- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.701
Arkadaşlar tekrar merhaba, kaldığım yerden devam ediyorum. Operasyon öncesinden itibaren yaşadıklarıma paralel olarak yazmaya çalışıyorum. Şu anki durum nedir? derseniz, gayet lumlu ve seyir olarak memnunum derim. Ameliyat olduğum günün gecesi 23:00-24:00 gibi yani 9 saat sonra ilk defa hemşireler iki taraftan koluma girerek yürüttüler beni. Yürüdüğüm mesafe herhalde 45-50 metre falandır. Devamlı yapılan kontrollerle geceyi sabaha çevirdim. Kollarımı kullanmak istemiyorum, dizlerimin altına bir yastık koydum (daha önce burada karın germe yaptıran bir arkadaşın tavsiyesine uyarak). O arkadaşada teşekkürü vazife bilirim ve ederim. İkinci gün sabah kahvaltısı bal, tereyağ, peynir, zeytin, domates, salatalık ve açık çay ile yaptım. Tabi olarak çok az yiyebildim. Bu arada aklıma geldi op. sonrası kendime geldiğimden itibaren mesela oda ortamındaki bir meyve suyu bile soğuk geliyor ve içemiyordum. Meyve suyunu eşim sıcak su katarak vermişti. Kahvaltıdan sonra yine hemşirelere yürüyüş yaptık fakat bu kez akşamkinden daha fazla ve daha rahat yürüdüm, nispeten. Yürürken özellikle dik olarak değilde eğik yürümeye çalıştım. Kollarımda bazı arkadaşlarda olduğu gibi aman aman bir ağrı hissetmedim. Nedeni bendeki meme kesisinin ters t şeklinde değilde j şeklinde olması olması herhalde diye düşünüyorum. Açıkçası iyikide kesi böyle oldu. Ben de memnunum eşimde.
Saat 08:30 gibi doktorum ve asistanı geldiler. Doktorum kabaca fiziki bir kontrol yaptı, sondayı ve drenleri çıkardı. Bu arada
2. ünite kan bağlanmıştı. Öğleden önce bir kez daha yürüdüm, ilk defa tuvalete gittim (götürüldüm) ve ayrıca benden alınan yağları serum şişesinde, parçaları ise siyah poşetlerde üzerleri sağ meme, sol meme, karın gibi etiketlenmiş olarak gördüm. Serum şişesinde ki yağları (sarı sarı sıvı yukarıda, dibe ise kırmızıya yakın bir tortu çökmüş) görünce dedim ki; Bunu birilerine göstermeliyim! Ama sonra vazgeçtim. Böyle yine tansiyon ve ateş kontrolleri ile öğlen oldu. Menüde sebze çorbası, salata ve yoğurt istedim, bir kısmını yiyebildim. Saat 15:00 gibi doktorum tekrar geldi. Bandajlarımı açtı, pansuman yaptı, sporcu sütyenimi ve karın korsemi giydirdi. Taburcu olabileceğimi (28 mart 2013 perşembe), cumartesi günü kontrole beklediğini belirtti. Bir hususu belirtmem lazım. Biz İzmirden geldiğimiz ve zamanımız da sınırlı (Cumartesi akşamı saat 20:35'te uçağımız kalkacaktı) olduğu için istemese(k) de böyle olmalıydı. Velhasıl aynı gün saat 16:45 gibi atladık bir taksiye ve Ataşehirden doğru Pendik diyarına. Ellisekiz Tl. Taksi parası verdik. Merak edenler olabilir bu mesafe taksi parası kaç para tutar diye. Oğlumun evine üstelik altı kat (Asansör bozulmuş) yürüyerek
teşrif ettik.
işte merakla beklediğim bölüm.sizinle durumumuz çok benziyor beden ölçülerimiz hemen hemen aynı bende istanbul dışında oturuyorum ve istanbulda fazla kalamam fakat benim üç yaşında ikiz çocuklarımda var zaten düşündüğümde o. ameliyat sonrası iğleşme dönemimde çocuklarla ilgilene bilirmiyim.deneyimlerinizden yola çıkarak bana tavsiyeniz ne olur.
