Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Tam benimki gibi .Bende epiderm silikon kullanıyorum.herhangi bir iz kremi verdi mi doktorunuz ?

Tam benimki gibi .Bende epiderm silikon kullanıyorum.herhangi bir iz kremi verdi mi doktorunuz ?
yaa öylemi.. nadir görülüyor o da bize rastlamış. Ne boyutta özelden resim gönderebilirmisin. Bende kullandım ama bıraktım artık sinir oldum tak çıkar tak çıkar bana çok eziyetli geldi. Küçük küçük parçalar yıka kurut tak falan. Ayrıca mikrop kaptırdım dikişlerime antb krem sürdüm daha yeni düzeldi. Daha da kullanmıyorum. Sen fayda gördünmü

Meme basım gayet iyi cok şükür dik olması güzel fakat zamanla bğyğklüğğnde oynama yapılmadığı için ve cocuk doğurunca yine büyüyecek ve sarkıcak bosu bosuna bi ameliyat olmamak adına öncesinde yaptırmak istedim fakat mutsuzum buraya yazan herkes gibi cok mutluyum memnunu demek isterdim bende , ameliyattan önce b cup zaten benim vucut ölçülerime göre yine büyük ben minyon tipli bi kızım , insallah ödemdir ve iner tam bir ay oldu fakat pek değişm hala yok

Öncelikle geçmiş olsun
Merak ettiğim bir konu var diyelim ki ücretsiz operasyon şartlarını karşılamıyorum böyle bir durumda fakülte yada devlet hastanesinde ne kadar ücret isterler özeller 8.000 istiyor
Mrb Ankara tı ta kime ameliyat oldunuz acaba şimdi nasılsınız teşekkürler

Mrb bende yarın Burak beye gidicem korkularım var birsürü şey okuyorum burdan. yeterince küçüldümü sizce. evlimisiniz süt verme işine ne dedi teşekkürler

b
Mrb bende yarın Burak beye gidicem korkularım var birsürü şey okuyorum burdan. yeterince küçüldümü sizce. evlimisiniz süt verme işine ne dedi teşekkürler
bende 1 hafta once gazi universitesinde burak beye muayene oldum ucretsiz. bana cok samimi ve guvenilir geldi ama soyadini unuttum sirada beklerken burak doktora burnunu yaptirmis birine denk geldim.cildinin cok hassas olmasina ragmen sonuctan cok memnun kaldigini soyledi. bu arada bana 2 bin lira fiyat cikardi.hastane ortami ve calisanlari cok ilgiliydi . fikir olsun...

ben de sut vermeyi 2 haftadir biraktim ultrasonda sut damarli cikti ama sikinti olmuycagini soyledi bana ameliyat için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…