Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

İşte hergün A cup a insin dye dua ediyorum :)
Ay cnm benım inş iner ne diyim ama şu an da maşallah güzel ölcün ama sütiyensız gezme fazla he ne geldiyse başımıza sütiyensız tedbirsiz gezmekten geldı spor yaparken de spotcu sütiyensız hiç yapmamak lazım miş gec örendım

Arkadaşım benden önce olmuştu şimdi bakıyorum küçülmüş ameliyat sonrasına göre küçülmüş ama protez kondu ve onın sarktı

4 ay valla razıyım yeter ki geçsin :))

Ölçü güzel ama üzülme benım alt 87 üst 97.5 98 diyelım 90 b oluyor hesaplanınca :)
Ben hiç Ölçmedim, sadece iyileşmeye odaklandım gerçekten ölçü vs şu an aklımda olan en son şey sanırım. Bir de iyi ki gelmişim buraya İnan’ın çok iyi geliyor konuşmak, yazmak ve soru sormak. Eşim ve annem dışında kimse bilmiyor ameliyat olduğumu burada paylaşınca rahatlıyorum

Patolojik raporlarınız geldı mı kızlar bişi merak etım de fibrokistık deişıklıkler yazıyo tanı da doktor bişi yok demıştı de takıldı kafama
Bende de var iki tane onlar önemsizmiş.ama bende bir tanede papiller amokrin metaplazi var korkulacak birşey değil ama 6 ayda bir monografi çekilip bakılması gerekiyormuş çok korktuk bir kaç tane profesöre raporu gönderdik 2 ay sonra iyice iyileşsin kontrol altında tutacaz dedi ameliyattan sonra birde rapora çok takmıştım.daha önce ben gittim 2 kere ultrasonla bakmışlardı bişey yok korkulacak demişlerdi herşeyde bir hayır varmis ameliyat olmasaydı onemsemiycektim belki daha kötü olacaktı birde şu ağrılarım geçerse süper olacak :)

Rapor gelıbce cok korkmuştum zaten hiç sorma doktora kontrole gitim rapor üzünden soracaklarımı da unutum soramadım

Ben temmuz sonu oldum yani 8 ay bitti. Gerçi benim de çeşitli sorunlarım oldu eski mesajlarımda görebilirsiniz. Küçülme konusunda ilk bir ay ödemler iniyor ve sonrasında başka küçülmüyor. Deri ona göre ayarlanıyor, küçülmesi demek sarkması demek düşünsenize içi boşalmadan nası küçülsünki.. dikiş altındaki sertlik soran arkadaş vardı.. valla benim o sertlik hiç geçmedi ve iyice kitle halini aldı. Ve tekrar aml olup onu aldılar umarım senin öyle bir durum değildir.. resim paylaşan oldu mu bu arada. Ameliyat sonrası resimler fikir verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…