Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhabalar bende 12 nisan persembe ameliyat olacam burdaki yorumları surekli takip ediyorum umarım hersey yolunda gider pisman olmam inşallah olan arkadaslara gecmis olsun..

Meme Küçültme Ameliyatı Öncesi – Sonrası
Meme küçültme ameliyatı öncesinde, standart bazı ölçümler yapılarak yeterli kan akışının devamını sağlayarak, memenin süt salgılamasını engellemeyen, göğüsün tüm fonksiyonlarını devam edebileceği, meme başı hissiyatının kaybolmayacağı, görünüm ve işlevsellikteki doğallığın kaybolmayacağı teknik seçilmeye çalışılır. Sarkma ve büyüme derecesi yüksekse operasyonun zorluğu artar, özelliklerde ileri yaşlarda bazı durumlarda işlevsel kayıplar olması kaçınılmaz olur.

• Meme küçültme ameliyatı yapıldıktan sonra hasta genelde 1 bazen 2 gün yatar.
  • 3. günden sonra normal hayatına dönen hasta banyo yapabilir.
  • 10 gün içerisinde iş hayatına dönebilir.
  • 6-8 hafta ay süre ile özel şekillendirici sıkılaştırıcı sütyen kullanılması gerekir.
  • Yaklaşık 6-8 hafta ağır işler ve spordan kaçınılması gerekir.
  • 6 ay boyunca balenli sütyen kullanılmaması gerekir.
Meme Küçültme Ameliyatlarında mutlaka sağlık bakanlığı onaylı bir poliklinik, klinik veya hastaneyi tercih etmelisiniz. Ayrıca işlemi yapacak doktor da çok önemli.
Dr. Önerisi olarak hizmet veren Bey'i tavsiye ederim. Konusunda uzman bir doktordur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ameliyat olanlara geçmişler olsun olmayı düşünenlere kolay gelsin. Gerçekten de buralarda bahsedilen 1 hafta - 10 günde her şey normale dönüyor söylemlerine bir anlam veremiyorum. Sonuçta kadınların en hassas bölgesi olan memelerden ve bunların kesilmesinden bahsediyoruz. Ben 7 martta ameliyat oldum. Zaten ödemin inmesi 1 ay sürüyor. Kollarımı rahat hareket ettirmem 3 haftayı buldu. Arabayı 15. Günden itibaren kullanabildim. Tabii ki herkesin bünyesi farklı ama gerçekten hiç de kolay değil. Ameliyat sonrası memelerin normal halini alması 6 ay sürüyormuş. Ama Benim naçizane tavsiyem bu ameliyatı olmak isteyenler kış aylarını tercih etsin. Yaz günü sıcak hava sıkıntılı olabilir.Bugün 1. Ay kontrolüm var ve ufak tefek ağrılarım sürüyor. İyileşme gerçekten sabır gerektiriyor. Bebeği olanlar ise biraz büyümesini bekleseler iyi olur. Ev işlerinden bahsetmiyorum bile yemeğimi yaptığım için şanslıyım. Henüz memeler küçüldüğü için bi sevinemedim. Umarım zamanla bu günler geride kalır ve unutulur. İyi doktor ve biraz cesaret gerekiyor asıl iş ameliyat sonrası... sevgiler hanımlar :))

yada küçültmede Araştırmanızı tavsiye ederim tanımış olduğğum alannda uzman bir doktor.

