- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.161
1 haftadan sonra toparlıyorsun 3.cu ayda zaten Gogus tamamen seklını alıyor rahatlıkla yaparsın tatılınıHerkese merhaba,
Dün hastanedeydim ve Kan,ekg,röntgen, anestezi tüm işlemlerimi hallettim. Artık 7 Mayıs'ta yatışa gel dedi doktorum. Devlet hastanesinde olacağım için bekleme sürecim çok oldu maalesef. Doktorum kendine oldukça güvenen, işinin ehli bir doktor. Merak etme benim hastalarım çabuk toparlar, çok güzel olacak merak etme diyor. (tabi ki olasılık ve riskleri söyledi) Bir aksilik çıkmazsa 8 Mayısta ameliyatım inşallah.
Ben önce ameliyat olanlara şunu sormak istiyorum. Acaba kurban bayramı zamanı tatile gitme olayı olabilir mi? Sıkıntı olacağını pek sanmıyorum ama -kötü bir komplikasyon vs olmazsa- 8 Mayıs - 22 Ağustos arasında 15 hafta var yani 3,5 ay falan.. Sizin de fikirlerinizi alabilir miyim??
Hepinize geçmiş olsun.
Geçmiş olsunMerhabalar bende ameliyatımı oldum, bugün 18.günümdeyim, ameliyatım 3 saat sürdü,1 kg çıkartılmış, direnlerim vardı 4.gün çıkartıldı, 5.gün banyomu yaptım, ağrım olmadı diyebilirim sadece ameliyattan dolayı doğrulmak ve kol hareketleri zordu, yani en ufak bir güç uygulayamıyordum, sırt üstü yatmak zordu geceleri 3 kere kalkıp yürüyüş yapıyordum, tek başına kalmak 4 gün zor oldu ondan sonra her geçen gün iyleşme devam etti 2.hafta sonra işime döndüm, bu hafta 3.hafta kontrolüm var küçük bantlar halen duruyor, şeklinin tam oturmasını bekliyorum şişler var arada batma gibi hafif ağrılar olup geçiyor,inşallah sonuçtan hepimiz memnun kalırız, ameliyat olanlara acil şifalar dilerim, olmak isteyenlere de hayırlı kararlar dilerim,
teşekkürler sen nasıl oldun...herşey yolunda mı ?Geçmiş olsun
Evt yolunda iyim kabukları döktük artık iz kremine başlıyacamteşekkürler sen nasıl oldun...herşey yolunda mı ?
maşallah , ben de bu hafta kontrole gidicem bana da verir heralde küçük bantlar halen duruyor , dikişleri tam görmedim...kolayca atlatırız inşallahEvt yolunda iyim kabukları döktük artık iz kremine başlıyacam
İnş zoru gecti 1 ay yaptın sa verır herhaldemaşallah , ben de bu hafta kontrole gidicem bana da verir heralde küçük bantlar halen duruyor , dikişleri tam görmedim...kolayca atlatırız inşallah
Rainbow geçmiş olsun.dr kim?nerde oldun.çok araştırıyodun vazgeçtiğini düşünmüştüm.Merhabalar bende ameliyatımı oldum, bugün 18.günümdeyim, ameliyatım 3 saat sürdü,1 kg çıkartılmış, direnlerim vardı 4.gün çıkartıldı, 5.gün banyomu yaptım, ağrım olmadı diyebilirim sadece ameliyattan dolayı doğrulmak ve kol hareketleri zordu, yani en ufak bir güç uygulayamıyordum, sırt üstü yatmak zordu geceleri 3 kere kalkıp yürüyüş yapıyordum, tek başına kalmak 4 gün zor oldu ondan sonra her geçen gün iyleşme devam etti 2.hafta sonra işime döndüm, bu hafta 3.hafta kontrolüm var küçük bantlar halen duruyor, şeklinin tam oturmasını bekliyorum şişler var arada batma gibi hafif ağrılar olup geçiyor,inşallah sonuçtan hepimiz memnun kalırız, ameliyat olanlara acil şifalar dilerim, olmak isteyenlere de hayırlı kararlar dilerim,
teşekkürler evet çok araştırdım inşallah en doğru kararı vermişimdir,Rainbow geçmiş olsun.dr kim?nerde oldun.çok araştırıyodun vazgeçtiğini düşünmüştüm.
teşekkürler, vazgeçmedim ve oldum evet yarın kontrolüm var...Rainbow geçmiş olsun.dr kim?nerde oldun.çok araştırıyodun vazgeçtiğini düşünmüştüm.
