- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.261
iyi çok şükür kolaylıkla geçip gidecek inşallah,Evet onun gibiydi. Şimdi eskisine göre daha iyi. Kitlede oluşmadı tekrar.
Gecmis olsun canim insallah güzel olur ama ödem vardr sekli ancak oturur düzelir bence skıntı etme peki dokuz eylulde para aldılar miMerhaba ben dokuz eylülde adnan menderes hocaya küçğltme ameliyatı oldum. Benim gibi adnan hocaya olan varsa sonucları benimle paylaşabilir mi. Ben 25. Günümdeyim fakat cok memnun gibi değilim hiç
Jurjum ödemlerin tamamen geçmişmiki daha küçülme olmaz dedi doktor... Yani biraz daha yumuşar dediğine göre daha biraz ödem var demek değilmidir eeeee ödem varsa biraz daha küçülür o zaman ama bu 1 cm aşağı inme olayı sarkma anlamınamı geliyor.... Ayyyy ödemler indikçe sarkmaz inşallah Yaaaa 1 cm sarkma çok olur ama Benimkiler ödemliyken bile zaten çok dik değillerki... Mayısta benim 2.5 ay kontrolüm sabrım tükenmeye başladı sarkacak diye ödüm kopuyor ve üstelik hala ameliyat öncesi gibi kambur duruyorum Sarkmasın yaaaaa....Bugün doktor kontrolüm vardı tam 2.5 ay oldu artık daha küçülme olmaz dedi ölçtü 1 cm aşağı inmiş normal dedi biraz daha yunuşar dedi izler çok çok iyi contractubex kremi 3 ay sonunda artık kullanmana gerek yok dedi yüzme hamam sauna herşey olur dedi bugün hamama gittim yunuşak kese bile atıldı tüğ gibiyim :) göğüslerim 95 falandı 80 B şuan ama A olmasını çok isterdim hayalim yapışkan silikon kullanmaktıherkese geçmiş olsun dahada buraya girmem dermişim ama öyle yapıyorlar
Evt ama prof almadı döner sermayeye 3500 gibi bi para ödedik. Cok teşekkürler, umarım öyledirGecmis olsun canim insallah güzel olur ama ödem vardr sekli ancak oturur düzelir bence skıntı etme peki dokuz eylulde para aldılar mi
Şöyle benim kilom 50 boyum 1.65 göğüslerim cok sarkıktı fakat ben 80 b sütyen kullanıyordum. Kendim zayıf olduğum için göğüslerim dikkat çekiyor istediğim bikini giyemiordum vücuduma göre kıyafet secmek yerine hep üst tarafı kapatmak için bol seyler giyiprdum. Adnan hocayı eşim arastırmıs ve onunla gittik herseyi anlattım o da göğüslerimin asırı bi büyüklüğü olmadığını söyledi cok tatlı bi adam az konusan fakat güven veren bi hali var. Ben kararlıyım bel ağrısı cekiorum durus bızukluğu oluyor göğüslerimi kapatmak için kambur duruyorsum. Doktora kesinlikle küçülmesini istediğimi söyledim. Bıktım artık ergenliğimin katili dedim. Sadece diklestirme değil kğçültme de istiyorum dedim. Suan eski sütyenlerimi deniyorum yine aynı oluyo kıyafette durusu yine aynı sadece dik göğüslerim var. Ama boyut olarak aynı. Yine sütyen secerken aynı boyutu almaktan cok mutsuz olucam. Kontrolde poliklinkte baska doktorlar baktı ısrarla bu boyut normal senin vucuduna uygun olanı yaptık dedi. Dikişlerim hala büzük büzük duruyor. İki göğsüm arasında da boyut farkı var. Sanki adnan hoca değilde yeni okulu bitirmiş bi doktor ameliyatıma girmişte deneme yapmıs gibi hiç estetik durmuyor. Ayrıca poliklinkte bakan doktor sürekli ödem var sekli en az 6 ayda oturcak fakat boyutu b cup olucak dedi. Ben zaten b cup kullanıyordum beni mutsuz eden bu . Bosu bosuna bıcak altına mı yattım diye günlerdir ağlıyorum. Nolur beni biraz rahatlat bu amrliyatı olduysan . Birde benim anlamadığım su bu estetik ameliyat ve kendi isteğimle gidiyorum doktora sonucta hastanın isteği dısında yapılmamalı değil mi bana kadınsılığın yitirilmemesi gerektiğinş söyledi fakat ben zaten eşimle konustum ayrıca toplam 250 gr alınmıs ne kadar farkedecektiki bunların hiç birini söylemediler belki aceleci davranıyorum ama benim isteğimi tamemen yok saydılar ben cok kilo alıp veriyorum bu göğüsler büyük olunca yine sarkıcak diklestirmenin ne anlamı var benim şikayetim büyük olmasıydıNoldu neden memnun değilsin özelden resim yollayabilirsen fikir belirtebilirim benim epey oldu aml olalı hatta iki kez oldum
