- 18 Temmuz 2017
- 297
- 65
- 48
- 34
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.341
Sezaryen ameliyat bile değilmiş bu ciddi bir operasyon iyileşme süreci de hassas ve uzun zaman alıyor desteğe kesinlikle ihtiyaç var ama değer hiç pişman olmadımBen mesela dar kesinlkkle giyemiyorum bi sene once dogum yaptim buyuk olan goguslerim bir de sarkti. Emzirme donemini cok uzatmadan bu ameliyati olmak istiyorum..Fakat bazi arkadaslar iyilesme doneminde yasadigi sikintilardan dolayi cekiniyorum.dogumum sezeyan oldu ona kiyasla daha mi zor acaba tecrubeli olanlar yardimci olursa sevinirim.
hangi doktora oldunuz acaba bir de dikiş izi kalıyor muSezaryen ameliyat bile değilmiş bu ciddi bir operasyon iyileşme süreci de hassas ve uzun zaman alıyor desteğe kesinlikle ihtiyaç var ama değer hiç pişman olmadım
özel hastane mi ben yeni araştırmaya başladım da ücretsiz yapılıyormuş devletteAhmet isikdemir e oldum dikiş izi var ama artık yavaş yavaş ten rengine dönüyor
İnşallahhh darısı bana ne güzel okudukça imreniyorum kıyafet çok sıkıntı ne gıysem yakışmıyo alt incecik üst kocamannnnDaha önce bir kot tişört sokağa çıkamazdım illa ünce bir hırka ya da bol giysiler tercih ediyordum mecburen ama şimdi hiç ne giysem de kamufle etsem derdim yok dış görünüşten ziyade sırt ve boyum ağrılarım bitti sırtüstü yatamazdım yan yatamazdım şimdi özgürüm çok şükür diyorum
Bende çok aşırı kilolu değilim ama kiloluyum.Bazı dotorlar kiloluykende olur diyolar bazı doktorlar kilo ver öyle yapalım diyolar.Bende ameliyattan sonrada kilo verilebilir.
ameliyat olanların hepsi zayıfmı yani ?
Evet ben özelde oldum çünkü devlette çok gün atıyorlar benim zaman problemim vardı biraz mecburi oldu burada da okudum devlette olup memnun olan çok arkadaş var önemli olan doktorözel hastane mi ben yeni araştırmaya başladım da ücretsiz yapılıyormuş devlette
merhaba öncelikle çok geçmiş olsun ben de yeni araştırmaya başladım aslında 4 senedir falan düşünüyordum da evllikten sonra falan diye düşündüm hep ama artık canıma tak etti düğünüm var yakında ve gelinlik bakarken çok zorlandım kesin karar verdim olmak istiyorum bana süreç hakkında bilgi verirmisiniz özel mi devlette mi ücret vs. bir de beden ölçüsünü biz mi belirliyoruz ben 80 kiloyum boyum 72 kilo vermem lazım mı göğüslerim aşırı büyük ve sarktı son 2 yılda kilo alıp vermekten bu küçültme ve dikleştirme aynı anda mı oluyor bir de doktorlar tasarı falan yapıyor mu hissizlik oluyor mu çocuk olursa ilerde sıkıntı olcak mı çok soru sordum kusura bakmayınSelamlar, hepinize onden bir tesekkur borcluyum, okudum okudum okudum ve sonunda yillarin hayalini gerceklestirme şansını sayenizde buldum.
Sorulari alabilirim bugun 2. Gunum :)
merhaba öncelikle çok geçmiş olsun ben de yeni araştırmaya başladım aslında 4 senedir falan düşünüyordum da evllikten sonra falan diye düşündüm hep ama artık canıma tak etti düğünüm var yakında ve gelinlik bakarken çok zorlandım kesin karar verdim olmak istiyorum bana süreç hakkında bilgi verirmisiniz özel mi devlette mi ücret vs. bir de beden ölçüsünü biz mi belirliyoruz ben 80 kiloyum boyum 72 kilo vermem lazım mı göğüslerim aşırı büyük ve sarktı son 2 yılda kilo alıp vermekten bu küçültme ve dikleştirme aynı anda mı oluyor bir de doktorlar tasarı falan yapıyor mu hissizlik oluyor mu çocuk olursa ilerde sıkıntı olcak mı çok soru sordum kusura bakmayın
4 mayısta düğün düğün bitince hemen olmak istiyorum hata yaptım düğünden önce olsaydım keşke gelinlik bakarken sıkıntı çıkınca dank ettiBen özelde oldum ama devlette belirli ölçüdeki sartlara uyuyorsaniz ücretsiz olabiliyorsunuz. Burda oyle ameliyat olan cok arkadas var cevaplarlar eminim.
