Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Fatmaamed yanlış anlaşıldıysam özür dilerim kesinlikle özel ve devlet hastanesi iyi kötü kıyaslaması falan yapmadım sadece baştan beri forumdakilerin dren konusundaki yazışmalarını değerlendirdim nacizane... Mesela ilk forum açıldığı yıllarda dren konulma yüzdesi çok daha fazla iken daha sonraki yıllarda bu oran baya azalmış ve gene devlet ve özel diye karşılaştırınca özellerde oran baya düşmüş benim anladığım. Ama daha öncede belirttiğim gibi benim incelemem sonucu vardığım konu. Ayrıca dren takılmasının bence dez avantajı degil aksine kanama riskine karşı baya bir avantajı var. Sadece belki çıkarma korkusu yüzünden psikolojik olarak biraz zorlayabilir ki gene forumda edindiğim izlenim %90 çıkarılırken hiç hissetmemiş bile....

Ben bepanten plus aldım yara için olan yumuşatı baya bir kaç yerde ip var içinde orda bi rahasızlık sertlık var ama oda benı cok rahasız etmıyor

Yok yanlış anlaşılma olmadı bende imkani olmayan için yazdım malum madi durum bi haylı insanlarda zor yanı onun için yazmıştım

Benim de dikişlerimde sorun yok şükür ama bu sertlik hissi bunaltıyor ben de yaraya hiç bakamam daha bir kez krem süremedim. His olarak sol göğsümde ameliyat sonrasında bile his vardı ama sağ göğsüme yeni yeni geliyor çevresinde var.

Ahhhh işte benimde şuan en büyük merakım altı ay sonunda şekli oturunca göğüs ölçüsüde küçülecekmi veya kaç cm küçülmüş genelde Mezura devamlı elimin altında hergün ölçüyorum valla da pek bir değişiklik yok henüz YOKMU BİZİ BİRAZCIK OLSA RAHATLATACAK, AMELİYATININ ÜZERİNDEN ALTI AY GEÇMİŞ OLANLAR NERDESİNİZ BİR YORUM ATIN YAV

Benimde acı eşiğim öyle düşüktürki pedikür yaptırırken bile azda olsa batık varsa
Kıyamet kopar bende birde yaraya kana filan hiç bakamam yani şuanda durumu tahmin edebilirsiniz içimde Volkan'lar kopuyor senin neyine diyorum bu ameliyat
Kafamı duvarlara vurAsım var

9 hafta geçti ameliyatimin ustunden.büyük ölçüde rahatladım fakat kolay bir ameliyat değil bence.bir gogus ucumda aşırı hassasiyet varken diğerinde hala yok.kaburgalarimin agrisi bendede oldu.dik duramiyordum.6 haftada geçti. Hala sporcu sudyeni kullanıyorum. Ama herseye deger

Evet ameliyatın üzerinden uzun zaman geçenlerin önerilerini ve tecrübelerini paylaşmalarını istiyoruz lütfennnn

Ölcüler nasıl peki :)

11 yıl geçenler burada

Benim tam manası ile yumuşama ve ödemimin inmesi 4 ayı almıştı. Tamamen normal hayata dönmüştüm. Diren olayına gelince, alınan doku miktarına göre değişiyor, direnim 4. gün çıkartılmıştı, sonrasında tek göğsüm kanama yapmıştı iğne ile çekmişti doktorum.

Patolojik raporlarınız geldı mı kızlar bişi merak etım de fibrokistık deişıklıkler yazıyo tanı da doktor bişi yok demıştı de takıldı kafama

Peki nekadar aşarıya düştü yani yapıldıgı gibi mı duruyor 11 senedır

Dört ay sonunda göğüs ölçü değişimi nasıldı? Ameliyat sonrasındaki gibimiydi cup ölçüsü, yoksa küçüldümü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…