Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Denize girmek için ameliyattan sonra ne kadar beklemek lazım?dr undan bu konuda bilgi alan varmı?

Şimdiden geçmiş olsun inş herşey dilediğince olur bende yarın gün almaya gidicem aynı durumda sayılırız kocaman yük memeler gelişmeleri yaz lütfen

Siz hangi hastane

Merhaba Kızlar :) benimde 1 seneyi geçti gögüs kuçültme amlytım ve silikonla yaşamam benim için hayat Çok normal yani eskisinden farkı yok ciciklerimin :* sadece doktorcugum acıcık bırını buyuk bırını kucuk yapmıs sorsan deri kalitemden kaynaklı falan fılan dedi :/ ilk basta cok takıyordum ama sımdı o kadar takmıyorum kafaya cunku gıt gıde oturdu silikonlar duzeldıler :) deri altına takıldı benım ve ben hıc hıssetmedım agrı sızı kuzenımde sadece sılıkon taktırdı kas altına onda hafıf agrı oldu ole oldum bıttım dayanamıyorum agrılar olmadı korkmayınnnn :))

Kızlar merhaba ...
31 Mayıs ameliyat günüm kafam kadar olan memelerden kurtulacagim inşallah..cok heyecanlıyım korkuyorum da iyileşme suresi ne kadar sürer 3.5 yaşında kızım var ve cok hareketli aşırı yaramaz.. nasıl olacak bilemiyorum yardım edebilecek etrafımda biride yok endiselerim bu yüzden..

Meme ameliyatı oldum 25 aralıkta. anlatacaklarım şnşallah fikirlerinizi değiştirmenize yardımcı olur. Senelerce devlet hastanelerine gittim beni hep gönderdiler kilo ver gel öyle girebilirsin ameliyata diye ve göğüslerim çook ama çok büyüktü 120 den fazla idi. Ve ben devlet hastanelerin ilgisizliğinden şikayetçi olduğum için . İstanbul güneşlide özel erdem hastanesine gittiğimde çok ilgilenen bir doktor ile karşılaştım bana hemen ameliyat günü verdi bu şekilde daha fazla durursan sağlığına zarar boynun artık taşımıyo bu göğüsleri dedi . ve 25 aralıkta ameliyat oldum 5 ocakta yani 10 gnü sonra işime geri döndüm. Tek acı çektiğim nokta ameliyattan çıktğım 1 saatti . çünki çok üşüdüm ve çook ağrım oldu . göğüslerim çok sertti ki hala daha sert ödemlerim tam gitmiş değil ve toplam 10 gün sürdü ağrılarım 10 günden sonra bıçak sağlanmış gini ağrılarım oluyordu . 4 ay oldu şuan hiç ağrım yok çok memnunum ve herkese tavsiye ederim . Hiç düşünmeyin imkanınız varsa koşun gidin. bu arada özel hastaneye herşey dahil 6000 tl verdim ayda 1 kez kontrole gidiyorum hiç ücret vermiyorum

Kuzenımın 3 cocugu var ve onu da sutten kesmısdı sen dusun artık :)) 3 veletle ılgılendı

İnşallah benimde ağrım olmaz.hemen toparlanabilirim..icim rahatladı teşekkür ederim yazınız icin

Tamer taşmıydı doktorunuz harıka bi doktor

Bence cocukla en az 4 gun ilgilenecek biri kesinlikle olmali, korkutmak istemem ama ama ilgilenemeyebilirsiniz garantiye alin derim

Gecmis olsun cok sevindim sizin adiniza

Arkadaşım ben 2 tane sezeryan oldum bir de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum meme küçültme ameliyatı çok kolay bir ameliyat ben 3. Gün kalkıp kuaföre gittim saçıma fon çektirdim 10 gün sonra da ise başladım yataktan kalkarken kimseden destek almadım hatta ameliyat oldum 2 saat sonra kendim kalkıp tuvalete gittim gık demedim ama 20lik dışımı çektirdim neler çektim yani sana şunu söyleyeyim diş çekiminden bile kolay bir operasyon sormak istediğim bir şey olursa sorabilirsin

İnşallah benimde ağrım olmaz.zaten yaticak Lükse sahip değilim .kızım cok yaramaz ..yardımcı olacak kimsem de yok eşim işten gelince artık bir kaç saat dinlenebilir sem iyi

Hareket ederken cok mu zorlaniliyor .yemek yaparken, oturup kalkarken,kıyafet değiştirirken vs..

Arkadasim herkesin farklı oluyor bu surec bunu anladim ben burayi okurken, ben cok cani tatli biri degilimdir 2 sezeryanimda da hemen kalktim 1 gece kaldim 2. Gece kalmak istemedim hastanede ,doktoruma yollayin beni iyiyim dedim , hastaneden ciktigimda bebekle markete gittik alisveris yaptik oyle eve gittik vs hic yatmadim bebege bakan bi yardimci da yoktu yanimda.
Ama bu ameliyati cocuklara bakan biri olmasa atlatamazdim cok aci yoktu ilk yarim saat sadece , ama sonra tek kotu his ustune okuz oturmus hissi :) kollari hareket ettiremiyorsun yani cocuga bak yemek hazirla yedir , e hareketli bi cocuksa onunla oyun oyna cok zor. Yaparsin yapmasina zorlarsan kendini ama bu da bence iyilesme surecini yavaşlatır. Ama baska arkadaslardan tam tersini soyleyenlerde var. Oturdugun yerden kalkarken kendim kalkabildim hep ama biri arkandan destek olsa daha rahat oluyor tabi. Umarim cok ama cok kolay olur ve zorlanmazsin. 3 gun bile biri olsa evde sonrasi daha kolay ama hic sansin yoksa bu yuzden erteleme zor olur ama gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…