Size şunu söyleyebilirim, mutlaka yanınızda iyi bir refakatçi, sonrasında da çocuklarınızla bir ay ilgilenecek birisi lazım. Siz ne yaptıracaksınız onu bilmiyorum ama, kendinizi koruma adına bence gerekli bu. Şunu önemle belirtmeliyim ki; bu bir aylık süreçteki yardımcı ihtiyacı %95 sizin dışınızdaki (Sizde çocuklarınız) kişiler ve işler için mutlaka gerekli. Siz zaten 2. hadi bilemediniz 3. günden itibaren yataktan kalkmak için alacağınız yardım haricinde kendinizi idare edebilirsiniz.
Durruyekta iyi dileklerin için cook teşekkür ederim.. İnşallah sen de istediğin goguslere kavusur ve Allahin izniyle de bebeciklerini bol bol emzirirsin..
Durruyekta iyi dileklerin için cook teşekkür ederim.. İnşallah sen de istediğin goguslere kavusur ve Allahin izniyle de bebeciklerini bol bol emzirirsin..
insaallah canim insaallah beraberrr olsunnn
hanımlar merhaba ben yenı katıldım aranıza uzun zamandır yazmak ıstıyordum ama fırsatını bulamıyordum.ben kocaelinde ameliyat oldum ssk yarısını karsıladı bı mıktarda para verdım memeler kuculdumu dersenız ne evet ne hayır karmakarısık bısey oldu .çok problemlı oldu hatta ikinci kes operasyona gırdım tekrar yıne yapamadı cok moralım bozuk ameliyat olacak olanlar ıcın ıyı hekım bulmalarını tavsıye edıyorum .umarım benım gıttıgım doktora gıtmemıslerdır
Arkadaşlar gerek özelden yazan gerekse telden arayan arkadaşlara bir açıklama da burdan getireyim dedimBen hep buralardayım merak etmeyin:) 1.5 yıldan beridir bıkmadan severek ve isteyerek paylaşım yaptığım topiğimi tabiki bırakmadım.Amacım sadece yeni gelen arkadaşların yeni ve taze paylaşımlar yapması, benim de yavaş yavaş çekilmemdi bu konunun içeriğinden.Ben sonucumdan ve doktorumdan memnuniyetimi çokca dile getirdim ve paylaştım yazılarımda.Sonrasında ise amacım bu ameliyatı olacaklara bir nebze de olsa yaşadığım süreçten ve bu topikde edindiğim bir çok bilgi birikimi ve tecrübelerden yeri geldikce sizlere bahsetmekti.Gözüm hep buralarda olacak merak etmeyin Gerekirse arada paylaşımlar gene yaparız.Sormak istediğiniz ne olursa olsun her zaman cevaba hazırım.Şimdilik adresim, açtığım''http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/559843-butun-estetikseverlerin-geyik-muhabbeti.html ''topiğindeyim.Hepinize çok teşekkür ederim.Kemancı sana da
bu arada annem demisken 60 yasindaki annem de benim goguslerimi ve rahatligimi gorunce meme kucultme ameliyatina.karar verdi. babam cok kizdi bana annenin aklina sen mi giriyosun diye. valla baba benim sucum yok:))) annem "ne kadar omrum varsa birakta o kadarini rahat yasayayim" diyor. hakli annem. bir de onun benden cok daha buyuk gogusleri. kesin dren koyarlar. kardesim abla anneme birsey olursa, yasi 60 diyor. valla ben destekliyorum. damatlarima soylemeyin diye de tembih etti:)
Çok çok geçmiş olsun demek böyle üzücü sonuçlarda olabiliyormuş.Peki tekrar aynı doktor mu yaptı ikinci ameliyatını?
hanımlar merhaba ben yenı katıldım aranıza uzun zamandır yazmak ıstıyordum ama fırsatını bulamıyordum.ben kocaelinde ameliyat oldum ssk yarısını karsıladı bı mıktarda para verdım memeler kuculdumu dersenız ne evet ne hayır karmakarısık bısey oldu .çok problemlı oldu hatta ikinci kes operasyona gırdım tekrar yıne yapamadı cok moralım bozuk ameliyat olacak olanlar ıcın ıyı hekım bulmalarını tavsıye edıyorum .umarım benım gıttıgım doktora gıtmemıslerdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?