Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

1 haftadan sonra toparlıyorsun 3.cu ayda zaten Gogus tamamen seklını alıyor rahatlıkla yaparsın tatılını

Geçmiş olsun

Rainbow geçmiş olsun.dr kim?nerde oldun.çok araştırıyodun vazgeçtiğini düşünmüştüm.

Rainbow geçmiş olsun.dr kim?nerde oldun.çok araştırıyodun vazgeçtiğini düşünmüştüm.
teşekkürler evet çok araştırdım inşallah en doğru kararı vermişimdir,
teşekkürler, vazgeçmedim ve oldum evet yarın kontrolüm var...

çok geçmiş olsun en spnunda karar verip olmuşsun ne güzel darısı bana inşallah
nasıl oldun ? içine sindimi ?umarım istediğin gibi olmuşdur. nerede oldun hangi hastane ?

çok geçmiş olsun en spnunda karar verip olmuşsun ne güzel darısı bana inşallah
nasıl oldun ? içine sindimi ?umarım istediğin gibi olmuşdur. nerede oldun hangi hastane ?
teşekkürler evet benim için karar vermek çok zordu, umarım en doğru kararı vermişimdir, bugün kontrolüm var küçük bantlar duruyor, iyiyim ameliyatın hareket zorluğu oldu , ağrım olmadı diyebilirim, zaten 2 gün ağrı kesici veriyorlar, memorial hastanesinde oldum, şuan için memnun gibiyim, acaba biraz daha küçülebilir miydi diye düşündüğümde oluyor ama, (zaten zor beyenen biriyim bunu da göz önünde bulunduruyorum ) dikişlerim biraz gözüme fazla geldi ama benim göğüslerimin çapı büyüktü, bir meme başı da diğerine göre biraz aşağıda bunlara rağmen beyendim :)

Geçmiş olsun resim ekledinmi

Bedeniniz kaçdan kaça düştü ?kaç gr çıktı?genelde b cup yapıyolar galiba drlar.bide genelde çoğu kişi biraz daha küçülseydi diyo şiş olduğu için olabilirmi?
ben hep yabancı marka sütyen kullanıyordum, onlarda da değişiyordu beden bazen e bazen f bile oluyordu, vücuduma göre baya büyüktü saklamak için uğraşıyordum, aslında ameliyattan çıktıktan sonra çok küçük gelmişlerdi gözüme hatta çok küçük olmuş diye endişelendim ama sanırım zamanla yerine oturdu ve normal bir boyut aldı, büyükten bıktığımız için hep daha küçük olsun istiyoruz ama benim omuzlarıma ve sırtıma göre iyi olmuş beyendim, 85 b medical sütyen şuan kullanıyorum , ama normal sütyen kalıplarına göre sanırım b ve c arası olur...

merhabalar, cumartesi günü 3.hafta kontrolüm vardı, küçük bantlarım da çıktı dikişler sandığım gibi beni korkutmadı, aşağıya inen dikişler neredeyse belli bile olmuyor, aşağıdaki yatay dikişte kol altıma doğru geliyor ama doktoruma sordum büyük olduğu için şekillendirme için yapmış ki o bile iyi kaynamış görünüyor şimdiden, krem verdi onlara başladım, inşallah açılma falan yapmaz bu bölümü de hayırlısıyla atlatırım, şekline gelince beyendim (gerçekten zor beyenen biriyimdir) gayet güzel olmuş şuan çok güzel dik, silikonlu gibi ,zamanla aşağı inecektir ama inmesin diye dua ediyorum yani sonuçtan memnunum... iyi ki de oldum diyorum soru sormak isteyenler sorabilir,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…