkadaşlarımız yorumda bulunurlar sanırım.
Hayır, üniversite hastanesinde bir hoca yapmıştı ameliyatımı.Özelde mi oldunuz?
Sarkma ve büyüme kilo alıp verme ile alakalı yaşanır gibime geliyor, ben bu sorunu da yaşamadım. Tek yaşadığım sorun, sütyen takınca rahatsız oluyorum, boğuluyormuşum gibi hissediyorum. Artık boğazlı şeyleri kullanamıyorum, sıkıyormuş hissiyatı oluyor. Sürekli sporcu sütyeni kullanır oldum 11 senedir.Kimileri 4 gün yıkanıyor binim doktor 10 gün sonra dedı Peki sarkma veya büyüme oldu mu bu yılar içinde
Ok tşkSarkma ve büyüme kilo alıp verme ile alakalı yaşanır gibime geliyor, ben bu sorunu da yaşamadım. Tek yaşadığım sorun, sütyen takınca rahatsız oluyorum, boğuluyormuşum gibi hissediyorum. Artık boğazlı şeyleri kullanamıyorum, sıkıyormuş hissiyatı oluyor. Sürekli sporcu sütyeni kullanır oldum 11 senedir.
Çok ilginç dikiş yerleriniz mi hissediyosunuzSarkma ve büyüme kilo alıp verme ile alakalı yaşanır gibime geliyor, ben bu sorunu da yaşamadım. Tek yaşadığım sorun, sütyen takınca rahatsız oluyorum, boğuluyormuşum gibi hissediyorum. Artık boğazlı şeyleri kullanamıyorum, sıkıyormuş hissiyatı oluyor. Sürekli sporcu sütyeni kullanır oldum 11 senedir.
Aklınıza takılan bir durum olursa, yardımcı olmaya çalışırım.:))Ok tşk
Önce sağlık için ama Giyemediğimiz renkli minik sütyenler için oluyoz bu ameliyatıÇok ilginç dikiş yerleriniz mi hissediyosunuz
Hayır, sıcak basması gibi bir hissiyat. Ameliyat yerimle hiç sorun olmadı.Çok ilginç dikiş yerleriniz mi hissediyosunuz
Teşekkürler yasmin.inş sorunsuz bir şekilde bizlerde kurtuluruzHayır, sıcak basması gibi bir hissiyat. Ameliyat yerimle hiç sorun olmadı.
Benim sorunum çok farklıydı, omuz çöküntüleri, kamburluğa gitmek dışında. Kılcal damarlarımın altında iltihaplar oluşmuştu, sürekli akıyordu. Meme uçlarımı kaybetmeye kadar gitmişti, ki şükür kurtuldu. Tam 3780 gr ölü doku alınmıştı, asla unutmuyorum diğer hocalar off diyordu her odaya girip dosyamı okumalarında. Bu sorunlar sebebiyle acil ameliyat olmuştum, memelerimi kaybedebilirdim.Önce sağlık için ama Giyemediğimiz renkli minik sütyenler için oluyoz bu ameliyatı
Geçmiş olsun allah korumuşBenim sorunum çok farklıydı, omuz çöküntüleri, kamburluğa gitmek dışında. Kılcal damarlarımın altında iltihaplar oluşmuştu, sürekli akıyordu. Meme uçlarımı kaybetmeye kadar gitmişti, ki şükür kurtuldu. Tam 3780 gr ölü doku alınmıştı, asla unutmuyorum diğer hocalar off diyordu her odaya girip dosyamı okumalarında. Bu sorunlar sebebiyle acil ameliyat olmuştum, memelerimi kaybedebilirdim.
Bende 25 yaşında idim :))Ben de hayal kuruyorum cici giyecem diye Bakalım ama en önemlisi dık duruyorum valla 28 yaşında kambur olacam sandım ya senelerdır daşıyomuşum bu arşıkları bide kilo alma musayıtlıgım var inş sarkmaz büyümez kg tutmaya çalışacam napım
Sağolasın, teşekkür ederim. Size de geçmişler olsun.Geçmiş olsun allah korumuş
Oy benden 1400 aldı oda 10 kg vermıştım vermesem kım bilir nekadar alcaktıBende 25 yaşında idim :))
Kilo kontrolü önemli sonrasında:))Oy benden 1400 aldı oda 10 kg vermıştım vermesem kım bilir nekadar alcaktı
Büyük olması dert küçük olması dert allah herkezın gönlüne göre versın inş
Aynen bundan sonra en cok 5 kg alınır verılır bi gözüm tartıda zaten 3 ay gecse de spora başlasamKilo kontrolü önemli sonrasında:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?