Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Öncelikle hepinize geçmiş olsun spor ile küçülme olmuyor mu.ben de çok takıyorum doğum sonu sprora baslarim diyorum

Merhaba ben dokuz eylülde adnan menderes hocaya küçğltme ameliyatı oldum. Benim gibi adnan hocaya olan varsa sonucları benimle paylaşabilir mi. Ben 25. Günümdeyim fakat cok memnun gibi değilim hiç
Gecmis olsun canim insallah güzel olur ama ödem vardr sekli ancak oturur düzelir bence skıntı etme peki dokuz eylulde para aldılar mi

Jurjum ödemlerin tamamen geçmişmiki daha küçülme olmaz dedi doktor... Yani biraz daha yumuşar dediğine göre daha biraz ödem var demek değilmidir eeeee ödem varsa biraz daha küçülür o zaman ama bu 1 cm aşağı inme olayı sarkma anlamınamı geliyor.... Ayyyy ödemler indikçe sarkmaz inşallah Yaaaa 1 cm sarkma çok olur ama Benimkiler ödemliyken bile zaten çok dik değillerki... Mayısta benim 2.5 ay kontrolüm sabrım tükenmeye başladı sarkacak diye ödüm kopuyor ve üstelik hala ameliyat öncesi gibi kambur duruyorum Sarkmasın yaaaaa....

Noldu neden memnun değilsin özelden resim yollayabilirsen fikir belirtebilirim benim epey oldu aml olalı hatta iki kez oldum
Şöyle benim kilom 50 boyum 1.65 göğüslerim cok sarkıktı fakat ben 80 b sütyen kullanıyordum. Kendim zayıf olduğum için göğüslerim dikkat çekiyor istediğim bikini giyemiordum vücuduma göre kıyafet secmek yerine hep üst tarafı kapatmak için bol seyler giyiprdum. Adnan hocayı eşim arastırmıs ve onunla gittik herseyi anlattım o da göğüslerimin asırı bi büyüklüğü olmadığını söyledi cok tatlı bi adam az konusan fakat güven veren bi hali var. Ben kararlıyım bel ağrısı cekiorum durus bızukluğu oluyor göğüslerimi kapatmak için kambur duruyorsum. Doktora kesinlikle küçülmesini istediğimi söyledim. Bıktım artık ergenliğimin katili dedim. Sadece diklestirme değil kğçültme de istiyorum dedim. Suan eski sütyenlerimi deniyorum yine aynı oluyo kıyafette durusu yine aynı sadece dik göğüslerim var. Ama boyut olarak aynı. Yine sütyen secerken aynı boyutu almaktan cok mutsuz olucam. Kontrolde poliklinkte baska doktorlar baktı ısrarla bu boyut normal senin vucuduna uygun olanı yaptık dedi. Dikişlerim hala büzük büzük duruyor. İki göğsüm arasında da boyut farkı var. Sanki adnan hoca değilde yeni okulu bitirmiş bi doktor ameliyatıma girmişte deneme yapmıs gibi hiç estetik durmuyor. Ayrıca poliklinkte bakan doktor sürekli ödem var sekli en az 6 ayda oturcak fakat boyutu b cup olucak dedi. Ben zaten b cup kullanıyordum beni mutsuz eden bu . Bosu bosuna bıcak altına mı yattım diye günlerdir ağlıyorum. Nolur beni biraz rahatlat bu amrliyatı olduysan . Birde benim anlamadığım su bu estetik ameliyat ve kendi isteğimle gidiyorum doktora sonucta hastanın isteği dısında yapılmamalı değil mi bana kadınsılığın yitirilmemesi gerektiğinş söyledi fakat ben zaten eşimle konustum ayrıca toplam 250 gr alınmıs ne kadar farkedecektiki bunların hiç birini söylemediler belki aceleci davranıyorum ama benim isteğimi tamemen yok saydılar ben cok kilo alıp veriyorum bu göğüsler büyük olunca yine sarkıcak diklestirmenin ne anlamı var benim şikayetim büyük olmasıydı

