- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.101
Umarım değildir ve geçiçi bir durumdur. Ameliyat sonrasında geçti mi peki? Benimle aynı şeyleri hisseden arkadaşlar da var onların geçmiş umarım Benim de öyle olurBen temmuz sonu oldum yani 8 ay bitti. Gerçi benim de çeşitli sorunlarım oldu eski mesajlarımda görebilirsiniz. Küçülme konusunda ilk bir ay ödemler iniyor ve sonrasında başka küçülmüyor. Deri ona göre ayarlanıyor, küçülmesi demek sarkması demek düşünsenize içi boşalmadan nası küçülsünki.. dikiş altındaki sertlik soran arkadaş vardı.. valla benim o sertlik hiç geçmedi ve iyice kitle halini aldı. Ve tekrar aml olup onu aldılar umarım senin öyle bir durum değildir.. resim paylaşan oldu mu bu arada. Ameliyat sonrası resimler fikir verebilir.
Benden başka resım paylaşan olmadı siz özelden ata bilirmısınız bana rc etsemBen temmuz sonu oldum yani 8 ay bitti. Gerçi benim de çeşitli sorunlarım oldu eski mesajlarımda görebilirsiniz. Küçülme konusunda ilk bir ay ödemler iniyor ve sonrasında başka küçülmüyor. Deri ona göre ayarlanıyor, küçülmesi demek sarkması demek düşünsenize içi boşalmadan nası küçülsünki.. dikiş altındaki sertlik soran arkadaş vardı.. valla benim o sertlik hiç geçmedi ve iyice kitle halini aldı. Ve tekrar aml olup onu aldılar umarım senin öyle bir durum değildir.. resim paylaşan oldu mu bu arada. Ameliyat sonrası resimler fikir verebilir.
İki göğüs altındaysa olası bir dikiş sertliğidir belki. Benim sol göğsümde dikiş hattının altında uzuncaydı. Çıkarılan kitle 7 cm idi. Bende henüz iyileşme aşamasındayım. Daha bir ay oldu o yüzden çok ellemiyorum. Umarım tekrar olmaz. Yağ nekrozu ve hematom karışımı bişeydi. Nette araştır senin belirtilerine benziyormu anlarsın.Umarım değildir ve geçiçi bir durumdur. Ameliyat sonrasında geçti mi peki? Benimle aynı şeyleri hisseden arkadaşlar da var onların geçmiş umarım Benim de öyle oluryeniden aynı şeyleri yaşamayı kimse istemez. Sertlik tek bir yerde değil ama göğüs altı boyunca yayılıyor.
Teşekkür ederim doktorumla da konuştum normal olduğunu zamanla dokular ve dikişler kaynadıkça iyi olacağını söyledi. Zamana bırakmak galiba en iyisi. Çok geçmiş olsun size de ....İki göğüs altındaysa olası bir dikiş sertliğidir belki. Benim sol göğsümde dikiş hattının altında uzuncaydı. Çıkarılan kitle 7 cm idi. Bende henüz iyileşme aşamasındayım. Daha bir ay oldu o yüzden çok ellemiyorum. Umarım tekrar olmaz. Yağ nekrozu ve hematom karışımı bişeydi. Nette araştır senin belirtilerine benziyormu anlarsın.
Arkadaşım sanki sarkmışmı banamı öyle geldi anlamdımAlttaki resim ameliyatımdan 40 gün sonra çekilen resim.Üstteki ise 1 yıl sonra çektiğim...
Bana hala büyük geliyor.Çok ta memnun değilim.Kendim de kiloluyum.Hiç özendiğim sütyenleri takamadım.
Evet sarktı maalesef...Arkadaşım sanki sarkmışmı banamı öyle geldi anlamdım
birde iz geçmiyormu sanki var gibi off ya bin pişmanımArkadaşım sanki sarkmışmı banamı öyle geldi anlamdım
Eee değdimi şimdi onca ameliyata protez varmı sizdeEvet sarktı maalesef...
Hayır protez yok.Herkesin böyle olacak diye bir şart yok üzülmeyin.Çok memnun olanlar da var.Bu benim yapımla ilgili herhalde...Yine de ağırlığından kurtuldum.Eskisinden iyi tabi ama sadece hayal ettiğim göğüslerim olmadı...Eee değdimi şimdi onca ameliyata protez varmı sizde
Kilo alıp verdinizmi? Dr nuz kimdi?Alttaki resim ameliyatımdan 40 gün sonra çekilen resim.Üstteki ise 1 yıl sonra çektiğim...
Bana hala büyük geliyor.Çok ta memnun değilim.Kendim de kiloluyum.Hiç özendiğim sütyenleri takamadım.
Anladım sizinki küçülmeHayır protez yok.Herkesin böyle olacak diye bir şart yok üzülmeyin.Çok memnun olanlar da var.Bu benim yapımla ilgili herhalde...Yine de ağırlığından kurtuldum.Eskisinden iyi tabi ama sadece hayal ettiğim göğüslerim olmadı...
Küçülme ve dikleştirme aynı anda oluyo genelde yani meme başı yukarı taşınıyoAnladım sizinki küçülme
bu kadar panik olmayin dr nuzla görüşün .protez sizin tercihinizmiydi?inş düzelirsiniz en kısa zamandaBenimki toparlama dikleştirme protez artı meme başı küçültmeof Offf sıkıntılarım bitmiyor
protez tercihim değildi ama çok sarkıktı mecbur yaptı Doktorum sorunsuz kontrol için zor randevu alıyorum daha 1 hafta bekliycem onunla görüşmek için oda artık güven vermiyor bana sıkıldım bu süreçtenBu
bu kadar panik olmayin dr nuzla görüşün .protez sizin tercihinizmiydi?inş düzelirsiniz en kısa zamanda
Paylaştığın resimlerden bu yana düzelme olmadımıBenimki toparlama dikleştirme protez artı meme başı küçültmeof Offf sıkıntılarım bitmiyor
Hayır aynı doktoruma resim gönderiyorum bana iyi gidiyor diyor elinizle açmayın diyor kafayı yiycem ben neden elimle açayım foto çekerken açmak zorundayım sanki ben açıyorum dikişleriPaylaştığın resimlerden bu yana düzelme olmadımı
Bana deri oluşmaya başlamış diyor yaaaaEki Görüntüle 2129033 Buda son hali sanki açılma var kafayı yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?