- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.141
Gözün aydın . fotoyu görünce banada kötü gibi geldi ama rahatladım şimdi. Neyse ki kötü değilmiş. Bence sadece doktorun söylediklerini yap özellikle ilaç konusunda. Yani birine iyi gelen bir ilaç sana kötü gelebilir veya durumun farklıdır. Sabırlı olup beklicez hepimiz merak ve sorunlarımız içinCan'ım başka doktora gittim normal deDi merak etme kapanır deDi valla içim bir raHatladı bir rahatladı sorma komplikasyon ların devam edebileceğini söyledi alışma süresi deDi kulağınıza yeni küpe bile taksanız onun bile alışma süreci var deDi içim rahatladı hadi bakalım bekliycez görücez hepimize geçmiş olsun
Ameliyat sonrası bir yıl içinde kilo artışınız oldumu acaba? Cup ölçüsü değişmiş gibi göründü bana fotolarda.... Yerine oturmadan çok büyüme gibi bence....Alttaki resim ameliyatımdan 40 gün sonra çekilen resim.Üstteki ise 1 yıl sonra çektiğim...
Bana hala büyük geliyor.Çok ta memnun değilim.Kendim de kiloluyum.Hiç özendiğim sütyenleri takamadım.
Evet 6 kg aldım...Ama dr aşırı kilo alımlarında göğüslerin yeniden büyüyebileceğini söylemişti.Üzülüyorum bu duruma ama yapılacak bi şey yok...Şimdi kilo vermeye başladım.Bakalım ölçü değişecek miAmeliyat sonrası bir yıl içinde kilo artışınız oldumu acaba? Cup ölçüsü değişmiş gibi göründü bana fotolarda.... Yerine oturmadan çok büyüme gibi bence....
Sizinki T şeklinde kesilmemiş sanırım. Bundan çok küçülmemiş olabilir.Alttaki resim ameliyatımdan 40 gün sonra çekilen resim.Üstteki ise 1 yıl sonra çektiğim...
Bana hala büyük geliyor.Çok ta memnun değilim.Kendim de kiloluyum.Hiç özendiğim sütyenleri takamadım.
Evet lolipop kesiyle oldu.Iyileşmem çok kolay oldu ama sonuç güzel olmadıSizinki T şeklinde kesilmemiş sanırım. Bundan çok küçülmemiş olabilir.
Bu resim ameliyattan vazgeçirdi beni...Eki Görüntüle 2129033 Buda son hali sanki açılma var kafayı yiycem
Doktorunla görüştün mü Ezel07? Ne dedi şikayetlerin için? Daha iyiye gidiyordur umarım ...Bende de var iki tane onlar önemsizmiş.ama bende bir tanede papiller amokrin metaplazi var korkulacak birşey değil ama 6 ayda bir monografi çekilip bakılması gerekiyormuş çok korktuk bir kaç tane profesöre raporu gönderdik 2 ay sonra iyice iyileşsin kontrol altında tutacaz dedi ameliyattan sonra birde rapora çok takmıştım.daha önce ben gittim 2 kere ultrasonla bakmışlardı bişey yok korkulacak demişlerdi herşeyde bir hayır varmis ameliyat olmasaydı onemsemiycektim belki daha kötü olacaktı birde şu ağrılarım geçerse süper olacak :)
Görüştüm normal dedi kremimi kesti kaburga ağrılarımda normalmiş.daha devam eder dedi.şu ikinci ayıda atlatırsam sanırım daha iyi olacağım.umidimi kesmek istemiyorum. Dikişlerim iyiymiş en azından onlardan sorun yok.Doktorunla görüştün mü Ezel07? Ne dedi şikayetlerin için? Daha iyiye gidiyordur umarım ...
Vazgeçmeniz için koymadım herkesin farklı olabilir lütfen üzüldüm şimdi öyle düşünmeyin istiyorsanız yaptırın etki altında kalmayın yaptırmadan önce bukadar detaylı araştırmayın ucunda ölüm yok Nasıl olsa bazen bazılarında sadece uzun süren sıkıntılı dönemler olabiliyor bu da olağan şeylerBu resim ameliyattan vazgeçirdi beni...
