- 30 Temmuz 2017
- 197
- 27
- 28
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.381
Nasıl bi morluk? Daha önce yokmuydu? Hematom konusunu bi araştır belirtileri seninkilere uyuyormu.. dr ne dedi ?Ameliyattan sonra meme altinda morluk normal mi? Bugun 5. Gunum acayip morardi goguslerimin alt kismi?
Resmini yolladim normal dedi , boyle asagiya dogru morardiNasıl bi morluk? Daha önce yokmuydu? Hematom konusunu bi araştır belirtileri seninkilere uyuyormu.. dr ne dedi ?
Şimdiden geçmiş olsun inş herşey dilediğince olur bende yarın gün almaya gidicem aynı durumda sayılırız kocaman yük memeler gelişmeleri yaz lütfenArkadaşlar herkese Selam.
E Esos44 @Gazelle3004 yakında ameliyat olanlar sanırım.. Sürekli güncelleme bekliyoruz.. Hepinize geçmiş olsun..
Benim ameliyatım da 8 Mayıs nasipse.. Devlet hastanesinde olacağım.. Çalışıyorum (masa başı) ve aksi gibi şu aralar aşırı yoğun işim. o yüzden düşünüp, paniklemeye pek vaktim olmadı. Sezaryen oldum 2 sene önce. Sonuçta "batın" denen karnın yani ağırlık merkezinin kesilmesi çok zorlamıştı beni ama ağrı-acı olarak değil hareket kabiliyeti olarak. öksürmek, doğrulmak, yatmak, dönmek vs... 1 hafta sonra epey toparlamıştım.. Buradaki yorumlar çok farklı; çünkü herkesin ağrı eşiği, yapısı, yaşadıkları farklı.. O yüzden ne olacak pek kestiremiyorum.
Şu mübarek günde tek dileğim ameliyatta istediğim sonucu alıp iyileşme sürecini de tamamen sıkıntısız atlatmam. Çünkü etrafımdaki kimse anlamıyor beni. Eşim dahil. Onlara göre gereksiz oluyorum bu ameliyatı. Ama yaşayan bilir; ağrılar, kamburluk, koşamama, giyim sıkıntısı vs vs...
Yaşım daha 32, 1 çocuğum var Allah sağlıklı uzun ömür versin. Neredeyse belime inen, her yaz sıcaktan pişik olan-terleyen, özel sütyen -ki aşırı pahalı- kullanmak zorunda olduğum memelerim (Göğüs değil meme) şu an 85DD/E.. Boyun 157 kilom 62. aslında hiç olmazsa 55 kiloya inseydim iyi olurdu ama biraz .ok boğazımtutamadım pek kendimi. ameliyatla birlikte yavaş yavaş kilo verebilirim inşallah. verilecek kilo çok fazla olmadığında sıkıntı olacağını sanmıyorum..
Ameliyat olacağım zaman ve olduktan sonra da yazacağım inşallah.
Ameliyat olduktan sonra buraları unutanlardan etme beni Ya Rabbim..
Siz hangi hastaneBen eğitim ve araştırma hastanesinden rapor aldım “estetik amaçlı değildir. Tıbbi gerekliliktir” diye. (Aslında hiç ücret almamalılar ama doktorum “sgknın karşıladığı ip ve korseyi kullanmayacağım başka alacağız sen gençsin önemli bunlar” dedi. Yalan doğru bilemem ama ikna oldum.) Kriterleri karşılıyorum ama istediğim doktor olsun diye ağustostan beri uğraşıyorum. Ocak başında gittim iptal olan hastasının yerini verdi bana yoksa temmuza anca demişti. Şubatta giden birine eylül vermiş tarih. Yani biraz bekleniyor. Ama her şehir ve her hastanede farklı.
Konu içerisinde benim yazdıklarımı arat daha önce bahsettim eğer kriterleri karşılıyorsan hastanelerin genel cerrahi bölümleri de yapabiliyor.
