Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Alttaki resim ameliyatımdan 40 gün sonra çekilen resim.Üstteki ise 1 yıl sonra çektiğim...
Bana hala büyük geliyor.Çok ta memnun değilim.Kendim de kiloluyum.Hiç özendiğim sütyenleri takamadım.
Yoo bence gayet doğal duruyor. Nasıl sütyen istiyordun da takamadınki. İçleri boş ve sönük değil ne istersen takabilirsin bence. Ve silikon protez koyulmayan göğüsler hiç bir zaman taş gibi yusyuvarlak dimdik durmaz zaten. Ama eminim eskisine göre çok daha dik olmuştur. Gayet güzeller için rahat olsun

Teşekkür ederim.Iyi geldi söyledikleriniz.Çok daha küçük olması beklentim vardı.Biraz da bu yüzden memnuniyetsizliğim...

İntihap gibi duruyor ama değil alttaki dokuymuş o
Bu arada antibiyotiği doktorum kesinlikle önermedi benim görümcem eczacı o verdi her ihtimale karşı kullan deDi bizim doktora soruyorum antibiyotik li krem süreyimmi hayır sadece baticon diyor çıldırcam

Baticon sadece dezenfekte amaçlı ne yapmaya çalışıyor anlamadım sanki hergün ameliyat ortamındayım baticon yeterli olucak bana

Bu arada antibiyotiği doktorum kesinlikle önermedi benim görümcem eczacı o verdi her ihtimale karşı kullan deDi bizim doktora soruyorum antibiyotik li krem süreyimmi hayır sadece baticon diyor çıldırcam
Benim doktorumda vermedi bana antibiyotik ilâç olarak ama krem olarak verdi sürüyorum benimde sağ göğüs altında az bir açıklık kaldı akıyo normal kapaniyo bakalım yarın tekrardan kontrole gidecem.

Teşekkür ederim.Iyi geldi söyledikleriniz.Çok daha küçük olması beklentim vardı.Biraz da bu yüzden memnuniyetsizliğim...
Güzel duruyo bencede sizi bilmem ama ameliyattan önce acayip sarkikti birde benim doktora küçük olsun dediğimde basenleriniz var çok küçük iyi olmaz dedi.bende siz bilirsiniz dedim minnacikta kalmasın o da iyi olmaz :)

Alttaki resim ameliyatımdan 40 gün sonra çekilen resim.Üstteki ise 1 yıl sonra çektiğim...
Bana hala büyük geliyor.Çok ta memnun değilim.Kendim de kiloluyum.Hiç özendiğim sütyenleri takamadım.
Tşk ederım resım paylaştıgınız için Kaç beden ki sütiyen bulamadınız bide gayet güzel görunuyor

Son düzenleme:
Sarkma yok ya oturmuş yerıne normal bence benım de öyle olur sanırsam

Ya bence başka bir doktora görünmelisin
Can'ım başka doktora gittim normal deDi merak etme kapanır deDi valla içim bir raHatladı bir rahatladı sorma komplikasyon ların devam edebileceğini söyledi alışma süresi deDi kulağınıza yeni küpe bile taksanız onun bile alışma süreci var deDi içim rahatladı hadi bakalım bekliycez görücez hepimize geçmiş olsun

Geçmiş olsun :) çok sevindim senin adına. Bir an önce iyi olalım inşalllah hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…