- 30 Temmuz 2017
- 197
- 27
- 28
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.121
Yoo bence gayet doğal duruyor. Nasıl sütyen istiyordun da takamadınki. İçleri boş ve sönük değil ne istersen takabilirsin bence. Ve silikon protez koyulmayan göğüsler hiç bir zaman taş gibi yusyuvarlak dimdik durmaz zaten. Ama eminim eskisine göre çok daha dik olmuştur. Gayet güzeller için rahat olsunAlttaki resim ameliyatımdan 40 gün sonra çekilen resim.Üstteki ise 1 yıl sonra çektiğim...
Bana hala büyük geliyor.Çok ta memnun değilim.Kendim de kiloluyum.Hiç özendiğim sütyenleri takamadım.
Geçmiş olsun yaaa evet açılmış ama kapanıyor gibi sanki. İltihap için antibiyotik kullanıyorsun inşallah ?Eki Görüntüle 2129033 Buda son hali sanki açılma var kafayı yiycem
Teşekkür ederim.Iyi geldi söyledikleriniz.Çok daha küçük olması beklentim vardı.Biraz da bu yüzden memnuniyetsizliğim...Yoo bence gayet doğal duruyor. Nasıl sütyen istiyordun da takamadınki. İçleri boş ve sönük değil ne istersen takabilirsin bence. Ve silikon protez koyulmayan göğüsler hiç bir zaman taş gibi yusyuvarlak dimdik durmaz zaten. Ama eminim eskisine göre çok daha dik olmuştur. Gayet güzeller için rahat olsun
İntihap gibi duruyor ama değil alttaki dokuymuş oGeçmiş olsun yaaa evet açılmış ama kapanıyor gibi sanki. İltihap için antibiyotik kullanıyorsun inşallah ?
Bu arada antibiyotiği doktorum kesinlikle önermedi benim görümcem eczacı o verdi her ihtimale karşı kullan deDi bizim doktora soruyorum antibiyotik li krem süreyimmi hayır sadece baticon diyor çıldırcamİntihap gibi duruyor ama değil alttaki dokuymuş o
Benim doktorumda vermedi bana antibiyotik ilâç olarak ama krem olarak verdi sürüyorum benimde sağ göğüs altında az bir açıklık kaldı akıyo normal kapaniyo bakalım yarın tekrardan kontrole gidecem.Bu arada antibiyotiği doktorum kesinlikle önermedi benim görümcem eczacı o verdi her ihtimale karşı kullan deDi bizim doktora soruyorum antibiyotik li krem süreyimmi hayır sadece baticon diyor çıldırcam
Evet benim doktorda bu kremi verdi bunu kullanıyorumTHIOCILLINE bunu al kullan. Aynı şey bendede olmuştu bunu kullandırdı doktorum
Güzel duruyo bencede sizi bilmem ama ameliyattan önce acayip sarkikti birde benim doktora küçük olsun dediğimde basenleriniz var çok küçük iyi olmaz dedi.bende siz bilirsiniz dedim minnacikta kalmasın o da iyi olmaz :)Teşekkür ederim.Iyi geldi söyledikleriniz.Çok daha küçük olması beklentim vardı.Biraz da bu yüzden memnuniyetsizliğim...
Tşk ederım resım paylaştıgınız için Kaç beden ki sütiyen bulamadınız bide gayet güzel görunuyorAlttaki resim ameliyatımdan 40 gün sonra çekilen resim.Üstteki ise 1 yıl sonra çektiğim...
Bana hala büyük geliyor.Çok ta memnun değilim.Kendim de kiloluyum.Hiç özendiğim sütyenleri takamadım.
Sarkma yok ya oturmuş yerıne normal bence benım de öyle olur sanırsamAlttaki resim ameliyatımdan 40 gün sonra çekilen resim.Üstteki ise 1 yıl sonra çektiğim...
Bırlesme yerınde boyle olması normalBana deri oluşmaya başlamış diyor yaaaa
Ya bence başka bir doktora görünmelisinEki Görüntüle 2129033 Buda son hali sanki açılma var kafayı yiycem
evet bugün randevu aldım bezmialeme gidicem plastik cerraha birde o baksın benim doktorundan hayır yokYa bence başka bir doktora görünmelisin
Can'ım başka doktora gittim normal deDi merak etme kapanır deDi valla içim bir raHatladı bir rahatladı sorma komplikasyon ların devam edebileceğini söyledi alışma süresi deDi kulağınıza yeni küpe bile taksanız onun bile alışma süreci var deDi içim rahatladı hadi bakalım bekliycez görücez hepimize geçmiş olsunYa bence başka bir doktora görünmelisin
Geçmiş olsun :) çok sevindim senin adına. Bir an önce iyi olalım inşalllah hepimiz.Can'ım başka doktora gittim normal deDi merak etme kapanır deDi valla içim bir raHatladı bir rahatladı sorma komplikasyon ların devam edebileceğini söyledi alışma süresi deDi kulağınıza yeni küpe bile taksanız onun bile alışma süreci var deDi içim rahatladı hadi bakalım bekliycez görücez hepimize geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?