- 15 Aralık 2017
- 164
- 65
- 18
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.081
Ölçü güzel ama üzülme benım alt 87 üst 97.5 98 diyelım 90 b oluyor hesaplanınca :)Göğüs altı 72 cm, göğüs üstü 87 cm :) yaklaşık 10 günde sadece 1 cm küçüldü yaaa :'(
Senin de 75 b cupGöğüs altı 72 cm, göğüs üstü 87 cm :) yaklaşık 10 günde sadece 1 cm küçüldü yaaa :'(
Yıllardır öyle bıktımki tek isteğim en küçüğü olsun ve evde sütyensiz gezeyim :)Ölçü güzel ama üzülme benım alt 87 üst 97.5 98 diyelım 90 b oluyor hesaplanınca :)
İşte hergün A cup a insin dye dua ediyorum :)Senin de 75 b cup
Ay cnm benım inş iner ne diyim ama şu an da maşallah güzel ölcün ama sütiyensız gezme fazla he ne geldiyse başımıza sütiyensız tedbirsiz gezmekten geldı spor yaparken de spotcu sütiyensız hiç yapmamak lazım miş gec örendımİşte hergün A cup a insin dye dua ediyorum :)
A cup olması için 7 cm inmesi lazım 80 olması lazım göğüs üstu iner mi acaba okadar bilmemGöğüs altı 72 cm, göğüs üstü 87 cm :) yaklaşık 10 günde sadece 1 cm küçüldü yaaa :'(
Ahhhh işte benimde şuan en büyük merakım altı ay sonunda şekli oturunca göğüs ölçüsüde küçülecekmi veya kaç cm küçülmüş genelde Mezura devamlı elimin altında hergün ölçüyorum valla da pek bir değişiklik yok henüz YOKMU BİZİ BİRAZCIK OLSA RAHATLATACAK, AMELİYATININ ÜZERİNDEN ALTI AY GEÇMİŞ OLANLAR NERDESİNİZ BİR YORUM ATIN YAV
DD den A ya düştü cup, özel dikim sütyen yaptırıyordum önceden.Dört ay sonunda göğüs ölçü değişimi nasıldı? Ameliyat sonrasındaki gibimiydi cup ölçüsü, yoksa küçüldümü :)
Yok benim merak ettiğim hemen ameliyat sonrasındada A cup mıydı yoksa birkaç ay sonramı A cup oldu :) ay çok soru oldu ama fena taktım bu ölçü işine yaDD den A ya düştü cup, özel dikim sütyen yaptırıyordum önceden.
Ayyy allah korusun gene sarkmasınArkadaşım benden önce olmuştu şimdi bakıyorum küçülmüş ameliyat sonrasına göre küçülmüş ama protez kondu ve onın sarktı
Deri yapısı esnek demiş dr yani sarktığı belli bende şimdi ölçtüm 80 95 cm.çıktı yani bedenim 80B 2 ay bitti bakalım 2ay sonra kaç.olcakAyyy allah korusun gene sarkmasın
4 ay valla razıyım yeter ki geçsin :))11 yıl geçenler burada
Benim tam manası ile yumuşama ve ödemimin inmesi 4 ayı almıştı. Tamamen normal hayata dönmüştüm. Diren olayına gelince, alınan doku miktarına göre değişiyor, direnim 4. gün çıkartılmıştı, sonrasında tek göğsüm kanama yapmıştı iğne ile çekmişti doktorum.
Henüz çıkmadı BenimPatolojik raporlarınız geldı mı kızlar bişi merak etım de fibrokistık deişıklıkler yazıyo tanı da doktor bişi yok demıştı de takıldı kafama
Ben hiç Ölçmedim, sadece iyileşmeye odaklandım gerçekten ölçü vs şu an aklımda olan en son şey sanırım. Bir de iyi ki gelmişim buraya İnan’ın çok iyi geliyor konuşmak, yazmak ve soru sormak. Eşim ve annem dışında kimse bilmiyor ameliyat olduğumu burada paylaşınca rahatlıyorumÖlçü güzel ama üzülme benım alt 87 üst 97.5 98 diyelım 90 b oluyor hesaplanınca :)
B cup tı, 4 ay sonunda A cup kullanmaya başladım.Yok benim merak ettiğim hemen ameliyat sonrasındada A cup mıydı yoksa birkaç ay sonramı A cup oldu :) ay çok soru oldu ama fena taktım bu ölçü işine ya
Bende de var iki tane onlar önemsizmiş.ama bende bir tanede papiller amokrin metaplazi var korkulacak birşey değil ama 6 ayda bir monografi çekilip bakılması gerekiyormuş çok korktuk bir kaç tane profesöre raporu gönderdik 2 ay sonra iyice iyileşsin kontrol altında tutacaz dedi ameliyattan sonra birde rapora çok takmıştım.daha önce ben gittim 2 kere ultrasonla bakmışlardı bişey yok korkulacak demişlerdi herşeyde bir hayır varmis ameliyat olmasaydı onemsemiycektim belki daha kötü olacaktı birde şu ağrılarım geçerse süper olacak :)Patolojik raporlarınız geldı mı kızlar bişi merak etım de fibrokistık deişıklıkler yazıyo tanı da doktor bişi yok demıştı de takıldı kafama
Yehuuuuu çok teşekkür ederim cevap içinB cup tı, 4 ay sonunda A cup kullanmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?