- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.361
Simdiden cok gecmis olsun sana, umarim hersey gönlünce olur olsunBugün Dr Hasan Findik ile görüstüm, gayet iyi gecti görüsmemisz. 2 haftaya Istanbul a gidip birde yüzyüze görüsmeyi teklif ettim, gidiyorum Allah in izni ile... Yorumlar okudum cok, isinin ehli oldugunu biraz pahali oldugunu sadece yazan yorumlar coktu... benim icinde sonuc önemli ve sagligim[/QUO
Bunları okudukça daha imreniyorum inşallahhh sadece biraz narkoz korkum var birazda kilo vericem ama en kısa sürede bende oluo kurtulucam elbise giymek hayalim gerçek olsun ...yarın berat kandili mübarek olsun arkadaşlar dua edelim birbirimize herşey güzel olsunHanımlar merhaba. Ben de uzun uzun yıllar sonrasında iki çocuk doğurduktan sonra karar verdim bu ameliyata. Yaklaşık 2 ay olacak nerdeyse sıkıntılarım bitti. Normal sütyen kullanabilirsin dedi doktorum. Benim her iki göğsümden 2 kilo meme dokusu alındı. Yani çok büyüktü göğüsler. Özelde olduk ameliyatımı. ilk 1 ay çok zorluk yaşadım ağrı sızı olmuyor diyenlere şaşıyorum. Kesinlikle zor bir operasyon. Ağır kaldırmadım ama kollarımı rahat kullandım. 85 b cup oldum istediğim sütyen modelini seçmek Harika, beyaz giymek harika, kambur durmak Yok, bol giyinmek Yok. Ama bunların bir bedeli var sabretmek. Bu ameliyatı olmak isteyenler sabırlı olmalı iyileşme süreci bir hayli uzun ama sonuç güzel :) sorusu olanlara yardımcı olabildiysem ne mutlu :))
Hangi hastanede oldunuzSorularına cevap verecek kişi benim sanırım1 sene önce sezaryen oldum 17 Nisan da Meme küçültme ameliyatı hangisi zor dersen sezeryan daha zor derim ama benim iyileşme sürecim çok hızlı şu an yüzüstü bile yatabiliyorum dikkatli bir şekilde... ameliyatım 6 saat sürdü 1 gece hastanede kaldım salı günü ameliyat oldum cumartesi günü drenler çıktı ve hoooop Ağvaya gittim ve 1 yaşında çocuğum var annem yanımdaydı ilk 2-3 gün almadım sonra hep kucağımdaydı bu kadar hızlı iyileşmenin tek sebebi sigara kullanmamam hayatım boyunca sigara ağzıma sürmedim doktor sadece buna bağlıyor şu anda da yine il dışında gezmedeyim dikişler düşmek üzere şişlik indi gibi ben diyete başladım herşey normal yani olmadığınız her gün kayıp zaman ve doktorum bana ikinci çocukta emzireceğime garanti verdi
Arkadaşlar herkese Selam.
E Esos44 G Gazelle3004 yakında ameliyat olanlar sanırım.. Sürekli güncelleme bekliyoruz.. Hepinize geçmiş olsun..
Benim ameliyatım da 8 Mayıs nasipse.. Devlet hastanesinde olacağım.. Çalışıyorum (masa başı) ve aksi gibi şu aralar aşırı yoğun işim. o yüzden düşünüp, paniklemeye pek vaktim olmadı. Sezaryen oldum 2 sene önce. Sonuçta "batın" denen karnın yani ağırlık merkezinin kesilmesi çok zorlamıştı beni ama ağrı-acı olarak değil hareket kabiliyeti olarak. öksürmek, doğrulmak, yatmak, dönmek vs... 1 hafta sonra epey toparlamıştım.. Buradaki yorumlar çok farklı; çünkü herkesin ağrı eşiği, yapısı, yaşadıkları farklı.. O yüzden ne olacak pek kestiremiyorum.
Şu mübarek günde tek dileğim ameliyatta istediğim sonucu alıp iyileşme sürecini de tamamen sıkıntısız atlatmam. Çünkü etrafımdaki kimse anlamıyor beni. Eşim dahil. Onlara göre gereksiz oluyorum bu ameliyatı. Ama yaşayan bilir; ağrılar, kamburluk, koşamama, giyim sıkıntısı vs vs...
Yaşım daha 32, 1 çocuğum var Allah sağlıklı uzun ömür versin. Neredeyse belime inen, her yaz sıcaktan pişik olan-terleyen, özel sütyen -ki aşırı pahalı- kullanmak zorunda olduğum memelerim (Göğüs değil meme) şu an 85DD/E.. Boyun 157 kilom 62. aslında hiç olmazsa 55 kiloya inseydim iyi olurdu ama biraz .ok boğazımtutamadım pek kendimi. ameliyatla birlikte yavaş yavaş kilo verebilirim inşallah. verilecek kilo çok fazla olmadığında sıkıntı olacağını sanmıyorum..
