- 9 Ocak 2018
- 294
- 84
- 28
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.281
Geçmiş olsun hepsi geçiyorEvet oldum tesekkur ederim bugün ikinci gunum biraz ağrılarım var ama dayanilmayacak gibi degil cok şükür
Geçmiş olsun darısı bana inşallahGeçmiş olsun hepsi geçiyor
Tam benimki gibi .Bende epiderm silikon kullanıyorum.herhangi bir iz kremi verdi mi doktorunuz ?Sen resim yollamak istememiştin sanırım dimi yanlış hatırlamıyorsam. Yani en azından dikişini çekersen yorum yapabilirim. Nasıl anlatsam pembeliği geçmiyor. kabuk bağlamıyor. Ve parmağınla hissedebiliyorsun. Dilerim senin öyle değildir.
yaa öylemi.. nadir görülüyor o da bize rastlamış. Ne boyutta özelden resim gönderebilirmisin. Bende kullandım ama bıraktım artık sinir oldum tak çıkar tak çıkar bana çok eziyetli geldi. Küçük küçük parçalar yıka kurut tak falan. Ayrıca mikrop kaptırdım dikişlerime antb krem sürdüm daha yeni düzeldi. Daha da kullanmıyorum. Sen fayda gördünmüTam benimki gibi .Bende epiderm silikon kullanıyorum.herhangi bir iz kremi verdi mi doktorunuz ?
Meme basım gayet iyi cok şükür dik olması güzel fakat zamanla bğyğklüğğnde oynama yapılmadığı için ve cocuk doğurunca yine büyüyecek ve sarkıcak bosu bosuna bi ameliyat olmamak adına öncesinde yaptırmak istedim fakat mutsuzum buraya yazan herkes gibi cok mutluyum memnunu demek isterdim bende , ameliyattan önce b cup zaten benim vucut ölçülerime göre yine büyük ben minyon tipli bi kızım , insallah ödemdir ve iner tam bir ay oldu fakat pek değişm hala yokÜzülerek söylüyorumki devlet hastanelerinde zaten proflar değil asistanlar ameliyatı yapıyo. O yüzden hissettiğin büyük olasılık doğru. Ama sözettiğin büzüklük ne derecede bilmiyorum da zamanla daha iyi olabiliyor. Geçer geçmez görmeden daha net bişey söyleyemicem. onun dışında b cup gayet iyi bir ölçü. Daha küçük olsa mutsuz olurdun diye düşünüyorum. Millet akın akın silikon yaptırıyo küçük diye düşün. Dikleşmiş olması seni tatmin etmedimi. Sarkık sönük göğüslerinden kurtuldun işte. Büzüklüğün ve eşitsizlik ileri boyutta değilse hiç üzülme bence. Meme başların nasıl dikiş izlerin nasıl.