Çok sevindim canım. Benim de 10 Nisa’nda 1. Ay kontrolüm var. Bakalım bana ne diyecek :) ama her geçen gün daha iyiye gidiyor sanki umarım daha da iy olur hepimiz için....Görüştüm normal dedi kremimi kesti kaburga ağrılarımda normalmiş.daha devam eder dedi.şu ikinci ayıda atlatırsam sanırım daha iyi olacağım.umidimi kesmek istemiyorum. Dikişlerim iyiymiş en azından onlardan sorun yok.
Teşekkür ederim.insallah hepimiz için iyi olur .Geçmiş olsun sana da güzel haberlerini bekliyoruzÇok sevindim canım. Benim de 10 Nisa’nda 1. Ay kontrolüm var. Bakalım bana ne diyecek :) ama her geçen gün daha iyiye gidiyor sanki umarım daha da iy olur hepimiz için....
Cevap yokmu arkadaşlarArkadaşlar merhaba yine ben biliyorum çok soru sorUyorum bugünde
Ağrı'm sızım yok ama
SilikonlarI çok seEt hissediyorum ödem gerginliği değil gerçi ödem kalmamıştır artık ama böyle değişik birşey silikonlar taş gibi birşey oturunca kalkınca gıcık gıcık oynuyor gibi bugün 42. Günüm normalmi acaba birde
Yürürken hala çok yavaşım ellerim heP göğüsüme gidiyor sanki göğüste
2 taNe taş var lıkırdıyor gibi oynuyor gibi sert ama bilmem anlaTabildimmi böyle durumu yaŞayan varmı yoksa benmi çok evamlıyımnezaman göğüsümde birşey olduğunu unutucam rahat olamadım bir türlü
Arkadaşlar nerdesiniz[/QUOT
Canım, senin soruna geçmişte ameliyat olan arkadaşların cvp vermesi ve protez taktıranların bunu paylaşılması gerekir. Sanırım sıkıntısı geçen bir daha buraya yazmıyor. Valla ben tam anlamıyla bi iyi olayım her şeyi detayı ile yazacağım. İlk söyleyeceğim de iki kere düşünmeleri olacak çünkü Benim şahsi fikrim hiç de öyle kolay bir iş değil bu ameliyat. İyi olma dönemi çok uzun. Yok ödem, yok dikiş, yok ağrı sızı offff bitmiyor. Tamam sonuç iyi güzel ama İnan daha bunun farkına bile varamadım. Senin de umarım tez zamanda geçer şikayetlerin ve birileri cvp veririr. Gerçekten burada yazan hanımların deneyimleri fikir veriyor insana.
Merhaba silikon yok bende onun için bişey diyemiyorum.ama şişlikler inmedi sende de vardır hala ben çok ayakta duramıyorum halaa omuzlarım kaburgalarım ağrıyo benim iki tane arkadaşım oldu 4 sene oldu 2.hafta evde duramadık biz normale döndük sen neden böyle oldun kendini dinleme diyolar doktorda normal diyo biran önce iyileşelim çok sıkıldım hareketsizlikten kilo almaya başladım.ama bakınca değer diyorum inşallah hep böyle derim.hepimizi güzel günler bekliyor:)Cevap yokmu arkadaşlar
Merhaba 26 şubatta ameliyat oldum 35 gün oldu bu hafta kollarım felan daha iyi sanırım 2 ayın sonunda daha iyi oluruz bence düzelirsiniz tatil yapabilirsiniz 3,5aya düzelirsiniz ki çoğu ameliyat olan 1 aya birşeyimiz kalmadı diyolar şimdiden geçmiş olsunHerkese merhaba,
Dün hastanedeydim ve Kan,ekg,röntgen, anestezi tüm işlemlerimi hallettim. Artık 7 Mayıs'ta yatışa gel dedi doktorum. Devlet hastanesinde olacağım için bekleme sürecim çok oldu maalesef. Doktorum kendine oldukça güvenen, işinin ehli bir doktor. Merak etme benim hastalarım çabuk toparlar, çok güzel olacak merak etme diyor. (tabi ki olasılık ve riskleri söyledi) Bir aksilik çıkmazsa 8 Mayısta ameliyatım inşallah.
Ben önce ameliyat olanlara şunu sormak istiyorum. Acaba kurban bayramı zamanı tatile gitme olayı olabilir mi? Sıkıntı olacağını pek sanmıyorum ama -kötü bir komplikasyon vs olmazsa- 8 Mayıs - 22 Ağustos arasında 15 hafta var yani 3,5 ay falan.. Sizin de fikirlerinizi alabilir miyim??
Hepinize geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?