Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Biraz anlatırmısın ameliyat surecını lütfen bende mayısta Allah kısmet ederse cok gecmiş olsun

Canım uzun zamandır araştırıyordum zaten doktorumu buldum ve ona güvendim çok küçük istiyordum ben çünkü 85dd takıyordum emzirme sürecim bitti kasımda emzirmeyi bıraktım Nisa’nda oldum yani dün ameliyata girerken tahlil klasik beklemeler ameliyat 6 saat sürmüş çünkü üzerinde ince ince çalıştım dedi ki dediği de doğru gerçekten çok güzel olmuş tam istediğim boyutta b cup oldu ama daha da küçülecek şişleri inince drenler takıldı ağrım şu an hiç Yok olmadı da bakalım önümüzde ki günler ne gösterecek..

Hangi hastane ve doktor ben istanbul haznedar medicana hastanesinde doktorum koray kır senelerce dolaştım cektim bu sıkıntıyı sırf narkoz korkusundan ama burası bana cesaret verdi mayısda olup ben burda yazıcam inş inş inş

Ben Gülay Boztosun muayenesine gidip orada anlaşmalı olduğu hastane olan Sancaktepe Via Hospital da oldum bende bayaaa doktor gezdim hatta bir tanesine de karar vermiştim ama nasip Gülay Hanımdı iyi ki ona olmuşum

İki göğsü arasında fark olan arkadaşlar vardı şuan ne durumdasınız ? Benim ikisi güzel ve yuvarlaktı şuan tam 3 ay olucak sağ göğsüm iyileşmesi hep geriden geldi alt kısımda sertlik kaldı diğer göğsüm daha küçük gibi acaba oda aynı olurmu sertlik geçince eşitlenir mi doktor ekimde geçmezse kortizonlu iğne yapalım dedi oeki boyutu eşit olurmu birde 6 ay diyorlar 6 aya hala ödem atma işi devam ediyormu içi acıyor çünkü ve dimdik tamam güzel şükür ama aynı sütyenleri giydiğğm için çok mutsuzum ben bugün pentiye gittim yine eski tarz istediğim sütyeni alamıyorum ya ağlıcam bedenim 80B ama kız ölçtü C cup diyor 95 cm büyük mü sizce

Benimde 80b jurjum. Ama c cup sutyen alabildim.nasıl oluyor bu ölçü bende anlamadım. 22 ocakta ameliyat olmustum

Benimde 80b jurjum. Ama c cup sutyen alabildim.nasıl oluyor bu ölçü bende anlamadım. 22 ocakta ameliyat olmustum
ben henüz sütyen almadım ama ölçtüğümde 95 cm çıkıyor, pentide bedenimi sormuştum onlarda ölçüp b cup demişlerdi, ama hiç denemedim, benim zaten büyük ve sarkıktı, bundan daha küçüğü de sanırım olmazdı, memnunum ben şimdilik, böyle de devam ederim inşallah

Jurjum Bende bugün sütyen bakmaya çıktım hayal kırıklığı ve ellerim bomboş geri döndüm Giydiğim sütyenlerin alt kısmı vücuduma oturmadı gene, ameliyat öncesi çok sarkık olduğundan oturmuyordu şimdi boşa ameliyat olmuş gibi gene oturmuyor kafayı yiycem valla Ölçüm teoride 75A çıkıyor ama pratikte olçüdeki sütyenler çüçük gibi kalıyor göğüslerim yandan pörtleyip alt lastik havada geziyor yaa İki ay oldu ameliyat olalı ve sanki gene sarkmak üzere gibi duruyor. Altları hala çok şiş gibi benimkilerin ve onlar inince gene bedenime yapışık göğüslerim olucak belki Valla bende şu anda çok mutsuzum hayal ettiğim ince askılı ve askısız sütyenleri giyemeyeceğim gene sanırım Ameliyat sonrası tekrar sarkan varmı birileri bişey dese keşke

Selam ne kdr oldu ameliyat olalı belki hala şekli oturmamıştır resim yollarmısın özelden. Altı ayı buluyor son hali. Ve kesin olarak biraz sarkıyor buna hazır ol . Sütyen denemelerini de canlandıranadım gözümde.. belki gördükten sonra anlayabilirim. Geçmiş olsun..

