Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Umarım değildir ve geçiçi bir durumdur. Ameliyat sonrasında geçti mi peki? Benimle aynı şeyleri hisseden arkadaşlar da var onların geçmiş umarım Benim de öyle olur yeniden aynı şeyleri yaşamayı kimse istemez. Sertlik tek bir yerde değil ama göğüs altı boyunca yayılıyor.

Benden başka resım paylaşan olmadı siz özelden ata bilirmısınız bana rc etsem

İki göğüs altındaysa olası bir dikiş sertliğidir belki. Benim sol göğsümde dikiş hattının altında uzuncaydı. Çıkarılan kitle 7 cm idi. Bende henüz iyileşme aşamasındayım. Daha bir ay oldu o yüzden çok ellemiyorum. Umarım tekrar olmaz. Yağ nekrozu ve hematom karışımı bişeydi. Nette araştır senin belirtilerine benziyormu anlarsın.

Be
Teşekkür ederim doktorumla da konuştum normal olduğunu zamanla dokular ve dikişler kaynadıkça iyi olacağını söyledi. Zamana bırakmak galiba en iyisi. Çok geçmiş olsun size de ....

Alttaki resim ameliyatımdan 40 gün sonra çekilen resim.Üstteki ise 1 yıl sonra çektiğim...
Bana hala büyük geliyor.Çok ta memnun değilim.Kendim de kiloluyum.Hiç özendiğim sütyenleri takamadım.

Eklentiler

• 20180326_212334.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 297
Alttaki resim ameliyatımdan 40 gün sonra çekilen resim.Üstteki ise 1 yıl sonra çektiğim...
Bana hala büyük geliyor.Çok ta memnun değilim.Kendim de kiloluyum.Hiç özendiğim sütyenleri takamadım.
Arkadaşım sanki sarkmışmı banamı öyle geldi anlamdım

Eee değdimi şimdi onca ameliyata protez varmı sizde
Hayır protez yok.Herkesin böyle olacak diye bir şart yok üzülmeyin.Çok memnun olanlar da var.Bu benim yapımla ilgili herhalde...Yine de ağırlığından kurtuldum.Eskisinden iyi tabi ama sadece hayal ettiğim göğüslerim olmadı...

Kilo alıp verdinizmi? Dr nuz kimdi?

Anladım sizinki küçülme

Benimki toparlama dikleştirme protez artı meme başı küçültme of Offf sıkıntılarım bitmiyor

Arkadaşlar kimseyi korkutmak gib
Bu

bu kadar panik olmayin dr nuzla görüşün .protez sizin tercihinizmiydi?inş düzelirsiniz en kısa zamanda
protez tercihim değildi ama çok sarkıktı mecbur yaptı Doktorum sorunsuz kontrol için zor randevu alıyorum daha 1 hafta bekliycem onunla görüşmek için oda artık güven vermiyor bana sıkıldım bu süreçten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…