Ben 17 Nisa’nda ameliyat oldum 20 haziranda gireceğim sordum sıkıntı yok çok güneşte kalma dediDenize girmek için ameliyattan sonra ne kadar beklemek lazım?dr undan bu konuda bilgi alan varmı?
Siz hangi hastane
Kızlar merhaba ...
31 Mayıs ameliyat günüm kafam kadar olan memelerden kurtulacagim inşallah..cok heyecanlıyım korkuyorum da iyileşme suresi ne kadar sürer 3.5 yaşında kızım var ve cok hareketli aşırı yaramaz.. nasıl olacak bilemiyorum yardım edebilecek etrafımda biride yok endiselerim bu yüzden..
Meme ameliyatı oldum 25 aralıkta. anlatacaklarım şnşallah fikirlerinizi değiştirmenize yardımcı olur. Senelerce devlet hastanelerine gittim beni hep gönderdiler kilo ver gel öyle girebilirsin ameliyata diye ve göğüslerim çook ama çok büyüktü 120 den fazla idi. Ve ben devlet hastanelerin ilgisizliğinden şikayetçi olduğum için . İstanbul güneşlide özel erdem hastanesine gittiğimde çok ilgilenen bir doktor ile karşılaştım bana hemen ameliyat günü verdi bu şekilde daha fazla durursan sağlığına zarar boynun artık taşımıyo bu göğüsleri dedi . ve 25 aralıkta ameliyat oldum 5 ocakta yani 10 gnü sonra işime geri döndüm. Tek acı çektiğim nokta ameliyattan çıktğım 1 saatti . çünki çok üşüdüm ve çook ağrım oldu . göğüslerim çok sertti ki hala daha sert ödemlerim tam gitmiş değil ve toplam 10 gün sürdü ağrılarım 10 günden sonra bıçak sağlanmış gini ağrılarım oluyordu . 4 ay oldu şuan hiç ağrım yok çok memnunum ve herkese tavsiye ederim . Hiç düşünmeyin imkanınız varsa koşun gidin. bu arada özel hastaneye herşey dahil 6000 tl verdim ayda 1 kez kontrole gidiyorum hiç ücret vermiyorum
Kuzenımın 3 cocugu var ve onu da sutten kesmısdı sen dusun artık :)) 3 veletle ılgılendı
Tamer taşmıydı doktorunuz harıka bi doktorMeme ameliyatı oldum 25 aralıkta. anlatacaklarım şnşallah fikirlerinizi değiştirmenize yardımcı olur. Senelerce devlet hastanelerine gittim beni hep gönderdiler kilo ver gel öyle girebilirsin ameliyata diye ve göğüslerim çook ama çok büyüktü 120 den fazla idi. Ve ben devlet hastanelerin ilgisizliğinden şikayetçi olduğum için . İstanbul güneşlide özel erdem hastanesine gittiğimde çok ilgilenen bir doktor ile karşılaştım bana hemen ameliyat günü verdi bu şekilde daha fazla durursan sağlığına zarar boynun artık taşımıyo bu göğüsleri dedi . ve 25 aralıkta ameliyat oldum 5 ocakta yani 10 gnü sonra işime geri döndüm. Tek acı çektiğim nokta ameliyattan çıktğım 1 saatti . çünki çok üşüdüm ve çook ağrım oldu . göğüslerim çok sertti ki hala daha sert ödemlerim tam gitmiş değil ve toplam 10 gün sürdü ağrılarım 10 günden sonra bıçak sağlanmış gini ağrılarım oluyordu . 4 ay oldu şuan hiç ağrım yok çok memnunum ve herkese tavsiye ederim . Hiç düşünmeyin imkanınız varsa koşun gidin. bu arada özel hastaneye herşey dahil 6000 tl verdim ayda 1 kez kontrole gidiyorum hiç ücret vermiyorum
Bence cocukla en az 4 gun ilgilenecek biri kesinlikle olmali, korkutmak istemem ama ama ilgilenemeyebilirsiniz garantiye alin derimKızlar merhaba ...