Melekgursoy tam 2 ay oldu ben ameliyat olalı ve hala gögüs altım şiş gergin ve birazda yer yer mor şeklide koltuk altıma doğru yayık oysa özellikle yayık olmasın derli toplu dursun istiyorum demiştim yarın sana foto göndermeyi denerim. D cup dan A cup a düşmesi iyi oldu ama keşke birde dik olsaydı

Benimde 85b ama 85c ya da 90 oluyor istediğim gibi ben ağustosta olmuştum ameliyatı yani evet eski haline göre oldukça normal sorun yok ama ben öyle bıkmışım ki kocaman göğüslerden heralde dümdüz tahta gibi olmak istiyordum ama öyle değil normal bir kadın gibiyim şu an

Evet bende aynı fikirdeyim kestirip atasım vardı şuan çok sexi dik göğüslerim var ama büyük Birde sarkarmı diye soran arkadaşlar 3 AYDA 1 CM sarkmam var bunun için normal diyor doktor bunada Şükürr

Sarkma mı bilemiyorum ama sertlikler azaldı yumuşadı dikişlerin etrafi hala sert ve diğer yerlere göre hissiz sanki zaten doktor herşeyin normale dönmesi için 1 yıl geçmesi gerek demisti

Merhaba Arkadaslar,

Almanya da yasiyorum. Uzun suredir meme kucultme ameliyati istiyordum, bu sene Allah izin verirse olacağim.!
Sorunum hangi doktora ameliyatimi olacagimi bilemiyorum, cok kararsizim .!!!!
Paradan ziyada cok iyi olmasi benim icin daha onemli. Saglik söz konusu olunca...
Secenekler icinde taninmiş doktorlar / estetik merkezleri ön olanda haliyle.
Dr. Hasan Fındik, Dr. Fatih Dağdelen, Newestetik, American Estetik,Dora Hospital... aklima gelenler.
Bu konuda tecrübelerinizi bilgilerinizi paylaşırsaniz çok memnun kalırım.

Bence tanınmışlıktan çok işçiliği çok önemli ismiyle yapmıyo sonuçta ameliyatı ben mayısda koray kır a olucam ameliyatımı çok araştırdım kararımı verdım ameliyat olan arkadaşlar ameliyat öncesi en önemli şey ne paylaşırmısınız bize deneyim olsun zaten cesareti burdan aldım yoksa daha senelerce kocaa memelerle yaşardım :)

Arkadaşlar benim doktorum Kilo vermemi istemişti en az 8-10 Kilo ancak ben sadece 4 Kiloya yakın verebildim bir hafta sonra ameliyat var ve hala Kiloluyum İdeal kiloma toplamda 30 kilo var sizce olmalı miyim yoksa aynı şekle döner mi çok canımı acıtıyor dayanamıyorum vaktim de yok sonraki zamanlar için uzun bir süre...

Merhaba hanımlar bende sedat vatansever e burun estetiği olacağım ama bilgi almak istiyorum burun estetiğinde de başarılkmk acaba bilginiz varsa lütfen aydınlatın nolur luttfenn

Merhaba

öncelikle çok geçmiş olsun :) hangi hastanede hangi doktora oldunuz acaba ? birde hem küçültme hem dikleştirme yapılmadımı sadece küçültmemi yapıldı yoksa ?

merhaba mart 6 ameliyat oldum toparlandi silikon mentor takti dr birisi biraz büyük gibi agri denilmez ama sanki düsücek gibi gögüslerde sizi var ara ara su an büyük gibi birisine 250 cc digerine 225 cc takmis birisinde silikonun oynadigini hissediyorum gögüslerde kücülme olurmu daha bilgi verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…