Mrb Ankara tı ta kime ameliyat oldunuz acaba şimdi nasılsınız teşekkürlerÖncelikle geçmiş olsun
Merak ettiğim bir konu var diyelim ki ücretsiz operasyon şartlarını karşılamıyorum böyle bir durumda fakülte yada devlet hastanesinde ne kadar ücret isterler özeller 8.000 istiyor
Mrb bende yarın Burak beye gidicem korkularım var birsürü şey okuyorum burdan. yeterince küçüldümü sizce. evlimisiniz süt verme işine ne dedi teşekkürlerSelamlar,2 ay önce Ankara’da meme küçültme ameliyatı oldum,daha önce bu forumdan çok fikir aldığım oldu,ben de bu ameliyatı olmak isteyenlere yardımcı olmak amacıyla yazıyorum.Uzun araştırmalar sonucu Gazi üniversitesi’nde hoca olan bir doktora gittim 400 tl muayene ücreti ödedim ve ameliyat için 16000 tl istedi ve ameliyatın detaylarını anlattı muayene etti.Bu fiyat bana çok yüksek geldi,daha sonra bu forumda Ankara Üniversitesi’nde meme küçültme olan birini okudum ve Ankara Üniversitesi hastanesinde Doç.Dr. Burak Kaya dan randevu aldım.Kendisi yurtdışından yeni dönmüştü.Hastaneye 110 tl muayene ücreti yatırdım,Burak hoca o kadar sıcak ve ilgiliydi ki gözüm kapalı ona ameliyat olmaya karar verdim,diğer doktordan çok daha güzel muayene etti ve meme ölçülerimin ameliyata uygun olduğunu söyledi.Yaşım genç olduğu için süt damarlarını %70 ihtimalle koruyacağını söyledi. 2 hafta sonraya ameliyat günü aldım,ameliyattan 3 gün önce yine aynı yerde tahlillerimi ücretsiz yaptırdım.Ameliyat için sadece 1350 tl hoca farkı ödedim ,2 gece hastanede kaldım,özel oda farkı 250 tl civarında ödedim.120 tl civarı hastaneden alınan sporcu sütyenine ödedim.Toplamda 2000 tl yi geçmedi ödediğim para.Hastane çalışanları son derece ilgiliydi odalar eski ama gerekli herşey var çok rahat ettim.Burak hoca ve asistanlar sık sık kontrole geldiler.Ameliyat sonrası çok ağrım olmadı,verilen ilaçlar ağrıları kesmeye yetti,2 gün sonunda sütyeni takıp taburcu ettiler.1.hafta ve 1. Ay kontrollerine gittim,her şey yolunda çok şükür.Mememin şeklinden de gayet memnunum,doktorumu gözü kapalı herkese öneririm,beklemeden ameliyat olmanızı da öneririm,1 hafta sonra ağır kaldırmadan hayatıma döndüm abartılacak bir zorluğu yok.
bende 1 hafta once gazi universitesinde burak beye muayene oldum ucretsiz. bana cok samimi ve guvenilir geldi ama soyadini unuttum sirada beklerken burak doktora burnunu yaptirmis birine denk geldim.cildinin cok hassas olmasina ragmen sonuctan cok memnun kaldigini soyledi. bu arada bana 2 bin lira fiyat cikardi.hastane ortami ve calisanlari cok ilgiliydi . fikir olsun...Mrb bende yarın Burak beye gidicem korkularım var birsürü şey okuyorum burdan. yeterince küçüldümü sizce. evlimisiniz süt verme işine ne dedi teşekkürler
Arkadaşlar sağa sola ne zaman yatabildiniz
Arkadaşlar ameliyattan ne kadar süre sonra çocuğu kucağıma alabilirim zayıf zaten 8.5 kilo
Bende emziriyorumda doktor göğsün eski formuna kavuşabilmesi için en aşağı 3 ay geçmesi gerektiğini söyledi. Ne zaman sizin ameliyatınız?ben de sut vermeyi 2 haftadir biraktim ultrasonda sut damarli cikti ama sikinti olmuycagini soyledi bana ameliyat için.
30 temmuzda benim ameliyat.tam 3 ay varBende emziriyorumda doktor göğsün eski formuna kavuşabilmesi için en aşağı 3 ay geçmesi gerektiğini söyledi. Ne zaman sizin ameliyatınız?
Anladım hakkınızda hayırlısı30 temmuzda benim ameliyat.tam 3 ay var
Amin inşallah Allah banada "çok mutluyum çok güzel oldu" demeyi nasip etsin.Bende bugün oldum kurtuldum darısı olmak isteyenlerin başına şu şiş hali ile bile çok güzel
amin inşallah herkese nasip etsinAmin inşallah Allah banada "çok mutluyum çok güzel oldu" demeyi nasip etsin.
geçmişolsunBende bugün oldum kurtuldum darısı olmak isteyenlerin başına şu şiş hali ile bile çok güzel
bana da bana daAmin inşallah Allah banada "çok mutluyum çok güzel oldu" demeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?