Benim doktorum emzirme ile ilgili bir kaybin olmayacak dedi. Kucultme diklestirme yaptirdim ben. Dugun ne kadar yakinda? Cok yakindaysa tam olarak iyilesme sureci en az 6 ay bence.
Doktorla olculeri ortak belirliyorsun ama senin vucuduna uygun olani o soyluyor zaten mesela ben israrla B olsun dedim, o sana B olmaz B-C arası yapacağım dedi. Doktora guvenmek gerekiyor biraz da...
Bence tanınmışlıktan çok işçiliği çok önemli ismiyle yapmıyo sonuçta ameliyatı ben mayısda koray kır a olucam ameliyatımı çok araştırdım kararımı verdım ameliyat olan arkadaşlar ameliyat öncesi en önemli şey ne paylaşırmısınız bize deneyim olsun zaten cesareti burdan aldım yoksa daha senelerce kocaa memelerle yaşardım :)
Sorularına cevap verecek kişi benim sanırımBen mesela dar kesinlkkle giyemiyorum bi sene once dogum yaptim buyuk olan goguslerim bir de sarkti. Emzirme donemini cok uzatmadan bu ameliyati olmak istiyorum..Fakat bazi arkadaslar iyilesme doneminde yasadigi sikintilardan dolayi cekiniyorum.dogumum sezeyan oldu ona kiyasla daha mi zor acaba tecrubeli olanlar yardimci olursa sevinirim.
Hanımlar merhaba. Ben de uzun uzun yıllar sonrasında iki çocuk doğurduktan sonra karar verdim bu ameliyata. Yaklaşık 2 ay olacak nerdeyse sıkıntılarım bitti. Normal sütyen kullanabilirsin dedi doktorum. Benim her iki göğsümden 2 kilo meme dokusu alındı. Yani çok büyüktü göğüsler. Özelde olduk ameliyatımı. ilk 1 ay çok zorluk yaşadım ağrı sızı olmuyor diyenlere şaşıyorum. Kesinlikle zor bir operasyon. Ağır kaldırmadım ama kollarımı rahat kullandım. 85 b cup oldum istediğim sütyen modelini seçmek Harika, beyaz giymek harika, kambur durmak Yok, bol giyinmek Yok. Ama bunların bir bedeli var sabretmek. Bu ameliyatı olmak isteyenler sabırlı olmalı iyileşme süreci bir hayli uzun ama sonuç güzel :) sorusu olanlara yardımcı olabildiysem ne mutlu :))ama caydirici olmasin tabi soylediklerim dayanilmaz bir durum yok, sezeryanda bi de bebekle uğraştık, bu ameliyatta ugrasilacak bebek yok boyle düşünün
Ben özelde oldum ama devlette belirli ölçüdeki sartlara uyuyorsaniz ücretsiz olabiliyorsunuz. Burda oyle ameliyat olan cok arkadas var cevaplarlar eminim.
Benim doktorum emzirme ile ilgili bir kaybin olmayacak dedi. Kucultme diklestirme yaptirdim ben. Dugun ne kadar yakinda? Cok yakindaysa tam olarak iyilesme sureci en az 6 ay bence.
Doktorla olculeri ortak belirliyorsun ama senin vucuduna uygun olani o soyluyor zaten mesela ben israrla B olsun dedim, o sana B olmaz B-C arası yapacağım dedi. Doktora guvenmek gerekiyor biraz da...
Tam olarak göğüs altı ve üstü cm nedir benim 80 cm 95 cm çıkıyor B C arası mı oluyor bu şimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?