- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.221
Hayır. Açıkçası öyle bir seçenek olduğunu bilmiyordum sonradan nette gördüm öyle olanları ama hep yabancı sitelerdeydi. Bilseydim öyle alırdım. Çünkü benimkini kullanmak çok zahmetli küçük küçük bir kaç parça yapıştırmak kaldırmak temizlemek.. ama sanırım kullanmayıda bırakıcam çünkü aşırı kızarıklık yapıyor pişik gb bişey bi sorun olduğunu hissediyorum.Melek hanım silikon tabakanız ters t ve meme bası seklınde mı ve rengı pembe mi
Benım izlerimde kabarık ıyileşiyo ve kaşıntı war bu ara sizde pişik gıbı demıssınız kullansak dert kullanmasak dert gıbıHayır. Açıkçası öyle bir seçenek olduğunu bilmiyordum sonradan nette gördüm öyle olanları ama hep yabancı sitelerdeydi. Bilseydim öyle alırdım. Çünkü benimkini kullanmak çok zahmetli küçük küçük bir kaç parça yapıştırmak kaldırmak temizlemek.. ama sanırım kullanmayıda bırakıcam çünkü aşırı kızarıklık yapıyor pişik gb bişey bi sorun olduğunu hissediyorum.
Meme başı kabarık ıyılesıyo dedı bana kasıntı yapıyor mu dedı yok dedım sadece sütyen kullandıgım zaman cok kızarıyor ama elımle baktıgımda kabarık resım atıyım sızeEvet aynen . Dr ne dedi hipertrofik skar dedi mi. Nerdeki dikişlerin sorunlu. resim paylaşabilirmisin özelden. Benim koyduğum resme benziyormu.
normali 10 günmüş , ben de 10 gün yeter dedim h.sonları ile birlikte 2 hafta işe gitmedim, masabaşı benim işim,Aranızda çalışan varmı?kaç gün rapor verdi doktor toplamda?
Çanta taşıyabildinizmi peki?normali 10 günmüş , ben de 10 gün yeter dedim h.sonları ile birlikte 2 hafta işe gitmedim, masabaşı benim işim,
1 ay tasıma cantaÇanta taşıyabildinizmi peki?
Ödemler ne kadar sürede gitti peki kıyafetlerimdeki o durıs sanki hiç değişmemiş gibi belkide şişlikten öyle içmediğim ödem atıcı kalmadı şimdide ödemler 1 ayda gitmediyse o zaman normal boyutu bu olcak diye korkuyorum. 75c cup bi sütyenim var onu deniorum tam tamına oluyo sinirlerim bozulıyo. Senin kaçtı boyutu kaça düştü peki ya da 250 gr sence cok farkeder mi . Yani birinden 125 gr almıs doktorgeçmiş olsun , b cup ise ölçün gayet iyidir aslında, çünkü çok daha fazla küçültülürse meme başını kaybetme riski oluyor, o yüzden doktorlar belli bir ölçüde yapıyorlar diye biliyorum... bana ilk zaman küçük gelmişti kendimi hiç öyle görmediğim içindi belki, şimdi hem daha yerine oturdu normal güzel boyutu,büyümesinden korkuyorum sadece, doktorum az bir ödem daha var dedi ama genel boyutu böyle bence doktorun taktığı sütyen b cup şuan ama norman sütyen henüz alıp denemedim, markaya ve kalıba göre sanırım b yada c olacak, hayırlısı ile atlacağız inşallah biraz vakte ihtiyacımız var sadece...
Çok fazla değişmez. Senin küçültme değil toparlama ve dikleştirme olmuş o zaman . Hem c ideal bir ölçü bence. Niye canını sıkıyorsunki. Ben de bilakis küçültme istememiştim. Benden de max yarım kilo alındı toplamda. Yani daha küçülmez.Ödemler ne kadar sürede gitti peki kıyafetlerimdeki o durıs sanki hiç değişmemiş gibi belkide şişlikten öyle içmediğim ödem atıcı kalmadı şimdide ödemler 1 ayda gitmediyse o zaman normal boyutu bu olcak diye korkuyorum. 75c cup bi sütyenim var onu deniorum tam tamına oluyo sinirlerim bozulıyo. Senin kaçtı boyutu kaça düştü peki ya da 250 gr sence cok farkeder mi . Yani birinden 125 gr almıs doktor
merhaba bende ayın 16 sı için randovvu aldım eger uygun olurda gögüslerimi küçültürsem raporda tanı olarak ne yazııyo acabanormali 10 günmüş , ben de 10 gün yeter dedim h.sonları ile birlikte 2 hafta işe gitmedim, masabaşı benim işim,
çok ağır olmayan bir omuz çantası evet aldım, ama sakın ağır kaldırmayın, ben çok dikkat ettim,Çanta taşıyabildinizmi peki?
çok ağır olmayan bir omuz çantası evet aldım, ama sakın ağır kaldırmayın, ben çok dikkat ettim,Çanta taşıyabildinizmi peki?
benim ödemlerim indi sanırım daha bişey ineceğini sanmıyorum 28.günüm, benim daha çok yanlara doğru ödem olmuştu, dren yerlerinde onlar inmiş belki çok az daha iner bende tam bilemiyorum, ben yabancı marka kullanıyordum ve f cup idi en son kullandığım, 1 kg alındı benden yeni sütyen almadım denemedim henüz ama b ve c kup arası sanırım... 2.ay sonunda sanırım herşey belli olacak...Ödemler ne kadar sürede gitti peki kıyafetlerimdeki o durıs sanki hiç değişmemiş gibi belkide şişlikten öyle içmediğim ödem atıcı kalmadı şimdide ödemler 1 ayda gitmediyse o zaman normal boyutu bu olcak diye korkuyorum. 75c cup bi sütyenim var onu deniorum tam tamına oluyo sinirlerim bozulıyo. Senin kaçtı boyutu kaça düştü peki ya da 250 gr sence cok farkeder mi . Yani birinden 125 gr almıs doktor
hadi hayırlısı inşallah, şimdiden geçmiş olsun, normalinde sanırım küçültme yazılıyor, benim doktorum hemşiyere memeden doku alımı yazın dediğini duydum... daha sonrada sormadım sisteme düşüyor çünkü,merhaba bende ayın 16 sı için randovvu aldım eger uygun olurda gögüslerimi küçültürsem raporda tanı olarak ne yazııyo acaba
hadi hayırlısı inşallah, şimdiden geçmiş olsun, normalinde sanırım küçültme yazılıyor, benim doktorum hemşiyere memeden doku alımı yazın dediğini duydum... daha sonrada sormadım sisteme düşüyor çünkü,
ben de söylemedim bayan olunca da çok sormuyor erkerler zaten, özel bir dururum var diyin, ameliyat olucam diyin, çokda önemsemeyin, izninizi boşuna kullanmayın, ben 2 hafta raporluydum, bu mevsimler uygun bence ameliyat içinbende işyerimde duyulsun istemiyorum gerekirse yıllık iznimden kullanırım. sizce yazın mı kısın mı ameliyat olmak daha mantıklı
çok tesekkür ederim bakalım bi dr la görüşeyim nasıl olacak aslında hem korkuyorum hem cok istitorumben de söylemedim bayan olunca da çok sormuyor erkerler zaten, özel bir dururum var diyin, ameliyat olucam diyin, çokda önemsemeyin, izninizi boşuna kullanmayın, ben 2 hafta raporluydum, bu mevsimler uygun bence ameliyat için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?