Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sezaryen ameliyat bile değilmiş bu ciddi bir operasyon iyileşme süreci de hassas ve uzun zaman alıyor desteğe kesinlikle ihtiyaç var ama değer hiç pişman olmadım

İnşallahhh darısı bana ne güzel okudukça imreniyorum kıyafet çok sıkıntı ne gıysem yakışmıyo alt incecik üst kocamannnn

Bende çok aşırı kilolu değilim ama kiloluyum.Bazı dotorlar kiloluykende olur diyolar bazı doktorlar kilo ver öyle yapalım diyolar.Bende ameliyattan sonrada kilo verilebilir.

ameliyat olanların hepsi zayıfmı yani ?

Bugün bende bir doktorun asistani ile konustum. Kilo ile ilgili bir soru sormadi. Fotograflarimi yolladim gayet net iyi dedi... sanirim kilo ameliyat olmaya engel degil.!

özel hastane mi ben yeni araştırmaya başladım da ücretsiz yapılıyormuş devlette
Evet ben özelde oldum çünkü devlette çok gün atıyorlar benim zaman problemim vardı biraz mecburi oldu burada da okudum devlette olup memnun olan çok arkadaş var önemli olan doktor

Selamlar, hepinize onden bir tesekkur borcluyum, okudum okudum okudum ve sonunda yillarin hayalini gerceklestirme şansını sayenizde buldum.
Sorulari alabilirim bugun 2. Gunum :)
merhaba öncelikle çok geçmiş olsun ben de yeni araştırmaya başladım aslında 4 senedir falan düşünüyordum da evllikten sonra falan diye düşündüm hep ama artık canıma tak etti düğünüm var yakında ve gelinlik bakarken çok zorlandım kesin karar verdim olmak istiyorum bana süreç hakkında bilgi verirmisiniz özel mi devlette mi ücret vs. bir de beden ölçüsünü biz mi belirliyoruz ben 80 kiloyum boyum 72 kilo vermem lazım mı göğüslerim aşırı büyük ve sarktı son 2 yılda kilo alıp vermekten bu küçültme ve dikleştirme aynı anda mı oluyor bir de doktorlar tasarı falan yapıyor mu hissizlik oluyor mu çocuk olursa ilerde sıkıntı olcak mı çok soru sordum kusura bakmayın

Ben özelde oldum ama devlette belirli ölçüdeki sartlara uyuyorsaniz ücretsiz olabiliyorsunuz. Burda oyle ameliyat olan cok arkadas var cevaplarlar eminim.
Benim doktorum emzirme ile ilgili bir kaybin olmayacak dedi. Kucultme diklestirme yaptirdim ben. Dugun ne kadar yakinda? Cok yakindaysa tam olarak iyilesme sureci en az 6 ay bence.
Doktorla olculeri ortak belirliyorsun ama senin vucuduna uygun olani o soyluyor zaten mesela ben israrla B olsun dedim, o sana B olmaz B-C arası yapacağım dedi. Doktora guvenmek gerekiyor biraz da...

4 mayısta düğün düğün bitince hemen olmak istiyorum hata yaptım düğünden önce olsaydım keşke gelinlik bakarken sıkıntı çıkınca dank etti

Simdiden cok gecmis olsun sana, umarim hersey gönlünce olur olsun Bugün Dr Hasan Findik ile görüstüm, gayet iyi gecti görüsmemisz. 2 haftaya Istanbul a gidip birde yüzyüze görüsmeyi teklif ettim, gidiyorum Allah in izni ile... Yorumlar okudum cok, isinin ehli oldugunu biraz pahali oldugunu sadece yazan yorumlar coktu... benim icinde sonuc önemli ve sagligim

Sorularına cevap verecek kişi benim sanırım 1 sene önce sezaryen oldum 17 Nisan da Meme küçültme ameliyatı hangisi zor dersen sezeryan daha zor derim ama benim iyileşme sürecim çok hızlı şu an yüzüstü bile yatabiliyorum dikkatli bir şekilde... ameliyatım 6 saat sürdü 1 gece hastanede kaldım salı günü ameliyat oldum cumartesi günü drenler çıktı ve hoooop Ağvaya gittim ve 1 yaşında çocuğum var annem yanımdaydı ilk 2-3 gün almadım sonra hep kucağımdaydı bu kadar hızlı iyileşmenin tek sebebi sigara kullanmamam hayatım boyunca sigara ağzıma sürmedim doktor sadece buna bağlıyor şu anda da yine il dışında gezmedeyim dikişler düşmek üzere şişlik indi gibi ben diyete başladım herşey normal yani olmadığınız her gün kayıp zaman ve doktorum bana ikinci çocukta emzireceğime garanti verdi

L Lohusay ben 2 sezeryan oldum ama bence gogus ameliyati daha zor, simdilik boyle hissediyorum 2 gun oldu daha, ama sezeryanda hic canim acimamisti bunda biraz aciyo ,aslinda aci da degil de su ustume okuz oturmus gibi bi his var ya o cok rahatsiz edici

ama caydirici olmasin tabi soylediklerim dayanilmaz bir durum yok, sezeryanda bi de bebekle uğraştık, bu ameliyatta ugrasilacak bebek yok boyle düşünün

ama caydirici olmasin tabi soylediklerim dayanilmaz bir durum yok, sezeryanda bi de bebekle uğraştık, bu ameliyatta ugrasilacak bebek yok boyle düşünün
Hanımlar merhaba. Ben de uzun uzun yıllar sonrasında iki çocuk doğurduktan sonra karar verdim bu ameliyata. Yaklaşık 2 ay olacak nerdeyse sıkıntılarım bitti. Normal sütyen kullanabilirsin dedi doktorum. Benim her iki göğsümden 2 kilo meme dokusu alındı. Yani çok büyüktü göğüsler. Özelde olduk ameliyatımı. ilk 1 ay çok zorluk yaşadım ağrı sızı olmuyor diyenlere şaşıyorum. Kesinlikle zor bir operasyon. Ağır kaldırmadım ama kollarımı rahat kullandım. 85 b cup oldum istediğim sütyen modelini seçmek Harika, beyaz giymek harika, kambur durmak Yok, bol giyinmek Yok. Ama bunların bir bedeli var sabretmek. Bu ameliyatı olmak isteyenler sabırlı olmalı iyileşme süreci bir hayli uzun ama sonuç güzel :) sorusu olanlara yardımcı olabildiysem ne mutlu :))

Tam olarak göğüs altı ve üstü cm nedir benim 80 cm 95 cm çıkıyor B C arası mı oluyor bu şimdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…