- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.181
Eklermisin sadece izleyenler olarak fln kısıtlayabilirsin. Tabiki yüzün görünmeden. Resim çok fikir verici oluyır da..
ya biliyorum foto çok önemli ama kusura bakmayın ekleyemiycem, biliyorum insan görmek istiyor sonucu ama üzgünüm,Çok iyi olur bizlere örnek oluyo ameliyatı iyi geçenlerin görüntüsü benide izlermisim?
anlıyorum sizi evet çok önemli foto görmek ama kusura bakmayın nolur...Çok iyi olur bizlere örnek oluyo ameliyatı iyi geçenlerin görüntüsü benide izlermisim?
Ben aldım bi süredir kullanıyorum ama bana çok zahmetli geliyor ve öyle aman aman bir fayda da hissetmedim ama dvm ediyorum kullanmayaİzler için silikon tabaka kullanan var mı
Silikon bant ne kadar süre kullanılıyor?kaçıncı günden sonra kullanılıyo?kaç saat kullanılıyo?Ben aldım bi süredir kullanıyorum ama bana çok zahmetli geliyor ve öyle aman aman bir fayda da hissetmedim ama dvm ediyorum kullanmaya
Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi acaba?Silikon bant ne kadar süre kullanılıyor?kaçıncı günden sonra kullanılıyo?kaç saat kullanılıyo?
teşekkürler evet benim için karar vermek çok zordu, umarım en doğru kararı vermişimdir, bugün kontrolüm var küçük bantlar duruyor, iyiyim ameliyatın hareket zorluğu oldu , ağrım olmadı diyebilirim, zaten 2 gün ağrı kesici veriyorlar, memorial hastanesinde oldum, şuan için memnun gibiyim, acaba biraz daha küçülebilir miydi diye düşündüğümde oluyor ama, (zaten zor beyenen biriyim bunu da göz önünde bulunduruyorum ) dikişlerim biraz gözüme fazla geldi ama benim göğüslerimin çapı büyüktü, bir meme başı da diğerine göre biraz aşağıda bunlara rağmen beyendim :)
Mrb hangı marka kullanıyorsunuzSilikon bant ne kadar süre kullanılıyor?kaçıncı günden sonra kullanılıyo?kaç saat kullanılıyo?
Merhaba ben 15 martta ameliyat oldum ve benim gibi ameliyat olan arkadaşlar lütfen beni bu süreçte bilgilendirebilir mi. Öncelikle dikişler suan büzük büzk duruyor o şekilde iz kalıcak diye cok korkuyorum. Bunu sargılar cıktığında dus olurken farkettim. Ve iki göğsüm arasında boyut farkı var 19. Günümde tekrar kontrole gittim doktara hepsini anlattım fakat bu normal daha meme yerine oturmadı 3-4 ay sonra düzelicek dedi. Benim normalde göğüslerim çok büyük değildi. 50 kiloyum ve cok sarkık göğüslerim vardı . Haliyle beni çok zorluyordu . Doktar toparlayalım dedi hayır mutlaka biraz küçültelim dedim çünkü çok bıkmıstım ağırlık gibi geliyordu. Suan göğüslerim dik duruyor fakat yine büyük geliyor bana . Günlerdir duss girerken ağlıyorum. Doktor buna da ödem var suan şiş dedi ama b cup senin göğüslerin dedi. Konuyla ilgili tecrübesi olan lütfen bana yardımcı olsun. Çünkü bu ödem dediği ne kadar farkeder bilmiorum sanki bosu bosuna bıcak altına yatmısım gibi hissediyorumteşekkürler evet benim için karar vermek çok zordu, umarım en doğru kararı vermişimdir, bugün kontrolüm var küçük bantlar duruyor, iyiyim ameliyatın hareket zorluğu oldu , ağrım olmadı diyebilirim, zaten 2 gün ağrı kesici veriyorlar, memorial hastanesinde oldum, şuan için memnun gibiyim, acaba biraz daha küçülebilir miydi diye düşündüğümde oluyor ama, (zaten zor beyenen biriyim bunu da göz önünde bulunduruyorum ) dikişlerim biraz gözüme fazla geldi ama benim göğüslerimin çapı büyüktü, bir meme başı da diğerine göre biraz aşağıda bunlara rağmen beyendim :)
İşte o tam benBedeniniz kaçdan kaça düştü ?kaç gr çıktı?genelde b cup yapıyolar galiba drlar.bide genelde çoğu kişi biraz daha küçülseydi diyo şiş olduğu için olabilirmi?
u yanlıs yazmısım :) 50 kiloyum :)İşte o tam ben19. Günüödeyim hiç küçülmüş gelmiyor. Doktor toplmda 250 gr alındığını söyledi ama beni suan tatmin etmiyor bana b cıp bile büyük geliyor. Evliyim fakat cocuğum yok kocamın desteğiyle bu ameliyatı oldum cünkğ psikolojimi bozmaya baslamıst. Ama sanki bosuna olmusum gibi geliyor sadece dikleştirilmişte küçülmemiş geliyor. 59 kilo 1.65 boyum var. Yine aynada biyük geliyor. Gercekten ödemler bu kadar farkettirir mi ? Ben 3 ay sonra falan daha küçük göde
doktorum bana önce yara kremi verdi 5 gün sonra bırakıp iz kremine geç dedi iz kreminin adı noskar, eğer yaralarda kabarma olursa gel silikon bant yapıştırıcam dedi, şuan normal görünüyor inşallah gerek kalmaz...sizde nasıl belirtileri oldu ?Silikon bant ne kadar süre kullanılıyor?kaçıncı günden sonra kullanılıyo?kaç saat kullanılıyo?
