Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ameliyat öncesi beden ve kubunuz , kaçtı şimdi kaç oldu..Ameliyat olalı ne kadar oldu.. sarkıklar düzelip boyutta küçülme olmadımı?

askabuket, çok çok geçmiş olsun. Şartları bilmeden yazıyorum farkındayım ama böyle bir operasyon için benim de Sgk da yaptırma durumum varken inan hiç düşünmedim bile. Doğrusu başka yaptıran arkadaşlarıda okudum burada, hatta sizden başka şikayete de denk gelmedim. Yine de istemedim çünkü bu bir ESTETİK işi diye düşündüm. Bir işi görevi gereği yapmak başka, direkt kazanarak yapmak başka diye düşünüyorum. Mesleki ahlakı tavan yapmış dr.ları istisna tutuyorum tabiki.

Son düzenleme:
Ameliyat öncesi beden ve kubunuz , kaçtı şimdi kaç oldu..Ameliyat olalı ne kadar oldu.. sarkıklar düzelip boyutta küçülme olmadımı?

öncelikle cok tesekkur ederim
beden 90 b idi hala 90 b kullanıyorum sarkma kısmen toparlanmıs ama hala iri goguslere sahıbım .sunu acık ve net soyluyorum arkadaslar ben amelıyat kararı verırken cok zorlandım ama koca yaz boyu beyaz badı gıymek hep bır ozlemdı yada gomlek gıymek cunku gomlekte kol boyu yakası olsa dahı buyuk goguslerımden dugmelerını kapatamıyordum hep L beden almak zorunda kalıyordum bu seferde yaka ve kol boyu buyuk oluyordu cok zor seylerdı .cok aarstırdım gecelerce uykularım kactı olsammı olmasam mı dusuncelerı ıle karar verdim amelıyata cok stressiz doktoruma guvenerek gırdım ılk 1 sene bısey soyleme 2 sene gogusler oturacak dedıgı ıcın hep memnunmusum gıbı gelıyodu ancak seneler gecınde hala dıkıs ızlerım dun gıbı duruyor olması kı ben 1 yıl contratubex jel kullandım cok dıkkat etttım 3 ay boyunda yan yattım yarı oturur vazıyette uyudum falan fılan .hep bu sıteye gırıp yorumları okuyordum ancak bu sekılde talıhsızlık yasadım benım fıkrıme gore doktorun 1 senede duzelır 2 senede duzelır dedıgı sey duzelmıyo basta ne ise o oluyo derim

Son düzenleme:
Aşkabuket çok geçmiş olsun.. Arkadaşlar boyle yıllar önce ameliyat olmuş kişilerin bilgileri çok daha yararlı oluyor. Ben bi şeyi çok merak ediyorum ameliyat olup üzerinden yıllar geçince göğüsler tekrar sarkarsa nasıl görünüyor? Çünkü dikilen yer sanki oylece duracakmis da çevresindeki deri sarkacakmis gibi geliyor bana.. Yillar önce ameliyat olmuş arkadaşlar tecrubelerinizi paylaşır misiniz

90cm göğüs altı çevresi B cub ise göğüs büyüklüğü..80 cm deng geliyor.. yani 80B yapıyorlar bu yüzden b cub normal A cub çok küçük olurdu..sen 90 cm 80 cm indirmeye çalış ozaman bedeninin küçüldüğünü görüceksin.. sabah akşam karbonatlı su iç birde alkali diyet..kilolar erir gider..

merhaba; bende ankarada ameliyat olmayı düşünüyorum! fakat ankarada ameliyat olan birisine rastlamadım henüz ankarada yeni mahalle devlet hastanesini biliyor musunuz acaba??

Bende uzun zamandır izleyip yeni üye olmuş birisi olarak , 29 Nisan'da hem göğüs küçültme hem karın germe hem lipo olacağım. Heyecan hat safhada huzursuzlukta var ama ben doktoruma çok güveniyorum. Bu gibi işlemleri devlet hastanelerinde çok ciddi bir tanıdığınız olmadan yaptırmamanız kanaatindeyim. Benim doktorum özel ismi Zühtü Demir Doçent kendisi .doktorunuzu iyice araştırın. Çünkü bünye kadar doktorda çok önemli bence. Şimdiden olacaklara sabır sukunet olmuşlara şifa diliyorum...

