Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hangi hastanede oldunuz

Arkadaşlar herkese Selam.

E Esos44 G Gazelle3004 yakında ameliyat olanlar sanırım.. Sürekli güncelleme bekliyoruz.. Hepinize geçmiş olsun..

Benim ameliyatım da 8 Mayıs nasipse.. Devlet hastanesinde olacağım.. Çalışıyorum (masa başı) ve aksi gibi şu aralar aşırı yoğun işim. o yüzden düşünüp, paniklemeye pek vaktim olmadı. Sezaryen oldum 2 sene önce. Sonuçta "batın" denen karnın yani ağırlık merkezinin kesilmesi çok zorlamıştı beni ama ağrı-acı olarak değil hareket kabiliyeti olarak. öksürmek, doğrulmak, yatmak, dönmek vs... 1 hafta sonra epey toparlamıştım.. Buradaki yorumlar çok farklı; çünkü herkesin ağrı eşiği, yapısı, yaşadıkları farklı.. O yüzden ne olacak pek kestiremiyorum.

Şu mübarek günde tek dileğim ameliyatta istediğim sonucu alıp iyileşme sürecini de tamamen sıkıntısız atlatmam. Çünkü etrafımdaki kimse anlamıyor beni. Eşim dahil. Onlara göre gereksiz oluyorum bu ameliyatı. Ama yaşayan bilir; ağrılar, kamburluk, koşamama, giyim sıkıntısı vs vs...
Yaşım daha 32, 1 çocuğum var Allah sağlıklı uzun ömür versin. Neredeyse belime inen, her yaz sıcaktan pişik olan-terleyen, özel sütyen -ki aşırı pahalı- kullanmak zorunda olduğum memelerim (Göğüs değil meme) şu an 85DD/E.. Boyun 157 kilom 62. aslında hiç olmazsa 55 kiloya inseydim iyi olurdu ama biraz .ok boğazım tutamadım pek kendimi. ameliyatla birlikte yavaş yavaş kilo verebilirim inşallah. verilecek kilo çok fazla olmadığında sıkıntı olacağını sanmıyorum..

Ameliyat olacağım zaman ve olduktan sonra da yazacağım inşallah.

Ameliyat olduktan sonra buraları unutanlardan etme beni Ya Rabbim..

Canım aynı kilo aynı beden aynı boy seni çok iyi anlıyorum ama ben çok hızlı iyileştim şu an sadece ara ara sızlamalar oluyor ama normal o da zamanla geçecek sana şöyle söyleyim ameliyatı salı günü ol pazartesi iş başı yaparsın kilo verme konusuna gelince ben de şu an diyetteyim daha iz kremlerine başlamadık ameliyatta 1.5 kiloya yakın alınmış ve ameliyattan sonra tartıda +2 kg gördüm ödem ve anesteziydi tabi ki 6 saat ameliyat kolay mı ? Ama bir sıkıntı yok korkma daha önce niye olmadım diye üzüleceksin

ben de 7.haftamdayım, herşey yolunda en çokta ameliyat sonrası akıntı sızıntı olmasından korkuyodum maşallah herşey yolunda ,iz kremine devam ediyorum, ameliyat olacak olanlar korkmasınlar korkulacak birşey yok , 2 hafta işe gitmedim ve çok dikkat ettim ondan sonrası hızlıca iyleşiyor, herkese güzel sonuçlar diliyorum,

Hadi bakalim sira sende heyecanla bekliyoruzzz

Bi 2 hafta gecse baska bisey istemiyorum... sislikler ilk gunlerde kol altina dogru yayiliyor degil mi?

Bi 2 hafta gecse baska bisey istemiyorum... sislikler ilk gunlerde kol altina dogru yayiliyor degil mi?
evet evet ilk baş benim kol altıma doğru şişlik vardı bombeli duruyordu, indi onlar...herşey zamanla düzeliyor, yeter ki dikkat edin, ağır kaldırmayın ve yükseğe uzanmayın, geçmişler olsun

Merhaba hangi devlet hastanesinde olucaksınız ameliyatı acaba birde ücret ne kadar dendi size

Merhaba hangi devlet hastanesinde olucaksınız ameliyatı acaba birde ücret ne kadar dendi size

Kocaeli'deyim ben. İzmit - Seka Devlet Hastanesinde olacağım. Medikal masraflar (ince ip, sütyen vs dahil) için 1000-1500Tl arası dedi doktor. Aslında tamamen ücretsizdi ama buna da şükür özeli karşılayacak maddi durumum yok malesef.

Canım çok iyi fiyat denmiş burada devlet hastanesinde bana 4000 dendi. Peki ne zaman sonraya gün verdiler sana

Arkadaşlar ameliyat sonrası göğüslerde büyüklük farklılığı olan varmı düzeliyomu zamanla ben 5 hafta oldu bundan sonra farklılık olurmu sol daha büyük en az 2 beden

Canım çok iyi fiyat denmiş burada devlet hastanesinde bana 4000 dendi. Peki ne zaman sonraya gün verdiler sana

Ben eğitim ve araştırma hastanesinden rapor aldım “estetik amaçlı değildir. Tıbbi gerekliliktir” diye. (Aslında hiç ücret almamalılar ama doktorum “sgknın karşıladığı ip ve korseyi kullanmayacağım başka alacağız sen gençsin önemli bunlar” dedi. Yalan doğru bilemem ama ikna oldum.) Kriterleri karşılıyorum ama istediğim doktor olsun diye ağustostan beri uğraşıyorum. Ocak başında gittim iptal olan hastasının yerini verdi bana yoksa temmuza anca demişti. Şubatta giden birine eylül vermiş tarih. Yani biraz bekleniyor. Ama her şehir ve her hastanede farklı.

Konu içerisinde benim yazdıklarımı arat daha önce bahsettim eğer kriterleri karşılıyorsan hastanelerin genel cerrahi bölümleri de yapabiliyor.

Herkese merhaba ben yıllardır doktor araştıran ve neredeyse buradaki 2800 sayfayı okuyan biriydim. mart ayında sonunda doktorumu buldum ve ameliyat oldum ve çok memnun kaldım. Doktor seciminde ise doğru doktoru bulduğuma inanıyorum. Ilk gün disinda hiç ağrım olmadı diyebilirim. Kendisi hakkında çok araştırma yaptım (prof. dr. fethi orak) ve pek birşey elde edemediğim icin internetten belki benim durumumda olan vardır ve bilgi almak ister diyerek buraya gelip bu iletiyi yazmak istedim. (Duyduguma gore kendisi reklamını yapilmasini hic mi hic istemiyor)

Normal endişe etmeyin 6 ayda tam şeklini alıyor 1 yılda normal bir insan gibi olabiliyor hareketlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…