Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba 6mart gögüstoparlama ameliyati oldum ayni zamanda diklestirme mentor 250cc 225 cc kullanmis dr gögüslerim büyük duruyor ben kücük istemistim ara ara gögüslerde agirlik oluyor düsücek gibi sizliyor sag gögsümdeki silikon takildigi günden beri icerde boslukta gibi oynuyor hareket edince kücülme olurmu acaba daha
billig verirseniz sevinirim

Benim silikon konulmadı kendi vücut dokularimla şekil verildi ama ilk zamanlar doku sıvısı birikimi oluyor o nedenle sizi ağrı normal ama silikonu bilemeyeceğim

Merhaba arkadaslar , bende meme kucultme ameliyati oldum 2012 de . verdigim en dogru kararlardan biriydi , artik kus gibi hafif hissediyorum kendimi ,ozel sutyen zorunda kalmamak , sirt agrilari , omuz cokmesi hizli hareket edememe sorunlarim ortadan kalkti yasamim daha kaliteli suan . 1 gun hastanede yattim ve ertesi gunu 8 saatlik yola ciktim . dikislerimde de hic sorun olmadi sukur . boyle sorunlari olanlar hic dusunmesin bence hemen ameliyat olmali.

Ben de maalesef gec bir karar olsada 5yil once yaptirdim . sukurler olsun bende boyle sorunlar olmadi . 3 cocuk sonrasi hem sarkik hem buyuktu. sikinti yasayan arkadaslar icin uzuldum gercekten tez zamanda sagliginiza kavusmanizi dilerim

bigftm tskler cevap icin benim doku kaybi coktu tek toparlama ile sonuc alinmaz dedi dr onun icin silikon koydu aslinda silikon hic istemEdim ben kücülsün istemistim fakat büyük duruyor

bigftm tskler cevap icin benim doku kaybi coktu tek toparlama ile sonuc alinmaz dedi dr onun icin silikon koydu aslinda silikon hic istemEdim ben kücülsün istemistim fakat büyük duruyor
bana da görüştüğüm bir doktor küçültme yeterli kalmaz üstler boş durur ufak bir silikon koyalım demişti, şimdiye kadar gittiğim hiç bir doktor bunu tavsiye etmemişti kafam karıştı bi süre o yüzden, başka bir doktora oldum ve silikon konmadı.

Ben mayısda ameliyat olucaktım ama 10 kilo fazlamı vericem dedim doktor eger ameliyatdan sonra verirsen şekli bozar dedi vazgectim once kiloyu sabitlicem sonra ameliyat husrana ugramamak için ideal kiloyla ameliyata girmek gerekiyomuş

Canım şimdi silikonsuz haliyle üst taraflar doldu mu?

Kilolu olup meme ameliyatı olan ve sonradan zayıflıyan varmı

Bende çok aşırı kilolu değilim ama kiloluyum.Bazı dotorlar kiloluykende olur diyolar bazı doktorlar kilo ver öyle yapalım diyolar.Bende ameliyattan sonrada kilo verilebilir.

ameliyat olanların hepsi zayıfmı yani ?

Bende çok aşırı kilolu değilim ama kiloluyum.Bazı dotorlar kiloluykende olur diyolar bazı doktorlar kilo ver öyle yapalım diyolar.Bende ameliyattan sonrada kilo verilebilir.

ameliyat olanların hepsi zayıfmı yani ?
Mantıklı aslında ama doktorun dediği ameliyatdan sonra verirsen kiloları şekli bozulurmuş vermem gereken 3-5 değil 10 kilo çünkü dıyete başladım en kısa sürede verip olur kurtulurum inşallah bu koca memelerle yaşlanmak istemiyorum

Ben de maalesef gec bir karar olsada 5yil once yaptirdim . sukurler olsun bende boyle sorunlar olmadi . 3 cocuk sonrasi hem sarkik hem buyuktu. sikinti yasayan arkadaslar icin uzuldum gercekten tez zamanda sagliginiza kavusmanizi dilerim

Merhabalar, ben daha cok ameliyat sonrasi ve oncesi kiyafetle nasil duruyor onu merak ediyorum.Ameliyat olan arkadaslar en azindan bu sekilde paylassalar cok iyi olur..Simdiden tesekkurler.

Merhabalar, ben daha cok ameliyat sonrasi ve oncesi kiyafetle nasil duruyor onu merak ediyorum.Ameliyat olan arkadaslar en azindan bu sekilde paylassalar cok iyi olur..Simdiden tesekkurler.
Daha önce bir kot tişört sokağa çıkamazdım illa ünce bir hırka ya da bol giysiler tercih ediyordum mecburen ama şimdi hiç ne giysem de kamufle etsem derdim yok dış görünüşten ziyade sırt ve boyum ağrılarım bitti sırtüstü yatamazdım yan yatamazdım şimdi özgürüm çok şükür diyorum

Ben mesela dar kesinlkkle giyemiyorum bi sene once dogum yaptim buyuk olan goguslerim bir de sarkti. Emzirme donemini cok uzatmadan bu ameliyati olmak istiyorum..Fakat bazi arkadaslar iyilesme doneminde yasadigi sikintilardan dolayi cekiniyorum.dogumum sezeyan oldu ona kiyasla daha mi zor acaba tecrubeli olanlar yardimci olursa sevinirim.

bu ameliyatı devlet hastanelerin de ücretsiz olan var mı belli bir kriteri var mı acaba ölçü kaç olmalıbrlimde eğrilik ve fıtık çıktı bu geçerli olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…