- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.201
evet doğru hatırlıyorsun, pembelikten değil ,kabarırsa gel dedi, inşallah gerek kalmaz, hepimiz hızlıca iyleşiriz inşallahSen resim yollamak istememiştin sanırım dimi yanlış hatırlamıyorsam. Yani en azından dikişini çekersen yorum yapabilirim. Nasıl anlatsam pembeliği geçmiyor. kabuk bağlamıyor. Ve parmağınla hissedebiliyorsun. Dilerim senin öyle değildir.
Böyle...evet doğru hatırlıyorsun, pembelikten değil ,kabarırsa gel dedi, inşallah gerek kalmaz, hepimiz hızlıca iyleşiriz inşallah
anladım internetten de baktım biraz önce çok geçmiş olsun en kısa sürede iyleşir inşallah
Burdaki şikayetiniz nedir benim ince bir çizgi gibi mesela ama belli
Bu markadan memnun musunuzEpiderm silikon sheet kullanıyorum. Benim dikişlerim kabararak iyileşiyor ne yazıkki. Ondan kullanıyorum.
Bu şekilde ise sorunlu iyileşiyor demekBurdaki şikayetiniz nedir benim ince bir çizgi gibi mesela ama belli
Başka marka kullanmadım en iyisi bu dedilerBu markadan memnun musunuz
peki bu izler kabarmalar, tüm dikiş yerlerinde mi oluyor yoksa belli yerlerinde mi ? mesela benim alt dikişimin başında çok hafif bir şiklik var , yoksa dikişin tamamında ise mi sorun var demektir ?Bu şekilde ise sorunlu iyileşiyor demek
Bana msj atabılır mısınız sıze yazamıyorumBaşka marka kullanmadım en iyisi bu dediler
Dikişin düğüm yeri olabilir orası. Ama bu kabarma belli yerlerde olabiliyor. Resimdekine benzer bir hal varmı. Ne kdr oldu aml olalı. Kabuklandımı dikişlerin.peki bu izler kabarmalar, tüm dikiş yerlerinde mi oluyor yoksa belli yerlerinde mi ? mesela benim alt dikişimin başında çok hafif bir şiklik var , yoksa dikişin tamamında ise mi sorun var demektir ?
Kabarık mıBurdaki şikayetiniz nedir benim ince bir çizgi gibi mesela ama belli
25.günüm benim, dikişlerim düştü çok azı kaldı, sizin kaçıncı günde olmaya başladı, yani altta ufak bir bölüm var ama sanki iyleştiği için öyle gibime geliyor, bir de sizin kaburgalarınız ağrıyordu dimi o geçti mi benim de öyle bir ağrım var yanlarımda biyere vurmuşumda ağrıyor gibi sankiDikişin düğüm yeri olabilir orası. Ama bu kabarma belli yerlerde olabiliyor. Resimdekine benzer bir hal varmı. Ne kdr oldu aml olalı. Kabuklandımı dikişlerin.
Yok benim bir yerim ağrımıyordu. Birbuçuk ayda fln dı sanırım25.günüm benim, dikişlerim düştü çok azı kaldı, sizin kaçıncı günde olmaya başladı, yani altta ufak bir bölüm var ama sanki iyleştiği için öyle gibime geliyor, bir de sizin kaburgalarınız ağrıyordu dimi o geçti mi benim de öyle bir ağrım var yanlarımda biyere vurmuşumda ağrıyor gibi sanki
kimde gördüm acaba neyse , teşekkürler ,Yok benim bir yerim ağrımıyordu. Birbuçuk ayda fln dı sanırım
#Ezel07kimde gördüm acaba neyse , teşekkürler ,
merhaba kaburga ağrılarınız vardı geçti mi ? bende de bir ağrı var yanlarıma doğru kas ağrısı sanırım , ameliyattan baya bi sonra başladı , sanki biryere vurmuşum gibi ...Kaburga derken kaburga üzerindeki zara dikmiş ama iş felan yapamıyorum salı günü bende gidecem kontrole Dikişlerimin durumu iyi şükür protez felan yok ama benim iki göğüs çok asimetrikti arada bayaa bir fark vardı 6 saat sürmüş ameliyat eşitlemek için bayaa uğraştım dedi inşallah ilerde pişman olmam görünüş iyi bakınca iyi ki oldum diyorum ağrılarım olunca keşke olmasaydım diyorum umarım pişman olmamgeçer bir an önce
süpersin saol#Ezel07
çok ağrımıyor benim de elleyince ağrıyor anlamadım neden diye doktora sormuştum kaslardan demişti...Evet benim ağrıyordu kaburga ağrılarım geçti sayılır eskisi gibi olmasa da yanlarda hâlâ ağrım var sanki birisi yumruklamış ya da bir yere vurmuşum gibi özellikle bişey kaldırdığımda benim iyileşme sürem biraz zor oldu dikişlerimde felan hiç ağrım sorunum olmadı çok şükür bugün 40.günüm :) herşey güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?