Ya inanamıyorum benim görüştüğümŞöyle benim kilom 50 boyum 1.65 göğüslerim cok sarkıktı fakat ben 80 b sütyen kullanıyordum. Kendim zayıf olduğum için göğüslerim dikkat çekiyor istediğim bikini giyemiordum vücuduma göre kıyafet secmek yerine hep üst tarafı kapatmak için bol seyler giyiprdum. Adnan hocayı eşim arastırmıs ve onunla gittik herseyi anlattım o da göğüslerimin asırı bi büyüklüğü olmadığını söyledi cok tatlı bi adam az konusan fakat güven veren bi hali var. Ben kararlıyım bel ağrısı cekiorum durus bızukluğu oluyor göğüslerimi kapatmak için kambur duruyorsum. Doktora kesinlikle küçülmesini istediğimi söyledim. Bıktım artık ergenliğimin katili dedim. Sadece diklestirme değil kğçültme de istiyorum dedim. Suan eski sütyenlerimi deniyorum yine aynı oluyo kıyafette durusu yine aynı sadece dik göğüslerim var. Ama boyut olarak aynı. Yine sütyen secerken aynı boyutu almaktan cok mutsuz olucam. Kontrolde poliklinkte baska doktorlar baktı ısrarla bu boyut normal senin vucuduna uygun olanı yaptık dedi. Dikişlerim hala büzük büzük duruyor. İki göğsüm arasında da boyut farkı var. Sanki adnan hoca değilde yeni okulu bitirmiş bi doktor ameliyatıma girmişte deneme yapmıs gibi hiç estetik durmuyor. Ayrıca poliklinkte bakan doktor sürekli ödem var sekli en az 6 ayda oturcak fakat boyutu b cup olucak dedi. Ben zaten b cup kullanıyordum beni mutsuz eden bu . Bosu bosuna bıcak altına mı yattım diye günlerdir ağlıyorum. Nolur beni biraz rahatlat bu amrliyatı olduysan . Birde benim anlamadığım su bu estetik ameliyat ve kendi isteğimle gidiyorum doktora sonucta hastanın isteği dısında yapılmamalı değil mi bana kadınsılığın yitirilmemesi gerektiğinş söyledi fakat ben zaten eşimle konustum ayrıca toplam 250 gr alınmıs ne kadar farkedecektiki bunların hiç birini söylemediler belki aceleci davranıyorum ama benim isteğimi tamemen yok saydılar ben cok kilo alıp veriyorum bu göğüsler büyük olunca yine sarkıcak diklestirmenin ne anlamı var benim şikayetim büyük olmasıydı
Benim görüşmemde de doktor; a cap ın çok küçük olduğunu, kadınsılıktan uzaklaştıracağı için b cap ın bana daha uygun olacağını söyledi. Bir miktar deri çıkartıcam dedi. Valla anlatıklarınla benim görüşmem aynı ayarda. Tırstım birazŞöyle benim kilom 50 boyum 1.65 göğüslerim cok sarkıktı fakat ben 80 b sütyen kullanıyordum. Kendim zayıf olduğum için göğüslerim dikkat çekiyor istediğim bikini giyemiordum vücuduma göre kıyafet secmek yerine hep üst tarafı kapatmak için bol seyler giyiprdum. Adnan hocayı eşim arastırmıs ve onunla gittik herseyi anlattım o da göğüslerimin asırı bi büyüklüğü olmadığını söyledi cok tatlı bi adam az konusan fakat güven veren bi hali var. Ben kararlıyım bel ağrısı cekiorum durus bızukluğu oluyor göğüslerimi kapatmak için kambur duruyorsum. Doktora kesinlikle küçülmesini istediğimi söyledim. Bıktım artık ergenliğimin katili dedim. Sadece diklestirme değil kğçültme de istiyorum dedim. Suan eski sütyenlerimi deniyorum yine aynı oluyo kıyafette durusu yine aynı sadece dik göğüslerim var. Ama boyut olarak aynı. Yine sütyen secerken aynı boyutu almaktan cok mutsuz olucam. Kontrolde poliklinkte baska doktorlar baktı ısrarla bu boyut normal senin vucuduna uygun olanı yaptık dedi. Dikişlerim hala büzük büzük duruyor. İki göğsüm arasında da boyut farkı var. Sanki adnan hoca değilde yeni okulu bitirmiş bi doktor ameliyatıma girmişte deneme yapmıs gibi hiç estetik durmuyor. Ayrıca poliklinkte bakan doktor sürekli ödem var sekli en az 6 ayda oturcak fakat boyutu b cup olucak dedi. Ben zaten b cup kullanıyordum beni mutsuz eden bu . Bosu bosuna bıcak altına mı yattım diye günlerdir ağlıyorum. Nolur beni biraz rahatlat bu amrliyatı olduysan . Birde benim anlamadığım su bu estetik ameliyat ve kendi isteğimle gidiyorum doktora sonucta hastanın isteği dısında yapılmamalı değil mi bana kadınsılığın yitirilmemesi gerektiğinş söyledi fakat ben zaten eşimle konustum ayrıca toplam 250 gr alınmıs ne kadar farkedecektiki bunların hiç birini söylemediler belki aceleci davranıyorum ama benim isteğimi tamemen yok saydılar ben cok kilo alıp veriyorum bu göğüsler büyük olunca yine sarkıcak diklestirmenin ne anlamı var benim şikayetim büyük olmasıydı