Ya inanamıyorum benim görüştüğüm
Benim görüşmemde de doktor; a cap ın çok küçük olduğunu, kadınsılıktan uzaklaştıracağı için b cap ın bana daha uygun olacağını söyledi. Bir miktar deri çıkartıcam dedi. Valla anlatıklarınla benim görüşmem aynı ayarda. Tırstım biraz

Üzülerek söylüyorumki devlet hastanelerinde zaten proflar değil asistanlar ameliyatı yapıyo. O yüzden hissettiğin büyük olasılık doğru. Ama sözettiğin büzüklük ne derecede bilmiyorum da zamanla daha iyi olabiliyor. Geçer geçmez görmeden daha net bişey söyleyemicem. onun dışında b cup gayet iyi bir ölçü. Daha küçük olsa mutsuz olurdun diye düşünüyorum. Millet akın akın silikon yaptırıyo küçük diye düşün. Dikleşmiş olması seni tatmin etmedimi. Sarkık sönük göğüslerinden kurtuldun işte. Büzüklüğün ve eşitsizlik ileri boyutta değilse hiç üzülme bence. Meme başların nasıl dikiş izlerin nasıl.

Ameliyat oldunuzmu acil şifalar dilerim

Ameliyat oldunuzmu acil şifalar dilerim
İlk dr destekli altında demiri olan bqya bormal bi sütyen verdi şekli otursun hep tak dedi şimdi dışarı çıkarken onu evde sımsıkı soorcu sütyeni takıyorum dantelli bir saat taksam kaşındırıyor ya şuan için böyke ilk bir ay dr un verdiği takılıcak ben biraz daha küçülür diye sütyen almadım sporcu sütyeni gece yan yattığında bile sabit tutuyor güzel

Slm arkadaşlar aylardır meme küçültme yorumlarını okuyorum üyeliğim anca onaylandı yazabildim hepinize çokkk teşekkür ederim senelerdir ertwlediğim ameliyatı sizlerden cesaret alıp olucam Allah ın izniyle ben İstanbul medicana hast haznedar koray kır a olucam çok doktor doktor gezdim ayy çok doluyum bu konuda neyse artık burdayım yazarım bol bol herkeze hayırlı kandiller

Ben iyım cnm Evt pek giremedım işler güçler ıyım tek memede alta birleşen yer daha düzelmedi içinde ip oldu için tamamen kapanmadı daha ama bi sorun yok sen nasıl oldun
iyiyi bende şimdilik bişey yok alt dikişimin başında sadece hafif bir şişlik var sanırım ödemli orası onu takip ediyorum iz kremi sürüyorum...

Keşke 1 2 cm daha küçülse ya o kadar pişmanım ki sorma şuan adet olucam uçtan 96 cm yi buldu ama dik yani uçları yukarı bakıyor ama zaten baştan da dedi yumuşayıp aşağı inecekti 1 cm inmiş normal dedi 2.5 ay tam bugün oldu sanki daha küçülür gibime geliyor ya o sertlik gidince falan ya biri beni aydınlatsın lütfen 2.5 ay sonunda küçülürmü şuan 80B A ya düşermi mesela bir kaç cm ile

benim tam 1 ay oldu, benim doktorum zaten b, c arası olur dedi, bende ölçünce 96-97 çıkıyor... a ya düşmesi imkansız gibi, ideal aslında b cup ama hep daha da küçük mü olsaydı diye hep düşünüyoruz, aman büyümesin de bir daha :)

Seninde 95 lere düşer peki adet dönemi yaklaşırken göğüslerin şişiyor mu

20 gün oldu benim ameliyatım şuan biri küçük diğeri büyük bayada belli oluyo illaki birazcık şişlik vardır ama kalacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…