Merhabalar bende ameliyatımı oldum, bugün 18.günümdeyim, ameliyatım 3 saat sürdü,1 kg çıkartılmış, direnlerim vardı 4.gün çıkartıldı, 5.gün banyomu yaptım, ağrım olmadı diyebilirim sadece ameliyattan dolayı doğrulmak ve kol hareketleri zordu, yani en ufak bir güç uygulayamıyordum, sırt üstü yatmak zordu geceleri 3 kere kalkıp yürüyüş yapıyordum, tek başına kalmak 4 gün zor oldu ondan sonra her geçen gün iyleşme devam etti 2.hafta sonra işime döndüm, bu hafta 3.hafta kontrolüm var küçük bantlar halen duruyor, şeklinin tam oturmasını bekliyorum şişler var arada batma gibi hafif ağrılar olup geçiyor,inşallah sonuçtan hepimiz memnun kalırız, ameliyat olanlara acil şifalar dilerim, olmak isteyenlere de hayırlı kararlar dilerim,
teşekkürler evet benim için karar vermek çok zordu, umarım en doğru kararı vermişimdir, bugün kontrolüm var küçük bantlar duruyor, iyiyim ameliyatın hareket zorluğu oldu , ağrım olmadı diyebilirim, zaten 2 gün ağrı kesici veriyorlar, memorial hastanesinde oldum, şuan için memnun gibiyim, acaba biraz daha küçülebilir miydi diye düşündüğümde oluyor ama, (zaten zor beyenen biriyim bunu da göz önünde bulunduruyorum ) dikişlerim biraz gözüme fazla geldi ama benim göğüslerimin çapı büyüktü, bir meme başı da diğerine göre biraz aşağıda bunlara rağmen beyendim :)çok geçmiş olsun en spnunda karar verip olmuşsun ne güzel darısı bana inşallah
nasıl oldun ? içine sindimi ?umarım istediğin gibi olmuşdur. nerede oldun hangi hastane ?
7 .gün dü sanırım benim, hemen yan yatmak kolay olmuyor...Arkadaşlar sağa sola ne zaman yatabildiniz
Geçmiş olsun resim ekledinmiteşekkürler evet benim için karar vermek çok zordu, umarım en doğru kararı vermişimdir, bugün kontrolüm var küçük bantlar duruyor, iyiyim ameliyatın hareket zorluğu oldu , ağrım olmadı diyebilirim, zaten 2 gün ağrı kesici veriyorlar, memorial hastanesinde oldum, şuan için memnun gibiyim, acaba biraz daha küçülebilir miydi diye düşündüğümde oluyor ama, (zaten zor beyenen biriyim bunu da göz önünde bulunduruyorum ) dikişlerim biraz gözüme fazla geldi ama benim göğüslerimin çapı büyüktü, bir meme başı da diğerine göre biraz aşağıda bunlara rağmen beyendim :)
Geçmiş olsun resim ekledinmi
Bedeniniz kaçdan kaça düştü ?kaç gr çıktı?genelde b cup yapıyolar galiba drlar.bide genelde çoğu kişi biraz daha küçülseydi diyo şiş olduğu için olabilirmi?7 .gün dü sanırım benim, hemen yan yatmak kolay olmuyor...
teşekkürler hayır resim eklemedim,Geçmiş olsun resim ekledinmi
ben hep yabancı marka sütyen kullanıyordum, onlarda da değişiyordu beden bazen e bazen f bile oluyordu, vücuduma göre baya büyüktü saklamak için uğraşıyordum, aslında ameliyattan çıktıktan sonra çok küçük gelmişlerdi gözüme hatta çok küçük olmuş diye endişelendim ama sanırım zamanla yerine oturdu ve normal bir boyut aldı, büyükten bıktığımız için hep daha küçük olsun istiyoruz ama benim omuzlarıma ve sırtıma göre iyi olmuş beyendim, 85 b medical sütyen şuan kullanıyorum , ama normal sütyen kalıplarına göre sanırım b ve c arası olur...Bedeniniz kaçdan kaça düştü ?kaç gr çıktı?genelde b cup yapıyolar galiba drlar.bide genelde çoğu kişi biraz daha küçülseydi diyo şiş olduğu için olabilirmi?
Eklermisin sadece izleyenler olarak fln kısıtlayabilirsin. Tabiki yüzün görünmeden. Resim çok fikir verici oluyır da..teşekkürler hayır resim eklemedim,
Çok iyi olur bizlere örnek oluyo ameliyatı iyi geçenlerin görüntüsü benide izlermisim?Eklermisin sadece izleyenler olarak fln kısıtlayabilirsin. Tabiki yüzün görünmeden. Resim çok fikir verici oluyır da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?