aşkabuket merhaba, meme ölçün için 90b idi demişsin, b kaldı demişsin. Yani b den küçüğü olmasın zaten sanki? Kızma bana ama iri görüntü kiloyla alakalı olabilir mi? biraz sporla kendini toparlasan bence o irilikten kurtulursun.. Sonrasında 3.ameliyat gerekiyorsa ona göre karar verirsin?
Bir de ikinci bir olasılık var yanlış sütyen kullanıyor olman, acaba sırt çevresini çok mu geniş alıyorsun cupu küçük kalıyor? Sonuçta 80 D= 90 B . Ama kişi vücuduna göre bu ikisinden doğru olanı seçmeli ki göğüsleri güzel toplasın sütyen.
Aslında fikir danışmamışsın, haddim değil akıl vermek ama, bu beden işi çok karışıklık yaratıyor bence ve en önemli şey güzel görüntü sağlamak için: sütyen.
Söylediğin diğer herşeye çok katılıyorum, özellikle kafa karışıksa kesinlikle ameliyat olmamak ve çok zaruri değilse tekrar ameliyat olmak konusunda.
Ayrıca yaşadığın aksilikleri paylaştığın için çok teşekkür ederim, çünkü herşey toz pembe değil ve bunu hanımların görmesi gerekiyor. Ameliyat kolay bir şey değil, acı sızı geçer ama ameliyat sonrası yaşanacaklar sağlam psikoloji gerektirebilir, bunun bilincinde olsun herkes.

günaydın hanımlar herkese keyifli bir gün diliyorum ben daha öncede bu topige bir kaç kez mesaj yazmıstım gögüslerimi küçülttürmek istiyorum diyte ve hala o niyetteyim ama önce fazlalıkları veriyim yazıflıyım sonra o nada sıra gelicek şu anda diyetisyen yardımıyla ve hergün spor salonuna giderek 40 günde 7 kilo verdim
benim sizden bir istegim olucak ben 4.takım cuma zayıflama yarısmasındayım ve bizim takımızda bir arkadasımız yemek yarısmasına girdi sizden ricam arkaşamızı desdetlemeniz arkadasım için oy kullanırmısınız hanımlar
şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
saglıklı günler dilerim
aşadaki linke girerek AUSENCİA arkadsımın yartıgı zeytin yaglı kuru patlıcan dolması ve bugday salatasına oyunuzu vermhttp://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar-44.html#post29913445eniz

annem de gogus kucultme ameliyati oldu. kendisi cok mutlu. yalniz onun ki benden daha zor oldu. ayni doktora ameliyar olmamiza ragmen izlerden kullansidimiz krem ilac bandajlama teknigi vs. bile farkliydi. hatta ben de dren kullanilmadi. ama annemde dren kullanildi. yani ben sunu anladim doktorlarimiz kisiden kisiye degisen ameliyat planlamasi yapiyorlar.

annemden 3,5 kg. meme dokusu cikarildi. benim ise 700 gr. cikarildi.cunku daha once anlatmistim benim goguslerim ici bos ama acayip sarkikti. annemin ameliyatta kanamasi cok olunca dren konulmus. kendisi beyaz tenli ve eti hassastir. mesela bandajlar alerji yapti. bunun icin alerji hapi ve krem kullandi. kendisinde morarmalar oldu, ben de ne odem ne morarma olmadi. bugun 4. gunu alerjik kizarikliklar ve morarmalar yok oldu iyilesti. bu arada o kadar kucuk istedi ve benim goguslerimi ornek gosterdi ki doktorumuz cok kucuk olursa izlerin koltuk altina kadar uzayabilecegini ona gore karar vermesini istedi. annem doktora "oglum ben 60 yasindayim bikini dekolte giymicem konforum icin istiyorum yoruldum bunlari tasimaktan deyince doktor bayagi bir guldu. gercekten izleri biraz daha koltuk altina dogru oldu. benim daha kisa izler.

yani uzun lafin kisasi kisiden kisiye, istenilen meme boyutuna, su an ki meme buyuklugunuze ve derinizin iyilesme yapisina hassasligina ameliyattaki kanamaya gore hersey degisiyor farkli oluyor. bu arada annemizi bize kavusturan doktorumuza buradan tesekkur ederiz. op. doktor serhat tuncer in ellerine saglik. ve buradan ellerine saglik... annem cok mutlu mesut. ameliyata karsi cikan babam annemin mutlulugunu gordukce mutlu oluyor. iyi ki olmussun hanim diyor... herkese saglikli gunler sevgiler