Ameliyat olacağım zaman ve olduktan sonra da yazacağım inşallah.
Ameliyat olduktan sonra buraları unutanlardan etme beni Ya Rabbim..
ben de 7.haftamdayım, herşey yolunda en çokta ameliyat sonrası akıntı sızıntı olmasından korkuyodum maşallah herşey yolunda ,iz kremine devam ediyorum, ameliyat olacak olanlar korkmasınlar korkulacak birşey yok , 2 hafta işe gitmedim ve çok dikkat ettim ondan sonrası hızlıca iyleşiyor, herkese güzel sonuçlar diliyorum,
evet evet ilk baş benim kol altıma doğru şişlik vardı bombeli duruyordu, indi onlar...herşey zamanla düzeliyor, yeter ki dikkat edin, ağır kaldırmayın ve yükseğe uzanmayın, geçmişler olsunBi 2 hafta gecse baska bisey istemiyorum... sislikler ilk gunlerde kol altina dogru yayiliyor degil mi?
Arkadaşlar herkese Selam.
E Esos44 G Gazelle3004 yakında ameliyat olanlar sanırım.. Sürekli güncelleme bekliyoruz.. Hepinize geçmiş olsun..
Benim ameliyatım da 8 Mayıs nasipse.. Devlet hastanesinde olacağım.. Çalışıyorum (masa başı) ve aksi gibi şu aralar aşırı yoğun işim. o yüzden düşünüp, paniklemeye pek vaktim olmadı. Sezaryen oldum 2 sene önce. Sonuçta "batın" denen karnın yani ağırlık merkezinin kesilmesi çok zorlamıştı beni ama ağrı-acı olarak değil hareket kabiliyeti olarak. öksürmek, doğrulmak, yatmak, dönmek vs... 1 hafta sonra epey toparlamıştım.. Buradaki yorumlar çok farklı; çünkü herkesin ağrı eşiği, yapısı, yaşadıkları farklı.. O yüzden ne olacak pek kestiremiyorum.
Şu mübarek günde tek dileğim ameliyatta istediğim sonucu alıp iyileşme sürecini de tamamen sıkıntısız atlatmam. Çünkü etrafımdaki kimse anlamıyor beni. Eşim dahil. Onlara göre gereksiz oluyorum bu ameliyatı. Ama yaşayan bilir; ağrılar, kamburluk, koşamama, giyim sıkıntısı vs vs...
Yaşım daha 32, 1 çocuğum var Allah sağlıklı uzun ömür versin. Neredeyse belime inen, her yaz sıcaktan pişik olan-terleyen, özel sütyen -ki aşırı pahalı- kullanmak zorunda olduğum memelerim (Göğüs değil meme) şu an 85DD/E.. Boyun 157 kilom 62. aslında hiç olmazsa 55 kiloya inseydim iyi olurdu ama biraz .ok boğazımtutamadım pek kendimi. ameliyatla birlikte yavaş yavaş kilo verebilirim inşallah. verilecek kilo çok fazla olmadığında sıkıntı olacağını sanmıyorum..
Ameliyat olduktan sonra buraları unutanlardan etme beni Ya Rabbim..[/QUOTE
Merhaba hangi devlet hastanesinde olucaksınız ameliyatı acaba birde ücret ne kadar dendi sizeArkadaşlar herkese Selam.
Ameliyat olduktan sonra buraları unutanlardan etme beni Ya Rabbim..
Merhaba hangi devlet hastanesinde olucaksınız ameliyatı acaba birde ücret ne kadar dendi size
Canım çok iyi fiyat denmiş burada devlet hastanesinde bana 4000 dendi. Peki ne zaman sonraya gün verdiler sanaKocaeli'deyim ben. İzmit - Seka Devlet Hastanesinde olacağım. Medikal masraflar (ince ip, sütyen vs dahil) için 1000-1500Tl arası dedi doktor. Aslında tamamen ücretsizdi ama buna da şükür özeli karşılayacak maddi durumum yok malesef.
Canım çok iyi fiyat denmiş burada devlet hastanesinde bana 4000 dendi. Peki ne zaman sonraya gün verdiler sana
Bu kadar büyük bir fark daha düzelmez. Yanılıyor olabilirmisinArkadaşlar ameliyat sonrası göğüslerde büyüklük farklılığı olan varmı düzeliyomu zamanla ben 5 hafta oldu bundan sonra farklılık olurmu sol daha büyük en az 2 beden
Dışdan bakıldığında çok belli oluyoBu kadar büyük bir fark daha düzelmez. Yanılıyor olabilirmisin
En fazla iki beden yazıcağıma en az tazmışım pardonDışdan bakıldığında çok belli oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?