31 Mayıs ameliyat günüm kafam kadar olan memelerden kurtulacagim inşallah..cok heyecanlıyım korkuyorum da iyileşme suresi ne kadar sürer 3.5 yaşında kızım var ve cok hareketli aşırı yaramaz.. nasıl olacak bilemiyorum yardım edebilecek etrafımda biride yok endiselerim bu yüzden..
Meme ameliyatı oldum 25 aralıkta. anlatacaklarım şnşallah fikirlerinizi değiştirmenize yardımcı olur. Senelerce devlet hastanelerine gittim beni hep gönderdiler kilo ver gel öyle girebilirsin ameliyata diye ve göğüslerim çook ama çok büyüktü 120 den fazla idi. Ve ben devlet hastanelerin ilgisizliğinden şikayetçi olduğum için . İstanbul güneşlide özel erdem hastanesine gittiğimde çok ilgilenen bir doktor ile karşılaştım bana hemen ameliyat günü verdi bu şekilde daha fazla durursan sağlığına zarar boynun artık taşımıyo bu göğüsleri dedi . ve 25 aralıkta ameliyat oldum 5 ocakta yani 10 gnü sonra işime geri döndüm. Tek acı çektiğim nokta ameliyattan çıktğım 1 saatti . çünki çok üşüdüm ve çook ağrım oldu . göğüslerim çok sertti ki hala daha sert ödemlerim tam gitmiş değil ve toplam 10 gün sürdü ağrılarım 10 günden sonra bıçak sağlanmış gini ağrılarım oluyordu . 4 ay oldu şuan hiç ağrım yok çok memnunum ve herkese tavsiye ederim . Hiç düşünmeyin imkanınız varsa koşun gidin. bu arada özel hastaneye herşey dahil 6000 tl verdim ayda 1 kez kontrole gidiyorum hiç ücret vermiyorum
Arkadaşım ben 2 tane sezeryan oldum bir de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum meme küçültme ameliyatı çok kolay bir ameliyat ben 3. Gün kalkıp kuaföre gittim saçıma fon çektirdim 10 gün sonra da ise başladım yataktan kalkarken kimseden destek almadım hatta ameliyat oldum 2 saat sonra kendim kalkıp tuvalete gittim gık demedim ama 20lik dışımı çektirdim neler çektim yani sana şunu söyleyeyim diş çekiminden bile kolay bir operasyon sormak istediğim bir şey olursa sorabilirsinBen mesela dar kesinlkkle giyemiyorum bi sene once dogum yaptim buyuk olan goguslerim bir de sarkti. Emzirme donemini cok uzatmadan bu ameliyati olmak istiyorum..Fakat bazi arkadaslar iyilesme doneminde yasadigi sikintilardan dolayi cekiniyorum.dogumum sezeyan oldu ona kiyasla daha mi zor acaba tecrubeli olanlar yardimci olursa sevinirim.
Bugun 6. Gunum daha iyiyim memeler hala yukarda , yanlara dogru da şiş
Arkadaşım ben 2 tane sezeryan oldum bir de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum meme küçültme ameliyatı çok kolay bir ameliyat ben 3. Gün kalkıp kuaföre gittim saçıma fon çektirdim 10 gün sonra da ise başladım yataktan kalkarken kimseden destek almadım hatta ameliyat oldum 2 saat sonra kendim kalkıp tuvalete gittim gık demedim ama 20lik dışımı çektirdim neler çektim yani sana şunu söyleyeyim diş çekiminden bile kolay bir operasyon sormak istediğim bir şey olursa sorabilirsin
Hareket ederken cok mu zorlaniliyor .yemek yaparken, oturup kalkarken,kıyafet değiştirirken vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?