- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #13.721
Ameliyat öncesi beden ve kubunuz , kaçtı şimdi kaç oldu..Ameliyat olalı ne kadar oldu.. sarkıklar düzelip boyutta küçülme olmadımı?
Ameliyat öncesi beden ve kubunuz , kaçtı şimdi kaç oldu..Ameliyat olalı ne kadar oldu.. sarkıklar düzelip boyutta küçülme olmadımı?
öncelikle cok tesekkur ederim
beden 90 b idi hala 90 b kullanıyorum sarkma kısmen toparlanmıs ama hala iri goguslere sahıbım .sunu acık ve net soyluyorum arkadaslar ben amelıyat kararı verırken cok zorlandım ama koca yaz boyu beyaz badı gıymek hep bır ozlemdı yada gomlek gıymek cunku gomlekte kol boyu yakası olsa dahı buyuk goguslerımden dugmelerını kapatamıyordum hep L beden almak zorunda kalıyordum bu seferde yaka ve kol boyu buyuk oluyordu cok zor seylerdı .cok aarstırdım gecelerce uykularım kactı olsammı olmasam mı dusuncelerı ıle karar verdim amelıyata cok stressiz doktoruma guvenerek gırdım ılk 1 sene bısey soyleme 2 sene gogusler oturacak dedıgı ıcın hep memnunmusum gıbı gelıyodu ancak seneler gecınde hala dıkıs ızlerım dun gıbı duruyor olması kı ben 1 yıl contratubex jel kullandım cok dıkkat etttım 3 ay boyunda yan yattım yarı oturur vazıyette uyudum falan fılan .hep bu sıteye gırıp yorumları okuyordum ancak bu sekılde talıhsızlık yasadım benım fıkrıme gore doktorun 1 senede duzelır 2 senede duzelır dedıgı sey duzelmıyo basta ne ise o oluyo derim
bayanlar birkacgundur giremedim annem ameliyat oldu... cok onemli bilgiler vericem
merhaba; bende ankarada ameliyat olmayı düşünüyorum! fakat ankarada ameliyat olan birisine rastlamadım henüzankarada yeni mahalle devlet hastanesini biliyor musunuz acaba??
öncelikle cok tesekkur ederim
beden 90 b idi hala 90 b kullanıyorum sarkma kısmen toparlanmıs ama hala iri goguslere sahıbım .sunu acık ve net soyluyorum arkadaslar ben amelıyat kararı verırken cok zorlandım ama koca yaz boyu beyaz badı gıymek hep bır ozlemdı yada gomlek gıymek cunku gomlekte kol boyu yakası olsa dahı buyuk goguslerımden dugmelerını kapatamıyordum hep L beden almak zorunda kalıyordum bu seferde yaka ve kol boyu buyuk oluyordu cok zor seylerdı .cok aarstırdım gecelerce uykularım kactı olsammı olmasam mı dusuncelerı ıle karar verdim amelıyata cok stressiz doktoruma guvenerek gırdım ılk 1 sene bısey soyleme 2 sene gogusler oturacak dedıgı ıcın hep memnunmusum gıbı gelıyodu ancak seneler gecınde hala dıkıs ızlerım dun gıbı duruyor olması kı ben 1 yıl contratubex jel kullandım cok dıkkat etttım 3 ay boyunda yan yattım yarı oturur vazıyette uyudum falan fılan .hep bu sıteye gırıp yorumları okuyordum ancak bu sekılde talıhsızlık yasadım benım fıkrıme gore doktorun 1 senede duzelır 2 senede duzelır dedıgı sey duzelmıyo basta ne ise o oluyo derim
yani uzun lafin kisasi kisiden kisiye, istenilen meme boyutuna, su an ki meme buyuklugunuze ve derinizin iyilesme yapisina hassasligina ameliyattaki kanamaya gore hersey degisiyor farkli oluyor. bu arada annemizi bize kavusturan doktorumuza buradan tesekkur ederiz. op. doktor serhat tuncer in ellerine saglik. ve buradan ellerine saglik... annem cok mutlu mesut. ameliyata karsi cikan babam annemin mutlulugunu gordukce mutlu oluyor. iyi ki olmussun hanim diyor... herkese saglikli gunler sevgiler ))))))
Öncelikle annene çok geçmiş olsun.ameliyat olmama yarım ağızla evet diyen eşime anlatıcam bunu ve ekliycem eğer ameliyatıma onay vermessen 30 yıl bekler torunumla olurum yine olurum...:) tabiki bu işin şakası fakat gerçekten anneni cesaretinden dolayı kutlarım inşallah en kısa zamanda ayaklanır ve herşey istediği gibi olur ikinizede çok geçmiş olsun. bu arada bizde kırkı karışmak diye bir değim vardır anlaşılan sizinde kırkınız karıştı...:) anene selamlar.
aşkabuket merhaba, meme ölçün için 90b idi demişsin, b kaldı demişsin. Yani b den küçüğü olmasın zaten sanki? Kızma bana ama iri görüntü kiloyla alakalı olabilir mi? biraz sporla kendini toparlasan bence o irilikten kurtulursun.. Sonrasında 3.ameliyat gerekiyorsa ona göre karar verirsin?
Bir de ikinci bir olasılık var yanlış sütyen kullanıyor olman, acaba sırt çevresini çok mu geniş alıyorsun cupu küçük kalıyor? Sonuçta 80 D= 90 B . Ama kişi vücuduna göre bu ikisinden doğru olanı seçmeli ki göğüsleri güzel toplasın sütyen.
Aslında fikir danışmamışsın, haddim değil akıl vermek ama, bu beden işi çok karışıklık yaratıyor bence ve en önemli şey güzel görüntü sağlamak için: sütyen.
Söylediğin diğer herşeye çok katılıyorum, özellikle kafa karışıksa kesinlikle ameliyat olmamak ve çok zaruri değilse tekrar ameliyat olmak konusunda.
Ayrıca yaşadığın aksilikleri paylaştığın için çok teşekkür ederim, çünkü herşey toz pembe değil ve bunu hanımların görmesi gerekiyor. Ameliyat kolay bir şey değil, acı sızı geçer ama ameliyat sonrası yaşanacaklar sağlam psikoloji gerektirebilir, bunun bilincinde olsun herkes.
annem de gogus kucultme ameliyati oldu. kendisi cok mutlu. yalniz onun ki benden daha zor oldu. ayni doktora ameliyar olmamiza ragmen izlerden kullansidimiz krem ilac bandajlama teknigi vs. bile farkliydi. hatta ben de dren kullanilmadi. ama annemde dren kullanildi. yani ben sunu anladim doktorlarimiz kisiden kisiye degisen ameliyat planlamasi yapiyorlar.
yok tatlım ben zaten zayıf birisiyim 55 kilo :) boy 163 tamam hala eski sütyenlerimi kullanıyorum tek fark 90beden sutyenden dısarıya tasmalar vardı su an o taşma yok tam tamına 90 ama gene ya bilmiyorum ben yaşadıkalrımı paylaşmak istedim hiç kolay bir iş olmadıgı söylemek istedim bu arada meme uçlarım hala hissiz hiç birşey hissetmiyorum 3 yıl oldu neredeyse ameliyat olalı önerim dogum planlayan hanımlar bebeklerini dünyaya getirdikten sonra KESİNLİKLE İŞİNDE UZMAN bir hekimle görüşmeleri benim doktoruma gitmesinlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?