geçmiş olsun , b cup ise ölçün gayet iyidir aslında, çünkü çok daha fazla küçültülürse meme başını kaybetme riski oluyor, o yüzden doktorlar belli bir ölçüde yapıyorlar diye biliyorum... bana ilk zaman küçük gelmişti kendimi hiç öyle görmediğim içindi belki, şimdi hem daha yerine oturdu normal güzel boyutu,büyümesinden korkuyorum sadece, doktorum az bir ödem daha var dedi ama genel boyutu böyle bence doktorun taktığı sütyen b cup şuan ama norman sütyen henüz alıp denemedim, markaya ve kalıba göre sanırım b yada c olacak, hayırlısı ile atlacağız inşallah biraz vakte ihtiyacımız var sadece...Merhaba ben 15 martta ameliyat oldum ve benim gibi ameliyat olan arkadaşlar lütfen beni bu süreçte bilgilendirebilir mi. Öncelikle dikişler suan büzük büzk duruyor o şekilde iz kalıcak diye cok korkuyorum. Bunu sargılar cıktığında dus olurken farkettim. Ve iki göğsüm arasında boyut farkı var 19. Günümde tekrar kontrole gittim doktara hepsini anlattım fakat bu normal daha meme yerine oturmadı 3-4 ay sonra düzelicek dedi. Benim normalde göğüslerim çok büyük değildi. 50 kiloyum ve cok sarkık göğüslerim vardı . Haliyle beni çok zorluyordu . Doktar toparlayalım dedi hayır mutlaka biraz küçültelim dedim çünkü çok bıkmıstım ağırlık gibi geliyordu. Suan göğüslerim dik duruyor fakat yine büyük geliyor bana . Günlerdir duss girerken ağlıyorum. Doktor buna da ödem var suan şiş dedi ama b cup senin göğüslerin dedi. Konuyla ilgili tecrübesi olan lütfen bana yardımcı olsun. Çünkü bu ödem dediği ne kadar farkeder bilmiorum sanki bosu bosuna bıcak altına yatmısım gibi hissediyorum(( hiç küçülmemiş gibi ve kullanılan teknik göğüs ucundan asağı doğru çizgi seklinde . Göğüs ucumdada dikiş var yani lolipop gibi kesilmiş.
Merhaba bende 26 şubatta ameliyat oldum büzüklük bende de var iki göğüs benim öncede eşit degildi şuan da biraz fark var benim de aynı şekilde çok sarkikti doktor almayım dedi basenlerine göre çok küçük olur dedi olsun alın biraz küçük istiyorum dedim tamam dedi.şişlik var benim doktorum da geçer daha yerine oturması 6 ayı bulur büzüklük gider dediMerhaba ben 15 martta ameliyat oldum ve benim gibi ameliyat olan arkadaşlar lütfen beni bu süreçte bilgilendirebilir mi. Öncelikle dikişler suan büzük büzk duruyor o şekilde iz kalıcak diye cok korkuyorum. Bunu sargılar cıktığında dus olurken farkettim. Ve iki göğsüm arasında boyut farkı var 19. Günümde tekrar kontrole gittim doktara hepsini anlattım fakat bu normal daha meme yerine oturmadı 3-4 ay sonra düzelicek dedi. Benim normalde göğüslerim çok büyük değildi. 50 kiloyum ve cok sarkık göğüslerim vardı . Haliyle beni çok zorluyordu . Doktar toparlayalım dedi hayır mutlaka biraz küçültelim dedim çünkü çok bıkmıstım ağırlık gibi geliyordu. Suan göğüslerim dik duruyor fakat yine büyük geliyor bana . Günlerdir duss girerken ağlıyorum. Doktor buna da ödem var suan şiş dedi ama b cup senin göğüslerin dedi. Konuyla ilgili tecrübesi olan lütfen bana yardımcı olsun. Çünkü bu ödem dediği ne kadar farkeder bilmiorum sanki bosu bosuna bıcak altına yatmısım gibi hissediyorum(( hiç küçülmemiş gibi ve kullanılan teknik göğüs ucundan asağı doğru çizgi seklinde . Göğüs ucumdada dikiş var yani lolipop gibi kesilmiş.
bariz bir kabarıklık mı nasıl anlayacağım , iyleşince de hafif şiş oluyor dikişler ...Epiderm silikon sheet kullanıyorum. Benim dikişlerim kabararak iyileşiyor ne yazıkki. Ondan kullanıyorum.
Sen resim yollamak istememiştin sanırım dimi yanlış hatırlamıyorsam. Yani en azından dikişini çekersen yorum yapabilirim. Nasıl anlatsam pembeliği geçmiyor. kabuk bağlamıyor. Ve parmağınla hissedebiliyorsun. Dilerim senin öyle değildir.bariz bir kabarıklık mı nasıl anlayacağım , iyleşince de hafif şiş oluyor dikişler ...
Yara kreminin adı ne rainbow?doktorum bana önce yara kremi verdi 5 gün sonra bırakıp iz kremine geç dedi iz kreminin adı noskar, eğer yaralarda kabarma olursa gel silikon bant yapıştırıcam dedi, şuan normal görünüyor inşallah gerek kalmaz...sizde nasıl belirtileri oldu ?
hametan yara kreminin adı, 5 gün sabah akşam kullanıp bırak dedi bugün son sürdüm iz kremine geçicemYara kreminin adı ne rainbow?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?