- 24 Nisan 2018
- 3
- 1
- 1
- 63
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.321
merhaba 6mart gögüstoparlama ameliyati oldum ayni zamanda diklestirme mentor 250cc 225 cc kullanmis dr gögüslerim büyük duruyor ben kücük istemistim ara ara gögüslerde agirlik oluyor düsücek gibi sizliyor sag gögsümdeki silikon takildigi günden beri icerde boslukta gibi oynuyor hareket edince kücülme olurmu acaba daha
billig verirseniz sevinirim
bana da görüştüğüm bir doktor küçültme yeterli kalmaz üstler boş durur ufak bir silikon koyalım demişti, şimdiye kadar gittiğim hiç bir doktor bunu tavsiye etmemişti kafam karıştı bi süre o yüzden, başka bir doktora oldum ve silikon konmadı.bigftm tskler cevap icin benim doku kaybi coktu tek toparlama ile sonuc alinmaz dedi dr onun icin silikon koydu aslinda silikon hic istemEdim ben kücülsün istemistim fakat büyük duruyor
Ben mayısda ameliyat olucaktım ama 10 kilo fazlamı vericem dedim doktor eger ameliyatdan sonra verirsen şekli bozar dedi vazgectim once kiloyu sabitlicem sonra ameliyat husrana ugramamak için ideal kiloyla ameliyata girmek gerekiyomuşArkadaşlar benim doktorum Kilo vermemi istemişti en az 8-10 Kilo ancak ben sadece 4 Kiloya yakın verebildim bir hafta sonra ameliyat var ve hala Kiloluyum İdeal kiloma toplamda 30 kilo var sizce olmalı miyim yoksa aynı şekle döner miçok canımı acıtıyor dayanamıyorum vaktim de yok sonraki zamanlar için uzun bir süre...
bana da görüştüğüm bir doktor küçültme yeterli kalmaz üstler boş durur ufak bir silikon koyalım demişti, şimdiye kadar gittiğim hiç bir doktor bunu tavsiye etmemişti kafam karıştı bi süre o yüzden, başka bir doktora oldum ve silikon konmadı.
Canım şimdi silikonsuz haliyle üst taraflar doldu mu?bana da görüştüğüm bir doktor küçültme yeterli kalmaz üstler boş durur ufak bir silikon koyalım demişti, şimdiye kadar gittiğim hiç bir doktor bunu tavsiye etmemişti kafam karıştı bi süre o yüzden, başka bir doktora oldum ve silikon konmadı.
kendi yapım zaten sönük değildi benim,emzirme olmadığı için, gayet iyi normal görünüyor yaniCanım şimdi silikonsuz haliyle üst taraflar doldu mu?
Geçmiş olsun şimdiden harika geçsin bizide bilgilendir amaaaHerkese merhaba,
Benim de 27 Nisan büyük gün
Kilolu olup meme ameliyatı olan ve sonradan zayıflıyan varmı
Mantıklı aslında ama doktorun dediği ameliyatdan sonra verirsen kiloları şekli bozulurmuş vermem gereken 3-5 değil 10 kilo çünküBende çok aşırı kilolu değilim ama kiloluyum.Bazı dotorlar kiloluykende olur diyolar bazı doktorlar kilo ver öyle yapalım diyolar.Bende ameliyattan sonrada kilo verilebilir.
ameliyat olanların hepsi zayıfmı yani ?
Oldunmu ameliyat geçmişler olsun inş harika memwlere sahip olursunGeçmiş olsun şimdiden harika geçsin bizide bilgilendir amaaa
Ben de maalesef gec bir karar olsada 5yil once yaptirdim . sukurler olsun bende boyle sorunlar olmadi . 3 cocuk sonrasi hem sarkik hem buyuktu. sikinti yasayan arkadaslar icin uzuldum gercekten tez zamanda sagliginiza kavusmanizi dilerim
Daha önce bir kot tişört sokağa çıkamazdım illa ünce bir hırka ya da bol giysiler tercih ediyordum mecburen ama şimdi hiç ne giysem de kamufle etsem derdim yok dış görünüşten ziyade sırt ve boyum ağrılarım bitti sırtüstü yatamazdım yan yatamazdım şimdi özgürüm çok şükür diyorumMerhabalar, ben daha cok ameliyat sonrasi ve oncesi kiyafetle nasil duruyor onu merak ediyorum.Ameliyat olan arkadaslar en azindan bu sekilde paylassalar cok iyi olur..Simdiden tesekkurler.
Daha önce bir kot tişört sokağa çıkamazdım illa ünce bir hırka ya da bol giysiler tercih ediyordum mecburen ama şimdi hiç ne giysem de kamufle etsem derdim yok dış görünüşten ziyade sırt ve boyum ağrılarım bitti sırtüstü yatamazdım yan yatamazdım şimdi özgürüm çok şükür diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?