Bugün doktor kontrolüm vardı tam 2.5 ay oldu artık daha küçülme olmaz dedi ölçtü 1 cm aşağı inmiş normal dedi biraz daha yunuşar dedi izler çok çok iyi contractubex kremi 3 ay sonunda artık kullanmana gerek yok dedi yüzme hamam sauna herşey olur dedi bugün hamama gittim yunuşak kese bile atıldı tüğ gibiyim :) göğüslerim 95 falandı 80 B şuan ama A olmasını çok isterdim hayalim yapışkan silikon kullanmaktı herkese geçmiş olsun dahada buraya girmem dermişim ama öyle yapıyorlar

yada küçültmede Araştırmanızı tavsiye ederim tanımış olduğğum alannda uzman bir doktor.
Merhaba ben dokuz eylülde adnan menderes hocaya küçğltme ameliyatı oldum. Benim gibi adnan hocaya olan varsa sonucları benimle paylaşabilir mi. Ben 25. Günümdeyim fakat cok memnun gibi değilim hiç

Canım ben küçültme için dokuz eylüle gittim. Ameliyatım eylülde. Emzirdiğim için bu tarihe attı doktor. Doktorum hüsnü hacı. İstersen bir git görüş
Merhaba ben dokuz eylülde adnan menderese ameliyat oldum. Hüsnü hacı prof mu birde ameliyat öncesi görüşmelerini paylaşabilşr misin?

Perşembe sabah ameliyat olacağım yazınızı okuyunca bi mutlu oldum nedense korkuyorum çok ama olmakta istiyoruminsallah benimde hemen 2.5 ay gecer:))normal sütyen mi takiyosunuz artık?cok gecmis olsun darısı bana ve olacaklara olmak isteyenlere:)))

Merhaba ben dokuz eylülde adnan menderese ameliyat oldum. Hüsnü hacı prof mu birde ameliyat öncesi görüşmelerini paylaşabilşr misin?
Adnan hocanın asistanı sanırım. Benim ameliyatıma adnan hocayla birlikte gircekler. Adnan hocaya gidince muayene ücretli. Ancak hüsnü beye muayene için normal randevu alıyorsun. Bu arada daha ameliyat olmadım. Olduğum zaman memnun kalısam hüsnü beyi burdan bol bol överim. Siz ne ameliyatı oldunuz?

Merhaba ben dokuz eylülde adnan menderes hocaya küçğltme ameliyatı oldum. Benim gibi adnan hocaya olan varsa sonucları benimle paylaşabilir mi. Ben 25. Günümdeyim fakat cok memnun gibi değilim hiç
Adnan hocaya meme küçültme oldun ve memnun değilsin neden? Ne gibi sıkıntıların var ve ne kadar küçülttü? Ne kadar ücret talep etti? Beni muayene etti b kap yaparız dedi, izli bir ameliyat olduğunu söyledi. Sen daha tecrubelisin. Ameliyatını olmuşsun. Ameliyatımı yapmıycak ama ameliyatımda buluncak. Rica etsem beni bilgilendirir misin?

Noldu neden memnun değilsin özelden resim yollayabilirsen fikir belirtebilirim benim epey oldu aml olalı hatta iki kez oldum

Noldu neden memnun değilsin özelden resim yollayabilirsen fikir belirtebilirim benim epey oldu aml olalı hatta iki kez oldum
2.kez küçültme mi oldunuz , yani ilk ameliyattan hemen sonra memnun kalmadığınız için mi, başka bir sorundan dolayı mı ?
izler nasıl bu arada sizin düzelme var mı ?

2.kez küçültme mi oldunuz , yani ilk ameliyattan hemen sonra memnun kalmadığınız için mi, başka bir sorundan dolayı mı ?
izler nasıl bu arada sizin düzelme var mı ?
Yok küçültme değildi ikincisi. İlk operasyondan sonra bir kitle oluşmuştu.ve meme başı dikişlerim kabarmıştı. Onlar için tekrar oldum bir buçuk ay önce. İlki geçen temmuzdu.

Yok küçültme değildi ikincisi. İlk operasyondan sonra bir kitle oluşmuştu.ve meme başı dikişlerim kabarmıştı. Onlar için tekrar oldum bir buçuk ay önce. İlki geçen temmuzdu.
çok geçmiş olsun bu sizin geçen attığınız fotoğraf dimi kastettiğiniz kabarıklık o, şimdi öyle birşey yok dimi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…