- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.501
amida ve AEDAAA ameliyatlarınız sorunsuz geçmiş ben cezalı olduğum için sizi hep dışardan izledim,ve verdiğim sözü tuttum ameliyata nasıl girdiniz korktunuz mu?Size ameliyat öncesi moral vermek isterdim ama olmadı iyi olduğunuza çok sevindim bundan sonrası sizin dikkatinize bağlı.....Kendinizi koruyun anneleriniz olanları nasıl kaldırdı birisi biliyor birisi bilmiyordu. Çok çok geçmiş olsun her ikinizede....
ameliyat olmak değilde sonrası beni endişelendiriyor çocukların bana ihtiyacı var bir aydan sonra işlerini yapa bildiğini yazmışsın bende haftada bir kadın tutmayı düşünüyorum ama yinede çocuklu evin işi bitmez o bir ayı çocuklara hissettirmeden nasıl geçiririm onu düşünü yorum galiba biraz daha erteliğcem ne derler geç olsun güç olmasın.sevgili feee seni anliyorum ufak cocuklu olmak cok zor kaldi ki benim en ufagim 1 yasinda. uyuturken ayagimda salliyorum. hastanede 1 gece kaldim dren takilmadi. hastanede gece lavaboya 5 kere gidip gazli bezle sargili goguslerimi izledim inanamadim. hala inanamiyorum. ertesi gun doktorum pansuman yapip eve yolladi. 5 gun sonra muayenehanesine gittim sargilar acildi.her yer aynaydi. ilk orada gordum nasil heyecan anlatamam. hemsiresi sporcu sutyeni takti. benim goguslerim emzirmeden dolayi degil ortaokuldan beri buyuk ve sarkikti. gogus uclarim kocamandi. sutyen askilari yuzunden omuzlarimda izler olusmustu. bir kere ne istedigin cok onemli. ben cok dusundum artilari eksileri. simdi dogru bir karar aldigimi anliyorum. izler oyle urkutucu degil kaldi ki ben cok titiz insanim. dogumlarimda doktorumu ve hemsireleri titizligimle hep deli etmisimdir:) bu arada yeni ameliyat olanlara cok cok cok buyuk gecmis olsun...
Gunaydin ablacim biraz agrim var sanki gogsumun uzerinde kocaman bi agirlik var kalkinca asagi dogru cekiliyo sanki o zaman cok sizliyo hareketlerim cok kisitli bide sirt ustu yatmaktanmidir anlamadim belim agriyo ayni pozisyonda 1-2saat anca uyuyabiliyorum nezamam gecer bu sikayetler 10 gun sonra ise baslayacm o zamana kadar gecer inslh
lebensfreude ablam çk saol.. amelyta girene kadar hep dua ettim amelyttan çknca kusmaktan bogazm yandı resmen. tek sorunum direndi. doktr ddi mşlh meme amelytna göre çk iisin. direnimde çkarldı kol harktlrm gayet nrmal.
bu arada lebensfreue, bir abla bir anne sefkatiyle yeni ameliyat olanlara destek olmandan oturu tebrikler.. sizleri okuyarak bir de nlgdp mi yanlis yazmadim umarim ben bu ameliyata karar verdim. deneyimlerinizi yasadiklarinizi hatmettim okuya okuya. sagolun var olun. ben gizmo yu cok merak ediyorum umarim iyidir
bu arada lebensfreue, bir abla bir anne sefkatiyle yeni ameliyat olanlara destek olmandan oturu tebrikler.. sizleri okuyarak bir de nlgdp mi yanlis yazmadim umarim ben bu ameliyata karar verdim. deneyimlerinizi yasadiklarinizi hatmettim okuya okuya. sagolun var olun. ben gizmo yu cok merak ediyorum umarim iyidir
amida ve aeda tekrar çok geçmiş olsun.aramıza hoşgeldiniz:)
umarım öledir yada ben evham yapıyorum nası bpzılmuşssa psikolojim bayan meme olmaktan ödüm kopuyo onlara bişi olcak diye:)
Herşey normal bence o basınç bende de olmuştu....Kendine yastıklarla destek vermeye çalış daha çok yeni ameliyatlısın bir iki güne kadar daha iyi his edersin 10 gün sonra fıstık gibi olacaksın evel Allah öptüm ablacığım.....
