Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Gözün aydın . fotoyu görünce banada kötü gibi geldi ama rahatladım şimdi. Neyse ki kötü değilmiş. Bence sadece doktorun söylediklerini yap özellikle ilaç konusunda. Yani birine iyi gelen bir ilaç sana kötü gelebilir veya durumun farklıdır. Sabırlı olup beklicez hepimiz merak ve sorunlarımız için tekrar geçmiş olsun biran önce rahatlarsın inşallah.

Alttaki resim ameliyatımdan 40 gün sonra çekilen resim.Üstteki ise 1 yıl sonra çektiğim...
Bana hala büyük geliyor.Çok ta memnun değilim.Kendim de kiloluyum.Hiç özendiğim sütyenleri takamadım.
Ameliyat sonrası bir yıl içinde kilo artışınız oldumu acaba? Cup ölçüsü değişmiş gibi göründü bana fotolarda.... Yerine oturmadan çok büyüme gibi bence....

Ameliyat sonrası bir yıl içinde kilo artışınız oldumu acaba? Cup ölçüsü değişmiş gibi göründü bana fotolarda.... Yerine oturmadan çok büyüme gibi bence....
Evet 6 kg aldım...Ama dr aşırı kilo alımlarında göğüslerin yeniden büyüyebileceğini söylemişti.Üzülüyorum bu duruma ama yapılacak bi şey yok...Şimdi kilo vermeye başladım.Bakalım ölçü değişecek mi

Alttaki resim ameliyatımdan 40 gün sonra çekilen resim.Üstteki ise 1 yıl sonra çektiğim...
Bana hala büyük geliyor.Çok ta memnun değilim.Kendim de kiloluyum.Hiç özendiğim sütyenleri takamadım.
Sizinki T şeklinde kesilmemiş sanırım. Bundan çok küçülmemiş olabilir.

Doktorunla görüştün mü Ezel07? Ne dedi şikayetlerin için? Daha iyiye gidiyordur umarım ...

Doktorunla görüştün mü Ezel07? Ne dedi şikayetlerin için? Daha iyiye gidiyordur umarım ...
Görüştüm normal dedi kremimi kesti kaburga ağrılarımda normalmiş.daha devam eder dedi.şu ikinci ayıda atlatırsam sanırım daha iyi olacağım.umidimi kesmek istemiyorum. Dikişlerim iyiymiş en azından onlardan sorun yok.

Bu resim ameliyattan vazgeçirdi beni...
Vazgeçmeniz için koymadım herkesin farklı olabilir lütfen üzüldüm şimdi öyle düşünmeyin istiyorsanız yaptırın etki altında kalmayın yaptırmadan önce bukadar detaylı araştırmayın ucunda ölüm yok Nasıl olsa bazen bazılarında sadece uzun süren sıkıntılı dönemler olabiliyor bu da olağan şeyler

Çok sevindim canım. Benim de 10 Nisa’nda 1. Ay kontrolüm var. Bakalım bana ne diyecek :) ama her geçen gün daha iyiye gidiyor sanki umarım daha da iy olur hepimiz için....

Çok sevindim canım. Benim de 10 Nisa’nda 1. Ay kontrolüm var. Bakalım bana ne diyecek :) ama her geçen gün daha iyiye gidiyor sanki umarım daha da iy olur hepimiz için....
Teşekkür ederim.insallah hepimiz için iyi olur .Geçmiş olsun sana da güzel haberlerini bekliyoruz

Arkadaşlar merhaba yine ben biliyorum çok soru sorUyorum bugünde
Ağrı'm sızım yok ama
SilikonlarI çok seEt hissediyorum ödem gerginliği değil gerçi ödem kalmamıştır artık ama böyle değişik birşey silikonlar taş gibi birşey oturunca kalkınca gıcık gıcık oynuyor gibi bugün 42. Günüm normalmi acaba birde
Yürürken hala çok yavaşım ellerim heP göğüsüme gidiyor sanki göğüste
2 taNe taş var lıkırdıyor gibi oynuyor gibi sert ama bilmem anlaTabildimmi böyle durumu yaŞayan varmı yoksa benmi çok evamlıyımnezaman göğüsümde birşey olduğunu unutucam rahat olamadım bir türlü

Cevap yokmu arkadaşlar

Protezlerle ilgili sorunlarına göğüs büyütenler forumunda yanıt bulabilirsin. Burda protez koyduran yok gibi bişey..

Herkese merhaba,

Dün hastanedeydim ve Kan,ekg,röntgen, anestezi tüm işlemlerimi hallettim. Artık 7 Mayıs'ta yatışa gel dedi doktorum. Devlet hastanesinde olacağım için bekleme sürecim çok oldu maalesef. Doktorum kendine oldukça güvenen, işinin ehli bir doktor. Merak etme benim hastalarım çabuk toparlar, çok güzel olacak merak etme diyor. (tabi ki olasılık ve riskleri söyledi) Bir aksilik çıkmazsa 8 Mayısta ameliyatım inşallah.

Ben önce ameliyat olanlara şunu sormak istiyorum. Acaba kurban bayramı zamanı tatile gitme olayı olabilir mi? Sıkıntı olacağını pek sanmıyorum ama -kötü bir komplikasyon vs olmazsa- 8 Mayıs - 22 Ağustos arasında 15 hafta var yani 3,5 ay falan.. Sizin de fikirlerinizi alabilir miyim??

Hepinize geçmiş olsun.

Cevap yokmu arkadaşlar
Merhaba silikon yok bende onun için bişey diyemiyorum.ama şişlikler inmedi sende de vardır hala ben çok ayakta duramıyorum halaa omuzlarım kaburgalarım ağrıyo benim iki tane arkadaşım oldu 4 sene oldu 2.hafta evde duramadık biz normale döndük sen neden böyle oldun kendini dinleme diyolar doktorda normal diyo biran önce iyileşelim çok sıkıldım hareketsizlikten kilo almaya başladım.ama bakınca değer diyorum inşallah hep böyle derim.hepimizi güzel günler bekliyor:)

Merhaba 26 şubatta ameliyat oldum 35 gün oldu bu hafta kollarım felan daha iyi sanırım 2 ayın sonunda daha iyi oluruz bence düzelirsiniz tatil yapabilirsiniz 3,5aya düzelirsiniz ki çoğu ameliyat olan 1 aya birşeyimiz kalmadı diyolar şimdiden geçmiş olsun

Merhabalar bende ameliyatımı oldum, bugün 18.günümdeyim, ameliyatım 3 saat sürdü,1 kg çıkartılmış, direnlerim vardı 4.gün çıkartıldı, 5.gün banyomu yaptım, ağrım olmadı diyebilirim sadece ameliyattan dolayı doğrulmak ve kol hareketleri zordu, yani en ufak bir güç uygulayamıyordum, sırt üstü yatmak zordu geceleri 3 kere kalkıp yürüyüş yapıyordum, tek başına kalmak 4 gün zor oldu ondan sonra her geçen gün iyleşme devam etti 2.hafta sonra işime döndüm, bu hafta 3.hafta kontrolüm var küçük bantlar halen duruyor, şeklinin tam oturmasını bekliyorum şişler var arada batma gibi hafif ağrılar olup geçiyor,inşallah sonuçtan hepimiz memnun kalırız, ameliyat olanlara acil şifalar dilerim, olmak isteyenlere de hayırlı kararlar dilerim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…