Son düzenleme:

yok tatlım ben zaten zayıf birisiyim 55 kilo :) boy 163 tamam hala eski sütyenlerimi kullanıyorum tek fark 90beden sutyenden dısarıya tasmalar vardı su an o taşma yok tam tamına 90 ama gene ya bilmiyorum ben yaşadıkalrımı paylaşmak istedim hiç kolay bir iş olmadıgı söylemek istedim bu arada meme uçlarım hala hissiz hiç birşey hissetmiyorum 3 yıl oldu neredeyse ameliyat olalı önerim dogum planlayan hanımlar bebeklerini dünyaya getirdikten sonra KESİNLİKLE İŞİNDE UZMAN bir hekimle görüşmeleri benim doktoruma gitmesinlerde

feee cok tesekkurler... son yorumuna cok guldum evet valla resmen kirkimiz karisti. annemle tip literaturune girmis olabilir miyiz ne dersin:)) bu arada annem cok iyi. tek sorunu " goguslerim bana ait degiller gibi" diyor. evet gercekten ilk zamanlar oyle his oluyor. benim bugun 2 ay oldu. daha yeni yumusadilar gerginlik azaldi. yalniz cok sukur ameliyat sonrasi ilk gunlerde bile his vardi. annem cocuklarima 1 ay bakmisti ya. o zaman bana kizim ekmegu bicakla kessene diyordu. ben gucum dermanim yok deyince dalga geciyordu. amma pimpiriklisin amma canin kiymetli diyordu. simdi bana kizim hakliymissin diyor. ben aksam uzeri tavuk gibi uyukluyordum. annem" ohhh yay kendini iyicene, beni bu kadar kullanma" derken simdi tavugun alasi sabah aksam uyuyor:))) sagligi nesesi yerinde. onun ameliyati gercekten cok zordu. acayip buyuktu gogusleri. annem kuculdu sanki. doktor ameliyattan sonra "4 kilo zayiflattim seni" diye espri yapmisti. meme kucultme cok guzel bir olay ama inanin sonrasi zorlu uzun bir surec. meyvelerini zamanla aliyorsunuz. iyi ki bu ameliyati olmusum diyorsunuz zamanla.

feee ve ameliyat dusunen herkesin Allah gonlune gore versin. feee 2 cocugun oldugunu hatirliyorum insallah uygun zamani bulur esini de ikna eder olurszn. gerci ben ikna edemeden ameliyat oldum. kafama koymustum. coskun akan bir nehir gibi onume cikan herseyi savurdum. hedefe kilitlendim. annem babam cok desteklediler esim onay vermek durumunda kaldi. bir muddet bana tavir aldi ama alisti. bunun kiskancligini bile yapmaya basladi:) beyaz veya dar giyinince. bayanlar bu ameliyattan once kilo verin. cok faydasi oluyor. herkese iyi aksamlar

Geçmişler olsun, anneciğine, tebrik ediyorum cesaretinden dolayıda, şimdi nasıl , ameliyattan sonra ki günlerde , kendi başına özel işlerini yapabiliyormu, yerinden kalkıp yatabiliyormu.. bir de cub ölçüleri kaçtı.. şimdi ne oldu.. çok meraktayım.. sevgiler..birde kaç günlük ameliyatlı.. vede kaç gün kaldı hastahanede..

Çook geçmiş olsun.. Dr ismi vermedin sanırım vermende sakıncı olur mu onu da kestiremedim.. Ama çok merak ettim özelden atarsan sevinirim. Onun dışında sana rica ediyorum, M&S olur, Boyner olur, git oradan bir sütyen dene, ordaki çalışanlar seni yönlendirsin. Çünkü sen yanlış beden kullanıyorsun kesin!!!!! Çok daha memnun kalacaksın, bana teşekkür edeceksin vallahi bak:)
Hissizlik çok fena evet ama.. Başa gelen de çekilecek, böyle şeyler için kendini üzme. Olmuş bitmiş 3 yıl geçti diyorsun. Dikişlerin düzeltilmesi kolay iş onuysa hiç kafana takma. Gönlünce olsun her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…