QUOTE=gulhan2013;29596452]1 ay evinde kalip cocuklariniza bakacak, evin islerine yardimci olacak kimseniz yoksa erteleyin derim yoksa cocuklariniz perisan olur. ben sadece kendi ozel ihtiyaclarimi kendim goruyordum. annecigim yemek yapip bulasik yikiyordu bir de cocuklarimla ilgilendi. ona hic temizlik yaptirmadim. zira annem bu canavarlara iyi dayandi. evden giderken gobek atarak gitti kurtuldum diye:)
Kızlar merhaba,Bilgilerinizi güncellemek adına ameliyat yönteminizi(lolipop,ters T...,kaç beden küçültüldü?,dikleştirme varmı?) yazabilirmisiniz? kimin asimetrisi vardı? Belirgin düzelme varmı? Amida Diyarbakır da ameliyat olmuştu.Lütfen hastane ve doktorlarınızı da yazabilirmisiniz?
slm arkadaşlar ameliyatınolan lara bi sorm olucak
benimde malum aynı sorunum var ameliyata karar verdim ama ben geçenlerde ayna karşısında kendimce alttan sıkıştırarak nasıl olacağına bakıyodum bide ne göreyim göğüsümün üstü tamamen damalrlarla doluymuşhemde kalın mavi mavi ay çok korktum şimdiye kadar hiç farketmemişim acaba sizin göğüslerinizde gerilince damarlarınız belirginleştimi?
anladigim kadariyla emzirmesini tamamlamis bayanlara ters t, dogum yapmamis bayanlara lollipop uygulaniyor. bir de cok sarkik ve buyuk olunca ters t kacinilmaz. benim 85 c den 75 b ye dustu. yalniz benim bayagi sarkikti. dr. serhat tuncer ameliyat oncesi cizim yaparken "cok kucuk olsun" dedim. o da bana "sonra silikon taktirmak istiyorum dersen karismam" diye guldu.o kadar ozeniyormusum ki kucuk ve dik goguslere. yalniz cok sukur yuvarlak hat calismis dolgun duruyor ters t. simetri de sorun yok. gogus ucunda da asimetri yok. yalniz drene gerek yok dedi takmadi. acaba doktorlar ameliyattaki kanama miktarina mi bakiyorlar? gerci ameliyata girmeden ben kullanmiyorum demisti. arkadaslar eltim benle konusmuyooo yav. niyekine? gecmis olsun bile dilemedi. alooo eltimcim ben dis cektirmedim genel anestezi de nerden baksan gogus ameliyati oldum. eh elime dusersin:)
Kızlar merhaba,Bilgilerinizi güncellemek adına ameliyat yönteminizi(lolipop,ters T...,kaç beden küçültüldü?,dikleştirme varmı?) yazabilirmisiniz? kimin asimetrisi vardı? Belirgin düzelme varmı? Amida Diyarbakır da ameliyat olmuştu.Lütfen hastane ve doktorlarınızı da yazabilirmisiniz?
QUOTE=gulhan2013;29596452]1 ay evinde kalip cocuklariniza bakacak, evin islerine yardimci olacak kimseniz yoksa erteleyin derim yoksa cocuklariniz perisan olur. ben sadece kendi ozel ihtiyaclarimi kendim goruyordum. annecigim yemek yapip bulasik yikiyordu bir de cocuklarimla ilgilendi. ona hic temizlik yaptirmadim. zira annem bu canavarlara iyi dayandi. evden giderken gobek atarak gitti kurtuldum diye:)
Ablacim benim lolipop yontemi uygulandi doktorum diklestirme kucultme ve yanlardan lipo yaptigini soledi suan 2 beden kuculmus gorunuyo ben cup olcusunu bilmiyorum pek doktorum yeni cup olcumun B oldugunu soledi
ablam bnim dikleştirme olmadı. lipo yaptgnı syldi doktor ve lolipop yöntmini uygulamış.
bnm gögslr zaten simetri dgldi sanki braz fark war gbi yine
bnim başm çk dönüo bşka bi sorunum yok. bu gece yan yattm hç agrım olmadı, kollarımı rahat harkt ettrebiliyorum
dün direnlerm çktı pansumanım yapldı we bandaj degştrldi. yarn tekrar gdecem bandaj sökülp medcl südyn takck doktr
sevgili ngyd abla sana özelden msj attımm bi bakarmısın:)
Sevgili canım kardeşim annelerin hakkı hiç bir zaman ödenemez Allah annelerinize sağlık dolu güzel yaşam versin.Beni çok onurlandırdın iyi örnek olabildiysem ne mutlu bana,nezaketinden dolayı sana çok teşekkür ederim.Sen ne zaman ameliyat olmuştun?Anneciğinin evden kaçışına çok güldüm,sevdiklerinle beraber sağlıcakla kal güzel kardeşim.....Şimdi gördüm sanada geçmiş olsun sende yeni ameliyatlı sayılırsın 35 gün çok yeni......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?