Ameliyat oldunuzmu acil şifalar dilerimPerşembe sabah ameliyat olacağım yazınızı okuyunca bi mutlu oldum nedense korkuyorum çok ama olmakta istiyoruminsallah benimde hemen 2.5 ay gecer:))normal sütyen mi takiyosunuz artık?cok gecmis olsun darısı bana ve olacaklara olmak isteyenlere:)))
İlk dr destekli altında demiri olan bqya bormal bi sütyen verdi şekli otursun hep tak dedi şimdi dışarı çıkarken onu evde sımsıkı soorcu sütyeni takıyorum dantelli bir saat taksam kaşındırıyor ya şuan için böyke ilk bir ay dr un verdiği takılıcak ben biraz daha küçülür diye sütyen almadım sporcu sütyeni gece yan yattığında bile sabit tutuyor güzelAmeliyat oldunuzmu acil şifalar dilerim
Biçok arkadaşım İstanbul başakşehir devlet hast oldu çokda bkletmıyolarmış ben özelde olmaya karar vermeseydım orda olcaktımİstanbulda her hangi bir devlet hastanesinde olan varmi ve ne kadar surede gun veriyorlar
Ben iyım cnm Evt pek giremedım işler güçler ıyım tek memede alta birleşen yer daha düzelmedi içinde ip oldu için tamamen kapanmadı daha ama bi sorun yok sen nasıl oldunFatmaamed son durumlar nedir sende, bu aralar pek bir şey yazmadın...
iyiyi bende şimdilik bişey yok alt dikişimin başında sadece hafif bir şişlik var sanırım ödemli orası onu takip ediyorum iz kremi sürüyorum...Ben iyım cnm Evt pek giremedım işler güçler ıyım tek memede alta birleşen yer daha düzelmedi içinde ip oldu için tamamen kapanmadı daha ama bi sorun yok sen nasıl oldun
Keşke 1 2 cm daha küçülse ya o kadar pişmanım ki sorma şuan adet olucam uçtan 96 cm yi buldu ama dik yani uçları yukarı bakıyor ama zaten baştan da dedi yumuşayıp aşağı inecekti 1 cm inmiş normal dedi 2.5 ay tam bugün oldu sanki daha küçülür gibime geliyor ya o sertlik gidince falan ya biri beni aydınlatsın lütfen 2.5 ay sonunda küçülürmü şuan 80B A ya düşermi mesela bir kaç cm ileJurjum ödemlerin tamamen geçmişmiki daha küçülme olmaz dedi doktor... Yani biraz daha yumuşar dediğine göre daha biraz ödem var demek değilmidir eeeee ödem varsa biraz daha küçülür o zaman ama bu 1 cm aşağı inme olayı sarkma anlamınamı geliyor.... Ayyyy ödemler indikçe sarkmaz inşallah Yaaaa 1 cm sarkma çok olur ama Benimkiler ödemliyken bile zaten çok dik değillerki... Mayısta benim 2.5 ay kontrolüm sabrım tükenmeye başladı sarkacak diye ödüm kopuyor ve üstelik hala ameliyat öncesi gibi kambur duruyorum Sarkmasın yaaaaa....
benim tam 1 ay oldu, benim doktorum zaten b, c arası olur dedi, bende ölçünce 96-97 çıkıyor... a ya düşmesi imkansız gibi, ideal aslında b cup ama hep daha da küçük mü olsaydı diye hep düşünüyoruz, aman büyümesin de bir daha :)Keşke 1 2 cm daha küçülse ya o kadar pişmanım ki sorma şuan adet olucam uçtan 96 cm yi buldu ama dik yani uçları yukarı bakıyor ama zaten baştan da dedi yumuşayıp aşağı inecekti 1 cm inmiş normal dedi 2.5 ay tam bugün oldu sanki daha küçülür gibime geliyor ya o sertlik gidince falan ya biri beni aydınlatsın lütfen 2.5 ay sonunda küçülürmü şuan 80B A ya düşermi mesela bir kaç cm ile
Seninde 95 lere düşer peki adet dönemi yaklaşırken göğüslerin şişiyor mubenim tam 1 ay oldu, benim doktorum zaten b, c arası olur dedi, bende ölçünce 96-97 çıkıyor... a ya düşmesi imkansız gibi, ideal aslında b cup ama hep daha da küçük mü olsaydı diye hep düşünüyoruz, aman büyümesin de bir daha :)
benim normalde de şişmiyordu şuanda da öyleyim , herhangi birşey hissetmedimSeninde 95 lere düşer peki adet dönemi yaklaşırken göğüslerin şişiyor mu
Evet oldum tesekkur ederim bugün ikinci gunum biraz ağrılarım var ama dayanilmayacak gibi degil cok şükürAmeliyat oldunuzmu acil şifalar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?